Israël tijdens de “Tweede Intifada” (1995 – 2005): elke week een “Boston”

Screenshot_5

(Door: Roelf-Jan Wentholt)

De aanslag in Boston was walgelijk. Zoals alle islamitische aanslagen. De islamieten streven in alle openheid maar één ding na: zoveel mogelijk dood en verderf zaaien onder de “ongelovigen”. Niets is te gek, niets is te erg, de islamitische wreedheid en bloeddorst zijn grenzeloos. Na 9-11 zou iedereen daarvan doordrongen moeten zijn.

Nu  moet u zich even voorstellen dat u woont in een klein land. Nog net wat kleiner dan de Franse provincie Bretagne. Dit land heet Israël. Tussen 1995 en 2005 waren daar elk jaar gemiddeld 14 smerige islamitische bomaanslagen. En nog een heleboel kleinere aanslagen zoals het zomaar doodsteken van mensen op straat en meer van dat kleine islamitische spul.

Het jaar 2002 was het ergst met 47 bomaanslagen. Aanslagen, nogmaals, bedoeld om zoveel mogelijk onschuldige mensen te vermoorden. Dat is bijna elke week een “Boston”. Om zich tegen deze ongehoorde smerigheid te beschermen nam Israël de meest defensief denkbare maatregel: het bouwen van een veiligheidsbarrière. De kosten bedroegen twee miljard dollar.

De wereldgemeenschap en de “vrije Westerse pers” hadden maar weinig aandacht besteed aan de islamitische aanslagen in Israël. Maar toen de veiligheidsbarrière werd gebouwd stonden ze allemaal te krijsen en te blèren over het onrecht dat Israël het durfde zich op deze manier te beschermen. Het Internationale Hof van de VN werd zelfs ingeschakeld en dit Hof maakte zich tot het instrument van de terroristen door de veiligheidsbarrière “illegaal” te noemen. Dat Hof is een dependance van de Verenigde Nazi’s en heeft gelukkig geen enkele rechtsvormende kracht.

En dan die Nederlandse politici en actievoerders die zo vreselijk verontwaardigd zijn over die barrière en die maar blijven zwijgen over de niet aflatende terreur vanuit de islam. Geen duizend opgehangen, verbrande, doodgemartelde of onthoofde christenen kunnen hun geweten in beweging zetten. Geen enkele informatie kan hen bereiken. Het begint mij te dagen dat de enige taal die deze mensen verstaan de taal is van de door velen van hen zo geliefde oude Chinese communist Mao tse Tung: “Politieke macht komt uit de loop van een geweer. “

________________________________________________________________

Screenshot_26

Screenshot_6

Screenshot_8

Screenshot_9

Screenshot_10

Screenshot_11

Screenshot_12

Screenshot_13

Screenshot_14

Screenshot_15

Screenshot_16

Screenshot_19

Screenshot_20

Screenshot_22

Screenshot_24

Artikel ontleend aan:

http://www.thecommentator.com/article/3359/imagine_a_boston_bombing_every_week

Door:

Roelf-Jan Wentholt

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Israël, Naïviteit, nieuw fascisme, VS. Bookmark de permalink .

19 reacties op Israël tijdens de “Tweede Intifada” (1995 – 2005): elke week een “Boston”

 1. Roelf-Jan Wentholt zegt:

  En op de BBC World Service vandaag een verslag waarin een Amerikaanse moslim onweersproken kon beweren dat het allemaal komt omdat de Amerikanen zo vijandig tegenover moslims staan. Onweersproken om niet te zeggen aangemoedigd. Door zo’n lam Amnesty International verslageverinnetje vol inlevend vermogen voor schurken en zonder enige genade voor slachtoffers van de beesten.

  Like

  • koddebeier zegt:

   Als dat zo is waarom rot die k*t moslim dan niet naar z’n eigen zandbak ????

