Nigel Farage: In het zuiden van Europa dreigt een revolutie (+ video)

Screenshot_20

De EU-parlementariër Nigel Farage waarschuwt investeerders voor Europa. Merkel zou panisch zijn en zou met de gedwongen heffingen zoals in Cyprus kracht moeten laten zien voor de Duitse verkiezingen in september. De investeerders zouden de volgende kunnen zijn die met hun geld aan de beurt zijn, aldus Farage.

De EU-criticus Nigel Farage vreest een gewelddadige revolutie in het zuiden van Europa – als gevolg van een mislukte munt. De euro en de aan hem verbonden de spuigaten uit lopende schuldenpolitiek hebben grote delen van het continent in een catastrofale economische situatie gebracht.

De euro zou door “geweldsuitbraken in grote stijl, wellicht zelfs door een revolutie” in het zuiden van Europa uiteen kunnen vallen, zei Farage tijdens de Offshore Tactics Workshop. Maar voor de leiders zou Europa een religie geworden zijn: het idee zou heersen dat de nationale staten afgeschaft moeten worden. “Ze hebben een nieuwe vlag. Ze hebben zelfs een volkslied. Ze hebben een deel van de 5e symfonie van Beethoven genomen – en dat is het volkslied. En eenmaal in de twee maanden hijsen ze de vlag in het Europees Parlement en spelen ze het volkslied”, aldus Farage. Dat het een deel van de 9e symfonie is, schijnt voor Farage niet zo belangrijk te zijn.

De economische situatie van Europa zou catastrofaal zijn. Tot nu toe zouden er vijf van de 17 eurolanden gered zijn, en het volgende land zal Slovenië zijn. “Slovenië zal binnen de komende twee tot drie maanden gered worden.” Farage heeft niet alleen kritiek op de EU als geheel, maar vooral op de lidstaat Frankrijk. “François Hollande is de nummer 1 onder de idioten, die de staten van de wereld tegenwoordig beheersen. Hij heeft in Frankrijk een haatbelasting van 75% ingevoerd voor iedere succesvolle ondernemer.”

De EU-criticus waarschuwt zijn internationale publiek er nadrukkelijk voor om geld bij de banken van de eurozone te laten. “Haal uw geld zo snel mogelijk van deze banken. Want als de volgende fase van deze ramp komt, bent u aan de beurt.” Al in april had Farage de verantwoordelijken van de trojka ervan beschuldigd zich als ordinaire criminelen te gedragen. “U steelt het geld van de bankrekeningen van de mensen. Alleen maar om niet te hoeven toegeven dat de euro volledig mislukt is (meer hier).

Farage noemde tevens een mogelijke reden waarom bondskanselier Angela Merkel nog meer haircuts zou plannen: “Merkel is panisch, omdat er in september verkiezingen zijn. Dus moet ze het Duitse volk laten zien dat ze sterk is. En geld stelen is een manier om dit te doen.”

Video:

 

Bron:

http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2013/05/01/farage-im-sueden-europas-droht-eine-revolution/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Brussel, euro, Eurocrisis, EUSSR, Graaien. Bookmark de permalink .

28 reacties op Nigel Farage: In het zuiden van Europa dreigt een revolutie (+ video)

 1. Helena zegt:

  I LOVE HIM !!!

  Wat heeft die man een charisma en (helaas) altijd gelijk.

  Like

 2. Martha zegt:

  Hadden wij maar een Nigel Farage!

  Wat een man!

  Like

 3. Rick zegt:

  Chapeau. Deze man is zo gaaf straight to the point :<))

  Like

 4. Martha zegt:

  Wij hebben Geert Wilders, die dezelfde gedachten over de EU heeft,
  als Nigel Farage.

  Het is alleen zo jammer, dat hij onze taal niet mooi spreekt, hij heeft een
  accent, dat mij altijd stoort als ik hem hoor.

  En hij maakt vaak gebruik van platte uitdrukkingen, die zijn bedoelingen
  in zijn nadeel doen verzanden.

  Jammer is dat toch.

  Like

 5. Avidia zegt:

  Ben het ergens met je eens Martha, maar wij hebben wel Geert, en hoe hij ook spreekt maakt mij niet zoveel uit, als hij maar spreekt. En Engels – Engels, klinkt nu eenmaal anders, maar Geert is net zo fanatiek als Nigel, het zijn broeders in de strijd. Beiden fanatiek, in welke taal dan ook!

