Hoe te knipogen naar een moslim

Screenshot_44

(Door: Roelf-Jan Wentholt)

Heel de Gutmenschen-gemeenschap van de VS is in rep en roer want deze man, Barry West, heeft het gewaagd dit plaatje op zijn Facebook-pagina te zetten.

Diezelfde gemeenschap wordt nimmer geschokt door dagelijkse oproepen tot moord en ontvoering en marteling vanuit de moslim gemeenschap. Nee, dan zijn ze opeens stokdoof. Ook kunnen geen duizend, geen tienduizend en waarschijnlijk ook geen honderdduizend door moslims gemartelde en vermoorde christenen het geweten van deze Gutmenschen bereiken. Maar een blanke die de moed heeft te laten zien hoe hij vindt dat je je tegenover de islam het beste kan opstellen, dat kan écht niet. Dan is het opeens een oproep tot geweld en vast ook nog eens discriminatie. Waar deze Barry West natuurlijk niks anders toont dan wat de Amerikaanse politie toonde toen ze de islamitische bommenleggers op het spoor waren. Zo doldwaas is het dus ergens helemaal niet.

Het meest walgelijke van de opstelling van de Gutmenschen die nu allemaal klaarkomen van genot omdat ze een blanke aan de schandpaal mogen nagelen is dat zij veel erger, veel agressiever, veel smeriger gedrag van bruine mensjes zonder haperen slikken. Dan kan er geen veroordeling af. Dat de Gutmenschen daarmee het diepst mogelijke racisme tonen moet nog tot ze doordringen. Want zij tonen daarmee dat zij aan blanken veel en veel hogere eisen stellen dan aan bruintjes.

Er is nog iets mee aan de hand. Die Barry West reageert op het nieuws. Eerst was er die aanslag in Boston en toen kwam hij met dit plaatje. Oorzaak en gevolg. Maar de leiders aan de vreselijke hersenaandoening Gutmenschitus draaien dat meteen om. Die zeggen nu in koor: logisch dat mensen aanslagen plegen op volstrekt onschuldige sporters als ze zo tegemoet getreden worden. Het is dat eeuwige omdraaien van oorzaak en gevolg. Het zijn trouwens dezelfde mensen die de Taliban destijds, vlak na 9-11, wilden verslaan door Afghanistan te bombarderen met . . .  . pindakaas! Echt, je gelooft het niet, maar dat zeiden talloze linkse mensen toen de oorlog in Afghanistan uitbrak. Zij bedoelden daarmee dat als wij maar getuigden van onze goede bedoelingen de islamitische beulen vanzelf zouden bijdraaien. Met de hoed in de hand komt men door het gansche land, dat is wat zij zeggen. Daarom kunnen ze niet tegen die man met die dubbelloops.

Als de islam is wat ik geloof, namelijk een roofmoordenaarsideologie, dan is een dubbelloops alleen waarschijnlijk nog niet genoeg. Maar het is een goed begin.

_____________________________________________

Door:

Roelf-Jan Wentholt

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", Hypocrisie, Islam, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

16 reacties op Hoe te knipogen naar een moslim

 1. Pv21 zegt:

  Goede analyse!

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Linksen en gutmenschen, zijn de nagel aan onze doodskist. Wegkijken van de perverse ideologie van de islam, is voor hen een wet van Meden en Perzen. Ik walg van dit soort mensen!

  Like

  • Benesha zegt:

   Die Gutmenschen hun hoofd zal toch als als eerste afgehakt worden door de haatbaarden.
   De clash met die haatbaarden komt eraan.

