Zes moslim terreurverdachten gearresteerd in Italië

Screenshot_17

(Door: Michael Stürzenberger)

De inslagen komen dichterbij: gistermorgen werden er in Italië zes moslims gearresteerd die blijkbaar met terreuraanslagen heilige oorlog wilden voeren. De vijf Tunesiërs en een Marokkaan waren opgevallen door geweldsverheerlijkende uitlatingen. Eentje van hen zou bijvoorbeeld “Ik wil dat mijn vlees in stukken gescheurd wordt” gezegd hebben, omdat hij vermoedelijk door een terreuraanslag heel graag naar de 72 maagden in het paradijs wilde gaan. “In naam van Allah, ik ben bereid”. Nu komen ze vermoedelijk echter eerst een hele tijd in de gevangenis terecht, temeer daar de gelovigen ook contacten zouden hebben met internationale terroristen. Ondertussen vond er ook in Lünen een arrestatie plaats – de Jihadisten schijnen een versnelling hoger te schakelen.

Het Zwitserse “Blick” bericht:

Het openbaar ministerie Bari deed al zes jaar lang onderzoek naar meerdere in Italië woonachtige terreurverdachten. Vanochtend klikten de handboeien: in totaal zes personen werden in het Apulische Andria, in Lombardije en op Sicilië gearresteerd.

Bij de verdachten gaat het om vijf Tunesiërs en een Marokkaan. De radicale islamieten zouden contacten onderhouden hebben met internationale terroristen, zoals Italiaanse media berichten.

Ze trokken de aandacht van de onderzoekers met geweldsverheerlijkende uitlatingen: ”Ik wil dat mijn vlees in stukken gescheurd wordt”, zou eentje van hen over een zelfmoordaanslag gefantaseerd hebben. “In naam van Allah, ik ben bereid.”

De politie observeerde o.a. internetcafés en telefoonwinkels. Daarbij vond ze naast uitlatingen zoals deze ook oproepen tot de heilige oorlog.

De arrestanten zouden geprobeerd hebben nieuwe leden voor hun groep te werven. Bovendien zouden er geluids- en video-opnames zijn die de planning van zelfmoordaanslagen zouden bewijzen. Er zou zelfs een lijst met mogelijke doelwitten zijn gevonden.

Screenshot_18

Bij “Blick” is ook een video te zien. Vandaag zou er ook in Lünen een islamitische terreurverdachte zijn gearresteerd. Hij zou tot de “DTM” behoren – nee, dat is niet de “Deutsche Tourwagen Meisterschaft”, de tijden zijn veranderd – het is de “Duitse Taliban Moedjahedien”, waarbij blijkbaar Duitse bekeerlingen hun bommen handwerk bedrijven. Die Welt bericht:

Het openbaar ministerie in Lünen bij Dortmund heeft een verdachte Talibanstrijder laten arresteren. Zoals het openbaar ministerie ´s avonds in Karlsruhe meedeelde, zou de 31-jarige Duitser Josef D. er “dringend van worden verdacht” van eind september 2009 tot mei 2010 lid geweest te zijn van de buitenlandse terroristische vereniging “Duitse Taliban Moedjahedien” (DTM).

De eind 2009 opgerichte en inmiddels opgeheven vereniging had volgens het openbaar ministerie tot doel “mee te werken aan het herstel van een alleen op de sharia gebaseerde maatschappelijke orde in Afghanistan.”

Met dit doel zouden haar leden aanvallen hebben uitgevoerd op ISAF-troepen en Afghaanse en Pakistaanse regeringstroepen. De onderzoeksrechter van het hoogste federaal gerechtshof zou een arrestatiebevel hebben uitgevaardigd.

De man zou in juni naar het Afghaans-Pakistaanse grensgebied zijn gereisd en daar een opleiding in vuurwapengebruik hebben gekregen. De DTM zou ook zelfmoordaanslagen als legitiem middel in hun strijd hebben beschouwd.

Deze melding van “Die Welt” laat zien dat we het niet kunnen stellen zonder de hulp van deze talenten. Wanneer doet het “boem” in Duitsland?

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/05/6-moslem-terrorverdachtige-in-italien-verhaftet/#more-321737

Auteur: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Islam, Italië, Moslims, Terrorisme. Bookmark de permalink .

7 reacties op Zes moslim terreurverdachten gearresteerd in Italië

 1. Jan zegt:

  ‘de Jihadisten schijnen een versnelling hoger te schakelen’

  Was nu te verwachten want Obama heeft het Christendom in het leger strafbaar gesteld. Wie belijdend christen is wacht de krijgsraad.

  Misschien dat daarom Guantanamo’s terroristen vrijgelaten worden in de grote steden zoals een ‘Democraat’ voorstelde. Kunnen de Christenen er in.

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Wat is dat voor waanzin, Jan, christendom in het leger strafbaar stellen…
  Heb je die zelf verzonnen? Realiseer je je, dat Obama internationaal een zeer slechte beurt zou maken als dit klopt..???
  Het spijt me voor je, dit lijkt me een HOAX.

  Like

 3. luckybee zegt:

  Er zijn veels te veel Marxisten in de wereld; hoogste tijd dat ze uit onze geschiedenis verdwijnen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s