Moederland van de islam: christendom verboden

Screenshot_27

(Door: Michael Stürzenberger)

Saoedi-Arabië is de geboorteplaats van de islam. Daar voerde de “profeet” Mohammed talloze oorlogen, roofde en veroverde, totdat alle mensen daar zijn “religie” hadden aangenomen. Het aantal moslims daar bedraagt tegenwoordig bijna 100%, op enkele christelijke slaven gastarbeiders na. Zoals bekend is het de plicht van iedere moslim om minstens eenmaal in zijn leven op bedevaart te gaan naar de Ka´aba in Mekka en daarom hebben de meeste ware gelovigen waarschijnlijk een diepe verbinding tot Saoedi-Arabië. Hoe “tolerant” deze heerschappijideologie in zijn geboorteland is, bewijst een actuele beslissing van de Saoedische minister van Justitie Mohammed al-Issa, die het verbod op de bouw van godshuizen van andere religies bekrachtigde. Nog steeds is de invoer van Bijbels, het dragen van christelijke symbolen en het houden van erediensten streng verboden.

Niet-moslims wordt de toegang tot Mekka geweigerd, per slot van rekening gelden ze volgens de islam als onrein en minder waard dan dieren:

De voorzitter van de commissie Binnenlandse Zaken van het Duitse parlement, Wolfgang Bosbach (CDU), formuleerde dit absoluut juist:

“Als je wilt weten hoe de islam is, moet je naar de landen kijken waar hij aan de macht is.”

De “Merkur” bevestigde de inschatting van Bosbach op indrukwekkende wijze met het artikel “Kerken blijven verboden”. In Saoedi-Arabië klopt het hart van de islam en daar kan men de intolerantie en de enige totalitaire heerschappijaanspraak van deze politieke ideologie in de mantel van een religie aanschouwelijk beoordelen. Geen wonder dat de vlag van het islam-moederland voorzien is van een zwaard. Per slot van rekening ploegde de islam zich vanaf het jaar 632 na Chr. met zwaarden door 56 christelijke, hindoeïstische, boeddhistische en joodse landen om daar zijn schrikbewind op te richten.

Absoluut juist is ook het citaat dat paus Benedictus XVI. In zijn Regensburger rede in 2006 van de Byzantijnse keizer Manuel II. voordroeg:

“Laat me toch eens zien wat Mohammed voor nieuws heeft gebracht, en je zult alleen het slechtste en meest inhumane vinden, zoals het feit dat hij heeft voorgeschreven om het geloof, dat hij predikte, met het zwaard te verbreiden.”

Terwijl de discriminatie, de vervolging en het vermoorden van christenen in islamitische landen ieder jaar doorgaat, eisen ze bij ons islamcentra, moskeeën, islamitisch onderwijs en speciale regels voor moslims op alle levensterreinen. Mocht er aan een van deze dingen niet tegemoet worden gekomen, klagen ze onmiddellijk en luidkeels over “islamofobie”, de strijdkreet van ayatollah Khomeini. Onze politici doen zonder tegenspraak mee aan dit derderangs theater, omdat ze al gecapituleerd hebben voor de financiële macht van de Arabische wereld en het latente geweldpotentieel van islamitische fanatiekelingen. Het is alleen nog maar erbarmelijk…

Screenshot_29

Vlag van Saoedi-Arabië

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/04/mutterland-des-islams-christentum-verboten/#more-321141

Auteur: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Christendom, christenhaat, Islam, Saoedi-Arabië. Bookmark de permalink .

24 reacties op Moederland van de islam: christendom verboden

 1. Martien Pennings zegt:

  Deze alinea alsmaar blijven herhalen.
  Zou dat helpen?

  “Terwijl de discriminatie, de vervolging en het vermoorden van christenen in islamitische landen ieder jaar doorgaat, eisen ze bij ons islamcentra, moskeeën, islamitisch onderwijs en speciale regels voor moslims op alle levensterreinen. Mocht er aan een van deze dingen niet tegemoet worden gekomen, klagen ze onmiddellijk en luidkeels over “islamofobie”, de strijdkreet van ayatollah Khomeini. Onze politici doen zonder tegenspraak mee aan dit derderangs theater, omdat ze al gecapituleerd hebben voor de financiële macht van de Arabische wereld en het latente geweldpotentieel van islamitische fanatiekelingen. Het is alleen nog maar erbarmelijk…”

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Jammer dat Tatcher er niet meer is die op een vraag over de toestemming om een moskee te bouwen in Londen antwoordde:
   Nadat wij een kerk mogen bouwen Mekka mogen zij hier een moskee bouwen.
   Sinds Maggie weg is is de islamisering keihard begonnen.

