Londen: radicale islamieten willen de sharia invoeren

Screenshot_6

Middenin de multiculti metropool Londen strijdt een groep radicale islamieten tegen de vrije manier van leven in de stad en wil de sharia invoeren. Enkele geloofsbroeders reageren met kritiek – anderen doen de acties van de zedenpolitie na.

Een groep bebaarde mannen trekt ´s nachts door de straten van de Londense wijk Waltham Forest. Daarbij houden ze rode borden met slogans als “Geen prostitutie” en “gooi de pooiers eruit” in de lucht, scheuren stickers met reclame voor seks van telefooncellen en roepen tegen prostituees: “Verdwijn uit onze straten!” Met zulke acties willen de radicale islamieten naar eigen zeggen een einde maken aan de onzedige levensstijl van de mensen. “En we hopen dat onze campagne zich in heel Europa uitbreidt”, zegt Abu Asamah van het “Shariah Project” tegenover het persbureau dpa.

In zijn stadsdeel wonen meer dan 250.000 mensen. Bijna de helft van hen heeft een migratieachtergrond. Eén op de vijf is moslim. Deze etnische en religieuze verscheidenheid bestaat in de hele multiculti metropool, maar Waltham Forest is een van de wijken met de hoogste concentratie islamgelovigen. Daarom is het voor Abu Usamah en zijn medestrijders de ideale omgeving om de sharia in te voeren. Volgens de interpretatie van extremisten zoals zij is de islamitische rechts- en levensorde echter niet verenigbaar met democratische waarden.

Daarom verwacht Abu Usamah van de campagne dat deze het “kwaad van democratie en wetten uit wereldlijke hand zal ontmaskeren”en bekeerde niet-moslims zich dan tot de islam bekeren. Eerste successen op weg daar naartoe wil hij al herkend hebben. “Onze actie ´Nee tegen prostitutie´ heeft veel ondersteuning binnen onze gemeenschap gekregen en er bestaan al meer patrouilles in Groot-Brittannië”, zegt hij. Van een van deze subgroepen dook in het begin van het jaar een YouTube-video op, die tot in de Arabische wereld opzien baarde.

Screenshot_8

“Wij respecteren niemand die Allah niet gehoorzaamt”

Daarin trekt een vermomde bende islamitische jongeren als zelfbenoemde “moslimpatrouille” door stadsdelen in Oost-Londen en verjaagd daar dronken mannen, homoseksuelen en schaars geklede vrouwen. “Dit is een islamitische omgeving, ga weg uit de buurt van de moskee”, schreeuwen ze hard tegen voorbijgangers. Een vrouw verzet zich hiertegen: “Ben je helemaal gek geworden! Dat hier is Groot-Brittannië! Hier hebben vrouwen rechten!” Maar de mannen gaan niet op een discussie met haar in. “Wij respecteren niemand die Allah niet gehoorzaamt.”

De East-London-moskee distantieerde zich na publicatie van de video onmiddellijk van de jonge radicale islamieten. “Deze acties zijn absoluut onacceptabel en alleen bedoeld om voor spanningen te zorgen en tweedracht te zaaien. Wij veroordelen dat met kracht”, stond er in een officiële mededeling van de moskee. Shams Adduha Muhammad, directeur van het Ebrahim College, ziet in de bende een kleine randgroepering die de islam met democratievijandige opvattingen in een verkeerd daglicht zou plaatsen. “Er zullen altijd extremisten in iedere religie en in ieder ras zijn en we zullen dit probleem gezamenlijk blijven aanpakken”, staat er op zijn blog.

Ook de politie in Londen reageert op de nachtelijke patrouilles. “We nemen deze gebeurtenissen heel serieus en volgen ieder spoor om de desbetreffende personen te identificeren en te bestraffen”, antwoordt een politiewoordvoerder op vragen. Sinds eind januari zouden de rechercheurs al zes verdachte personen hebben gearresteerd.

Abu Usamah is ook geen fan van de “moslimpatrouille”. Niet omdat hij de jongeren veroordeelt vanwege hun radicale gedrag. Integendeel: hem gaat de “burgerwacht” niet ver genoeg. “Wij denken dat een kleine groep niets aan problemen zoals alcohol, naaktheid en prostitutie kan veranderen zolang het Westen deze dingen toestaat”, zegt hij.

Daarom treden hij en zijn geloofsbroeders ongemaskerd in de openbaarheid, maken film van hun acties en plaatsen deze op internet. “Ons doel is de invoering van Allahs wet op aarde.” Eerst in Londen, dan overal.

