Belgische weerman door vier Arabische jongeren overvallen – daarna geschorst door RTL

Screenshot_1

Wie door islamitische bendes wordt aangevallen, moet zich schikken en moet zwijgen: de Belgische weerman Luc Trullemans kende deze gouden regel van de links besmette political correctness blijkbaar niet. Nu moet hij met de gevolgen leven.

De populaire Belgische weerman Luc Trollemans is tot nader order geschorst bij RTL België, nadat hij zijn frustratie op zijn Facebook-site over een overval door Arabische jongeren had geuit.

“De televisiezender RTL België heeft zijn prominente weerman wegens buitenlandervijandige uitlatingen tot nader orde geschorst. Luc Trullemans zou een racistische en islamvijandige brief op zijn Facebook-site hebben geplaatst, berichtte het Belgische persbureau Belga vrijdagavond. ´Dit is onacceptabel voor de zender´, zei een woordvoerster van RTL-TV1 tegenover het persbureau.”

Bron:

Trullemans verklaarde tegenover meerdere Belgische media dat hij door van oorsprong Arabische jongeren overvallen zou zijn, wat hem dusdanig gechoqueerd zou hebben dat hij zijn woede de vrije loop zou hebben gelaten op Facebook. Hij verontschuldigde zich later bij de islamitische bevolking voor zijn uitlatingen:

“Na de overval heb ik (…)  deze tekst in grote woede geschreven. Ik zou graag willen zeggen dat ik absoluut geen racist ben.”

Bron:

Hij werd internationaal bekend als chef-meteoroloog bij ballon-recordvaarten. Zo was Trullemans in het team van de Zwitserse piloot Bertrand Piccard in 1999 verantwoordelijk voor de exacte weersvoorspellingen, met behulp waarvan Piccard en zijn begeleider Brian Jones als eerste in een ballon non-stop rondom de aardbol voeren.

De prominente  weerman kreeg zaterdag op zijn Facebook-site ondersteuning van talrijke Belgen. Deze eisten van de regering om meer te doen voor de bescherming van de burgers. In de EU-hoofdstad Brussel stapelen de klachten zich op over roofovervallen – bijvoorbeeld op EU-medewerkers en diplomaten. De sociale kloof wakkert conflicten aan.

Bron:

http://michael-mannheimer.info/2013/04/28/belgischer-wettermoderator-von-vier-arabischen-jugendlichen-uberfallen-dann-von-rtl-entlassen/#more-20937

Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Appeasement, België, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, lafheid, Moslims. Bookmark de permalink .

40 reacties op Belgische weerman door vier Arabische jongeren overvallen – daarna geschorst door RTL

 1. wim van rooy zegt:

  Trullemans is een geacht wetenschapsman en dat alleen al staat haaks op de mores van het schorriemorrie, en daarmee bedoel ik zowel zijn Belgische bovenbazen als de Arabische maffiosi die hem op stang joegen.

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Wim ik heb een beetje rondgekeken maar heb de tekst van die brief nergens kunnen vinden.
   Zou jij die kunnen produceren????
   Waarvoor alvast mijn hartelijke dank.

   Like

 2. bobzelf zegt:

  Misschien kunnen die Marokkanen een schadevergoeding eisen , ze staan toch in hun recht ?
  Volgens onze volledig geschifte wereld ??
  Inbrekers mag je ook al niet slaan , want het is heel normaal om bij vreemde mensen in ieder huis in te breken !
  Dus zet de koffie en het gebak maar klaar , misschien hebben ze wel trek ?
  Dus als ik het goed begrijp , moet je als er ’s nachts om 03.00 uur iemand in mijn huis de trap op sluipt , eerst vragen wat hij komt doen ?
  Nou hij krijgt er van mij direct een luchtgaatje bij !
  Donderstraal toch allemaal een keer op !

  Like

  • Rick zegt:

   Inderdaad “bobzelf”; We moeten die ongenode “gasten” dusdanig te grazen nemen, dat ze geeneens meer aangifte kúnnen doen.

   Like

 3. Waarschijnlijk zou dat schorem de weerman tot zijn nek levend in willen graven. Omdat de goede man het ‘geloof van de vrede’ gebracht door de boodschapper van Allah onderuit gehaald heeft door de ware volgelingen van Allah (Satan) te beledigen!