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  @Martha 00.09 (en Helena 1 mei 23.14) Wees liever blij dat Wilders niet perfect is: Dat behoedt je voor blinde adoratie.
  Als ik even voor mezelf mag spreken: Zelf zou ik nooit zwijmelen voor Geert (mijn type man niet) en geloof ik niet eens dat hij privé altijd even aardig is (Hij lijkt me erg perfectionistisch) maar dat is juist goed, want dat laat je je hoofd erbij houden. Ik sta achter Wilders omdat ik het eens ben met wat hij uitdraagt. Ook spreken doet hij goed, maar niet wonderbaarlijk, maar dat doet dus niets af aan de inhoud. Hij is geen wonderman, geen messias, maar een man, waarmee je kunt instemmen, meer dan we dat momenteel met ook maar één andere politicus kunnen. Niet meer en niet minder. En wees daar blij om want dat bespaart je veel zinsbegoocheling!

  Like

  • Henny Clemens zegt:

   Theresa Geissler@
   Ik heb liever een politicus die niet perfect spreekt, zoals Wilders, maar hij is wel duidelijk en een ieder begrijpt die niet zo mooie taal van hem. Wat hebben we aan politici die de leugens schitterend verwoorden en ons met een glimlach bestelen, jou vals vertrouwen geven, de toekomst mooier laat lijken dan het moeras dat het in werkelijkheid is.
   Ja we zinken langzaam weg, in een moeras zonder bodem.
   Nigel farage is een man met charisma en zeker een feitenkennis die z’n weerga niet kent. Zoals Pim Fortuyn dat ook had.
   Maar we hébben in elk geval Wilders, en zo slecht doet hij het niet, buiten soms de uitlatingen die wij allen kennen, maar hij is wél een goed debatter en tegen de islam en tegen de alles opvretende niets ontziende europese aan grootheidswaanzin ongekozen `’leiders”
   Laten we het beste hopen en Allemaal op hem gaan stemmen.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Henny Clemens 15.28u. Bovendien spreekt hij hoe dan ook goed genoeg, Henny. En niet alleen in het nederlands. Heeft U op Youtube wel eens zijn speeches gevolgd in Berlijn? In New York? In Bonn? Dat is echt bijzonder. Met name de Duitsers zijn elke keer laaiend enthousiast, ook al omdat het een opluchting voor ze is dat hier nu eens een ‘buitenlander'(voor hen dus) komt die zegt, wat zij allang denken -maar niet durven zeggen; naweeën van de na-oorlogse tijd. Die bijeenkomsten zijn hartverwarmend om te bekijken en als ik het doe, ja, dan ben ik best wel trots op hem. Maar dat is niet hetzelfde als adoratie en ik blijf erbij dat dat alleen maar goed is.
    Vooral Wilders in Berlijn 2010 is aan te bevelen. Als U het eens wilt zien, zoek dan de weergave van Malarich; naar mijn smaak is dat de beste.

    Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   Laat ik dat nou nèt zoals jij zien Theresa! Wat het punt of ie privé niet altijd even aardig zou zijn, denk ik wel, ‘wie is dat dan wèl eventueel?’ Vind ik minder belangrijk dus… Ik ben het met Geert’s zienswijze eens. Hij is een groot staatsman die steeds gelijk blijkt te hebben en duidelijk aan VI (Voortschrijdend Inzicht) doet… Chapeau voor Geert en zijn collega’s in de andere landen, ik hoop dat ze snel samen gaan werken en ze als de wiedeweerga onze landen schoonvegen van die gore islammers met al hun gedogers/feeders/ en daarna of mag ook gelijkertijd, alle corrupte politici, ambtenaren, rechters, advocaten,alle ‘bekeerde moslims en moslima’s’ uit onze landen ‘verwijderen’… àny way dan ook!

   Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  Inderdaad, haal je geld van de bank…!!!! En de rotzooi die Farage voor Zuid-Europa voorspelt zou wel eens kunnen overslaan naar onze contreien!

  Alles over de banken>> http://tinyurl.com/a7xeh5m

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Inderdaad, Nigel Farage, heeft het prima uitgelegd! Vroeger, in de Middeleeuwen, waren er roofridders, nu hebben we zitten in Brussel, en noemen zich politici. De ellende zal nog veel groter worden.

  Like

 9. bobzelf zegt:

  Ik volg deze man al sinds 2004 , en heb hem nog nooit , ik herhaal nog nooit op 1 leugen kunnen betrappen !!!!!!!!!!!!!!
  En GEERT WILDERS ?? , kijk langs dat rare haar , maar VERGEET NOOIT , DAT HIJ DE ENIGE , IK HERHAAL DE ENIGE IS DIE VOOR ONS DANWEL UW MOOIE NEDERLAND OPKOMT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Dus steun deze kanjer , en hij bezoekt NIGEL regelmatig , dus dat zit echt goed , zeker weten en trouwens als je naar die Homo met die bult die Pinokkio en die met dat plastic pak aan die gladde Pechthold kijkt , MOET U DAN NIET BRAKEN ??

