Amsterdamse zender AT5: ook de islamitische roofmoordenaars-ideologie kleurt helemaal oranje

Screenshot_5

(Door: Martien Pennings)

Ik heb het gevoel in januari van dit jaar al in een stukje vastgelegd: de alomtegenwoordigheid van de islam, onder de titel “Islam is hier! Islam is hier! Islam is hier!” Mevrouw  A. Nanninga schrijft er ook al over op GeenStijl: “Allah surft mee op Oranjehype: inhaak-dawah”. Maar de heer Van Frikschoten brengt het toch het meest hartstochtelijk onder woorden:

”Kroning of geen kroning. Ook op deze dag, waarop AT5 live uitzendt op haar website, kunt u er niet meer voor wegvluchten. De gesubsidieerde Gutmenschen van de linkse media doen er alles aan om u met de neus in de “diversiteit” te drukken. De dag van de kroning van Willem Alexander: Wie nodig je daar uiteraard bij uit op tv? Wie heeft er natuurlijk vanuit staatsrechtelijk en historisch perspectief het meeste gewicht in de schaal te leggen op deze dag? ISLAM, ISLAM, ISLAM, ISLAM, ISLAM!!!!!! Islam in je vreten! Islam op school! Islam op de televisie! Islam in de krant! Islam bij de apotheek! Islam bij de Albert Heijn! Islam in je smoel! Net zo lang tot je niets anders rest dan dit land uit te vluchten of je te onderwerpen.”

Juist. En we wijzen er nog maar eens op: die oranje hoofddoek vertegenwoordigt een roofmoordenaars-ideologie en wie het uitgelegd wil krijgen vindt dat hier het uitgebreidst en hier korter en hier het kortste.
________________________________________

Door:

Martien Pennings

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

26 reacties op Amsterdamse zender AT5: ook de islamitische roofmoordenaars-ideologie kleurt helemaal oranje

 1. Het viel mij juist op dat de NOS zijn uiterste best moest doen om een shot te kunnen maken van één hoofddoekje. Dit soort feesten zijn waarschijnlijk verboden in de Islam. Over tweedeling in de samenleving gesproken.

  Like

 2. Wat mij ook opviel was dat er geen afgevaardigde uit Israel aanwezig was tijdens de kroning.
  Mocht dit niet vanwege dat er teveel Arabische afgevaardigden waren?

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Zie foto hierboven: hier is die opgeblazen VLAG van het Nieuwe Fascisme nog een keer in het beige… (samen met haar fundamentalistische zusters)

  Like

 4. catherine zegt:

  Ik heb maar weinig hoofddoeken, ook geen oranje, waargenomen in het feestgedruis gister. In tegenstelling tot op een gewone Amsterdamse dag waar het straatbeeld wordt “gekleurd” door vrome zwarte lappen. “Maak u geen vrienden onder hen…” Afzondering op alle gebied om je islamitisch gekooide denkwereld te beschermen van aantrekkelijke en nieuwe inzichten.

  Like

 5. hirihiri123 zegt:

  Onze keuning naast een Marokkaanse prinses……………

  Zou het eten halal zijn ?

  Like

 6. heleen zegt:

  Het licht schijnt over Nederland:

  Like

 7. luckybee zegt:

  Op Willem van Oranje na alle Oranje’s en Islam in Nederland afschaffen.Dan kunnen wij weer onze burgers tegen alle die ons kwaadwillig zijn verslaan.

  Like

 8. Henk.V zegt:

  Als er iets is wat maar al te duidelijk aan de dag is getreden rond het aftreden van Beatrix en de het aantreden van Willem Alexander als het nieuwe staatshoofd, dan is het wel de buitengewoon politieke correcte kader van de hele verslaggeving daarover.
  Dat Andree van Es, ultra links en absoluut het vleesgeworden multiculturalisme ooit de opdracht kreeg om Maxima voor te bereiden op het Nederlandse staatsburgerschap was al een duister teken aan de wand. Gisteren verschijn zij weer in beeld om commentaar te geven en zelden viel mij de oppervlakkigheid en kritiekloosheid in de gesprekken (en dus ook in het denken zo op.