Screenshot_9

East-London-mosque

Bron:

http://www.sz-online.de/nachrichten/extremismus-in-london-islamisten-wollen-die-scharia-einfuehren-2562025.html

Auteur: Marie Rövekamp

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groot-Brittannië, Islam, Islamisering, islamofascisme, Sharia. Bookmark de permalink .

20 reacties op Londen: radicale islamieten willen de sharia invoeren

 1. Benedict Broere zegt:

  Het is te hopen dat ze opgepakt worden vanwege pakweg ‘eigen richting’ en ‘aantasting van de openbare orde’. Zodat ze snappen dat ze fout bezig zijn. Dat het niet gepikt wordt.

  Like

 2. Avidia zegt:

  Ik heb dit soort dingen ook gehoord van een vriendin van mij die in London woont, zij maakt zich ook ernstige zorgen. Het wordt steeds moeilijker om gezellig uit te gaan in London.

  Like

 3. JooJootje zegt:

  Natuurlijk snappen ze dat ze fout zijn,maar daar is het net om te doen het werkt status verhogend en islam is weer het gesprek van de dag.
  In hun ogen is het missie geslaagd.

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:


  (homepage aanrader!)

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Ben aan het lezen geslagen…
  … wij respecteren niemand die allah niet gehoorzaamt…., lees ik hierboven.
  Hoe krijgt dat tuig het verzonnen? Ik verklaar iederen die daar intrapt voor totaal GESCHIFT.
  Wat enkel in islamitische, door jarenlange ingestampte vrouwenHAAT verziekte rotkoppen te vinden is, valt op geen enkele manier te gehoorzamen.
  http://tinyurl.com/3v3kah7
  Tijd voor TEGENACTIES..!!! http://tinyurl.com/cyjy63

  Like

 6. BertG. zegt:

  Benedict,
  Ik heb het idee dat jij al een tijdje geen gebruik meer maakt van internet of kranten of welke media dan ook.
  (dat ze opgepakt worden vanwege pakweg ‘eigen richting’ en ‘aantasting van de openbare orde’)
  Ze hebben daar zelfs rechtsbanken met hun eigen bestuur en het dikke boek op tafel.
  Hang jij nou een bord om je nek met daarop geschreven,
  onthoofd iedereen die Benedict beledigt of de wereld zal afgeslacht worden als ze wat over Benedict zeggen en verder vrij in te vullen teksten.
  Ik denk dat je dan meteen opgepakt wordt en diep opgeborgen omdat het niet helemaal goed werkt in je bovenkamer als je met zoiets rondloopt.
  Hebben ze daar ooit 1 moslim voor opgepakt?
  Nee, voor geen meter worden ze in de weg gezetten. Hoort allemaal bij het behouden de eigen cultuur. Wat dat ook mag wezen.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Islam en democratie= een onmogelijke combinatie. De islam erkent enkel de koran, en niet de democratische waarden in europa. Maar zolang de gevestigde partijen blijven wegkijken, wordt het probleem met de moslim bevolking alleen nog groter.

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  “Volgens de interpretatie van extremisten zoals zij is de Islamitische rechts- en levensorde echter niet verenigbaar met democratische waarden.”
  Nou, daar kunnen we kort over zijn: Die zijn NOOIT verenigbaar. Sharia passen ze voor mijn part maar thuis toe, binnen hun eigen muren en die van hun moskee, maar NIET daarbuiten. Filmpjes op You tube en dergelijke zetten kunnen we ze vooralsnog ook niet direct verbieden, dat is de vrijheid van meningsuiting, maar verder….Schluss. De Londense politie doet wel stoer in dit artikel, maar ik heb sterk de indruk, dat ze er nog bij lange na niet krachtig genoeg tegen optreden. Iedereen oppakken die door middel van enige fysieke dwang ook maar één snipper Sharia wil invoeren en terug naar de zandbak,dàt zou het devies moeten zijn. En niet tolereren dat ze ook maar een poging doen om jóuw wijken te confisqueren, zoals nu gebeurt! En wat ook een valkuil is: Geraakt worden door de één of andere opmerking van die Islamitische Farizeeërs en dat overnemen in de trant van ‘Ja, maar die dronkenschap, prostitutie etc. ís ook wel een probleem….’NIET DOEN. Het komt uit de mond van die klootzakken en als je daar ook maar iets van overneemt is het eind zoek! Liever nog generaties lang op westerse manier met die ‘problemen’ blijven aanmodderen, dan ook maar één fractie Sharia invoeren of zelfs maar tolereren! En al die beesten het land uit zodra ze ook maar één stapje verder gaan dan Internet.