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Roelf-Jan Wentholt 1.41u. Of U het nou gelooft of niet: Terwijl ik uwcomment zat te lezen wist ik vlak voor het bereiken van het betreffende woord, dat het om een VROUWELIJKE verslaggever moest gaan.
   Vooral vrouwen hebben namelijk de neiging om zoiets uit zogeheten mededogen te gaan goedpraten. Tjesus, ik ben er zelf één maar wat lopen er een stomme zwijmelaarsters rond, zelfs in de media!

   Like

 2. Pingback: Moeder van Smarten, islamitische variant | E.J. Bron

 3. Jade zegt:

  Wat een gruwelijke foto`s, voor het eerst dat ik deze zie…
  Uiteraard worden deze beelden maar nauwelijks gepubliceerd.
  Stel je voor dat de grote massa uit de coma ontwaakt.

  Like

 4. Jan zegt:

  Links volk heeft altijd als excuus dat wij, zij bedoelen dan zichzelf, even slecht of nog slechter zijn dan zij, de terroristen. Dit heet morele gelijkwaardigheid. Het is de trek die men ziet bij de zelfbenoemde intelligentsia die terreuraanslagen zien als een gevolg van het westerse handelen. Bij links zie je dan uiteindelijk dat het slachtoffer schuldig is.
  Moral Equivalence
  http://www.theaugeanstables.com/reflections-from-second-draft/q/

  Duidelijk voorbeeld van een perverse linkse:
  Bill Maher en Brian Levin (de perverse)

  BM: I’m always interested to know how people like the people we caught today up in Boston can have two minds going at the same time. I mean if you read what the older brother wrote on the internet, he said his world view “Islam” personal priorities, “Career and Money.” And we see this a lot. I mean the 9-111 hijackers went to strip clubs the night they got on the plane.”

  BL: Could I just interject. Look, it’s not like people who are Muslim who do wacky things have a monopoly on it. We have hypocrites across faiths… Jewish, Christian who say they’re out for God and they end up…

  BM: You know what, yeah, yeah, You know what — that’s liberal bullshit right there … I mean yes there … all faiths…

  BL: There are no Christian hypocrites? You made a career on that!

  Like

 5. Roelf-Jan Wentholt zegt:

  En ik had nog moeten zeggen dat ik alles ontleend heb aan dit artikel: http://www.thecommentator.com/article/3359/imagine_a_boston_bombing_every_week

  Like

 6. Benedict Broere zegt:

  Er is een samenhang tussen politiek links en islam die ik niet goed begrijp. Ik lees er wel teksten over, maar daarna begrijp ik het nog niet. Ik begrijp wel dat het zodanig gevaarlijk is, dat het een politiek geeft van vrijwillige zelfvernietiging. Die maakt bijvoorbeeld dat te verwachten is dat ooit dat mooie, pas opgeknapte Rijksmuseum, wordt afgebroken en vervangen wordt door een moskee en een groot voorplein, waar heel de wereld kan zien hoe daar al-de-keel-door-zagend, andersdenkenden onthoofd worden. Maar politiek links lijkt zo in de ban van een diepe haat jegens het Grootkapitaal en christendom en Israël en de Westerse cultuur in het algemeen, dat men totaal blind is voor de mogelijkheid van die vrijwillige zelfvernietiging. Het eigenaardige daarbij is dat je toch zou zeggen dat heel veel van dat politiek links helemaal niet zo wereldvreemd is, maar simpelweg links is vanuit een verlangen naar sociale rechtvaardigheid en een duurzame relatie met de natuur. Maar kritiek op de islam wil men blijkbaar niet horen. En daarbij gaat het helemaal niet om de gewone moslim, Achmed om de hoek. Maar het gaat om radicalen en schriftgeleerden die overduidelijk hun intenties aan de wereld bekend maken. Het internet staat althans stijf van de verkondigingen en preken en interviews en uitleg, waarin heel duidelijk wordt uiteengezet dat de moderne open samenleving geen plek heeft in de toekomst van de islam. In de jaren dertig van de vorige eeuw was er voortdurend het gebrul van Hitler op de radio te horen, en we weten allemaal waar dat toe geleid heeft. Zou men in staat zijn enige analogie te ervaren? Hoeveel mensen moeten er nog mishandeld en vermoord worden wil er een licht opgaan? Oorverdovend is het zwijgen in de media.

