VIDEO: De klank van de sharia in Zweden

Obama noemde hem “een van de mooiste klanken ter wereld”. Vrijdag 26 april klonk  vanaf de minaret van de Fittja-moskee in het stadsdeel Borkyrka in Stockholm voor het eerst de stem van een muezzin.

De islamitische gebedsoproep weerklonk vanaf de 32 meter hoge minaret en begon met een door merg en been gaand “Allahu Akbar” (Allah is de grootste), gevolgd door de sjahada, de islamitische geloofsgetuigenis. Iedere vrijdag zullen de bewoners deze nu te horen krijgen tot een afstand van 2 kilometer. Ze moeten er maar aan gewend raken, want de gemeenteraad heeft daarvoor voorschriften buiten werking gesteld om deze gebedsoproep mogelijk te maken.

Of de Zweden het nu te luid, te storend of te opdringend vinden, ze hebben nu geen andere keuze meer dan iedere vrijdag ongeveer 3 tot 5 minuten te moeten luisteren naar de klank van de sjahada. Niemand schijnt zich te hebben bezig gehouden met de inhoud van de gebedsoproep, het zijn o.a. de zeven verzen van soera 1 uit de koran, Al-Fatihah, De Opening.

De vrijdagsgebeden bevatten volgens de afvallige Louis Palme het voordragen van nog twee hoofdstukken uit de koran, de hoofdstukken 62 (De Vrijdag) en 63 (De Huichelaars). In deze hoofdstukken wordt opgeroepen tot haat tegen Joden en christenen, evenals tegen diegenen die het islamitische geloof verlaten hebben.

Joden worden met ezels vergeleken, ongelovigen zoals christenen, boeddhisten en Hindoes worden veroordeeld tot een status van dolende, totdat Mohammed komt en hen “van het vuil van het ongeloof en het polytheïsme reinigt”.

Bron:

http://europenews.dk/de/node/67131

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Islamisering, Socialisten, Zweden. Bookmark de permalink .

18 reacties op VIDEO: De klank van de sharia in Zweden

 1. Jade zegt:

  Ondanks dat de geluidskwaliteit bij dit filmpje te wensen
  overlaat, is de kwaliteit goed genoeg, om dit kattegejammer
  terstond te laten verbieden.
  Volgens mij heeft het ook meer met provocatie te maken,
  dan dat het een nuttige functie heeft.
  Via internet kan je bijvoorbeeld, je complete klantenbestand met een
  enkele e-mail SMS-en.
  Maar nee, het volk moet angst aangejaagd worden, net zoals vroeger,
  toen de duitse stuka`s met gierende sirenes naar beneden doken…

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Jade 17.14.Natuurlijk heeft het met provocatie te maken! Dat hoeft geen enkel betoog. Prangender is de vraag hoe het stadsbestuur van Stockholm zo onvoorstelbaar door de knieën kon gaan!
   Mijn eigen woonplaats heeft op het ogenblik twee moskeeën maar die hoor je vooralsnog niet. Vraag me af of het een kwestie van tijd is, voordat die drempel ook in ons land genomen wordt.
   Hoewel ik er nog wel aan wil toevoegen dat Zweden op dit moment duidelijk geen enkele politicus heeft zoals Geert.Die zou zoiets immers nooit zonder verzet laten passeren!

   Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Wat is Zweden toch verraden door de RODEN en de gutmensch politici. Alles wordt toegestaan aan deze nazi ideologie, de islam. Maar eens is het genoeg, dan barst de bom, en breekt er burgeroorlog uit, vanwege het VERRAAD van al onze politici van liberale, socialistische, en schijn christelijke origine. En wat mij betreft the sooner the better!

  Like

 3. Jan zegt:

  “Obama noemde hem “een van de mooiste klanken ter wereld”

  Obama zegt tijden feestje dat hij een moslim is:
  “These days, I look in the mirror and I have to admit, I’m not the strapping young Muslim socialist that I used to be.”

  Socialisten zijn zo stupide dat zij zelfs lachen als de waarheid vertelt wordt. Ze lachen nog op weg naar het schavot.

  Like

 4. Jan zegt:

  @Tom Hendrix zegt:
  29 april 2013 om 17:31
  Bruegheliaanse visie van de socialist:

  Like

 5. maria zegt:

  En er zijn nog steeds mensen die denken dat Zweden/Scandinavië het welvaarts-mekka is….
  Die hebben dan de afgelopen twintig jaar zitten slapen maar voordat ze wakker zijn is er van die welvaart van Zweden niks meer over. En er zijn nog steeds mensen die Obama helemaal te gek vinden, maar daar praat ik liever niet mee….