  En de conclusies zijn overduidelijk: links zal de teugels niet vrijwillig uit handen geven en Willem Alexander zal zeker in de voetsporen van zijn moeder treden in politiek opzicht.
  Reden te meer om door te gaan met het geven van meningen, waarin de redelijkheid en realiteitsbesef een ereplaats blijven houden.

  Een ding zal mij zeer bijblijven . Bij zijn eedsaflegging ZWOER de nieuwe vorst dat hij altijd DE NEDERLANDSE ONAFHANKELIJKHEID ZOU VERDEDIGEN.

  Onthoud die uitspraak en de datum waarop die eed werd gezworen!!

  En juist met die gedachte in ons hoofd zullen wij onverminderd en onvervaard onze opvattingen verkondigen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Henk V 10.51. uur. Beste Henk, DEZE ONAFHANKELIJKHEID is al gesneuveld vorig jaar juni, toen de laffe politici, in de 2e slaapkamer hebben ingestemd, met het ESM steunfonds! We zijn een wingewest van het 4e RIJK- de EU DICTATUUR onder leiding van de FÜHRER von ROMPUY, en zijn matties SCHULTZ de kampcommandant, en BAROSSO de OBERSTURMBAHNFÜHRER!

   Like

 9. Theresa Geissler zegt:

  Nou ja, Oranje hoofddoeken….dat is ook al niet meer dan logisch. De familie van A. heeft immers al ondubbelzinnig laten blijken aan wier kant zij staat dus zou het eigenlijk een wonder zijn, als de kopvodden gisteren níet Oranje geweest waren. Laat toch barsten, die hele koleretroep! We moesten eigenlijk, nu we wel zo langzamerhand weten waar WIJ voor staan, maar eens ophouden met analyseren en lekker ongenuanceerd de hele boel op één hoop gaan gooien. Gewoon een keiharde opstelling tegenover alles, wat (nep) Oranje, multi-culti, islamitisch en jong-marokkaans is. En (wat ik al eens eerder suggereerde) voor alles wat ons niet bevalt één woord invoeren: NEE. Laat iedereen zijn ogen openhouden en zich roeren, als er bijvoorbeeld ook maar één snippertje verdacht gemeentebeleid dreigt te worden ingevoerd. En je omgeving zoveel mogelijk aan haar kop blijven zeuren, tot het enig effect heeft. Zo heeft Links er destijds ook de ‘milieubewustheid’ door gekregen, tenslotte.

  Like

 10. topsporter zegt:

  En niet vergeten! De islam projecteert het slechte dat in het kupke aanwezig is naar omgeving.
  Zo is het geweest en zal het zijn volgens de moslimbazen.

  Like

 11. topsporter zegt:

  Ik zie dat ik het lidwoord “de” vergeten ben, het moet dus de omgeving zijn.

  Like

 12. G.Deckzeijl zegt:

  Héé De Kreek, als je dit leest… waarom ga je niet trouwen met de MUTS op de foto?
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21528301/__Belediger__beter_negeren___.html
  (toch nog een verstandige rechter in dit land)

  Like

 13. G.Deckzeijl zegt:

  Toegift van 12:18

  Like

 14. Henkens Vital zegt:

  Wanneer zullen de ogen open gaan van de traditionele partijen. Iedereen ziet het, uitgenomen de linksdenkenden. Het is al jaren bezig, maar langzamerhand worden al onze waarden ingenomen (niet overgenomen) door die lieden. Wat moet er nog allemaal gebeuren voor men zal ingrijpen?
  Men weet dat de Islam is als sluipend gif. Het is zoals men zegt: ” Wanneer ze éénmaal hun voet in de deur hebben, krijg je ze niet meer buiten.” In de late middeleeuwen had men in Spanje de Islam buiten gekegeld.

  Like

 15. koddebeier zegt:

  Ik word een beetje misselijk van die klote Islam !!!