  Like

 4. Helena zegt:

  Wat dan wel weer een positief lichtpuntje is (dat is dubbelop zeker??) (of 2 lichtpuntjes eigenlijk) in dit artikel is dat 1. hij kreeg op zijn facebook pagina massaal steun van echte Belgen en
  2. dat in Brussel ook EU medewerkers en diplomaten veel last hebben van roofovervallen
  (weten ze ook eens hoe het voelt om bestolen te worden:) ) Maar wat ik nu wel weer heel jammer vind is dat Trollemans zijn positie niet gebruikt heeft en voet bij stuk heeft gehouden maar bakzeil heeft gehaald. Gemiste kans.

  Even iets anders. Ik zit nog niet zo lang in dit “clubje” maar ik vroeg me vandaag af of jullie ook bij andere forums reacties plaatsen? Hier zijn we onder gelijk gestemden, dat is fijn, we bevestigen elkaars mening maar hier hoeven we dus ook niemand te overtuigen. Niet dat ik mezelf nu de meest aangewezen persoon voel om dat te doen, juist niet, er zitten hier mensen die veel overtuigender en zinniger hun standpunten duidelijk maken dan dat ik dat kan.
  Zelf plaats ik wel eens reacties bij Elsevier en de Dagelijkse Standaard maar ook daar tref
  ik (gelukkig) veel gelijkgestemden.

  Like

  • @Helena; Tegenwoordig plaats de rechtse website Artikel 7 elke dag een anti-islam schilderij met bijhorende tekst van mij. Je kunt er een stuk of acht zien op die site. Er komen er dus nog meer. Maar daar lees ik vaak Linkse en Rechtse reacties door elkaar heen. Dus die bekritiseren elkaar altijd. Kijk maar eens op Artikel 7!

   Like

   • Helena zegt:

    Bedankt Jack, ga ik zeker doen.

    Like

   • BertG. zegt:

    De laatste die ze vandaag (01-05) geplaatst hebben is wel een van de vreemdste die je over jezelf kan afroepen. (Dead or alive.) Vraag me inderdaad af of dat nou zo slim is om dit over jezelf af te roepen. Maar het is jouw keus geweest.
    Maar verder heb ik op Artikel7 nog geen reactie van jou gelezen op je eigen werk.

    Like

   • @BertG; Het schilderij Dead or Alive heb ik gemaakt om Al-Qaida of soortgelijke groeperingen of mensen voor te zijn. Daar loopt het in de toekomst toch op uit. Dat ze openlijk mijn dood wensen. Zoals bij Geert Wilders. En ik vind het vermakelijk om de spot met mezelf te drijven! Ik heb nog geen reactie op mijn eigen werk op Artikel 7 neer gezet omdat ik dat nog niet kan omdat ik nog niet ingelogd ben. Ergens inloggen vind ik altijd een klerenwerk! En ik vind het ook niet nodig om reacties op mijn eigen werk te plaatsen. Laat andere mensen dat maar doen. Ik publiceer en dat vind ik genoeg. Dankzij Artikel 7. Als E.J. Bron wat van mijn werk publiceert zal ik daar wel reacties op geven. Omdat ik hier natuurlijk al ingelogd ben. Voor mij was wijlen Piet Klont de cartoonist op Artikel 7, heb ik daar gelezen.

    Like

   • Helena zegt:

    Intussen aangemeld op artikel 7 en al wat commentaren geplaatst bij je prenten Jack.
    (onder een andere naam nl. het koosnaampje die mijn moeder me gaf)
    Ook jij bent een held. Je prenten zijn hard maar tonen de rauwe werkelijkheid.

    Like

   • @Helena; ik heb je reacties gelezen op Artikel 7, iemand die de waarheid snapt en durft te zeggen. De meeste reacties zijn dom en angstig voor mijn prenten. Eigenlijk zijn ze bang voor de haatbaarden in hun haathutten. Laat mij nu aan de beurt zijn bij die haatbaarden. Over een paar jaar zijn zij aan de beurt bij die haatbaarden en niemand uitgezonderd. Dat hebben die islamvrienden nog geen eens door. Die vertrouwen die haatbaarden terwijl die haatbaarden nooit te vertrouwen zijn. Zo was hun grote voorbeeld, de ‘profeet’, ook. Eén grote leugenaar! ps; ik ben bezig mij in te loggen bij Artikel 7 om ook af en toe een reactie te geven.

