VIDEO: Waar ging al het Palestijnse geld naartoe?

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op VIDEO: Waar ging al het Palestijnse geld naartoe?

 1. maria zegt:

  Martien Pennings ik weet niet hoe het met u zit (nou ja eigenlijk wel…) maar ik word soms helemaal moedeloos van de manier waarop wij met ons eigen geld besodemieterd worden. Wapens, corruptie en als het al aan “onderwijs” wordt uitgegeven is dat pure jihad/haat doctrine. Verder spreekt dit filmpje voor zichzelf. Alleen jammer dat dit weer eens NIET te zien is in de mainstream media!

  Like

 2. felix zegt:

  Precies. It is al about the money. Denk maar niet dat de Palestijnse elite geïnteresseerd zijn in hun volk, In een Palestijnse staat, en (heimelijk) ZELFS niet in de vernietiging van israel !! Het gaat hun om het geld van de donorlanden, de welvaart van het gestolen geld waarvan ze een rijkelijk leven genieten. Ze hebben er geen belang bij dat deze status quo doorbroken wordt !! En het “Palestijnse” volk? daar geven ze geen ene donder om. Menselijk schild razzia’s af en toe om het gepeupel onder de duim te houden. En dan is er wel een of andere ramsj-loods met antieke Quassam-raketten in Iran, goedkoop gekocht, die soms in het gezicht van de “vrijheidsstrijders” ontploft., of in een mooie boog in de eigen wijk of stad terecht komt. Allahu akbar !!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Felix 21.04u. En daar trappen idioten als Meulenbelt, van Bommel en Gretta D. dan weer met open ogen in. En bij gelegenheid maar weer op áudiëntie gaan, met -stel ik me voor- smeltende lachjes en welgekozen woorden. En niet willen zíen dat ze belazerd worden. Wat zúllen die Palestijnen zich onder elkaar rot lachen om die elite-dhimmi’s! Maar weten die veel. Eenmaal thuis gaan ze weer zielige demonstraties organiseren of -kan het puberaler- Dodenherdenking verstoren in restaurants. Tjesus, je zou toch zeggen dat Duisenberg qua leeftijd dat stadium inmiddels gepasseerd was. Trouwens, ik geef geen stuiver voor dat soort linkse geëngageerdheid: ’s Morgens gaan demonstreren en “s middags gaan golfen of shoppen met de credit card.

   Like

   • maria zegt:

    Ja de Gretta’s en de Meulenbeltjes staan hardstikke voor joker maar ze zijn verblind door hun Jodenhaat! Hoe meer geld er naar Jihad-onderwijs en vrouw-onderdrukkende Hamas-gasten gaat hoe beter! Dan functioneert hun “feminisme” radar ineens niet meer en laten ze zich, zoals Anja, gratis n*uken door een palestijn die er twee andere gezinnen op nahoudt en zich lekker laat onderhouden door hun bij Gutmenschen ingezamelde geld! Haha dan ben je echt een domme muts! En voor Dries en van Bommel is er vast een apart plekje in de Hel!

    Like

  • felix zegt:

   Het is zo dat ze (de “palestijnen”) hun eigen raketten inelkaar moeten knutselen, Huis tuin- en keukenwerk. Kun je nagaan waar blijft het geld??

   Like

  • maria zegt:

   Het viel me trouwens wel op dat in de laatste filmpjes van Palli-moeders van zelfmoord-terroristen het woord “Palestina” niet voorkwam maar wel “het Kalifaat” de islam-heilstaat. Hetzelfde geldt voor Egyptische, Lybische en met name Syrische rebellen. Hebben die mensen zelf eigenlijk wel een flauw idee waarvoor ze gebruikt worden? En zouden Palestijnen zich al neergelegd hebben bij het feit dat er geen Palestijnse Staat maar een algemene “Khilafah” wordt gesticht? (Wat God moge verhoeden)

   Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Ja geld geven aan een andere vuile organisatie daar zijn de EU adepten goed in. De HAATBAARD MORSI kreeg ook zomaar 5 miljard euro van de dictator von Rompuy, de leider van het VIERDE RIJK.

  Like

 4. luckybee zegt:

  Bij Arafat ging al onze geld naar Frankrijk, op de naam van zijn geliefde vrouw.

  Like

 5. Ruud zegt:

  We financieren onze eigen ondergang.. is dit een soort onbewust masochisme?

  Like

 6. Pingback: Het Europees Parlement steunt met vele miljoenen de terreur tegen Israël én . . . . . de Palestijnen! | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s