  Like

 10. Jean zegt:

  Het wordt hoogtijd dat we de echte “democratie” gaan toepassen w.w.z. wij burgers beslissen over zaken die ons aanbelangen, geen verraders, geen zakkenvullers en geen lullers.
  Dat politiek zootje wordt herleid tot een absoluut minimum die dan als taak hebben uit te voeren wat de meerderheid van de bevolking wil dat uitgevoerd moet worden, die zich voor de rest met NIETS te bemoeien hebben, gewoon uitvoeren en klepper dichthouden en dat zonder kopvodden of soepjurken in het spel en dat aan een normaal salaris.
  Die 6 middeleeuwse circussen wat nog liggen te parasiteren in Europa doeken we op want die hebben toch geen enkele toegevoegde waarde. Dat EU gedrocht doeken we op want dat heeft vanaf zijn ontstaan enkel maar armoede, ellende en miserie gebracht, de verantwoordelijke misdadigers slepen we voor een rechtbank, dus als eerste de schijnheilige Drievuldigheid.
  Betreffende Nigel Farage; jammer dat er zo niet meer in de politiek zitten, helaas hebben we een oververzadiging aan lafaards en verraders in die clubjes parasieten rondlopen, kijk maar naar G de la Tourette uit Gent, zou er nog een grotere verrader/komediant rondlopen? I don’t think so.
  In België hebben we het VB, in Nederland de PVV, in Frankrijk het FN, om er maar 3 te noemen, 3 partijen die opkomen voor democratie, welvaart, veiligheid en leefbaarheid, 4 punten die momenteel door de huidige politieke bende onbekwamen uit elk land en zeker die liggend in dat EU kot totaal de vernieling in gereden zijn puur uit eigen belang en eigen profijt.

  Like

 11. daiyu-ninja zegt:

  ……………“Merkel is panisch, omdat er in september verkiezingen zijn. Dus moet ze het Duitse volk laten zien dat ze sterk is. En geld stelen is een manier om dit te doen.”……………………

  Is di nou niet juist een uiting van zwakte,……………………..geld stelen van anderen omdat je het verprutst en gefaald hebt?
  Geld stelen van anderen omdat je te incapabel was om de zaken in goede banen te leiden?

  Like

 12. Pingback: Nigel Farage: In het Zuiden dreigt een gewelddadige revolutie | Lang Leve Europa!

 13. Pieter Nokkio zegt:

  Farage heeft helaas groot gelijk, Wilders (idd iets minder begaafd maar wel met identieke boodschap) eveneens. Duitsland zit nog steeds in een kramp. Zo erg zelfs, dat als je, zoals ik als Nederduitser, lid bent van een door intellectuelen opgerichte anti-Europartij, door zichzelf minnende politici voor neonazi wordt uitgemaakt. Nota bene door een man ( een minister!) wiens ouders wel een goed fout zouden kunnen zijn geweest in de oorlog.
  De geschiedenis leert: Duitsland begint altijd oorlogen maar wint ze nooit. De verkiezingen in september worden een drama voor Merkel, maar het is nog erger als die leugenachtige zelfverrijker Steinbruck bondskanselier zou worden.
  Het wordt in Europa sowieso een drama, zo lang we die vreselijke ‘eenheidsmunt’ hebben, om over de zichzelf als ratten vermenigvuldigende moslims nog maar te zwijgen.