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Helena 22.22u. Het kan uiteraard best, als je er behoefte aan hebt. Zelf doe ik het nog niet zoveel, omdat ik vooralsnog helemaal op ga in het gebeuren hier. Wel is mijn ervaring dat je beter eerst kunt aftasten of de sfeer op een site je ook bevalt. Uitdaging is op zichzelf goed, maar op welke manier? Op Geen Nieuws ben ik gigantisch afgeknapt: Die hebben van het elkaar afzeiken een tweede natuur gemaakt, een paar óudgedienden’ met grote bekken tenminste, en zodra je, tot het uiterste getergd, eens fel tegen hèn in gaat, wordt je reactie opeens ‘off topic’gehaald. Raadselachtig, maar waar. En op sites als ‘Nu jij’ en ‘Geenstijl’ reageren ze naar mijn smaak wat stompzinnig. Maar de Dagelijkse Standaard is dik in orde.

   Geliked door 1 persoon

  • louis-portugal zegt:

   Helena dat stukje over EU medewerkers en diplomaten vind ik het verheugende nieuws uit Brussel.
   Probeer af en toe eens voorzichtig in de VK of bij Trouw.

   Like

   • Helena zegt:

    Bedankt Louis-portugal en alle anderen voor hun suggesties.
    Ook dat ga ik maar eens proberen. Maar ben een beetje bang dat of het niet helemaal goed uit de verf komt of dat ik écht boos wordt en een ban krijg. Het is me vandaag op Elsevier ook gebeurd. Regelmatig worden mijn (toch altijd op waarheid gestoelde) bijdragen daar er afgeknikkerd maar nadat ik daar vandaag een beetje los ben gegaan op het artikel over de EU die een sociale EU wil en op het geneuzel artikel over W.A. van ene Joustra o.i.d. ben ik nu geblokkeerd. Iemand enig idee hoelang zoiets duurt of is dat voor altijd??

    Like

  • Benesha zegt:

   Ik probeer al heel lang niet racistische, islamkritiek te posten op mainstream sites als HLN.be maar ik kom er nooit door. Blijkbaar ben ik geblokkeerd voor dat onderwerp. Geldt trouwens ook voor kritiek op de EU, Nato, USA etc.
   Ik vrees er voor. Heel de mainstream is in handen van onwetende of niet willen wetende politiek correcten die door de haatbaarden evengoed gehaat worden.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Benesha 19.31.Het typische is wel, Benesha, dat HLN.be laatst wèl een kritisch filmpje in die richting opgenomen heeft. G. Deckzeijl had het gelinkt en dat kan ik helaas niet omdat ik allesbehalve een virtuoos ben met internet, maar het ging hierom: In de één of andere Noorse stad zaten een paar jonge moslims kaartjes te verkopen voor een concert van Justin Bieber. (opgenomen met een verborgen camera dus). Om een kaartje te kunnen kopen moesten tienermeiden die dat wilden zich ter plekke tot de Islam bekeren, hun make-up er af halen en hoofddoeken omdoen. -En sommigen gingen daar dus nog op in ook, onbezonnen als die meiden soms zijn. Maar waar het mij nu om gaat: dat stond wèl op de site van HLN.be en het kan gewoon niet, dat dit absurde onderwerp kritiekloos bedoeld was. Daarvan maken ze dus wèl gewag, terwijl U er op diezelfde site niet door komt. Dat vond ik nogal curieus, moet ik zeggen.

    Like

 5. Pieter Helenius zegt:

  “In de EU-hoofdstad Brussel stapelen de klachten zich op over roofovervallen – bijvoorbeeld op EU-medewerkers en diplomaten”.

  Mwoah, dan hoeven we dat in ieder geval niet zelf meer te doen

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  “Na de overval heb ik (…) deze tekst in grote woede geschreven. Ik zou graag willen zeggen dat ik absoluut geen racist ben.”

