Kinderen laten zich niet door multiculti hersenspoeling misleiden

Screenshot_31

Eens temeer blijkt de uiteindelijke nutteloosheid van de linkse hersenspoeling: in een groot opgezet onderzoek werd de effectiviteit van zogenaamde “anti-racisme-lessen” voor scholieren onderzocht. De onderzoekers kwamen tot de conclusie dat scholieren, die aan dit programma worden blootgesteld, niet minder racistisch worden, maar integendeel te maken krijgen met een toenemende mate van intolerantie tegenover andere culturen.

Dit effect wordt – bij gebruikmaking van het gezonde menselijke verstand weinig verrassend – daardoor teweeggebracht dat etnische Europeanen in de lessen over het algemeen als racisten worden belasterd die bekeerd moeten worden. Deze beschuldiging roepen vijandigheden op. Dat er dan ook nog over “gevoelige thema´s” zoals eermoord gediscussieerd wordt, die minderheden “in een slecht daglicht plaatsen”, zoals de Britse “Daily Mail heel politiek correct bericht, leidt gewoon tot een afwijzing van die groepen.

Immigranten zijn bijzonder intolerant

De studie bracht verder aan het licht dat de intolerantie van andere culturen in die groepen met een “sterke religieuze of etnische identiteit” – zoals de Turken of Marokkanen – het grootst is. Een groot deel van de veel bekritiseerde “intolerantie”, die door links vaak als argument voor meer “diversiteit” wordt misbruikt, komt dus in werkelijkheid uit de contant toenemende groep van de immigranten.

De Britse schrijfster Patricia Morgan vat samen wat eigenlijk vanzelfsprekend zou moeten zijn: “Scholieren worden van iets beschuldigd dat ze nooit gedaan of gedacht hebben. Multiculturalisme probeert gedachten, overtuigingen en emoties van de kinderen te manipuleren – en dat functioneert niet. Het is contraproductief.”

Screenshot_30

Bron:

http://www.unzensuriert.at/content/0012608-Kinder-lassen-sich-durch-Multikulti-Gehirnw-sche-nicht-t-uschen

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Immigratie, Linkse Kerk, Multiculti. Bookmark de permalink .

14 reacties op Kinderen laten zich niet door multiculti hersenspoeling misleiden

 1. Theresa Geissler zegt:

  Hier volgt ongeveer de weergave van mijn gedachtengang terwijl ik dit artikel doorlas:
  Niks nieuws….. niks nieuws…..niks nieuws……Ja, hèb je het door…..niks nieuws…..niks nieuws….Nee, geef ze eens ongelijk…… niks nieuws….tja, dat is het ‘m nou net….niks….nieuws. Nou, toch fijn om het weer eens bevestigd te zien.
  Ik herken het immers uit mijn eigen puberteitsjaren: Toen was het weliswaar nog niet zo gericht op Moslims, maar wel op Surinamers en Antillianen. In IKON-series als Kon hesi baka (En het boek waarop het gebaseerd was) werd verschrikkelijk geprobeerd om uit te leggen wààrom Surinamers dachten zoals ze dachten en deden zoals ze deden en dat je dat moest proberen te begrijpen, want…..blablabla. Met als gevolg meer irritatie dan begrip van mijn kant. Zeker als er weer gesuggereerd werd, dat ‘we’ niet goed op ze reageerden en dat ‘we’ uit onbegrip discrimineerden.Ik zweer U, je voelde door al die pedagogische pogingen tot ‘goedmenserij’ prompt het slechte in je naar boven komen. Ik tenminste wel.
  En nu zal dat dus niet anders niet anders zijn. Wat zeg ik, de pubers hebben in deze tijd een reden te meer om zo te reageren, omdat het niet meer om relatief onschuldige keurlingen gaat, maar veeleer om ‘lichtgetinten’ (wat er in feite niet eens toe doet) die je voor van alles uitmaken en je van alles willen opdringen (of afnemen, dat is zo lang als het breed is). De rottigste dingen hoor je over ze, of beleef je zelf en dan zal men tóch weer met zo’n programma op de proppen komen dat ‘goodwill’moet aankweken? Kom zeg, dat is toch een lachertje!
  Laten we blij zijn dat de hedendaagse jeugd tenminste toch nog zelfstandig denkt. Dat is zelfs verheugend en hoopgevend!

