Zweden: gender-discipelen willen de toiletgang dicteren

Screenshot_15

Het cultuurmarxisme in Zweden heeft opnieuw toegeslagen: nadat kinderen op school nu niet meer met “hij” of “zij”, maar met een kunstmatige tussenvorm worden aangesproken, om hun geslachtelijke identiteit niet met elkaar te verwarren (!), wil het Zweedse parlement het nu aan mannen verbieden om staande te plassen.

Zoals de Franse krant “Le Figaro” bericht, wordt in de regio Södermanland (Stockholm) overlegd om het staand plassen tot een criminele handeling te verklaren. Menig politicus heeft het nog over duistere “hygiënische redenen” – maar de geestelijk vader van de beweging is duidelijk: zogenaamde “sanitairfeministes” willen graag een einde maken aan “het seksuele verschil in de badkamer”. De linkse afgevaardigde Viggo Hansen refereert volgens terrafemina.com met zijn eis rechtstreeks aan de alomtegenwoordige genderpolitiek en zegt dat het verbod discriminatie zou reduceren, omdat vrouwen immers ook niet staand zouden kunnen plassen.

Screenshot_14

Weldra overbodig in Zweden?

Daarmee is er een nieuw dieptepunt in de Zweedse politiek bereikt, die aan zulke discussies openlijk een podium verschaft. Naast de geslachtsloze voornaamwoorden werden o.a. ook geslachtsloze kleedhokjes geschapen.

Screenshot_16

Bron:

http://www.unzensuriert.at/content/0012603-Schweden-Gender-J-nger-wollen-den-Toilettengang-diktieren

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", political correctness, Socialisten, Zweden. Bookmark de permalink .

24 reacties op Zweden: gender-discipelen willen de toiletgang dicteren

 1. E.J. Bron zegt:

  Om even een toepasselijk comment te geven: compleet van de pot gerukt die Zweden!!!

  Like

 2. bobzelf zegt:

  stuur die lul maar effe langs , zal ik effe op zijn kop zeiken !

  Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  De Zweedse regeringsleiders zijn ernstig ziek.
  Al weet ik de ziekte niet te benoemen.
  Voer voor psychiaters lijkt me zo.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Zweden is nog een GROTER GEKKENGESTICHT als Nederland. Hieruit blijkt wel weer dat de RODEN WAANZINNIGEN zijn. En het ergste is de stomme massa gelooft deze IDIOTEN en IMBECIELEN nog. Knettergek!

  Like

 5. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Zweedse mannen kunnen het beste eunuch-strategieën gaan toepassen. D.w.z. Somalische kinderen met Zweedse moeders anders en beter behandelen dan Somalische kinderen met Somalische moeders. Of is een relatie tussen een Zweedse jongen en een Albanese meid beter dan een relatie tussen een Griekse jongen en een Zweedse meid?

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Het is wel een verklaring voor het raadsel hoe ze de islamisering zo de vrije teugel konden laten: Ze zijn daar met zijn allen gewoon knettergek! Naar de oorzaak kun je alleen maar raden, maar om U de waarheid te zeggen schoot mij opeens een mogelijkheid te binnen, die wel eens een héél klein beetje mee kan spelen: De huidige volwassen generatie daar is in hun jeugd stabiliteit te kort gekomen: Decennia lang was het in Zweden standaard dat beide ouders fulltime werkten en dat de kinderen met het grootste gemak hele dagen in de opvang gedumpt werden, waar ze ook aten en soms zelfs sliepen. Ik heb dat altijd al verkeerd gevonden. Ik ben absoluut voor emancipatie, maar waar kinderen zijn, heb je maar een stapje terug te doen. Anders moet je er niet aan beginnen, vind ik. En voilà: Geen al te stabiele, geborgen jeugd en thans zijn ze allemaal totaal verknipt. Mijn kop er af, als het niet met mekaar te maken heeft, dat zeg ik U eerlijk.

