5 VIDEO´S: “Undercover Mosque” – The Return

Screenshot_11

Deel 1:

Deel 2:

Deel 3:

Deel 4:

Deel 5:

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t jowitteroos)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op 5 VIDEO´S: “Undercover Mosque” – The Return

 1. M.A.L. Sion zegt:

  Een staat in de staat die de gehoorzaamheid aan Allah uitvent. Er is geen plaats voor iets anders. Elke keer dat je met de auto tankt moet je je realiseren dat een deel van de betaalde euris via-via naar de moslimlanden vloeit en vervolgens aangewend wordt om de haatcolleges in onze landen te vestigen en te onderhouden. We graven ons eigen graf.

  Like

 2. Marc zegt:

  Zoals al langer bekend wordt het wahabisme door de Saoudi’s met olie-dollars naar alle delen van de wereld geëxporteerd, met name het Westen. Het is daarom voor mij totaal onbegrijpelijk dat het Westen deze Saoudi’s steunen in hun oorlog tegen Assad: diezelfde olie-dollars financieren die zg. vrijheidstrijders tegen Assad, afkomstig uit onder andere Nederlandse islamitische jeugd.

  Het zou wel eens van korte duur kunnen zijn voordat we Poetin, ook geen lieverdje, toch gelijk moeten geven in zijn analyse van de situatie in het Midden-Oosten.

  Like

 3. luckybee zegt:

  Ik niet zo dra als ik gepensioneerd ben heb ik mijn auto afgestoten, en leefde met zo min mogelijk olie.

  Like

 4. Helena zegt:

  @ Sion als dat geen motivatie is om vaker de fiets te pakken dan weet ik het meer!
  Ga dat ook zeker doen, dit betekent wel dat ik om 05.15 uur moet opstaan i.p.v. om 05.45 uur maar zeker nu de zomer eraan komt ga ik ervoor!

  Like

 5. Avidia zegt:

  Een aantal van deze video’s had ik al eens gezien, met walging met ik door al de video’s heengegaan, waar zijn we in Godsnaam in beland, wat moeten al die mensen in Europa, hun haat tegen ons. Ja, ik weet wel, de hele wereld moet moslim worden, maar waarom moet het toegestaan worden, alleen om die rot olie???? Er zijn tal van andere oplossingen!!!! Er zit iets heel anders achter, wij zijn te mondig, wij worden in de toom gehouden door dit alles wat ons te wachten staat, maar dan kennen ze ons slecht, nooit, nooit zal ik mij laten ombuigen, nooit zal ik ook maar ergens gehoorzaam aan zijn, dat is mijn karakter niet, ik ben opstandig, en heb daardoor veel bereikt, dus, een leermomentje, nooit ergens aan toe geven, volg je eigen weg, en als het zover komt dat wij overschaduwd worden door moslims, ten strijden gaan!!!! Ons recht opeisen met wat dan ook! Kies de juiste antimoslim partij, ben je pro, dan is er keus genoeg, maar niet janken achteraf!!!!

  Like

  • Hans zegt:

   Wat ze hier moeten?
   Ons mooie land met de geweldige infrastructuur voor niks en noppes overnemen.
   Zonder ervoor te werken, want dankzij de olie hebben ze nog nooit hoeven werken.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Hans 09.28. uur. Met behulp van de socialisten, de christen-democraten en de liberalen, zowel in nederland als in heel europa. Dat verraad kunt U vinden in ” de resolutie van straatsburg”, aangenomen door het europees parlement in 1975. En dat alles om de belangen van bilderberg, de oliemaatschappijen en met name het oranjehuis te dienen. We zijn verraden door onze eigen politici.

    Like

 6. Henny Clemens zegt:

  Wilders is in zijn bewoording niet altijd diplomatiek, toch is hij de enige politicus die ik in de strijd tegen de islam vertrouw, dus stem ik en velen met mij op hem.
  Wat voor andere keus is er?
  De islamisering!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s