“Gematigde moslims” van Amerika zijn willig instrument van bommenleggers

Screenshot_28

(Door: Roelf-Jan Wentholt)

Begin maar even met goed naar bovenstaande poster te kijken. Die is verspreid door CAIR (Council on American-Islamic Relations), de grote Amerikaanse organisatie van “gematigde islamieten”. Is daar nog iets onduidelijk aan, geachte lezer?

De islamitische vrienden, kennissen, klasgenoten en buurtgenoten van de islamitische bommenleggers zwegen inderdaad als het graf nadat de Amerikaanse politie de foto’s van de verdachten publiceerde. Er kwam geen kik uit de islamitische wereld.  Zo blijkt uit een bericht van Jihad-Watch.

De goede verstaander leest in dat bericht niet alleen dat er drie moslims betrapt werden op het helpen verduisteren van bewijsmateriaal maar ook . . . . .  dat de hele moslim gemeenschap van Boston verder kennelijk geen kik gaf! De zwijgers zijn in principe op dezelfde wijze schuldig als de drie betrapte moslims. Het bewijs daarvan is alleen moeilijker te leven. 

Want als deze drie de bommenleggers herkenden dan waren er ongetwijfeld meer moslims die hen hadden herkend.

Conclusie: de zogenaamde gematigde moslims zijn minimaal het vrijwillig instrument van de islamitische terroristen. De maximale beschuldiging zou luiden dat zij medeplichtig zijn.

De organisatie in Boston van zich als gematigde moslims voordoende islamieten, the Islamic Society of Boston (ISB), stuurde aan al haar leden het volgende bericht:

“We weten dat de FBI waarschijnlijk leden van onze gemeenschap zal gaan ondervragen over de twee verdachten. Insha’Allah (zo Allah het wil) zijn wij bereid zoveel mogelijk te helpen maar natuurlijk zonder ons zelf in gevaar te brengen.”

Dat “insha’Allah” betekent natuurlijk dat men vooral zijn kop moet houden. Natúúrlijk? Ja, natuurlijk voor wie ook maar een beetje ingevoerd is in de leer van de islam: voor de moslims gelden andere wetten als voor de ongelovigen, maar daarover hoor je als moslim te liegen tegenover de ongelovigen. Vervolgens verzoekt de ISB mensen die door de politie benaderd worden niet met de politie te praten maar meteen met hen contact op te nemen zodat de ISB hen kan “bijstaan”. Bijstaan waarin? Hoe de leugens het beste ingekleed kunnen worden natuurlijk. Van werkelijk gematigde islamieten zou je verwachten dat zij zouden oproepen de politie in alles bij te staan om de islamitische beulen te vangen. Maar zo werkt het niet onder moslims.

Ik zou dit graag verder onderzoeken maar ik moet helaas ook nog gewoon mijn brood verdienen. Als ik journalist was, zou ik het wel weten. Maar Westerse journalisten zullen hier geen werk van maken. Is taboe. We hebben geen vrije pers meer. We hebben alleen een verzameling keurige mensen die vinden dat zij het volk moeten opvoeden in het Juiste Gedachtegoed van de Multicultuur.

Screenshot_29Door:

Roelf-Jan Wentholt

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Moslims, Taqiyya, VS. Bookmark de permalink .

25 reacties op “Gematigde moslims” van Amerika zijn willig instrument van bommenleggers

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Het is zinloos langer over het(mede door de linkse kerk uitgevonden) fenomeen “gematigde moslim” de discussiëren. Die bestaat nl. niet. Waarvan acte. Wat islamitische tapijtvreters naar de FBI stuurden is in feite hypocriet. Ze weten verdomt goed wat er aan de hand is en denken bij zichzelf: goed, dat de ongelovigen een lesje krijgen. Binnen die kringen wordt ook vaak de dooddoener slechte moslims toegepast. Zie verder hiervoor.

  Like

  • Sonja zegt:

   Mijns inziens bestaan ze wel, ze zijn niet zo streng in de leer en fanatiek als anderen. Dat maakt ze alleen niet minder problematisch! Ze zullen dezelfde idiote eisen hebben, voor speciale voorrechten. Ze zullen, zoals we hier zien, altijd de kant kiezen van de terrorist, en zich misschien aan zijn zijde scharen. Ook kunnen ze gewelddadig worden door het foute grapje of tekeningetje. Er is een behoorlijk verschil tussen radicaal en niet-radicaal, maar beiden geven veel ellende.

   Like

   • BertG. zegt:

    Jij wilt het verschil niet zien omdat je nog steeds naar iets menselijk zoekt binnen een moslim gemeenschap. Zoiets als, ze kunnen toch niet allemaal zo zijn?
    En als ze wat minder streng zijn, dan worden ze daar dan wel op geattendeerd door hun iets minder “gematigde” kennissen.
    Uit de pas lopen (iets minder streng) betekend dat je niet deugt in de ogen van allah.
    De sociale controle is extreem in een moslim wereld.

    Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Goed artikel maar het vertelt ook niet meer dan wat WIJ hier al lang wisten. Als de zg. gematigde Moslims in verband met 9/11 al zwegen, waarom zouden ze zich dan nu wel roeren? Het is trouwens hetzelfde als met Links hier: de ene groep wordt milieu-terrorist, de andere gaat nèt niet zover, maar steunt desalniettemin het gedachtengoed. Ik zie hoegenaamd geen verschil. Radicaal? gematigd? Islam blijft Islam. Dus, ten behoeve van óns lijfsbehoud: Allemaal opdonderen, hetzij naar de zandbak, hetzij naar het Rifgebergte, dat is het enige, wat er op zit.

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Theresa meestal staan ze te jubelen als er iets tegen de ONGELOVIGEN gebeurd of snoepjes uit te delen in GAZA na Boston.

   Like

 3. BertG. zegt:

  Je kan het net zo goed over kabouters hebben. Die bestaan net zo min als gematigde moslims.
  Je bedoeld moslims die nog geen seintje hebben gehad om ook in actie te komen.

  Like

 4. Benedict Broere zegt:

  Vanmorgen 2 mei 2013, hoorde ik op de radio dat al het islamitische terrorisme eigenlijk niets anders is dan zelfverdediging tegen westerse onderdrukking. Ik had het idee dat ik in de omgekeerde wereld was terecht gekomen. Maar nee, het was allemaal heel serieus. Zo althans Peter Knoope, geïnterviewd door Nadia Bouras.
  http://www.radio1.nl/items/25859-nadia-bouras-over-waarom-het-in-marokko-zo-rustig-blijft
  (het betreffende programma was nog niet online)
  http://www.icct.nl/about/staff

  Like

  • BertG. zegt:

   Met de westerse onderdrukking bedoelen ze dat ze niet volledig los kunnen gaan en ons nog niet zo kunnen onderwerpen zoals zij willen en dat ze zich daardoor nog wat afgeremd voelen hier in het westen.
   Dat kan je dan als ideologische onderdrukking beschouwen.
   Het is maar net van uit welk standpunt je het bekijkt.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Benedict Broere 12.53. uur. Ik moet spontaan BRAKEN. Gloeiende nog aan toe, de hele MSM media, is totaal geinfiltreerd door de RODE LINKSE RATTEN-Kots. Ik word met de dag kwader op deze LANDVERRADERS!

   Like

  • Benedict Broere zegt:

   Ik heb een mail gestuurd naar de redactie van Radio 1. Heb gezegd dat ik het hele interview heel eenzijdig vind. Het is niet te rijmen met de eindeloze reeks van aanslagen en bijna-aanslagen en groepsverkrachtingen en onthoofdingen waarover op internet volop bericht wordt.

   Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Juist, BertG, de zgn SLEEPERS. Maar die zijn gemakkelijk te herkennen.

  Like

 6. Martien Pennings zegt:

  Ik geloof niet dat Roelf-Jan iets uitgelegd hoeft te krijgen over het al dan niet bestaan van gematigde moslims.
  Hij heeft samen met mij in maart, op deze site nota bene, nog een artikel http://bit.ly/ZZu0OD gepubliceerd onder de titel:
  “MOHAMMED HEEFT NOOIT BESTAAN & GEMATIGDE MOSLIMS BESTAAN NIET”
  Wie goed oplet ziet bovendien in de titel hierboven “gematigde moslims” tussen aanhalingstekens staan.
  Wie nog beter oplet ziet dat Roelf een zeer verdienstelijk stuk schrijft dat BEWIJST dat het fenomeen niet bestaat.
  Dat is uitermate belangrijk.
  En dat bewijs is voor iedereen direct checkbaar.
  Ook dat feitje is niet van belang ontbloot.
  In één moeite door bewijst hij bovendien nog eens wat men op deze site natuurlijk allemaal al weet, maar wat nog bij 95% van de rest moet doordringen dat de westerse pers geen knip voor de neus waard is voor zover het geen rechtstreekse collaborateurs zijn.
  Ik vind dat er wel erg casual en wegwerperig wordt gedaan over een zéér verdienstelijk artikel.

  Like

 7. luckybee zegt:

  Geen enkele moslims wil naar de Hel.nog extremisten nog gematigde moslims
  4. De Vrouwen (An-Nisa)

  Geopenbaard nà de Hidjrah. Dit hoofdstuk heeft 176 strofen.
  80. Wie de boodschapper gehoorzaamt, gehoorzaamt inderdaad Allah en wie zich afkeert – tot hen hebben wij u niet als bewaker gezonden.
  Dus aan alle moorden moeten moslims deel nemen of hij gaat regelrecht naar de Hel.