  Like

  • Helena zegt:

   Daar ben ik het helemaal mee eens.
   Verder: Hoe gek kan een mens worden en toch nog vrij rondlopen!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Helena, 23.07u. Ja, maar zo’n 70 à 80% van de hele bevolking opbergen is nu eenmaal wat gecompliceerd, hè.
    Echt hoor, was er in hun jeugd maar wat zorgvuldiger omgegaan met die mensen. Hadden ze maar intensievere zorg en aandacht gehad; je ziet nu wat het vrolijke resultaat is!

    Like

  • iznogoud zegt:

   Dat zou best wel eens een reden kunnen zijn.
   Door al dat emancipatiegedoe zijn de Zweedse mannen van stoere Vikingen verworden tot het slappe zootje wat het nu is.
   Geen verschil tussen mannen en vrouwen. Dat is iets dat alleen uit een linkse koker kan komen.
   Wat zou het nog voor zin hebben om te leven als er alleen maar een seksloze eenheidsworst is.
   Overigens, vrouwen kunnen ook staand plassen.

   Like

  • louis-portugal zegt:

   Theresa die mensen zijn door de eeuwige regen en donkere dagen al halfdood.
   Ik was er ooit in de zomer, ver voor de komst van de moslims.
   Södertalje buiten Stokhom was toen een nieuwe voorbeeldstad.
   Vandaar naar het noorden op weg naar de poolcirkel.
   Na enkele honderden kilometers in de regen over wegen met gaten waar de bomen boven de wegen tegen elkaar aangroeiden, dus geen daglicht, ben ik richting Noorwegen gereden en heb mijn 6 weken vakantie afgemaakt in Spanje met zon.

   Like

 7. Flutsehut zegt:

  ziek…

  Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Elke “”Linkschmensch”” neigt in zijn diepste wezen en vanuit zijn ideologie naar totalitaire controle. Dit hebben ze gemeenschappelijk met alle figuren die de sharia wetgeving en ideologie aanhangen en implementeren. Er moet welhaast een gemeenschappelijke snaar zitten tussen deze 2 ideologieën want hoe is anders hun liefde voor het islamitisch monstrum te verklaren. Wat zullen de linkse radikalinski’s schrikken op de dag dat blijkt dat de liefde niet wederkerig is.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   guusvelraeds 1mei 23.22u. Ja en die snaar is het collectivisme. -Terwijl ik uw overpeinzing las, wist ik het opeens: Het ideaal van het groepsdenken, het ‘samen willen doen.’ De Islam heeft dat als vanouds (individualiteit is hen volkomen vreemd) en Links…..Nou ja, die hebben het ook. Denk aan het oude, socialistische ideaal van’onze klasse,’ de communes en woongemeenschappen van de jaren ’60 en ’70. Zelf heb ik me er nooit toe aangetrokken gevoeld en dat verklaart, denk ik, ook meteen een deel van mijn afkeer van de Islam. Maar die hang naar collectivisme dus, dàt moet het zijn, althans van de kant van Links. U merkt terecht op dat die liefde niet wederkerig is en dat Links nog zal schrikken. Dat klopt als een bus, want we hebben al geconstateerd dat de linksmensen blinde ezels zijn, ‘hedonistische narcisten’ om met Martien Pennings te spreken. -Het is trouwens menselijk, denk ik, om IETS narcistisch te hebben, als je je zó op de collectiviteit meent te moeten richten; daarom zijn veel moslims natuurlijk ook zo onuitstaanbaar in hun hypocriete vroomheid. Maar goed, daar hebben we wéér een kern van de zaak te pakken. Ik dank U hartelijk voor uw overpeinzing.

   Like

 9. Rick zegt:

  Wil niet al te seksistisch overkomen….Maarruh ik zie wel wat in die “geslachtsloze kleedhokjes”. Volgende stap zal zijn, dat het vrouwen verboden wordt om kinderen te baren. Is zó over de top. Gaat helemaal het “ding” worden voor de, zittend plassende, Zweedse man van de toekomst.

