Het geïslamiseerde Zweden heeft de oorlog verklaard aan de Joden

Screenshot_17

Geweld domineert de straten en vandaag de dag voelt een Jood in Zweden zich als een Jood in Berlijn in de jaren ’20.

In 2003 hield Azzam Tamimi, een Hamas-lid uit Hebron, een preek in de Grote Moskee in Stockholm, waarin hij steun betuigde aan de zelfmoordaanslagen op Israëlische burgers. Buiten de moskee verspreidden militanten folders met oproepen om “de Joden in Palestina in de naam van Allah te liquideren”.

Waarom hebben de Zweedse autoriteiten toegestaan ​​dat deze Arabische antisemiet een moordlustige preek in de belangrijkste moskee van hun hoofdstad heeft gehouden of zelfs een nieuwe oorlog tegen het Joodse volk heeft aangewakkerd?

Het is tien jaar later en Zweden, dat lang bekend stond als een schuilplaats voor Amerikaanse dienstplichtontduikers, Arabische immigranten, politieke vluchtelingen en andere ballingen, is uitgegroeid tot een van de meest antisemitische landen in de wereld.

Uit een recente enquête bleek dat 68% van de Zweden een negatieve mening over Israël heeft. Geen ander land in het Westen heeft een publieke opinie die antisemitischer is. Iedereen is vandaag welkom in Zweden, behalve de Joden.

Screenshot_18

Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk hebben veel meer antisemitische incidenten geregistreerd dan Zweden vorig jaar, maar Zweden is, net als Nederland, een soort proefterrein van de algemene trend in Europa.

De Joden van Malmö, met een bevolking van ongeveer 1500 in een stad van 300.000, die geleid wordt door een antisemiet als Reepalu, zijn een microkosmos van wat elders in het Westen gebeurt.

In Zweden, dat een van de grootste moslimgemeenschappen in Europa heeft, besteden de Joodse gemeenschappen 25% van hun vermogen aan veiligheidsmaatregelen. Zij zijn een getto en een uitstervende bevolkingsgroep.

Geweld domineert de straten en vandaag de dag voelt een Jood in Zweden zich als een jood in Berlijn in de jaren ’20.

Een Zweedse burgemeester, die zijn best deed om ervoor te zorgen dat anti-Israëlische propaganda niet zou worden verkocht in een gemeentelijk cultureel centrum, werd zonder meer fysiek aangevallen. Mats Groen, burgemeester van Jönköping, werd buiten zijn huis verwond door twee mannen, die hem sloegen en schopten. Was dat zijn ‘schuld’? Hij probeerde alleen maar om in het Book Cafe, een winkel die gerund wordt in een cultureel centrum dat in handen is van de stad, de verkoop van T-shirts die versierd waren met de slogan “Brand, Israël, brand” te stoppen.

Screenshot_16

Niet alleen is de Zweedse cultuur sterk antizionistisch (de Zweedse bestsellerauteur Henning Mankell nam deel aan de pro-Hamas Flottielje), maar ook de politieke mainstream van Zweden is doordrenkt van antisemitisme.

Omar Mustafa, een lid van het bestuur van de Sociaal Democratische Partij, riep Zweden op om gevechtsvliegtuigen naar Israël te sturen om het te bombarderen. In dezelfde week verklaarde een andere politicus, Alexander Kieding van de Zweedse partij van Democraten, een wethouder in de buitenwijk Jarna van Stockholm, dat de Holocaust misschien nooit had plaatsgevonden en dat Israël het aantal slachtoffers sterk overdreef.

Het Europese Joodse Congres heeft gewaarschuwd dat de Joodse gemeenschap die in de Zweedse stad Malmö woont, in groot gevaar is. De aanwezigheid van de politie is essentieel voor de Joden van Malmö, zodat zij de gelegenheid hebben eventuele rituelen in het openbaar en zonder risico te vieren. Vorig jaar, toen de wereld de beruchte nazipogrom van de Kristalnacht herdacht, vonden de manifestaties in Malmö en Helsingborg plaats zonder Joden, omdat het evenement een speelterrein voor homo’s, moslims en linksen was geworden.