  Like

 8. van hoorn zegt:

  Heer Pennings

  Op de jaap/the postonline van Bert Brussen en Bas Paternotte is een bescheiden fittie aan de gang tussen Jan Jaap de Ruiter en de u welbekende Sam van Rooy. Interessant ,zou u eigenlijk aan moeten deelnemen. De heer
  Wentink poneert de stelling dat er geen gematigde moslims bestaan.In een artikel van Sam van Rooy over DE islam stelt hij “tevens betoog ik dat een meerderheid van de moslims gelukkig een fundamenteel van de islam links laat liggen en dus als gematigd doorgaan”. Het is de derde regel in het artikel, dus het moet-ook al heeft u op dit tijdstip een halve fles wijn in de mik-moeiteloos te achterhalen.Mijn vraag is heel simpel: wat vindt u van deze strofe van van Rooy en wat vindt u van het gehele artikel?

  Like

  • Martien Pennings zegt:

   Om te beginnen, Van Hoorn: ik vind jou een lul en ik praat liever niet met je.

   Twee: als je verwijst naar een discussie, heb dan het fatsoen even een linkje te geven.

   Drie: Sam van Rooy heeft 100% gelijk in deze discussie, maar dat is niet zo moeilijk want die De Ruiter is een 100% halve gare, dat is mij al eerder gebleken: http://bit.ly/yJFjTj .

   Ik weet niet hoe vaak ik de woorden van Bernard Lewis al heb aangehaald: “Er zijn gematigde moslims, maar de islam is niet gematigd.” Zal ik mezelf maar weer citeren?

   “( . . .) deze fijne religie bewijst zich al minstens 1000 jaar als onhervormbaar. Er béstaat geen gematigde islam en die kan ook niet óntstaan, omdat, ten eerste, de Koran niet gematigd is en, ten tweede, de Koran geldt als het “eeuwige en ongeschapen” woord van Allah dat al bestond vóór de oerknal. Aan de Koran mag niets gewijzigd worden, want dat zou sleutelen zijn aan het Woord van God Himself. De islam is daardoor inherent onhervormbaar. Ook het voorbeeld van de Profeet, de Soenna, is één lange oproep tot geweld, verovering, moord en onderdrukking. Het Woord & de Daad van de Profeet, de Soenna, geldt in de praktijk als nauwelijks minder onaantastbaar. De navolging van deze Führer is de opdracht van iedere moslim. Wie Mohammed bekritiseert riskeert zijn leven. Dus als er gematigde moslims bestaan, dan bestaan die ondanks en contra de leer van de islam. Wie over de onbestaanbaarheid van een gematigde moslim met een IQ van boven de 30 wil lezen, raadplege het essaytje terzake van mijn strijdmakker Roelf-Jan Wentholt en mij.”

   Like

 9. van hoorn zegt:

  Pennings
  Je logica gaat zoals gebruikelijk met je op de loop.
  Wentink zegt dat er geen gematigde moslim bestaan, terwijl je als getuige decharge Bernard Lewis opvoert die zegt dat er wel degelijk gematigde moslims bestaan. Op welk dispuut heb jij gezeten?

  Like

 10. van hoorn zegt:

  Pennings

  Het blijkt dat je het spoor op het internet bijster bent.In mijn commentaar van 17.42 heb ik je gewezen op de site http://www.dejaap.nl. Dan kom automatisch op de site van the postonline.nl. Een site van Bert Brussen en Bas Paternotte, toch iets belangrijkere en invloedrijke opiniemakers dan de heer M.Pennings. Nogmaals: mocht je je pen willen scherpen in deze discussie, doe mee en laat het schelden achterwege.Kuttekop.

  Like

 11. Urbanus zegt:

  Die poster is een hoax…
  Waarom staat er op geen enkel dak een schotelantenne?

  Like

 12. guusvelraeds zegt:

  Gematigde moslims is de grote oceaan waaruit met regelmaat fundamentalisten omhoog springen. Nadat zij hun werk gedaan hebben zullen ze weer verdwijnen in de die oceaan. Deze oceaan kweekt de fundamentalist, voedt de fundamentalist, geeft dezelfde fundamentalist alle middelen en uiteindelijk zal deze oceaan stil zwijgend instemmen met de geweldsdaad en alle noodzakelijke bescherming bieden aan de dader. Hun handboek verteld dit te doen, dus waarom dan niet. Binnen de islam is de achterban net zo belangrijk als de jihadist. Het zijn 2 grootheden die elkaar aanvullen en samen “”een lichaam met een hart”” vormen. Importeer een samenleving grote groepen gematigde moslims dan krijgt ze het islamitisch geweld automatisch meegeleverd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s