Scotland Yard roept ertoe op om illegale besnijders in GB te pakken

Screenshot_61

Scotland Yard heeft er deze week toe opgeroepen om de besnijders, die in Londen illegaal meisjes besnijden, aan te geven, zodat er een onderzoek naar hen kan plaatsvinden.

Men zou aanwijzingen hebben, aldus een woordvoerder, dat deze illegale praktijk hier vaste voet gekregen zou hebben. Men zou echter meer informatie nodig hebben om de meisjes voor deze misdaad, die zware lichamelijke en geestelijke schade veroorzaakt, te beschermen.

“We weten dat deze misdaden in het buitenland plaatsvinden, maar ook hier en we pakken deze aanwijzingen heel serieus op”, zei hoofdinspecteur Keith Niven in de “Evening Standard”.

In het verleden was men er van uitgegaan dat de slachtoffers zelf aangifte zouden doen, maar dat heeft slechts een zeer gering aantal gedaan. Men heeft meer informatie over illegale besnijders nodig m.b.t. onderzoek dat uiteindelijk tot een veroordeling zou kunnen leiden. Alle informatie kan anoniem worden gegeven, zowel rechtstreeks aan de politie of aan hulporganisaties zoals NSPCC.

Veel slachtoffers zouden niets willen zeggen, omdat de besnijders familieleden zijn of afkomstig zijn uit de vriendenkring. De politie kan echter onafhankelijk daarvan onderzoek doen en de daders voor de rechter brengen.

“De  mensen beginnen te begrijpen hoe ernstig deze misdaad is. Hij veroorzaakt erge psychologische, lichamelijke en emotionele gevolgen, die de hele jeugd en het latere leven kunnen belasten”, voegde Niven er aan toe.

Sinds 1985 is vrouwelijke genitaliënverminking, waarbij de grote en kleine schaamlippen evenals de clitoris verwijderd worden, in Groot-Brittannië een misdaad, maar tot nu toe heeft er nog geen veroordeling plaatsgevonden. Nu heeft Scotland Yard aangekondigd dat men intensiever zou proberen om ook ouders te vervolgen, evenals diegenen die reizen naar het buitenland organiseren waarbij de meisjes besneden worden.

De kinderen op school moeten de waarschuwingssignalen leren. Ook op de basisschool moet ermee begonnen worden kinderen te informeren over de risico´s van genitaliënverminking, vooral voor de zomervakantie. Duizenden jonge meisjes worden tijdens de zomervakantie naar het buitenland gebracht om dit procedé over zich heen te moeten laten gaan.

Julia Lalla-Maharajh van het “Orchid Project” zegt: “We moeten ermee beginnen om erover te praten. Vooral nu, met de zomervakantie voor de deur.”

(Opm. vertaler: om misverstanden te voorkomen. Uiteraard heeft bovenstaande absoluut niets met de islam te maken….)

Screenshot_56

Bron:

http://europenews.dk/de/node/67196

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groot-Brittannië, Islam, Islamisering, Mensenrechten. Bookmark de permalink .

20 reacties op Scotland Yard roept ertoe op om illegale besnijders in GB te pakken

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Hallo dames, waar zitten jullie?Zijn jullie wakker..??? Scroll naar beneden, naar het seminar van Ann Barnhardt. SCHOKKEND…!!! Die kinderpielen- annex clitorisWEGSNIJDERSBENDE dient op zeer korte termijn het “werken” in de EU onmogelijk gemaakt te worden.
  http://www.islamofobie.nl/index.php/blog/meer/een_onthoofding_of_totaal_verminkte_vagina/
  Meer hierover ook op: http://tinyurl.com/7zl4y95

  Like

  • Helena zegt:

   Uit zelfbescherming sla ik dit keer je link maar even over beste G. Maar ik geloof je op je woord SCHOKKEND ..!!!. Wel heb ik het idee dat ze in Engeland veel meer optreden tegen de uitwassen van die tapijt snuivers dan hier. Of ben ik nu naïef? Verder natuurlijk volmondig met je eens.

   Like

   • louis-portugal zegt:

    Die 2-de link is wel interessant Helena.
    Wel een beetje tijd voor nemen.

    Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Het heeft alles met de islam te maken!