De Zweedse overheid financiert zonder enige schaamte antisemitische publicaties – zoals de anti-Israël brochure ‘kolonialisme en apartheid – de Israëlische bezetting van Palestina’, die door de autoriteiten gefinancierd wordt voor de som van $ 104.600, onder het mom van “humanitaire hulp”. De brochure beschuldigt Israël van racisme, etnische zuiveringen en segregatie en roept op tot een boycot van de Joodse staat.

schweden2671

De nationale religieuze autoriteiten bevorderen de anti-Israël haat. De Kyrkomötet – de Kerkelijke Synode van de Kerk van Zweden – heeft pas een oproep uitgevaardigd tot een boycot van Israëlische producten in Judea en Samaria. Aartsbisschop Karl G. Hammar, hoofd van de Zweedse Lutherse Kerk, was een van de eerste westerse protestantse leiders die opriep tot een boycot.

Ook de pers heeft zich volledig overgegeven aan het antisemitisme. Zweedse liberale publicaties worden eenzijdig doordrenkt met anti-Joodse sentimenten, maar het conservatieve ‘Svenska Dagbladet’ heeft ook artikelen gepubliceerd die het beeld van de Joden als kindermoordenaars oproepen. De Zweedse pers telt een oneindig aantal antisemitische publicaties die het op kunnen nemen tegen de haat van nazikranten zoals ‘Der Stürmer’ of de communistische ‘Sovjet Pravda’.

Economisch heeft Zweden veel maatregelen genomen om de Joodse staat te boycotten. Een groot Zweeds pensioenfonds heeft Elbit Systems afgestoten, vanwege diens rol in de bouw van een veiligheidshek voor Israël. Ondertussen spoorde de Ethische Raad van vier Zweedse bufferpensioenfondsen Motorola aan om “te vertrekken uit de door Israël bezette gebieden op de Westelijke Jordaanoever” of ze zouden desinvestering onder ogen moeten zien.

Helaas zijn veel Zweedse Joodse leiders ook gecapituleerd voor de getto mentaliteit.

Toen het populaire dagblad ‘Aftonbladet’ het IDF onterecht beschuldigde dat het  organen van Palestijnse Arabieren verzamelde en de Zweedse regering vroeg om een ​​veroordeling af te geven, verklaarde Lena Posner, hoofd van de Joodse gemeenschap in Stockholm en voorzitter van de officiële Raad van Joodse Gemeenschappen in Zweden: “Israël heeft deze puinhoop zelf veroorzaakt”.

Screenshot_19

Er is iets grondig mis in Zweden. Je ziet het aan de artistieke tentoonstellingen, net zoals je dat kon zien tijdens het nazitijdperk.

De Martin Bryder Gallery in Lund toonde een verachtelijke schilderij ‘gemaakt van as’ waarin Joodse menselijke resten, die gestolen waren uit het nazivernietigingskamp Majdanek, werden gebruikt. As van Joden die verbrand waren, die gebruikt werd voor een postmoderne artistieke tentoonstelling in het geïslamiseerde Zweden.

Eerder schilderde een Zweedse Christelijke tentoonstelling van Kunst Israëli’s af als schietgrage ratten die het ‘Heilige (sic) Land’ verslinden.

De nazi’s gebruikten zulke technieken voor ontmenselijking om de basis te leggen voor de fysieke uitroeiing van die gekwalificeerde ‘plagen’, de Joden. Datzelfde gebeurt in Zweden.

Tijdens de Tweede Intifada toonde een Zweeds museum werk van een kunstenaar, dat de Palestijnse zelfmoordenares Hanadi Jaradat verheerlijkte die 20 Israëliërs in het Maxim restaurant in Haifa had gedood. Het kunstwerk bestond uit klein schip, met een foto van Jaradat erop, dat voer in een rechthoekig zwembad, gevuld met rood gekleurd water, terwijl er muziek van Bach klonk.

Een Arabische ober in het restaurant Maxim in Haifa bracht Jaradat een menu en nam haar bestelling op. De Zweedse terroristische ‘heldin’ at rustig, terwijl ze keek naar de Israëlische families die zich er niet van bewust waren dat ze hun laatste maaltijd aan het eten waren en hun laatste adem uitbliezen. Toen blies ze zichzelf op. Alles wat overbleef van negentien mensen, waaronder vijf kinderen, samen met de vaders en moeders en grootouders – was een stapellichaamsdelen die niet meer te onderscheiden waren.

