Zou fijn zijn als moslims en linksen dood zouden kunnen gaan aan hypocrisie

Screenshot_43

(Door: Roelf-Jan Wentholt)

Ik zag net een flard van een moslimse Srebrenica herdenking op tv: een rijtje moefties heel ernstig kijkend en hun handen heffend zoals moslims dat doen. Er is kennelijk weer wat te doen rond Srebrenica. Het fragment dat ik zag kon ik niet meer vinden. Maar ik vond wel bij RTL en NOS op hun sites verslaggeving over de Servische president Nikolic die om vergeving vraagt vanwege Srebrenica.

En als ik dat dan lees en bekijk dan denk ik: typisch christelijk wat die Nikolic daar doet. Als moslims daarentegen zo’n moordpartij voor elkaar krijgen dan noemen ze schaamteloos pleinen en straten naar de daders en vereren hen als helden. En nu gaan ze opeens een beetje sip en heel ernstig staan kijken met nota bene die maagdelijke Moefti-mutsen op hun hoofd. Datzelfde model dat de handlanger van Hitler, de gevierde leider van de Palestijnse Arabieren, de bloeddorstige massamoordenaar Amin al-Hoesseini droeg. 

De schaamteloze hypocrisie is gewoon adembenemend. Bij Srebrenica-herdenkingen wordt het publiek trouwens vaak voor een groot deel gevormd door van die roomblanke Amnesty International types. Die types die zwijgen als oud brood als het om de massale vervolging en afslachting van christenen gaat. Of de bedreiging van joden. Konden mensen maar overlijden aan hypocrisie. Wat zou er overblijven van de islamitische wereld? Helemaal niks, denk ik. Zou Allah niet eigenlijk Hypocritus moeten heten? Dat die kloppende huichel-zweer toch een dezer dagen moge barsten!

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat die Moefti’s zo verdrietig kijken omdat ze jaloers zijn op de prestatie. Dat ze het onrechtvaardig vinden dat zij deze keer niet in de rol van slachters waren.

Overdrijf ik nu niet een beetje? Voor wie dat meent heb ik het advies even naar het plaatje hieronder te kijken en dan te googelen op de naam van het beest dat daar wordt toegejuicht en heel toepasselijk de Hitler-groet brengt. Samir Kuntar, heet ie. Ik heb nog niet kunnen uitvissen of er al een schooltje, stadion, straat of plein naar hem genoemd is.

Kijk, dat is nou de manier waarop moslims hun slachtingen herdenken.

Screenshot_44

Door:

Roelf-Jan Wentholt

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Linkse Kerk, Moslims. Bookmark de permalink .

8 reacties op Zou fijn zijn als moslims en linksen dood zouden kunnen gaan aan hypocrisie

 1. koddebeier zegt:

  Het zou in één woord prachtig zijn !! ( de titel)

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Goed gedaan Roelf-Jan Wentholt. Ik weet verrekte goed, hoe hypocriet de verenigde nazies zijn met inbegrip van onze politieke pluche klevers, die niet wisten hoe snel ze de serven overal de schuld van konden geven, met betrekking tot de burgeroorlog in voormalig Joegoslavië.
  Geen woord van de LINKSEN en de politiek correcte POLITICI, over het verwoesten van 100 servische dorpen, en het vermoorden van de inwoners door het MOSLIMBEEST ORIC. Met de dag groeit mijn hekel aan de RODEN en de hele slinkse en gutmenschen kerk.

  Like

 3. Helena zegt:

  Amen, amen en amen.

  Klein beetje hoop wil ik geven.

  http://brabosh.com/2013/04/25/pqpct-ote/

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Zou schitterend zijn, ja. Helaas is hypocrisie niet iets waar men over het algemeen gauw aan dood gaat, integendeel: Hypocrisie is juist een middel om overal het langste mee weg te komen. En dat al sinds mensenheugenis!
  Het enige doeltreffende middel zal massale vergiftiging zijn; Tegen ratten gebruikt men ook rattenkruid, tenslotte.

  Like

 5. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  De eerste hypocrisie is rechts hypocrisie verwijten wanneer rechts linkse methoden hanteert. Links is hypocriet wanneer ze hun vijanden fascisme verwijten, maar zelf geweld hanteren. De hel is eeuwig, dus hun wacht een lot veel erger dan de tijdelijke dood.

  Like

 6. louis-portugal zegt:

  En dan nooit erbij vertellen wat de aanleiding was van de vergelding door de serviërs voor die doden nl. het huishouden door de moslims in die servische dorpen door o.a. Oric.

  Like

 7. vanhetgoor zegt:

  Uiteraard gaan alle hypocrieten ooit een keer dood, maar het is niet pijnlijk genoeg en niet snel genoeg. Streep dat snel ook maar door, een lange lijdensweg heeft ook zijn charmes! Soms kan het niet lang genoeg duren! Daar staat weer tegenover dat hypocrieten ná hun dood een hypothetisch leven na de dood hebben, en voor de hypocrieten kan dat wel eens langer duren dan normaal het geval is. Des te meer mensen hen naar de hel wenst des te langer is hun verblijf aldaar. Tot het einde der tijden moet men daar verblijven en om dat tuig extra te straffen verzin ik er met gemak nog eens een dubbeldikke periode aan vast. Ik heb daartoe de macht, het leven ná de dood is volkomen in-existentieel, en er kan met gemak een stuk bij worden verzonnen. Zo-ook de kwelling voor de hypocrieten. Ik stel mij zo voor dat alle hypocrieten in hun denkbeeldige hel door Allah anaal zullen worden gepenetreerd met zijn kleine pedo-piemeltje, net zolang tot het vuur van de hel gedoofd is. Tegen die tijd is allang de kernfusie uitgevonden, en kan het vuur in de hel weer worden opgestookt tot ongekende hoogte. Nee, voor moslims duurt de hel nooit lang genoeg, sterker nog, de hel begint al gewoon op aarde. De kwelling van de harteloosheid is zelf verkozen en zelf opgewekt, er is dus geen vergeving mogelijk en dat moet toch extra pijnlijk zijn!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s