   Like

 3. Jade zegt:

  Vroeg of laat komt de linksmens ook tot de conclusie dat dit de enige remedie is.
  Allemaal een enketje allah… Hulde voor deze dappere cowboy…

  Like

 4. Tiny zegt:

  Cool die knipoog 🙂

  Like

 5. maria zegt:

  Hoeveel Facebook-vriendjes roepen op tot Jihad/boycot tegen het Westen/Israël en kunnen gewoon hun gang gaan. (Helaas tref ik ook vroegere vriendinnen op FB die in Pallywood-sferen verkeren…)
  Maar een eenzame trigger-happy Texas-Amerikaan die waarschijnlijk zijn buik vol heeft van iets is natuurlijk afzichtelijk voor de esoterische menslievende grachtengordel-mensen-mens (Vondelpark-rosé inbegrepen) die nog nooit een zwarte beer in zijn achtertuin heeft gezien… Laat staan een gevaarlijke moslim! Zij hebben geen 9/11 meegemaakt! Nou dan kunnen ze binnenkort hun lol op en hebben ze spijt dat ze geen rifle of shotgun hebben!!

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  En wat vind je van DEZE? http://tinyurl.com/bot66pq
  Zo heb ik er, in al die jaren dat die verdomde tapijtvreters ons land en de EU VERZIEKEN, nog niet één hier op die manier zien rondrijden..!!!
  Maar wellicht beleven we dat nog, maw: hoeveel Theo’s van Gogh en Pim’s Fortuyn moeten we verliezen voordat iedereen zegt: en nou is het gelazer afgelopen!

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  Trouwens, als ik de eigenaar van die PickUp-truck was geweest had ik van de S (van islam)
  een SWASTIKA gemaakt, op DEZE manier: http://tinyurl.com/be54uxd
  Maar een reguliere swastika zegt ook genoeg.
  Ziezo, da’s dat, nu ga ik koffie zetten.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Deze tekst m/z How to wink at a moslim and a gutmensch.

  De gutmensch ziekte kan beter uitgeroeid worden voor dat we met z’n allen de dood worden ingejaagd.

  Like

 9. Tienus Plotseling zegt:

  Van hoger hand, lees regeringen, landsleiders en wereldleiders, worden wij al jaren tegen elkaar opgezet. Om geweld uit te lokken, wat diezelfde leiders dan weer de mogelijkheid geeft, ons te onderdrukken en diepgaand te controleren. Eigenlijk, door ons zo te verzetten, spelen wij diezelfde leiders dus lekker in de kaart. Als er nou eens werkelijk vrede bestade?

  Like

  • Helena zegt:

   Dat zou toch een mooie wereld zijn hé Tienus. Daar moeten we nog even geduld voor opbrengen maar uiteindelijk zal die wereld er zijn.
   Ik denk overigens dat je helemaal gelijk hebt, dit is allemaal vooropgezet plan. Allemaal t.b.v. de NWO, het is de duivel zelf die hier aan het werk is en het is niet voor niets dat de islam is uitgekozen als de grote onruststoker het zijn de grootste fanaten die geweld en de dood verheerlijken. Maar je hebt gelijk ook zij worden gebruikt net als wij alleen zullen ze dat nooit inzien. Ja toch wel, eens komt de dag dat ze zich zullen realiseren dat ze aan de verkeerde kant stonden, maar dan is het voor hen te laat.

   Like

 10. henk schroemges zegt:

  Logisch dat jachtgeweer! Iedere Amerikaan heeft het recht om een vuurwapen te hebben. Dit is en blijft de enigste methode om ongewenst tuig op afstand te houden. Helaas mag dit in dit Gutmenschen-stolpje nog steeds niet. Bovendien klinkt het geknal van een vuurwapen veel en veel modieuzer dan het gekrijs van een muzelman op een minaret. Dat laatste doet bijna automatisch de loop daar naartoe wijzen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Henk Schroemges 11.11. uur, op 3/5. Juist, het ware te wensen, dat ook wij vrije burgers, het recht zouden hebben een vuurwapen te bezitten, net als in Amerika. Maar dat wenst men in Den Haag niet want de belangen van de heersende klasse, en de islamofielen gaan voor. Maar reken er maar op, dat de booslims in hun mosketen WEL WAPENS hebben liggen. We zijn verraden door onze eigen politieke elite!

   Like

 11. Pingback: Weer een aanval van Obama op de Vrijheid van Meningsuiting | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s