  Like

 10. luckybee zegt:

  Er was een tijd geweest dat de Jufs ook bij ons verbieden willen dat onze zoontjes staande pissen maar net als meiden lekker op de pot gaan zitten.Alleen het verschil is dat jongens die zitten moeten plassen de straal om hoog schiet en niet zo als bij meiden in de pot.Whaaaaaaaaaahahaha.

  Like

 11. baksteen zegt:

  Dat er enig verschil is tussen man en vrouw zal de Zweden op korte termijn en op niet mis te verstane wijze wel duidelijk worden gemaakt. De Zweden willen blijkbaar naar het vernietigen van het ik, het zelfs niet meer zijn van man of vrouw, ultieme eenheidsworst, geslachtsloze mieren die zich dood willen werken voor een koningin die eieren legt. En midden in dat mierennest trapt straks een grote pantoffel die de beschikking krijgt over een land vol gewillige slaven.
  De Noormannen roofden hier eeuwenlang de slaven uit Europa en verkochten die aan de Islam, nu zijn ze zelf het haasje.

  Like

 12. Jan zegt:

  Misandrie
  Misandrie is een ander woord voor mannenhaat. De bespreking van mannenhaat wordt meestal als een onderdeel beschouwd van het gedachtegoed van het feminisme.

  Doris Lessing: “Ik ben in toenemende mate geschokt door de onnadenkende en automatische manier waarop mannen tot afval worden gereduceerd, iets wat inmiddels dusdanig onderdeel uitmaakt van onze cultuur dat het zelfs nauwelijks wordt opgemerkt.”
  http://naslagwerkje.nl/Misandrie

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Jan bedankt voor die links.
   Af en toe kom ik van die vrouwen tegen tussen 50 en 65 die OPZIJ bijna op hun voorhoofd getatoëerd hebben.
   Ze hebben een man die ze rondcommanderen en die accepteren dat ook nog.
   Ik ga even copiëren om de namen van die verschijnselen, misschien wel ziekten, niet meer te vergeten.

   Like

 13. Jan zegt:

  Als je zit-wc’s binnen een bedrijf hebt kun je de vergadering voortzetten op de wc zonder onderbreking zodat niemand de draad van het verhaal kwijt is en niemand stiekem ergens even gaat roken, bovendien kun je zittend ook je collega’s nog het een en ander met de laptop duidelijk maken en dat lukt niet staande. je bespaart dus tijd én geld. Zeker in deze economisch moeilijke tijd is dit Zweeds voorstel het overwegen waard.

  Like

 14. louis-portugal zegt:

  Misschien zit hier wel een beetje tekenaar bij die na onze Piet nog een tekeningetje kan maken.
  Ik zit even te denken aan Jack.
  Lang geleden had ik een cartoon van optimale gelijkheid van mannen en vrouwen.
  Op zo´n mannen staan urinoirs stond een man in de bekende stand en daarnaast stond een vrouw met haar been tegen de muur omhoog want ze was zo geëmancipeerd dat ze op het mannentoilet moest plassen.
  Helaas ben ik hem kwijtgeraakt en kan niet goed genoeg tekenen om hem te reproduceren.

  Like

 15. anne-marie zegt:

  Gewoon, geheel gestoord daar !!!!

  Like

 16. Jan zegt:

  Obamamaffia: Het is onamerikaans om mannen de toegang te de vrouwen wc te verbieden

  Legislation that keeps men out of women’s bathrooms is directly contrary to American values, according to assistant attorney general Vanita Gupta, who heads up the Department of Justice’s (DOJ) Civil Rights Division.

  Gupta made the claim at a forum held on Tuesday by the Washington Council of Lawyers.

  U.S. Attorney’s Office in Jackson, Miss.

  http://dailycaller.com/2016/06/10/obama-civil-rights-director-against-american-values-to-keep-men-out-of-womens-bathroom/

  Van de pot gerukte idioten

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s