  Like

 9. Jade zegt:

  Uiteindelijk zullen alle landen van Europa hier mee te maken krijgen.
  En niet alleen radicale islamieten willen de sharia invoeren,
  de stilzwijgende massa met hetzelfde geloof, die zo “gewèèèldig”
  meedoet in de democratie, wil het ook.
  Denk aan de uitspraak van Erdogan: “Democratie is als een trein,
  als je er bent spring je eraf “.
  Van de regering hoeven we niets te verwachten,
  die heeft haar ziel aan de duivel verkocht met de resolutie
  van Straatsburg.

  Like

 10. Benedict Broere zegt:

  Ik dacht al wel dat mijn reactie weer andere reacties zou oproepen, in de trant van ‘te soft’ en ‘wat als jij’. Het punt is dat er voor een strengere aanpak onvoldoende draagvlak is, omdat het gevaar van de islam nauwelijks onderkend wordt. Ook is het nog steeds zo dat als je je uitspreekt voor een veel strengere aanpak, dat je dan in heel veel situaties wordt ingeschat als een nazi (zie discussiefora elders). En ik weet niet precies wat hier verandering in brengt, behalve mogelijk nog veel meer aanslagen en terreur en intimidatie, enzovoort. Dus je kan wel zeggen ‘oppakken en het land uit’ – bijvoorbeeld – maar het gebeurt niet, het gebeurt helemaal niet. Er is de vrijheid van godsdienst, er is de vrijheid van meningsuiting, en het zijn dit soort vrijheden die maken dat de islam ongehinderd door wat dan ook, zich vestigen kan in de moderne open samenleving. Om gestaag die moderne open samenleving om te zetten in een sharia-staat.

  Like

  • Henny Clemens zegt:

   Je hebt gelijk dat je voorzichtig bent met wat je schrijft, ik ben ook al bedreigd omdat ik niét met een nickname mijn mening wil geven, iedereen zou dat moeten doen, maar velen durven dat niet (meer) dus ik begrijp je wel.
   Helaas is het allang zover dat mensen niet durven zeggen dat ze op de PVV stemmen.

   Like

 11. Jean zegt:

  Die smeerlapperij is heel Europa aan ’t verzieken en daarbij krijgen ze de steun van de Europa verraders die zich verzamelingen in het EU gedrocht gelegen in Brusselallahbath.
  Willen we nog een leefbaar, veilig en welvarend Europa dan zullen we die EU bende moeten wegjagen en die allochtonen die geen enkele bijdrage leveren, buiten geweld en angst zaaien, moeten verwijderen van ons grondgebied, er mag sowieso geen eurocent aan verknoeid worden.
  Die barbarij MOET verboden worden in Europa want die waanzin is met alle seculiere regels in overtreding, daar voor ons enkel de seculiere regels gelden is de keuze snel gemaakt.

  Like

 12. Benedict Broere zegt:

  Hier een Noorse documentaire waarin men aangeeft hoe makkelijk het is Europa te islamiseren.

  Like

 13. Flutsehut zegt:

  “Met zulke acties willen de radicale islamieten naar eigen zeggen een einde maken aan de onzedige levensstijl van de mensen.”
  –Het is wel onze levensstijl, dropveters!

  Like

 14. Waar gaat het nu echt om? Om belediging? Nee, daar is het te doorzichtig voor. We hebben te maken met grote groepen radicale moslims die door hersenloze aanhangers worden gesteund en het sociale construct “belediging” aangrijpen om hun acties te rechtvaardigen. Laat een ding vooral heel duidelijk zijn. Geen beroep op belediging rechtvaardigt haatzaaien, geweld en aanslagen. Groeperingen die zich toch beroepen op hun kleine pik en beweren dat ze het recht hebben om de democratie om zeep te helpen moeten met onmiddellijke ingang uitgeschakeld. Misdefinitie vindt dat hoe extremer zij worden des te sneller alle middelen, ook de extreme, zijn geoorloofd om ons land te redden van de ondergang. Ja mensen, had de bekende man met zijn snorretje toch een beetje gelijk. Hoe langer we wachten met het uitzetten van moslims, des te extremer moeten de middelen worden om te redden wat er te redden valt. Nu u wederom de ware aard van moslims heeft gezien is er geen twijfel meer mogelijk dat het moet gebeuren.

  Like

 15. Jean zegt:

  Volgens Gerald Celente zou de zuivering a.g. die achterlijke gewelddadige barbaarse waanzin in Europa wel eens kunnen plaatsvinden voor 2016!!!!
  Hopelijk heeft Gerald Celente gelijk en tot op heden heeft hij steeds gelijk gekregen op zijn uitspraken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s