Het Europees Parlement steunt met vele miljoenen de terreur tegen Israël én . . . . . de Palestijnen!

Screenshot_6

(Door: Roelf-Jan Wentholt)

Op 29 april is op deze site dit filmpje geplaatst. Ik heb de inhoud van dat filmpje hieronder samengevat.

De spreker in het filmpje, Calev Myer, werkt voor de organisatie Jerusalem Institute of Justice (JIJ).

Myer spreekt in het filmpje tot het Europees Parlement. Hij stelt:

De Palestijnse Autoriteit kreeg per capita tot nu toe van de Europese Unie een bedrag dat gelijk staat aan vijfentwintig maal het bedrag dat de Europeanen per capita na de Tweede Wereldoorlog van de Amerikanen kregen in de vorm van het Marshall plan.

Kort gezegd: de Palestijnse Autoriteit kreeg VIJFENTWINTIG maal meer steun dan de Europese landen destijds.

WAAR IS DAT GELD GEBLEVEN?

Daarop geeft Calev Myer het volgende schokkende antwoord:

Het geld is gegaan naar:

1. De privé bankrekeningen van Palestijnse leiders: het is dus gewoonweg gestolen.
2. Naar bewapening: illegaal volgens de Oslo-akkoorden.
3. Naar een opgeblazen en inefficiënt “veiligheidsapparaat” dat vooral dient om Palestijnen te onderdrukken.
4. Naar media en onderricht in Jodenhaat aan de Palestijnse onderwijsinstellingen.

Vervolgens stelt Calev Myer vast dat de Palestijnen leven onder voortdurende en ernstige onderdrukking en dat het bestuur aldaar voortdurend de mensenrechten schendt. Om dat aan te tonen presenteert hij aan de Europarlementariërs een rapport.

Tenslotte vraagt Myers aan de parlementariërs om van de Palestijnse bestuurders te eisen dat zij de mensenrechten respecteren alvorens weer geld over te maken naar de Palestijnse Autoriteit. Dit is de verantwoordelijkheid van de geldgevers want men wil toch geen misdadigers steunen, zou je zeggen.

En denkt u dat er ook maar één parlementariër geweest is die daar werk van heeft gemaakt? En denkt u dat er ook maar één journalist aandacht besteedt aan de meedogenloze onderdrukking van de Palestijnse bevolking  door het Palestijnse bestuur? Natúúrlijk niet.

Kijk nog even naar punt 1, 2, 3 en 4 en bedenk waar de gelden die u aan de belastingontvanger afdraagt naar toe gaan.

______________________________________

Door:

Roelf-Jan Wentholt

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Palestina", "Westelijke Jordaanoever", antisemitisme, Appeasement, Brussel, Censuur, Dhimmitude, EU, Fatah, Graaien, Hamas, Hypocrisie, islamofascisme, Israël, Jodenhaat, Linkse Kerk, mainstream-media, Moslims, Naïviteit, Nederland, Overheid, politici. Bookmark de permalink .

11 reacties op Het Europees Parlement steunt met vele miljoenen de terreur tegen Israël én . . . . . de Palestijnen!

 1. Heel goed Roelf-Jan om hierop te wijzen. Nadat hier in Europa 6 miljoen joden zijn vergast en afgeslacht, gaan we zo nog even lekker door, met vele christenen in het voorste gelid. Alsof een kleine 2.000 jaar christelijke jodenhaat nog niet genoeg is.

  Ik ga niet aanzetten tot geweld (dat is wel het laatste dat ik wil), maar als hier straks de pleuris uitbreekt en een revolutionair tribunaal ziet zich gesteld voor de vraag hoe de executies te motiveren van de verantwoordelijken voor de ellende waarin Europa zo langzamerhand (en zo langzamerhand in sneltreinvaart) wordt gestort, dan moeten ze hier maar eens aan denken. Hoe kan onze elite dit nog voor zichzelf en voor de wereld verantwoorden: na de moord op 6 miljoen joden nu terreur tegen de joodse staat Israël en jodenhaat financieren?

  Het is uiteraard met de beste goedmenselijke bedoelingen dat ik dit schrijf. Ik zou het vervelend vinden als de beulen van onze elite wakker liggen van hun beulswerk.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Gloeiende nakende vinketering, en daarvoor moeten WIJ belasting betalen, en de broekriem aanhalen. Dat hele GEDROCHT EU, gooi er maar een bom op, ik ben kotsmisselijk van die LINKSE DICTATUUR in BRUSSEL!

  Like

  • u zegt:

   De moslims krijgen de macht van Europa ze moeten zich niet aan passen ,zo als met de kop vodden in Frankrijk breken ze een kerk af om een moskee te bouwen ,zegt genoeg ;

   Like

 3. koddebeier zegt:

  Nuttige dhimmie idioten van de Europese Unie, (Voor dus onnodige balast) .De verraders uit Brussel smijten onze belasting Euro’s voor de Islam zwijnen.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  m/z…………..Voor ons dus.

  Like

 5. Jan zegt:

  Propaganda op al-monitor.com dat een ander beeld geeft

  Child Labor in Gaza
  Child labor has been on the rise due to growing poverty and unemployment among Gaza’s population, more than 80% of whose families, according to UN reports (OCHA), depend on humanitarian aid. While it cannot be separated from the political situation and the Israeli occupation, most analysts trace it back to 2006, when Israel started its blockade policy with regards to the civilian population of Gaza.
  http://www.al-monitor.com/pulse/originals/2013/04/child-labor-gaza-economy-jobs.html

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Dit is alleen te begrijpen als je uitgaat van het gegeven dat al deze subsidies in feite beschermingsgelden zijn die betaald worden aan politieke maffia organisatie’s. Maffia organisaties zijn de P.A. en ook HAMAS als geen ander. Maar ook alle andere “”islam gedomineerde”” landen zijn op de keper beschouwd organisaties die elke vergelijking met een maffia organisatie kunnen doorstaan. Sterkste wapen dat de maffia hanteert is de bereidheid tot terreur en middels terreur het zaaien van angst. Deze angst door terreur gebruiken ze met dezelfde soepelheid ook binnen hun eigen maatschappelijke structuren. Door middel van dit beschermingsgeld koopt Europa haar bevolking vrij van aanslagen. Dat er af en toe toch aanslagen plaats vinden is natuurlijk de bedoeling, want zo nu en dan moet je de laffe en hypocriete Europese politici wel bij de les houden en herinneren dat een stagnatie in donorgelden niet te tolereren valt.

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Goed samengevat Guus.
   Het ergste vind ik nog dat ik tegen mijn wil eraan mee moet betalen.
   Ik kan niet wachten op het ineenstorten van die smerige misdadige club uit Brussel.

   Like

 7. Pieter Nokkio zegt:

  Hier zijn geen woorden voor, het is afgrijselijk wat onze volgevreten schijnelite met ons belastinggeld steunt. Het einde der tijden is kennelijk -hopelijk – aangebroken.

  Like

 8. luckybee zegt:

  Hier tegen ken ik alleen een remedie:” Steun de PVV zo wel in Nederland als daar buiten.

  Like

 9. Jade zegt:

  Wat mij betreft kregen ze geen cent, begrijp me goed.
  Maar was het geld vroeger niet veel meer waard als nu???

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s