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Beste Bert, bedankt! Maar ik ben zo kwaad, en verdrietig over wat ons wordt aangedaan. Als ik lees wat Martien vandaag ons heeft laten weten, in zijn artikel aan de obscurantisten, ja, dan krijg ik het te kwaad, wat de mocro’s hier zich allemaal kunnen permitteren. Maar ik probeer nu weer te relativeren.

  Like

  • Helena zegt:

   Ja Tom , ik begrijp zo langzaam aan dat je boos bent, wat zeg ik witheet. Ik moet toegeven dat ik me wel een beetje zorgen maak. Ik ken je niet maar hoewel ik je reacties altijd van harte onderschrijf denk ik weleens: Denk aan je hart, we hebben wel elke strijder tegen het kwaad nodig! 🙂

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Helena 21.51u. Ja, maar als je begint van:denk aan je hart, heb je kans dat hij nóg kwader wordt. Dat zou ik zelf ook worden; Het zit in dezelfde hoek van “doe eens even rustig”. Je voelt je in je verontwaardiging niet serieus genomen en dàt kan pas fataal zijn! Laat die man nou maar gewoon zijn hart luchten, dat is helemaal niet zo ongezond als het lijkt.

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    Beste Helena en Theresa, bedankt voor jullie bemoediging. Ik heb de handicap, dat ik absoluut moeite heb met onrechtvaardigheid. Dan kan ik inderdaad door het lint gaan, en dan moet mijn eega mij weer even met de voeten op de grond zetten, omdat ik mij dan vreselijk opwind, wat niet goed is omdat ik medicijnen tegen te hoge bloeddruk moet nemen. Tja, ik ben net een mens.

    Like

 4. Wachter zegt:

  Leuk filmpje: Ukip/Hitler/Rant

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Iedereen die middels vaginale verminking de lichamelijke en psychische integriteit van een jong meisje aantast en op deze manier haar leven voorgoed verwoest mag wat mij betreft acuut de kogel krijgen. Niks cultuur, niks traditie en niks tolerantie.

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Ik wil je wel helpen Guus.
   Waar blijft dat godvergeten OPZIJ toch met hen rechten voor de vrouw.
   Ik zie nog de rechter uit Köln die tegen de besnijdenis van jongens in islam en jodendom optrad.
   Het is tegen de integriteit en recht van kinderen zei hij en uiteraard volkomen terecht.

   Like

 6. maria zegt:

  O die afschuwelijke hel waar die kleine meisjes doorheen gaan die met een bot, vies scheermes worden besneden “omdat het zo hoort”. Daar wordt ik acuut onwel van! Maar daar maken onze linkse “feministen” zich niet druk over. Nee volgens Anja Meulenbelt zijn mensen die islamitische vrouwen willen bevrijden volkomen gek want “geobsedeerd door hun geseksualiseerde kijk op religie” http://www.anjameulenbelt.nl/weblog/2013/04/21/conferentie-edward-said-2-over-moslimvrouwen-die-door-ons-gered-moeten-worden/ Ze citeert zelfs een reaguursel van mij waarin ik haar belachelijk maak om haar “romance” met een rondneukende palestijn. Misschien een leuk idee als zij zich zou laten besnijden, dan is ze voorgoed “de schaamte voorbij….”

  Like

 7. Makropoelos zegt:

  Ik voel alleen maar diepe droevenis……………

  Wanneer gaan we de islam waanzin stoppen en vernietigen?

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  @Guusvelraeds, 30-4, 22:49
  Je hebt hartstikke gelijk. Uitroeien dat zooitje..!!!
  http://tinyurl.com/cyjy63

  Like

 9. Jean zegt:

  Waarom moeilijk maken als het gemakkelijk kan deze barbaarse misdaad aan te pakken, gewoon ‘jaarlijkse’ controle via een arts die zich niet kan verbergen achter beroepsgeheim, verminkingen vallen niet onder een beroepsgeheim net zoals geweldplegingen want het zijn barbaarse misdaden.
  Dat uiteraard de ouders resp. familie moet aangepakt worden is evident, dergelijke barbaarse gruweldaden horen niet thuis in onze westerse beschaving.
  De reden waarom het van enorm groot belang is dat de PVV samen gaat werken met het VB en het FN om een einde te maken aan de import van barbaren, mijn steun krijgen ze sowieso.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s