   Like

 2. Ekster zegt:

  Konden we onze domme politici maar de ogen openen, maar helaas is dat onmogelijk. Ze zijn ziende blind en horende doof. Ze willen het niet weten, niet horen, wat de islam gedurende haar betrekkelijk korte geschiedenis al voor walgelijke daden heeft verricht. Een doffe ellende van bloedvergieten en blinde haat tegen alles wat niet-islamitisch is.
  Je moet wel heel stom zijn om niet door te hebben dat de islam niets dan verschrikkingen te bieden heeft. Wij op deze site hebben het allemaal in de gaten, maar wat hebben we daaraan? De kanker die islam is kan ongestoord doorwoekeren zolang “onze” politici er niets tegen doen.

  Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Vergelijk dit met het eerdere artikel “Duitsland: één op de twee beschouwt de islam als een bedreiging” en weet dan dat het gevaar niet alleen in de ideologie ISLAM zit maar ook in het land Saoedi Arabië.
  Vanwege de olie zijn we in Europa dikke vriendjes met dit ‘gevaarlijke’ land. Tijd om ook dat kritisch onder de loupe te nemen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @M.A.L. Sion 13.23. uur. Wie zijn dikke vriendjes, waarde m.a.l. sion? Dat zijn toch enkel de HUICHELAARS van onze politiek, en onze regering en het oranje stelletje. Ons is niet gevraagd in 1975, of wij het goed vonden dat MOSLIMS met HORDEN tegelijk hier en in de rest van Europa werden toegelaten. Dat was de vileine politiek, samen met de bilderbergers, de werkgevers en de oliemaatschappijen. Wij plukken als INWONERS- alleen de wrange vruchten hiervan!

   Like

  • louis-portugal zegt:

   M.A.L.
   Als we tegen het groene tuig waren doorgegaan met kernenergie hadden we veel minder nodig gehad van die rommel.

   Like

 4. Benno Barnard zegt:

  “…het houden van godsdiensten…” – Dat lijkt me een germanisme voor “het houden van erediensten”. Overigens ben ik de mening van Flaubert toegedaan: schiet die Zwarte Steen aan gruzelementen (zonder verder slachtoffers te maken) en zeg: “Kijk eens aan! Geen reactie van de hemel. Mohammed was dus niet meer dan een oplichter. Gelieve die bloeddorstige poppenkast nu onmiddellijk op te doeken.”

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Correct! “Godsdiensten” veranderd in erediensten. Met dank!

   Webmaster

   Like

  • louis-portugal zegt:

   Ik kan me werkelijk voorstellen dat een van de laatste daden van Israël,indien ze dreigen een oorlog tegen de islam te verliezen, juist dat zal zijn.
   Als ik er iets te vertellen had stond er in ieder geval een batterij raketen op gericht.

   Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Onze gemiddelde politicus weet drommels goed wat de islam inhoud. Onze politicus kijkt met gesloten ogen naar het wereld toneel en is boven gemiddeld getalenteerd en intelligent. Hij heeft echter lang geleden zijn keuze gemaakt en geeft daarom de voorkeur aan huilen met de wolven in het bos. Onze gemiddelde politicus heeft in de loop van zijn opleiding die hij volgde aan politiek correcte instituten geleerd dat mee heulen lucratief is en dat tegengeluiden die de werkelijkheid weergeven schadelijk zijn voor loopbaan en persoonlijk gewin. Allemaal weten we hoe het vroeger op het schoolplein verliep toen we kinderen en pubers waren. We kenden ze allemaal de meelopers, de huichelaars en de elleboogwerkers. Naar beneden trappen en naar boven likken. Erbij horen is oh zo fijn en dat binnen de islamitische wereld anders gelovigen vervolgd en vrouwen en masse vernederd worden of erger is niet hun zaak. Wegkijken is gemakkelijk en niet wegkijken is pijnlijk en ongemakkelijk en verplicht tot actie. Daar zit hem de knijp, deze actie is schadelijk voor hun persoonlijke loopbaan en dat hebben ze er niet voorover. Rest alleen nog hun laffe en amorele gedrag te rechtvaardigen en dat kan alleen door middel van allerlei gedachten kronkels en van buiten geleerde valse mantra’s over anti racisme, vrijheid voor allen van ontplooiing en cultuur en wat dies meer zij. Wat door hun toedoen het meest verkracht wordt, wordt gelijktijdig ook gebruikt als wapen tegen de “”niet”” weg kijker.

  Like

 6. M.A.L. Sion zegt:

  Het aan flarden schieten van dat zwarte stuk steen lijkt me een uitstekend idee.
  Vaker als taak voor een dappere krijger voorstellen.

