De vetste naties ter wereld zijn te vinden onder de Golf-Arabieren; 34% van de Turken is te dik

Screenshot_20

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie heeft de vetste burgers in zijn land? De wereldgezondheidsautoriteiten vertellen ons om de zoveel jaar dat de naties met de meeste vette mensen de VS zouden zijn, gevolgd door Duitsland, Australië, Groot-Brittannië enz. Vaak is de volgorde een beetje anders, dan staat Duitsland of Australië bovenaan. En we hebben allemaal wroeging dat we opnieuw ´s avonds gegeten hebben, vooral wanneer er tussen het nieuws ook een item zit over brood voor de arme, honger lijdende kinderen van de Derde Wereld. De truc bij deze slecht-geweten-tabellen is heel simpel. Net zoals bij verzekeringscontracten moet je op de kleine lettertjes letten: van andere landen heeft men geen gegevens.

Screenshot_22

Destijds, toen men deze gegevens nog wel had, zo´n 5 tot 8 jaar geleden, stond namelijk niet Amerika, maar Qatar en Saoedi-Arabië bovenaan de lijst. En Amerika kwam pas op de 8e plaats.

Zodra de islamitische landen hun gegevens achterhouden, ziet de lijst er heel anders uit. En de naïeve gezondheidsapostel van de Groenen, linksen en islamofielen enz. zou geloven hoe gezond de moslims leven dankzij halal-voeding. Hier is zo´n lijst uit 2010:

Screenshot_23

De realiteit is echter harder – en dikker:

Tot 70% (zegge en schrijve 70%!) van de vrouwen en 50% van de mannen in de golfstaten (Bahrein, Koeweit, Oman, Qatar, Saoedi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten) heeft overgewicht of zijn zwaarlijvig – aldus een studie uit Qatar.

“De zwaarlijvigheid komt meer voor bij vrouwen. Het gaat om 50-70% van de getrouwde vrouwen en 30-50% van de getrouwde mannen”, blijkt uit het onderzoek van de wetenschapper Issam Abd Rabbu uit Qatar tijdens het seminar “Feiten over zwaarlijvigheid”.

Rabbu zei dat de kinderen ook al de dupe zijn. “Het gaat om 5-10% van de kinderen van nog niet leerplichtige leeftijd, tendens stijgend naar 10-15% van de basisschoolkinderen en 20-40% in het voortgezet onderwijs.”

Het zwaarlijvigheidcijfer is “veel hoger dan in de ontwikkelde landen”, zegt hij in zijn onderzoek met de titel “Zwaarlijvigheid: de ziekte van de eeuw”.

Het geciteerde onderzoek stamt uit het jaar 2005: tot 70% van de getrouwde vrouwen in de Golfstaten is te dik – Middle East Online, september 29, 2005 – en wordt aldus in WikiIslam geciteerd.  

Zoals men ziet, de levensmiddelenschaarste en de honger zijn in de islamitische landen, waar ze voorkomen, gewenst. Daar regeert men het volk met de armoedebedreiging en met de honger. Daarom willen de radicale islamieten dat het Westen er eindelijk mee stopt hun slachtoffervolkeren (bijv. de onderdrukte moslims en christenen in Soedan) te voederen. Ook Pakistan, dat zogenaamd voortdurend op hulp uit het Westen is aangewezen, heeft te lijden onder zwaarlijvigheid; evenals de o zo arme, honger lijdende, zwaarlijvige Palestijnse kinderen.

En mocht iemand willen weten hoe zwaarlijvig de Turken zijn, hier is een artikel uit de Deutsch Türkische Nachrichten:

Ongezonde voeding: 17% van de Turken is veel te dik.

Ongeveer 34% van de totale bevolking, aldus bericht de Turkse krant “Hürriyet”, zou inmiddels overgewicht hebben. Slechts 44% van de Turkse burgers zou een normaal gewicht hebben. De cijfers zouden naar geslacht variëren. Volgens het instituut zou 30% van de vrouwelijke bevolking en 39% van de mannelijke in de categorie “overgewicht” vallen.