  Like

 7. daiyu-ninja zegt:

  Als moslims zeggen dat ze aanslagen plegen omdat de Amerikanen ”het Westen”
  vijandig tegenover moslims staan, dan bedoelen ze daar iets anders mee dan wij denken,”
  Met, dat wij vijandig tegenover hen staan bedoelen ze niet dat wij hen b.v. achterstellen, discrimineren, negeren etc, want dat doen we niet,” maar omdat wij weigeren ons tot de islam te bekeren en de islam afwijzen.
  Dat is in hun ogen een misdaad.
  Iedereen die weigert zich tot de islam te bekeren is hun vijand.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Daiyu-Ninja 12.48. uur. Precies, daiyu, daar is geen woord van gelogen. De ISLAM wil al 1400 jaar de wereld in haar macht krijgen!

   Like

  • Martien Pennings zegt:

   Dat “Mmmmmm” vind ik sterk, Willie.
   Er zijn gelukkig nog mensen die bedachtzaam blijven temidden van de paniek.
   En een jointje helpt daar natuurlijk goed bij.

   Like

 8. Willie zegt:

  Martien , dank u maar geen joints voor me . De laatste jaren,sinds op blogs als deze(en anderen) heb ik geleerd om niet alles te geloven wat de overheden ons door de strot willen rammen . Zij hopen op :Verdeel en Heers taktiek, maar dat pakt niet bij mij .Dat er slachtoffers vallen( ook in Boston, )staat buiten elke twijfel , zij noemen dat droogweg : Collateral Damage ,zo ziet men wat zij over ons denken : VEE !!
  Ik noem het lemmings, je weet wel: allemaal achter elkaar de afgrond in
  Sorry, maar de meeste mensen zijn gewoon te dom om iets te beseffen,zoals die doorstoken show van 9/11 ?? Nu hebben ze weer een stuk landingsgestel gevonden van vliegtuigen die er NIET waren toen , de idioten
  Anyway, laat me maar bedachtzaam blijven, altijd goed om een baken in de duisternis te hebben, niet ?? hihihi

  Like

  • Martien Pennings zegt:

   Ik heb een foto van Anne Frank in mijn keuken hangen, Willie, om niet te vergeten waarvoor ik het allemaal doe.
   Zou jij mij niet een foto van jou willen sturen?
   Die prik ik dan aan de andere wand om nooit te vergeten . . . . . eh . . . . . tot welke verbluffende wendingen de menselijke geest in staat is.
   Dat zal me bij de les houden en bij de realiteit.
   Want ook ik heb wel eens de neiging te denken dat iedereen denkt zoals ik.
   Maar ik kan natuurlijk ook gewoon zo’n tegeltje laten bakken met deze wijsheid erop:
   “Gekte bestaat!”

   Like

   • Willie zegt:

    Hallo Martien , foto?? Mmmm, je gaat een snuit trekken dan :zo’n ruige lelijkaard aan je muur ? hahahah Zal wel s zien hoe je dat doet , misschien naar de webmaster e-mailen ??

    Heb een interessante visie van een Amerikaanse Jood , Howard genaamd, lang geleden gevonden op Jihadwatch, een DOORDENKER van jewelste: die wil ik je (en de anderen hier) zeker niet onthouden, dus hier gaan we :

    Howard | March 11, 2010 3:33 PM | Reply
    Frankly.. I don’t think the world cares abouts about us, the Jews. (I’m a Jew).

    And..I don’t think the world will give a damn if the Jews around the world are killed. They didn’t give a damn in World War II, they don’t give a damn now.

    But…the world will care when the cancer of Islam starts killing the, by the dozens, and then the thousands, and then tens of thousands, hundreds of thousands, and then millions.

