Obama´s moslimgrap en Associated Press

Screenshot_56

Het is typisch hoe de media misvormen. En hoe niet alleen Associated Press, maar ook Reuters, de publiekrechtelijke media van West-Europa  en de meeste media van het Avondland omgaan met de realiteit: Associated Press schrapt “islamitisch” uit Obama´s grap.

Breitbart had er maandag over bericht dat het persbureau Associated Press bij zijn verslaggeving over het White house Correspondents Dinner “vergeten” was een van de grappen van de president volledig weer te geven.

Obama had gezegd: “Als ik deze dagen in de spiegel kijk, dan moet ik toegeven dat ik niet meer de krachtige, jonge islamitische socialist ben die ik ooit was.” Maar in de versie van AP werd het woord “islamitisch” gewoon weggelaten.

AP durft het woord “islamisme” niet meer te gebruiken.

Waarom?

Dachten ze misschien dat deze uitspraak te dicht bij de waarheid gekomen zou zijn? Waarom denken diegenen bij AP die dit verhaal overgenomen hebben dat men Obama op dit punt tegemoet zou moeten komen?

EuropeNews

Het is misschien tijd om erover na te denken of Amerika en West-Europa niet ook een hervorming van de perswet nodig hebben. Misschien zou men de in de media hier zo omstreden Hongaarse mediawetten eens wat nader moeten bestuderen!?

Screenshot_57

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/04/30/obamas-muslimwitz-und-die-associated-press/#more-44715

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Appeasement, Dhimmitude, Europa, Islam, Islamisering, lafheid, Linkse Kerk, mainstream-media, Moslims, Obama, Socialisten, VS. Bookmark de permalink .

20 reacties op Obama´s moslimgrap en Associated Press

 1. Een van de eigenschappen van primaten is dat deze alleen afgaan op wat ze zien! Geef je ze een banaan, waarin een bom zit, zullen ze de banaan in hun mond steken! Als Obama er niet uitzag als één van de vroegere uitgebuite slaven, maar een lange baard had gehad en in een lange soepjurk had gelopen, dan had het grootste deel van de Amerikanen hem niet als president gekozen! Ze vergeten dat nu in de meeste Afrikaanse landen hun soortgenoten al islamieten zijn geworden!

  Like

 2. Jan zegt:

  Hij maakte op dat zelfde feestje (op kosten van de belastingbetaler) Michelle Bachman uit voor nazi.
  http://www.breitbart.com/Big-Government/2013/04/27/Obama-Calls-Bachmann-A-Book-Burner

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  @Jan 18.56. uur. Deze GEK maakt heel Amerika kapot, en is een groot GEVAAR voor de hele wereld.

  Like

 4. Jan zegt:

  Tom Hendrix zegt:
  30 april 2013 om 19:04

  Obama: ‘Maybe I Should Just Pack Up and Go Home. Golly.’

  Like

 5. Obama is de beste infiltratie van de moslims ooit! Nu hoeven ze alleen maar de Amerikanen te verdrijven, zoals deze “invaders” dat vroeger bij de Indianen deden!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   realpredictor 19.52u. Ja, aan één kant is het maar goed, dat geen amerikaanse president tegenwoordig langer dan acht jaar kan aanblijven.
   Zouden de Amerikanen hem langzamerhand ook al doorkrijgen?

   Like

 6. baksteen zegt:

  Boeken verbranden? De moslims hadden een veel effectiever middel, gewoon zorgen dat er geen papyrus meer was en een beschaving staat stil.
  Vandaag kwam mijn Nederlandse versie van De Kracht van de Rede van Oriana Fallaci binnen!
  Collectors-item. Komt in Nederland nooit meer een herdruk van. Zal ik daar maar eens een pdf copy van maken en op deze pagina op het net zetten?

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Baksteen 09.52. uur. Beste baksteen, kunt U mij het ISBN nummer geven van het boek, ik wil het ook graag bestellen en lezen.

   Like

 7. luckybee zegt:

  Billy en Hillary Clinton hebben het geweten dat Barack Hussein Obama een moslim was; dat hebben ze gezegd toen Hillary tegen Obama om de presidentschap moeste vechten.

  Like

 8. baksteen zegt:

  @Luckebee,
  waar kan ik daar wat van vinden?

  Like

 9. Hoe dom kun je zijn dat je niet doorhebt wat Obama in werkelijkheid is! Vanaf dag 1 heeft hij al aangegeven dat hij geen ENKELE kritiek op de islam dulde!!

  Like

 10. Je mag in Amerika iemand geen “neger of moslim” noemen! Wat is dan het synoniem voor “negermoslim” ? Obama!

  Like

 11. baksteen zegt:

  @Tom
  Het boek is niet meer te bestellen in het Nederlands, Heb het wel in het engels kunnen downloaden maar wilde het perse in het NL hebben.
  ik heb de engelse versie via deze site gevonden http://www6.zippyshare.com/v/62316118/file.html
  Het is iemand die alles met het handje heeft gescand.

  veel leesplezier.

  Like

 12. baksteen zegt:

  Het boek “de woede en de trots” is nog wel gemakkelijk 2e hands te krijgen.

  Like

 13. baksteen zegt:

  @realpredictor
  mag je iemand in Amerika dan wel Christen noemen of is dat ook verboden?

  Like

 14. Jan zegt:

  Obama laat Christenen vervolgen
  Wie zijn Christelijk geloof uitdraagt zal voor de krijgsraad worden gesleept
  “The statement, released to Fox News, follows a Breitbart News report on Obama administration Pentagon appointees meeting with anti-Christian extremist Mikey Weinstein to develop court-martial procedures to punish Christians in the military who express or share their faith.”

  Weinstein is the head of the Military Religious Freedom Foundation, and says Christians–including chaplains–sharing the gospel of Jesus Christ in the military are guilty of “treason,” and of committing an act of “spiritual rape” as serious a crime as “sexual assault.” He also asserted that Christians sharing their faith in the military are “enemies of the Constitution.”
  http://www.breitbart.com/Big-Peace/2013/05/01/Breaking-Pentagon-Confirms-Will-Court-Martial-Soldiers-Who-Share-Christian-Faith

  Ga daar maar eens even goed voor zitten.

  Like

  • baksteen zegt:

   Ik zit op de grond!
   En reken maar dat er op je gelet wordt als christen en dat er om niets aangifte wordt gedaan. wat een zelfvernietigingsdrang
   Het wordt tijd dat Fox news op de Nederlandse zenders komt.
   Ik constateer trouwens onder studenten een enorm negatieve houding tov Fox, het universitaire conglomeraat doet haar werk blijkbaar pro-actief en zeer effectief.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s