Pakistan heeft problemen met te veel vette politieagenten: vermageringskuur door de staat.

Het sprookje van de “vette blanke man”.

Aanvulling: We hebben niets tegen dikke of magere mensen. We hebben wel iets tegen de mythe van de “dikke blanke Europeaan” en vroegen ons af in hoeverre het nog terecht is om zulke volkeren van hieruit “hongerhulp”te geven en hun levensmiddelen te financieren.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/04/25/die-fettesten-nationen-der-welt-findet-man-unter-den-golf-arabern-34-der-turken-zu-dick/#more-44566

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Arabische wereld, Europa, Islam, Moslims, Turken. Bookmark de permalink .

7 reacties op De vetste naties ter wereld zijn te vinden onder de Golf-Arabieren; 34% van de Turken is te dik

 1. Hans zegt:

  Ik kom soms in Oss, de moslims en moslima’s in de vreselijke gewaden lopen puffend en meurend door de winkelcentra, met volle karren. De benen lopen vanaf de knie, dat gok ik, recht naar beneden tot in de grove sandalen, geen enkels dus. Een echte cultuurverrijking en een lust voor het oog en zintuigen.
  Dat is een van de voordelen van de door mohammed gepropageerde inteelt; veel meer en sneller vatbaar voor vetzucht en ziektes van de gewrichten.

  Like

 2. luckybee zegt:

  Lid van de PvdA Iranier die waarschijnlijk een product van twee verkeerde bloedgroepen die met elkaar gepaard hebben,die geen illegalen in Nederland wil hebben.Met een friese naam ik geloof hij heet Terphuis of zo iets.Hij is niet alleen lichamelijk gehandicapt maar ook zijn ziel (geest ) is invalide.Je kan wel zien dat de leden van de PvdA allemaal een knal hebben.Voor al de oud gedienden.

  Like

 3. 2Crazy2bTrue zegt:

  De PvdA is aan het “ontmenselijken” en laat zich motiveren door “gevoel” i.p.v door verstand.

  Dit is bij de beesten af. Wat blijft er van een mens over wanneer je zijn verstand op nul zet? Inderdaad, een beest. PvdA’rs zijn beesten die slechts aangestuurd worden door hun onderbuik.
  Menselijke relaties op een hoger niveau zijn daarmee niet mogelijk, iets dat hij met moslims gemeen heeft. Het is de “terug naar de natuur” beweging van het socialisme, oftewel “the evolution in reverse.”

  Door zo’n partij het land laten besturen, is een enkele reis terug naar af.

  Like

 4. Jan zegt:

  Vet Gaza

  Van de ‘Palestijnen lijdt 49% van de vrouwen en 30% van de mannen aan obesitas
  In een latere studie kwamen de volgende cijfers naar voren: in de zogenaamde ‘West Bank’ zijn de cijfers resp. 37% en 18% voor vrouwen en mannen
  Van de volwassen bevolking in de Gazastrook en zogenaamde ‘West Bank’ lijdt 16,5% aan overgewicht (6.099 jongens en 6.748 meisjes) waarvan 3,25% aan obesitas lijdt. Dit opgesplitst naar geslacht betreft het 20.4% van de jongens en 13.0% van de meisjes.
  http://www.hindawi.com/journals/jobes/2012/213547/#B19

  Like

 5. Helena zegt:

  Nou dit artikel doet mij dan weer deugd.
  Hopelijk allemaal vroeg dood door kransslagader verstopping.
  Bovendien mocht het nog eens zover komen dat zij moeten rennen voor hun leven dan komen ze niet ver.

  Like

 6. Avidia zegt:

  In mijn stad zijn ze ook al neer gestreken, z.g. armoedig en hulp beoefenend, het zijn de dikste mensen die ik hier heb zien lopen, pfff.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s