    By then..my three predictions:

    1. Europe will be a wasteland. No churches will remain. No museums will remain. No culture will remain. Europe will crumble into the blood-stained cemetary that it made for the Jews.

    2. The Moslems won’t be successful either. Many will be dead, rotting in the fields. The rest will be blood hungry for revenge, but too afraid to do anything. They will turn on each other like mad dogs.

    3. Culture as we know it around the world will vanish. Predictions 1 and 2 above will create a new dark age. No culture, starvation, hatred.

    And this will be the revenge of G-d. I’m not SURE there is a spiritual aspect to this, but I believe so. I believe that we are truly at the end of days. Prediction is hard, especially about the future. All I know is that there will be a lot of death and destruction. Period.

    My advice… visit Europe. It won’t be Europe much longer. Visit it now. In a few years the Europeans will be mad dogs, killing each other (they’re used to that), as they descend BACK INTO THE BARBARISM that so befits them

    This is Howard again

    How do I know this stuff .. how do i become poetus comicus, the next instantiation of mel brooks .. the mel brooks of the soon-to-vanish-civilization?

    You’ll be sorry you asked..but here goes..

    Well..I read the newspapers…and blogs like Jihad Watch

    And I see that the Moslems are killing, raping, torturing, destroying

    And then lying, building, bullying

    I put two and two together

    The Europeans are exhausted..and they have a history of murdering each other..

    The Moslems have a history of breeding..and then misbehaving by killing

    The Moslems are in Europe, scaring the pants off the people

    The people or better their children, now fat, dumb, happy after their history of murder and genocide, sitting back in their lazy, socialist dotage, are impotent..deer in the headlight

    So we have 50+ million people who are like wild hyenas (actually like wild ass..it’s the bible)

    And 300+ million sheep who are clueless…led by shepherds who are venal and evil (impotent throwbacks to their murdering grandparents)

    And no Jews to speak of in this maelstrom.. the Europeans made sure of that

    Bottom line .. .a perfect storm

    And then… the mental pictures.. corpses upon corpses, fields of rotting, smelling, liquifying dead bodies where poppies once grew (pardon the poetic here..just fields of stinking corpses will do)…and then the hollow-eyed, soul-less wanderers, those walking dead of the greatest conflagration in history

    Trust me .. no one is going to ask ‘which way to the Tintoretto’, or ‘Pardon me, on which floor are they featuring the new Kouros’ .. or any of the soon-to-be-inane chatter that only a peaceful people can know

    Like

 9. Avidia zegt:

  Benedict Broere zegt: 27 april 2013 om 12:11

  Het gaat om macht, de linkse hebben ingezien dat de islam al meer macht krijgen, zij denken, als er maar genoeg moslims zijn die wij gaan dienen, zij een steeds grotere aanhang krijgen. Links noemt zich sociaal, maar dat zijn ze natuurlijk niet, het gaat hen alleen om macht!!! En leden. De meer leden, de meer zij hun macht kunnen uitoefenen. Linkse hebben geen hoge idealen, het is een dom volk die achter de idealen van hun leider aanlopen. Rechtse mensen zijn denkers, doeners, zakenlui, zij brengen de welvaart, terwijl links daarvan profiteert met s’linkse praatjes. Hoe meer mensen links gaan stemmen de meer ze de rechtse mens die het geld opbrengt kunnen knevelen en hun zakken leeghalen, Dat is LINKS. Ik ken zoveel linkse die op allerlei manieren s’links proberen aan een uitkering te komen door leugens en bedrog, En wij rechtse mensen die altijd hard werken maar betalen voor dat gedrocht LINKS. Kijk maar eens wat er nu allemaal weer gaande is met uitkeringen enz. Geld dat onoverbodig uitbetaald wordt aan zomaar iedereen. Ik als hardwerkende vrouw wordt hier zeer ontmoedigd over. Ik geloof nergens meer in. Ik kan wel janken over alles wat er aan de hand is. Ik kan wel uren doorgaan, zucht!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s