Als hij naar zijn huidig land zou kijken, een land dat de oorlog heeft verklaard aan het Joodse volk, zou de Zweedse legende Raoul Wallenberg zeggen: “Als ik een graf had, dan zou ik mij daarin omdraaien”.

Screenshot_15

Bron:

http://www.israelnationalnews.com/Articles/Article.aspx/13173#.UXumM8pm7eN

Auteur: Giulio Meotti

Vertaald uit het Engels door:

Wachteres

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", antisemitisme, Appeasement, Dhimmitude, Joden, Jodenhaat, Linkse Kerk, nieuw fascisme, Socialisten. Bookmark de permalink .

22 reacties op Het geïslamiseerde Zweden heeft de oorlog verklaard aan de Joden

 1. Willie zegt:

  Ik had daarstraks een Amerikaans- Joodse visie over Europa geplaatst onder het Boston topic, tav van Martien , veronderstel dat dit topic niet echt meer bekeken wordt , daarom plaats ik het hieronder nog eens : : echt op zn plaats ,ook zeker in dit topic
  Lees maar verschiet niet mensen, eigenlijk is dit visionair te noemen, gruwelijke voorstelling in elk geval

  Heb een interessante visie van een Amerikaanse Jood , Howard genaamd, lang geleden gevonden op Jihadwatch, een DOORDENKER van jewelste: die wil ik je (en de anderen hier) zeker niet onthouden, dus hier gaan we :

  Howard | March 11, 2010 3:33 PM | Reply
  Frankly.. I don’t think the world cares abouts about us, the Jews. (I’m a Jew).

  And..I don’t think the world will give a damn if the Jews around the world are killed. They didn’t give a damn in World War II, they don’t give a damn now.

  But…the world will care when the cancer of Islam starts killing the, by the dozens, and then the thousands, and then tens of thousands, hundreds of thousands, and then millions.

  By then..my three predictions:

  1. Europe will be a wasteland. No churches will remain. No museums will remain. No culture will remain. Europe will crumble into the blood-stained cemetary that it made for the Jews.

  2. The Moslems won’t be successful either. Many will be dead, rotting in the fields. The rest will be blood hungry for revenge, but too afraid to do anything. They will turn on each other like mad dogs.

  3. Culture as we know it around the world will vanish. Predictions 1 and 2 above will create a new dark age. No culture, starvation, hatred.

  And this will be the revenge of G-d. I’m not SURE there is a spiritual aspect to this, but I believe so. I believe that we are truly at the end of days. Prediction is hard, especially about the future. All I know is that there will be a lot of death and destruction. Period.

  My advice… visit Europe. It won’t be Europe much longer. Visit it now. In a few years the Europeans will be mad dogs, killing each other (they’re used to that), as they descend BACK INTO THE BARBARISM that so befits them

  This is Howard again

  How do I know this stuff .. how do i become poetus comicus, the next instantiation of mel brooks .. the mel brooks of the soon-to-vanish-civilization?

  You’ll be sorry you asked..but here goes..

  Well..I read the newspapers…and blogs like Jihad Watch

  And I see that the Moslems are killing, raping, torturing, destroying

  And then lying, building, bullying

  I put two and two together

  The Europeans are exhausted..and they have a history of murdering each other..

  The Moslems have a history of breeding..and then misbehaving by killing

  The Moslems are in Europe, scaring the pants off the people

  The people or better their children, now fat, dumb, happy after their history of murder and genocide, sitting back in their lazy, socialist dotage, are impotent..deer in the headlight

  So we have 50+ million people who are like wild hyenas (actually like wild ass..it’s the bible)

  And 300+ million sheep who are clueless…led by shepherds who are venal and evil (impotent throwbacks to their murdering grandparents)

  And no Jews to speak of in this maelstrom.. the Europeans made sure of that

  Bottom line .. .a perfect storm

  And then… the mental pictures.. corpses upon corpses, fields of rotting, smelling, liquifying dead bodies where poppies once grew (pardon the poetic here..just fields of stinking corpses will do)…and then the hollow-eyed, soul-less wanderers, those walking dead of the greatest conflagration in history