  Ach, ach Luc Trullemans. Je hebt de ideologisch verblinden verzocht en ze zullen je nu bezoeken. Je mag gerust 1000 x herhalen dat je absoluuuuut geen racist bent. Je hebt er echter niks meer aan. Op de dag van vandaag maken “”alleen”” je politiek correcte vrienden uit of je een racist bent of niet. En racist ben je snel in deze wereld van waan en zelfbedrog zodra je verstoot tegen 1 van de 4 gouden politiek correcte regels. Regel 1: Ben het altijd en overal eens met de oprichting en in stand houding van een multiculturele samenleving. Dus ook als je met regelmaat overvallen wordt of erger door mensen met een kleurtje. Regel 2: Wees altijd en overal vooruitlopend meegaand en positief pseudo-wetenschappelijk genuanceerd over zaken die de islam betreffen en hun aanhangers. Regel 3: Geef nooit kritiek op de Europese Unie. Zelfs niet als in opdracht van haar Europese burgers op straat neer geknuppeld worden. Regel 4: Geef overal waar het maar kan blijk van minachting voor de Europese cultuur, nationale gevoelens en als het even kan verafschuw de eigen volksaard. Oh ja voordat ik het vergeet. Als het je ook nog zou lukken Israël bashing aan dit lijstje toe te voegen dan zit je qua loopbaan en carrière tot aan je pensioen en nog lang daarna volledig gebakken.

  Like

 7. Claudia zegt:

  Een misselijk makend bericht
  Buitenlandervijandige uitlatingen
  Als je net door ze in elkaar bent geslagen, en dan ook nog eens excuus moeten maken

  Het lijkt wel een buitenlandse bezetting,
  Want de buitenlanders schijnen ongestraft, naar willekeur mensen in elkaar te mogen trappen

  Heb wel een tijd lopen slapen,een hele diepe slaap,daarom volg ik het niet helemaal meer
  Ben waarschijnlijk bij het ontwaken in een paralelle universum terecht gekomen.
  waar dat soort dingen kunnen gebeuren zonder dat het volk in opstand komt
  Normaal gesproken worden dit soort vijandige buitenlanders het land uitgegooid
  en de idioten die dit soort ellende toegelaten hebben, gaan mee met het zelfde treintje
  EUROPA ONTWAAK

  Like

 8. Milloenen werklozen Europeanen…. Miloenen niet-Europeanen migranten… die daar zijn voor de chantage aan de verlaging van de salarissen te verzekeren… ten orde van Speculerende Capitalisten en gerecupereerd door Socialisten en Groen…. that’s the way it is in Belgie en in Europa ! Een Nurenberg 2.0 moet komen !

  Like

 9. Theresa Geissler zegt:

  guusvelraeds 23.39u. Applaus, Guus: Deze complete waanzin had op geen enkele manier beter verwoord kunnen worden!En dat het waanzin ís, zie je aan een aspect van punt twee in je betoog: pseudo-wetenschappelijk. Ik bedoel, Iemand als Hans Jansen, die er niet aan meedoet, is ècht wetenschappelijk. Wat zou het meeste gewicht hebben, vrienden?

  Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  @Helena: WELKOM…!!! Enne… klik dit maar eens aan.
  http://www.amsterdampost.nl/nacht-und-nebel-opnieuw-van-stal-gehaald/
  Omdat velen straks weer op De Dam staan.

  Like

  • Helena zegt:

   U bent een held en precies wat ik bedoel met een persoon die het allemaal veel zinniger en duidelijker kan verwoorden dan ik ooit zou kunnen!

   Like

 11. hirihiri123 zegt:

  Helena @:Op het PFF ( Pim Fortuyn Forum ) was ene Tom Poes, die plaatste de “Bronbestanden “, dagelijks. Nu niet meer. Omdat er weinig animo voor was. Af en toe, als het MIJ aanspreekt plaatst ik het zelf op het PFF en op de Stek.
  Soms ook op een bepaalde haatsite, http://www.marokko.nl, maar daar wordt het al snel verwijderd.
  Of ik krijg een ban.