  Like

 14. Schnoebel zegt:

  Bijna dagelijks kom ik hier “snuffelen” en ik ben alle colomnisten en vooral dhr. Bron, dankbaar voor de kennis die ik alhier opdoe. Reageren doe ik weinig, soms op de DDS ingeval ik het niet eens ben met het geboden stuk of met een reactie van een reageerder. In het verleden heb ook hier wel eens gereageerd maar om nu voortdurend mijn instemming met het geschrevene te uiten en het hallelujah aan te heffen voegt niets toe m.i.
  Echter nu voel ik mij genoodzaakt te reageren en wel op de opmerkingen over het accent van de heer Wilders. Zelf heb ik ook een (Limburgs) accent. Na 25 jaar vertoeven in de regio Den Haag is een ietsie pietsie van mijn Limburgse achtergrond nog steeds hoorbaar en ik ben er trots op! Mijn kinderen spreken ABN en de opmerkingen van sommigen in mijn omgeving, die dat beter voor hun carriére achtten, deden mij pijn. Zelf heb ik meegemaakt, tijdens een cursus die ik hier volgde, dat een volbloed hagenaar het vreemd vond dat ik een 9 voor het examen nederlands haalde. “Iemand met een dergelijk accent kan toch geen 9 halen”: aldus die “platte” hagenees.
  “Ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is”. Het gaat niet om de “sound” maar vooral om hetgeen men van het gesprokene in de praktijk weet en vooral durft, te brengen. En aan durf ontbreekt het de heer Wilders absoluut niet gezien zijn twenty 4 sevenbewaking.
  Wat zegt “goed gebekt zijn” eigenlijk over iemand? Onomstotelijk staat vast dat dhr Rutte “goed gebekt” is. Ook wist hij, al glimlachend, zwaaiend en ABN sprekend, het volk, tijdens de verkiezingen, op het verkeerde been te zetten. Maar wat heb je eigenlijk aan zo’n windbuil? Geef mij maar dhr Wilders. Het ontbeert hem dan misschien aan de rappe tong van dhr. Farage maar hij is wel de enige in Nederland die mijn gedachten vertolkt en dat met inzet van zijn eigen leven.
  Van Nigel Farage ben ik ook een fan echter de moed die Wilders toont durft hij niet aan. Naast de EU is het grootste gevaar voor Europa momenteel afkomstig van de islam. Een onderwerp dat ik dhr Farage nog niet heb horen (durven) aansnijden.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Hear! Hear! Kudo´s!! 100% eens. Ook is spreek dialect en is hoorbaar. Boeit me niks. Gaat om de inhoud, toch!? 😀

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @E. J. Bron 18.58u. Mij hoeft U wat dat betreft niet te overtuigen, Webmaster. Schnoebel heeft groot gelijk, inderdaad. Ik merkte in mijn comment al op dat Wilders goed is zoals hij is -en dat al te veel ‘Goddelijks’ aan een persoon juist afleidt van de dingen waar het echt om gaat. Een paar mede-reageerders zijn gewoon even wat lyrisch van Nigel Farage, kan gebeuren. Gaat ook wel weer over.

    Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   Hub ze sjoen gezag Schnoebel 😉 Sluit ik me graag bij aan, niet alleen wat betreft de klank van het dialect maar ook wat al je verdere feiten verslag betreft!

   Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  @Schnoebel 18.34. uur. Het gaat om de intentie, en die is goed van Wilders. Ik heb liever een limburger of drent, met vaderlandsliefde, als een geaffecteerd sprekende Hagenees, die blijft hangen in de politiek correcte modus.

  Like

 16. Helena zegt:

  Ik voel me nu toch ook ineens weer geroepen om even mijn “i love him” over Nigel te nuanceren.
  Nooit heb ik hiermee onze allerbeste politicus in dit naar de kloten gaande land GEERT WILDERS tekort willen doen. Ik heb diepe bewondering en nog veel meer respect voor deze man die bereid is zijn leven te geven alléén maar om de die achterlijke idioten in Den Haag en alle burgers in het land uit hun multiculti en eurofiele natte droom te helpen. Persoonlijk heb ik ook geen moeite met zijn accent en zijn uiterlijk. Toch ben ik bang dat dit voor veel potentiële PVV stemmers anders ligt.
  Nigel, met het voorkomen en accent van de typische Britse gentleman, heeft het daardoor denk ik makkelijker om zijn standpunten over te brengen aan een groot publiek.

  Like

 17. Theresa Geissler zegt:

  @Helena 22.13u. Al goed, joh. Best tof dat je er nog even over na bent gaan denken.
  Nigel Farage is inderdaad een heel aansprekende persoonlijkheid, zoals zoveel Britten dat zijn. EN hij heeft de goede intentie. Maar nu wil het geval dat het in feite alleen dat tweede aspect is dat telt en dat heeft Geert OOK. We komen met hem echt niets te kort. Weet je trouwens, dat bij zijn Berlijn-speech in 2010, nadat hij met moeite de staande ovatie van de zaal had stilgekregen, een vrouw uit het publiek riep: “Wir lieben dich,” zodat ze allemaal wéér begonnen te klappen? -Hij moest toen overigens nog aan zijn speech beginnen. Zo zie je maar dat verschillende typen dergelijke reacties kunnen oproepen.
  Ongelogen hoor, kijk het maar na op Youtube.

  Like

 18. Pingback: Nigel Farage: In het Zuiden dreigt een gewelddadige revolutie. | dalternative

 19. Jan zegt:

  Nigel Farrage bedreigd uitgescholden door links schorem

  Like

 20. Tom Hendrix zegt:

  @Jan 17.57. uur. De gore vuile RODE VERRADERS kunnen niet ertegen, als er een andere mening wordt geuit, als die van ” de linkse kerk”. In Nederland noemen deze rode verraders zich PvdA en SP en Groen Links. Met deze linkse smeerlappen wens ik nooit meer iets te maken te hebben. LINKSE SMEERLAPPEN!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s