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  http://www.amsterdampost.nl/geen-integratie-maar-een-infiltratiemiddel/
  Want dat zijn ‘t, ’t zijn stuk voor stuk vrouwenHATENDE, APARTHEIDSGEILE
  infiltranten..!!!!
  Dringt dat tot jullie door..???
  Aan de lezer die alleen maar leest en nooit post, dringt het tot u door wat voor achterbaks
  soort we al meer dan 40 jaar binnen onze landsgrenzen hebben..???
  Dringt ’t tot u door dat ze hele volksstammen als “knechtjes” hebben..???
  Precies zoals tussen 1935-1945..????
  Dringt ’t tot u door dat niet alleen ons land en de EU, maar ook de hele wereld wordt
  VERGIFTIGD…!!!
  Kom in actie! Scheld ze de huid vol als ze onze vrouwen lastigvallen, vloek ze stijf, maak ze
  duidelijk dat ze ongewenst zijn en gisteren OPGEROT hadden moeten zijn!

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  Waarom ik wéér waarschuw? Daar moet u nu zonder hulp zelf achter zien te komen!!!
  http://www.barenakedislam.com/2013/04/29/coming-soon-to-chicago-islamic-female-genital-mutilation/
  Klik ook deze link aan…. http://tinyurl.com/c5tsxrl
  … en scroll naar beneden tot een gedeelte uit de speech + beelden van A.Barnhardt.
  SCHOKKEND…!!!!(let op niet via YT bereikbaar, daar hebben ze de info gecensureerd!!)
  Dames: WAAR ZIJN JULLIE…????? Ik probeer jullie ook wakker te schudden.
  Zie m’n comment van 21:12

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Ja, wat Obama betreft…..Bij zijn eerste verkiezing wist je nog niet te veel van hem af, en dacht ik: Oké, de eerste zwarte president, van mij mag het; dat moest er toch eens van komen. Ik ben toen wel erg afgeknapt op Oprah Winfrey: Zo af en toe keek ik nog wel eens een show van haar, maar nóóit meer na dat éne pracht-exemplaar na de verkiezing van Obama. Zoals dat mens zich toen aanstelde, niet mooi meer! ‘Sfeervol’ gedempt licht, de hele uitzending zachte soul-muziek van een achtergrond-koortje en zijzelf in de Zevende Hemel want oh, oh, de zwarte messias was opgestaan en zou de zwarten wel eens even naar de grazige weiden voeren, zogezegd. Sorry maar daar kan ik dus niet tegen. Eén van de rijkste vrouwen ter wereld, die die rijkdom toch echt onder allemaal blanke presidenten heeft vergaard. Wat een goedkope komedie! Ik denk trouwens wel, dat zij nog steeds vierkant achter hem staat. Maar ja, je denkt nu wel: Als het tóen, al was het maar voor één keer, Mccain geworden was, de oude veteraan, de Vietnam-held, hoe zou het er dan nu voorgestaan hebben?

  Like

 9. daiyu-ninja zegt:

  Waar het dus op neer komt is, dat de Zweden zich tot in hun ziel moeten laten beledigen?
  Die linkse zelfhaters mogen van mij op hun kop van de minaret afgeworpen worden.
  Hoe kun je je eigen volk ZO verraden, ZO vernederen, schofferen en kleineren.

  Like

 10. Tiny zegt:

  In Nederland wordt er ook als van een moskee gebruld. In Duitsland is dat al langer zo m.n. in de stad Eschweiler en eentje in het Noorden. Zal niet lang meer duren volgen er meer. Betreffende het gejankt daar in Zweden, vallen mij twee dingen op. De speakers zijn niet helemaal top. Het tweede is degene die deze geluiden produceert heeft er de stem niet voor en houdt teveel pauzes tussen de coupletten. Ik heb dit te vaak in het MO wekenlang moeten aanhoren. Ondanks dat ik er een bloedhekel aan had, moet ik de eerlijkheidhalve zeggen dat de muzzeltjes daar wel een veel beter “gezang” van zich lieten horen. Het enige voordeel erbij was, als ze begonnen te mauwen wist je precies hoe laat het was, had je geen horloge nodig en zeker ook geen wekker.