  Like

 12. Stradi zegt:

  Who the fuck is “de populaire belgische weerman” Luc Trollemans.
  Dat EU-medewerkers en diplomaten de shit ondervinden waar ze zelf verantwoordelijk voor zijn levert mij enkel binnenpretjes op. Maar anderzijds verontrust het mij ook dat door de straffeloosheid van de misdaad het crapuul steeds verder gaat.
  Je moet weten dat binnen hun goed beschermde ivoren EU-toren de collaborateurs geen angst hoeven te vrezen, alle uitwegen van en naar de EU-paleizen zijn hermetisch afgesloten voor het klootjesvolk, er zijn zelf liften gebouwd die rechtstreeks toegang verschaffen naar de metro met een non-stop naar de luchthaven , waar ze keuze hebben uit taxi of vliegtuig, de beveiliging is enorm.
  Het zijn enkel de naïevelingen die in hun maakbare samenlevingsmodel geloven die de stad nog intrekken, zoals in dit geval een weerman die naar de hoeren gaat, of bij officiële bezoeken aan de stad, maar dan wordt brussel een versterkt bastion waar je zonder pasje de stad niet in of uit komt.
  Maar die sluimerende oorlogszone met de heersende misdaad die nu nog getemperd wordt door massale sociale uitkeringen, 80% van de 60% islamieten is werkloos, toeschrijven aan “de sociale kloof die deze conflicten aanwakkert”, duidt op een totale onwetendheid of negatie van de werkelijkheid of medeplichtigheid.
  De E.T. meute van de brusselse EU moet maar naar de haatpreken in de talrijke mosketen gaan luisteren om te weten wat het westen te wachten staat.
  Binnen een tijdsspanne van 10/ 15 jaar wordt brussel door de EU verlaten voor Bonn of elders, de etterbuil brussel overlatend aan Vlaanderen, want dan zal dit rotland wel mogen gesplitst worden, de westerse maffia-gazastrook zal realiteit worden.
  Zouden dan de nieuwe Palestijnen ook miljarden euro en dollars humanitaire hulp ontvangen en zullen wij dan de slechteriken zijn? Dat laatste zijn we al gewoon in pelgie, maar wij hebben geen wapens, we worden dan uitgeleverd aan de barbaren.
  De decimatie van de Vlamingen, het orgasme van de franstalige minderheid.

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  Zover is het dus al gekomen. Je moet je dus laten bestelen, in elkaar laten slaan, je laten beledigen, en je laten vernederen, allemaal ter ere, en AUF BEFEHL van het GEDROCHT EU, de vuile RODEN en andere linksen, en ter voldoening aan de wet der GEITENEUKERS van de pedo profeet MO met zijn HAATBAARDEN clan. Politiek VAL DOOD, ik geloof niet meer in een politieke oplossing, we staan er als burgers moederziel alleen voor!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Tom Hendrix 8.19u. Laat die BURGERS zich dan verenigen, Tom!

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Theresa 11.05. uur. Dat zou het beste zijn Theresa. Maar vele onnozelaars lopen liever met oranje vlaggetjes, kijken naar “boer zoekt vrouw”, en beschouwen mij als een zombie omdat ik de islam kritisch bekijk. Toch zal ik mijn stem blijven verheffen Theresa! Eens zal de boodschap toch aan gaan komen.

    Like

 14. luc aubry zegt:

  dit is nu het echte België van de PS en de SP a………… verdraagzaamheid dat maar van één kant mag komen ! en als men daarover opmerkingen maakt of zelfs wat insinueert is dat racisme !
  de wereld op zijn kop en toch blijven die idioten aan de macht !

  Like

 15. Sonja zegt:

  Die man zei iets in emotie na een gebeurtenis in zijn privetijd. Dat ze daar zo over vallen is absurd! Zelfs al was het geheel ”fout” wat hij zei. Wat een controle en macht over je leven hebben ze, op het moment dat werkelijk alles in de gaten wordt gehouden en je een keer niet uit je vel mag springen na een nare gebeurtenis. Ziekelijk.

  Like

 16. chans zegt:

  Jammer dat hij later dan alsnog zijn excuus aanbied, jammer ook dat het nodig is.

  Like

 17. Jade zegt:

  Ik heb even zitten zoeken…
  Maar het enige wat ik kon vinden was:
  Volgens Het Nieuwsblad ging het om een tirade aan de moslimgemeenschap
  waarin Trullemans verklaarde: “Het is genoeg geweest!
  Keer terug naar jullie land als onze tradities jullie niet aanstaan!”
  Als je gvd daar al om ontslagen wordt…

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jade 17.01. uur. Dat komt omdat de linksen overal de lakens uitdelen, ze zijn overal geinfiltreerd, in alle geledingen van onze samenlevingen. Hun doel is, onze seculiere maatschappij kapot te maken, en daar gebruiken ze tevens de moslims voor. Islam en Links zijn beiden nazi ideologieën.

   Like

   • Jade zegt:

    Beste Tom, volgens mij zijn ze wel aardig succesvol met dat doel…
    Het enige wat m.i. zou helpen is een massale volksopstand.
    Maar ja, “Boer zoekt Vrouw” is op TV.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s