  Like

 7. Jean zegt:

  In die gruwellanden is dat hun probleem, mij zullen ze er NOOIT tegenkomen al werd me een vakantie aangeboden in een 5sterren hotel 6 maanden gratis dan nog zou ik weigeren naar dergelijk land te gaan puur uit veiligheidsoverweging want gewelddadige barbaren zijn NOOIT te vertrouwen.
  Maar dat ze hier in onze lage landen die smeerlapperij de reten likken is er zwaar over, ze (de volksverraders) durven er niet tegen in verweer komen dus laten ze het aan de burgers over, afhankelijk van de wind nemen zij (de volksverraders) dan een beslissing, zonder overleg met de burgers, dus antidemocratisch, dat die beslissing steeds in het voordeel van die smeerlapperij valt staat in de sterren geschreven want het zijn ordinaire schijthonden die enkel hun eigen profijt achterna lopen, van rood tot groen van blauw tot paars.
  Gelukkig blijven de echte democratische partijen, de PVV, het VB, het FN hun gegeven woord respecteren en daar zullen ze dan ook voor beloond worden.
  De simpelen van geest staan nu langs de weg in Amsterdam, zielig om aan te zien, maar ja, tegen domheid en achterlijkheid valt niet te strijden.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jean 14.39. uur. Inderdaad Jean, tegen domheid en achterlijkheid valt niet te strijden. Maar hou wel in de gaten, dat de grote meute al 40 jaar is blootgesteld aan socialistische propaganda, van de pers tot en met de omroepen, zelfs burgelijke partijen zijn geraakt door de rode bacillen. En het gaat de stomme meute nog te goed, er verandert misschien iets als er geen eten meer is voor de grote massa, en dan is het te laat. Wat een land is dit geworden zeg.

   Like

 8. luckybee zegt:

  Jezus Christus heeft gezegd:” Foute bomen omhakken en verbranden.”Een atoom bom op Mekka en Allah is zijn huis kwijt, de Kaaba in Mekkah.Is that not worth a try?Deze vraag is aan onze jonge hakkers gericht.De toekomst is hun toekomst.

  Like

 9. Theresa Geissler zegt:

  Het is zoals Jean zegt: De meesten van ons zouden toch al nooit een voet in deze landen zetten, al kregen ze er geld of wat-dan-ook voor tóe. Tot zover hoef je niet te zitten met die Islam. Het punt is dat zij niet van hun kant niet schromen om wèl een voet in ónze streken te zetten en, dat is erger, meteen figúúrlijk over onze grenzen te gaan. En behalve de groep mensen zoals op deze site pikt iedereen dat. Het is een ontzettend slechte zaak en onbegrijpelijk dàt iedereen het pikt.
  Natuurlijk is politieke correctie iets wat al tientallen jaren speelt.Maar in de jaren ’70 en ’80 was het verschijnsel nog minder riskant omdat de betreffende groep (buitenlanders in het algemeen en ‘kleurlingen’) gewoon minder gevaarlijk was. Dat is een belangrijk verschil dat tot op heden door de politiek-correcten niet wordt erkend. Ze blijven beweren dat de ene groep of de andere in wezen hetzelfde is. -Wat dus niet het geval is.

  Like

 10. Roelf-Jan Wentholt zegt:

  En al die mensen die hier zo trots te hoop lopen om ons wijs te maken dat de Islam zo geweldig, prachtig en mooi is, zouden eens moeten praten met die arme Aziatische meisjes die in Saoudi Arabië werken. Dat is de meest gore, uitzinnige uitbuiting, vaak zelfs uitlopend op pure slavernij, die je je voor kan stellen. Maar de moraalridders van de “vrije Westerse pers” zijn te druk met krijsen en schreeuwen en gillen en jammeren over de mogelijkheid dat er misschien een paperclip scheef ligt op het bureau van Netanyahu.
  De hypocrisie is niet te harden. Gingen mensen maar dood aan hypocrisie.

  Like

 11. Avidia zegt:

  Ik was daar een keer en was in de verleiding om gewoon naar binnen te gaan kijken wat er zou gebeuren, maar de taxichauffeur rade het me af, het zou mij in grote moeilijkheden brengen, hij wilde daar niet voor in staan. Dus we gingen richting “geen moslim”, nog steeds spijt van.
  Maar de moslims kunnen hier vrij in en uit gaan, wij moeten ook zo’n bord aan de grens hebben, verboden voor moslims, en een zijweg aanraden.

  Like

 12. Avidia zegt:

  M.A.L. Sion zegt:
  29 april 2013 om 14:03

  Ja, dat denk ik ook vaak, steeds als ik die steen zie denk ik vaak, wat zou er gebeuren als die steen er niet meer is, maar ook: wat zit er in die steen, is die toegankelijk? is het een solide steen? Wat is het voor een steen?

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Ik denk dat hij hol is van binnen want de aanvanklijke steen was veel kleiner.
   Trouwens zo´n groot blok uit een stuk is bijna onmogelijk te organiseren.

   Like

 13. Pingback: Premier Rutte prijst nazisme op Bevrijdingsdag | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s