  Voor wat betreft Obama. Toen hij voor de eerste keer was gekozen en z’n eerste acties achter de rug had, heb ik al direct gezegd, die man is moslim. Naderhand heb ik dan ook eens zijn levensgeschiedenis bekeken, en inderdaad, hij is als moslim geboren en opgevoed. Dat is dan wel duidelijk. De rest an zijn verhaal, ach dat zal wel wat opgeleukt zijn om de boel te verbloemen. Maar er is toch meer naar buiten gekomen als hem eigenlijk lief is. Kijk maar eens van welke vereniging zijn adviseurs zijn o.a. en wie er zo de deur van het witte huis bijna plat lopen.
  Dat hij het juist bij dit diner als een soort grapje bracht, daarmee geeft hij het gewoon toe. Sommigen denken dus dat hij daadwerkelijk grapjes maakte. Niets is minder waar. Hij heeft nu z’n tweede termijn, een derde zit er eigenlijk niet meer in, behalve als er een oorlog zou uitbreken, dan blijft hij voorlopig aan. In principe is het enige wat hem nog kan gebeuren als hij het volk met z’n maatregelen zo in opstand brengt en de boel in de soep laat lopen, dat men een impeachment procedure kan aanspannen. De bevolking daar heeft zich voor de tweede keer in de luren laten leggen door een zeer kwade genius. Ondertussen is het hier ook niet veel beter.

  Like

 11. Roni Thome zegt:

  Wat een stelletje ezels zijn ze daar in Zweden!. Hoe achterlijk kan iemand zijn? Eigenlijk hebben ze daar een groter probleem met de linkse Neo NSB’ers en de Quislingen en niet zozeer met de moslims en Arabieren. Waarom? Omdat moslims en Arabieren zijn zoals ze zijn. Je geeft ze een vinger en ze nemen de hele hand. Dat is hun karakter. Ik kan proberen mijn kat MIetzi geestelijk te ontwikkelen, maar Mietzi blijft Mietzi ..Zij is een kat en heeft een karakter en intelligentie van een kat. Ik kan weinig van haar verwachten. Maar je eigen volk op te offeren en vijanden voorrang geven? In 1945 werden zulke mensen als collaborateurs aangeduid en opgehangen. In de (nabije)toekomst kan deze perspectief best liegen in het verschiet. Ook in de Nürnberg processen kregen de top nazi’s hun verdiende loon.

  Like

 12. luckybee zegt:

  De vraag is hoe krijgen we ze weg uit ons land?of de EU?Moet er weer een Karel Martel opstaan? of doet Jezus Christus het zelf?Hoe organiceer je een strijdmacht zonder officieren en onder officieren? Zoals dat de heer het wenst?Ieder mens is gelijk voor God.

  Like

 13. Benedict Broere zegt:

  Een vriendin van mij, ooit uit Syrië gevlucht, zegt mij altijd weer, die moslims willen meer en steeds meer. En hier in Europa, beleefd als wij zijn, en open en tolerant, leggen als het ware de rode loper uit voor de vrijwillige zelfislamisering. Die zal inhouden de afschaffing van de hedendaagse moderne Westerse samenleving, van dus democratie en wetenschap en vrije kunstbeoefening en mensenrechten, enzovoort. Binnenkort vieren we weer de bevrijding van de naziterreur. Bij mij in de buurt zijn er velden met duizenden kruizen van soldaten die daarvoor gestorven zijn. Het voelt aan als een groot verraad jegens hen die ooit gestorven zijn voor onze vrijheid, hoezeer blind als we afglijden naar een nieuwe tirannie. Het is onbegrijpelijk deze domheid, deze niet in woorden te vatten misdaad.

  Like

 14. Jean zegt:

  Mocht dergelijk misdadig gedrocht in mijn directe omgeving staan dan denk ik dat de eerste geluidsoverlast door niemand zal gehoord worden, zeker weten.
  Ik ben mijn hele leven lang een strijder tegen elke vorm van geweld maar zo een gedrocht gelijk met de grond maken is geen geweld, dat is opkomen voor het welzijn en de veiligheid van het eigen volk.
  Die barbarij hoort niet thuis in onze westerse beschaving want het is op alle vlakken in strijd met onze seculiere wetten, normen en waarden én met onze beschaving.
  De huidige politieke slapjanussen zijn te laf om op te komen voor het eigen volk, het is anders hun verdomde plicht de veiligheid, de welvaart en de leefomgeving te beschermen én te garanderen tegen nefaste invloeden, iedereen weet dat dit vergiftigd islamvirus op termijn dodelijk is maar voor stemmetjes én postjes verraden ze zelfs hun eigen familie of staan ze zich belachelijk te maken bij een staatscircus, iets wat zou verboden moeten worden in een democratie.
  Zoals het gezegde zegt: “Loontje komt om zijn boontje”, dat ze niet komen janken als ze straks een politieke afslachting meemaken, ze hebben er om gevraagd.

  Like

 15. Jan zegt:

  Vier jaar jeugdgevangenis als je iemand in Zweden vermoord. Enige voorwaarde is dat je moslim moet zijn.
  Swedish court reduces sentence for honor-killer teen
  http://www.upi.com/Top_News/World-News/2013/05/07/Swedish-court-reduces-sentence-for-honor-killer-teen/UPI-90801367929245/#ixzz2SfjTrbrO

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s