  Like

 16. Madeleine Meersman zegt:

  muzelvrouwen met een ORANJE hoofddoek? Weten ze dan niet dat hun profeet hen verbood om oranje kledingstukken te dragen?

  Sahih Muslim Hadith 5173 Narrated by Abdullah ibn Amr ibn al-‘As

  Allah’s Messenger (saws) saw me wearing two clothes dyed in saffron, whereupon he (saws) said: ‘These are the clothes (usually worn by) the non-believers, so do not wear them.’
  http://www.islamhelpline.com/node/3181

  Like

 17. Jean zegt:

  Beste Martien Pennings,
  Ik ben overgelukkig dat ik uw site heb leren kennen, ben nu bezig met ALLE artikels te lezen.
  Proficiat, u staat bij mijn topfavorieten.
  Heb uw site intussen al aanbevolen bij 26 familieleden en vrienden.

  Like

 18. Rick zegt:

  Het is ook geen wonder dat “ons” land naar de kloten gaat. Met het hiernavolgede stukje “rekenwerk” wordt de apathische meute in slaap gewiegd:
  http://www.welingelichtekringen.nl/media/181465/112-miljoen-mensen-keken-naar-de-inhuldiging.html
  Dit laat dus overduidelijk zien, hoe overheden en de door haar gesponsorde derivaten het niveau van het gemiddelde volk inschatten!! Het mag Bedrogen, Voorgelogen, Geïndoctrineerd en Gemanipuleerd worden!! Hoe godvergeten arrogant kan je zijn??

  Like

  • Jean zegt:

   Gisteren ‘bewust’ niet naar TV gekeken, had geen behoefte aan ethervervuiling, heb een goede wandeling van ± 10 km gemaakt en gezien mijn ouderdom heeft die lang geduurd.
   Vandaag weer geen TV gekeken en ook niet zal kijken, bewust, omdat het rood vergif in de picture staat in Vlaanderen en er van die linkse rotzooi toch maar enkel leugens en bedrog te verwachten zijn weer een wandeling gepland.
   Veel vitamine D binnen gekregen, goed voor mijn gezondheid want dat decadent profitariaat komende van die monarchieën én die massa vreemdelingen die hier enkel naartoe komen om te parasiteren is niet goed voor de gezondheid.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Rick 16.05. uur. Dat zou ons niet moeten verbazen Rick, de gore politieke linkse rode bende, heeft er wel voor gezorgd, dat ze 40 jaar indoctrinatie nu voltooid hebben. Alleen de RODE MENING mag verkondigd worden! En LINKS en de ISLAM zijn in wezen beide nazistisch!

   Like

  • Rick zegt:

   Ik probeerde hier eigenlijk de gebruikte rekenmethode aan te kaarten. In de kop van het gelinkte artikel spreekt men van “11,2 miljoen mensen keken naar de inhuldiging”. Hiermee poogt men de illusie te wekken, dat 2/3 van de bevolking naar de troonwisseling gekeken zou hebben. Oh, oh wat zijn “we” oranje gezind. Niets is echter minder waar!!
   De (S)linkse ratten hebben daartoe de kijkdichtheidscijfers van verschillende controle momenten “gemakshalve” maar even bij elkaar opgeteld. Het doel blijkt maar dan ook écht alle middelen te heiligen.

   Like

 19. G.Deckzeijl zegt:

  Voor degenen die tot op de huidige dag niet in de gaten hebben wat die veroveringsideologie inhoudt…

  Like

 20. G.Deckzeijl zegt:

  Zie foto bij het artikel: dat smoel van één van de TRUTTEN van halal is (nog wel) zichtbaar.
  Maar wat voor gedrocht staat naast Ahmadinejad op de volgende foto..???
  Waanzin van de islam opnieuw overtuigend bewezen!
  http://michael-mannheimer.info/2013/04/30/ahmadinedschad-mit-gattin-ein-foto-zeigt-das-ganze-elend-der-geschlechteerapartheid-islam/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s