  Trust me .. no one is going to ask ‘which way to the Tintoretto’, or ‘Pardon me, on which floor are they featuring the new Kouros’ .. or any of the soon-to-be-inane chatter that only a peaceful people can know

  Like

  • heleen zegt:

   Kan je aub de link geven….ik wil dit graag doorsturen naar anderen (die de bron zullen willen kennen)
   bloedstollend…

   Like

   • Willie zegt:

    Dag Heleen,Idd echt bloedstollend artikel,eigenlijk echt gruwelijke visie. sorry meid, maar die link heb ik niet meer : ik had dit artikel zelf opgeslagen. Misschien kan je Jihadwatch contacteren?? http://www.jihadwatch.org/
    Het desbetreffende artikel kwam van daar ,dit is t enige wat ik nog heb : Howard | March 11, 2010 .. Groeten

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Willie 19.59. uur, op 28/4. Hoe waar zijn de woorden van deze joodse man.

   Like

 2. Henk.V zegt:

  Ik vind dat Zweden in aanmerking komt voor boycot activiteiten.
  Elk land en bedrijf dat zich op Israël wil uitleven moet op de een of andere manier nadrukkelijk daarvoor worden afgestraft.

  Like

 3. Martien Pennings zegt:

  Afwisselende moedeloos en razend word je ervan.

  Like

 4. Zweden tekent zo zijn eigen ondergang!

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Tja, nou….De actie van Raoul Wallenberg werd destijds toch echt door Zweden ondersteund, dus dat land lijkt sindsdien wel een opmerkelijke draai gemaakt te hebben -Of is nog bezig, dat te doen. Je weet natuurlijk niet wat er al die tijd onderhuids geleefd heeft: Tenslotte was de Zweedse ontdekkingsreiziger-schrijver Sven Hedin ook al Nationaal-Socialist. Maar in deze tijd ligt het meer voor de hand, dat er Islamisering in het spel is. Krankzinnig, als je het goed nagaat: Zweedse steden als Malmö hebben zoveel overlast ervaren door Moslims en nóg laten ze zich er door beïnvloeden!
  De Wereld Draait Door. (en lelijk ook.)

  Like

 6. Roni Thome zegt:

  Gisteren sprak ik via SKYP met Mads, een goede vriend van mij, woonachtig in de Faroer eilanden. Hij vertelde mij over de toestand in Zweden. In werkelijkheid bevindt dit land zich in een benaarde situatie. De Sociaal Democraten en de Groenen houden het land met een ijzeren greep. De ‘mainstream’ media doet het werk van constante hersenspoeling. Er gebeuren in het land dag in dag uit verschrikkelijke misdaden tegen de locale bevolking, maar de geschreven- en audiovisuele media houdt het nieuws zorgvuldig buiten de kennis van de bevolking. Misdaden zoals veelvuldige verkrachtingen van vrouwen en jonge meisjes (vaak beneden de tien jaar oud), aanvallen op achterblijvende Zweden die in de Islamitische getto’s wonen en zelfs aanvallen op politieagenten en dienstverlenende ambulance- en brandweer personeel worden niet gemeld. Als iets naar buiten komt, komt het via de óndergrondse blogs’ en niet de officiële media. Hierbij zou ik paar voorbeelden geven:
  http://barenakedislam.wordpress.com/2011/02/26/sweden-20-muslim-immigrants-gang-rape-11-year-old-swedish-girl/

  http://europenews.dk/en/node/57312
  http://europenews.dk/en/node/57877

  Vele Zweden weten dat zolang de Socialisten en Groenen de boel stevig in handen hebben, zal hun leven niet veranderen. Er is nu een massa aan witte vlucht vanuit de Steden in Zuid Zweden naar het noorden. Mensen zijn zelfs bereid om dicht bij de Poolcirkel in een moeilijk klimaat. Als zij maar niet hoeven te worden geconfronteerd met steeds groter wordende vijandige Islamitische bevolking die steeds groter wordt en steeds meer gebied claimt.

  Like

  • Ekster zegt:

   Maar waarom stemmen die sukkels ook op genoemde partijen?? Leren ze dan nooit een les in dat Zweden? Oh, maar wacht even, dat gebeurt in Nederland ook niet.. het ziet er niet goed uit in Europa, we zijn hier verleerd voor onze cultuur en onze waarden op te komen. We hebben immers op school geleerd dat alle culturen gelijkwaardig zijn..? Een groter leugen bestaat niet maar de meeste mensen trappen erin. Er zal nog heel veel goed mis moeten gaan voordat we hier in Europa in opstand komen. Dan zal het bovendien al lang te laat zijn.

   Like

 7. louis-portugal zegt:

  Idd. Theresa en het zal zo moeten zijn.

  Like

 8. Jade zegt:

  Net het filmpje gekeken waar Benedict Broere mee kwam
  in het artikel over Londen. Het gaat over buurland Noorwegen.
  Waarschijnlijk komt het einde sneller dan ik dacht.
  Gesproken wordt over 2021 of 2022…

  Like

 9. Tiny zegt:

  Was het ook niet Zweden, die de vluchtelingen, waaronder de meeste Joden waren zonder ook maar het kleinste beetje mededogen, promt weer aan Hilteriaanse bende uitleverde?

  Eergisteren is een bevriend echtpaar met hun kinderen geemigreerd naar Zweden. Gezien de foto’s een waanzinnig prachtige plek. Natuur om van te watertanden. Maar ik hou m’n hart vast,
  Voorlopig zijn ze in ieder geval nog helemaal in de wolken. Ik hoop voor ze dat het daar waar ze zijn ook zo blijft.

  Like

 10. Theresa Geissler zegt:

  @JiepMK 22.26u. Best mogelijk, maar suggereert U op grond van zo’n kleinigheid a.u.b. niet dat ik fout bezig zou zijn, wilt U?
  Ik maak hier de regels niet, dat is waar, maar ik geloof eerlijk gezegd niet, dat elkaar kapittelen op grond van zoiets als ‘incorrect Nederlands’ de gewoonte is op deze site.

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  Weer het bewijs dat de RODEN en de GROEN LINKSEN, gore VERRADERS zijn. Ik word er ook moedeloos van, wanneer komt hier een einde aan? Misschien moet het eerst nog veel erger worden, wie het weet mag het zeggen van mij.

  Like

 12. luckybee zegt:

  Mijn vraag is; voelen de Zweden dan nog wel als een Zweed in Zweden?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @luckybee 9.08. Lijkt mij niet, Luckybee. IK zou in hun plaats ofwel keihard bij de overheid aandringen op verandering van beleid, c.q. mentaliteit ofwel gillend het land verlaten.
   Dit is toch geen doen zo!

   Like

 13. Pingback: De moderne goed opgeleide Jodenhater van linkse snit | E.J. Bron

 14. Theresa Geissler zegt:

  @JiepMK 13.46u. Geweldig van U. Het zou trouwens moeten zijn: ‘christenhond’ (met een kleine letter c, zo u wilt); dat andere is ook geen correct Nederlands. Ik vraag U overigens nogmaals vriendelijk, hier niet zo’n punt van te maken; Afgezien van dat -onbewust gebruikte- hoofdlettertje geloof ik niet, dat er in deze iets aan mijn houding mankeert. Je kunt alles overdrijven. (Of, zogezegd, op alle slakken zout leggen.)

  Like

 15. Jan zegt:

  Zweedse regering overgevoelig voor de aanwezigheid van Joden. Zelfs het luchtruim moet judenrein blijven
  Afgelopen zondag kreeg het vliegtuig waarin Shimon Peres zat geen toestemming door Zweeds luchtruim te vliegen

  Sweden refuses Israeli president’s plane entry into its airspace
  https://www.middleeastmonitor.com/news/europe/11451-sweden-refuses-israeli-presidents-plane-entry-into-its-airspace

  Like

 16. Jan zegt:

  Zweedse journalist doet keppel af wegens bedreigingen van antisemieten

  Voorbijgangers maken journalisten uit voor Joods stuk stront, Joodse duivel en zeggen dat hij dient op te rotten.

  After more anti-Semitic crimes were reported in Malmo than in any other city in Sweden, Swedish reporter Peter Lindgren decided to conduct a social experiment by putting on a kippa (yarmulke or skullcap) and a Star of David necklace and walking around the city to see how locals treated Jews.
  With a hidden camera and microphone documenting his stroll through the streets of Malmo, Lindgren encountered harsh verbal and physical anti-Semitic abuse.

  http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4618568,00.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s