  Like

 2. Jean zegt:

  Alhoewel die linkse ratten maar blijven zaniken over de multiculturele samenleving verzetten zich steeds meer mensen er tegen, logisch want wij leven NIET in een multiculturele samenleving maar in Nederland in een Nederlandse samenleving en in Vlaanderen in een Vlaamse samenleving waar van vreemdelingen geëist wordt dat ze zich aanpassen aan de normen, waarden, wetten, zeden, taal en cultuur van het gastland.
  Als die vreemdelingen géén bijdrage leveren aan de welvaart, veiligheid en leefbaarheid van dat gastland, een misdaad plegen of overlast zijn dan moeten ze verplicht worden op te sodemieteren want wij hebben echt geen behoefte aan barbaars terreur aan geweld en aan nietsnutten die een fobie veroorzaken bij de autochtone bevolking. Die open handjes mentaliteit moet aangepakt worden zodat er géén eurocent nog aan verknoeit wordt, kunnen ze niet voorzien in eigen onderhoud dan zijn ze hier niet gewenst iets wat we ze “met alle middelen” zullen duidelijk maken wat die politieke volksverraders daar ook mogen over denken, ook die krijgen de boodschap mee “Loontje komt om zijn Boontje”.

  Like

 3. luckybee zegt:

  Ik dacht al dat onze kinderen weizer zijn als hun ouders en Leraren. Ik neem aan omdat ze het met de practijk temaken hebben?

  Like

 4. Marc Bouwman zegt:

  Wat mij aan de foto opvalt is dat centraal twee blanke meisjes elk een niet-blanke vriend schijnen te hebben. Waarom anti-racisme de optiek van seks kiest is mij sowieso niet duidelijk. De enige blanke man in het geheel blijkt een homoseksueel te zijn.

  Anti-racisme acties kenmerken zich door de heteroseksuele blanke man uit de vergelijking te verwijderen.

  Naast deze observatie merk ik op dat dergelijke acties nooit in de islamitische wereld terug te vinden zijn. Westerse ‘anti-racisten’ mogen dit gegeven wel eens een keertje tot zich door laten dringen.

  Daarnaast vind ik, in aansluiting op het huidige debat van strafbaarstelling van illegaliteit (dus los van ‘rasgebonden of anti-racistisch gebonden’ acties) dat individuele leden van de gemeenschap zich bewust moeten zijn wat voor consequenties hun keuze voor een partner uit het buitenland voor de gemeenschap kan / mag hebben. Ik spreek hier dus niet over hier uit buitenlandse ouders geboren kinderen, maar autochtonen die hun partner uit het buitenland hier naar toe halen. Dat deze autochtonen, in hun keuze voor partners uit het buitenland, ook in het land van herkomst van hun partner kunnen gaan wonen, is een overweging die nooit in hun hoofd lijkt op te komen. De inkomens-eis die 10 jaar terug werd gesteld is de meest minimale!

  Ik vind dat een ieder hier wonende die een partner uit het buitenland kies, feitelijk verplicht zou moeten zijn dit alles te overwegen, en aansprakelijk gesteld zou moeten worden voor schade die de samenleving ondervind van zijn of haar keuze voor partners die een normen- en waardenpatroon hanteren die haaks staat op hier te lande algemeen geldende normen- en waarden. Daarnaast zou die hier te lande wonende die een partner uit het buitenland kiest aansprakelijk gesteld moeten worden voor alle economische schade die de samenleving ondervind als gevolg van zijn of haar keuze, zoals daar zijn het beschikbaar stellen van diverse uitkeringen, sociale verzekeringen, buiten normale scholing, enz.

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Discriminatie (Het woord heeft door de linkse propaganda een negatieve klank gekregen) is een natuurlijk intuïtief beschermingsmechanisme waar op zich helemaal niets mis mee is. Waar wel iets mis mee is, is het gegeven dat dit natuurlijke intuïtieve diep menselijke mechanisme gecriminaliseerd is door de anti racisme wetgeving. Culturen en mensen zijn nu eenmaal verschillend van elkaar en het menselijk intuïtief discriminerende vermogen tracht daar uit zelfbescherming op in te spelen. De linkse schoften hebben ons aangeleerd dat discrimineren een typisch blanke eigenschap is wat in werkelijkheid natuurlijk niet het geval is. Bovendien hebben ze middels propaganda het oorspronkelijke woord negatief onderuitgehaald en er een criminele lading aan gegeven. Dat het socialisme kost wat kost alles gelijk wil maken is tekenend voor hun obsessie en verwrongen wereldbeeld dat zij zich hebben eigengemaakt. Dat dit wereldbeeld (iedereen is gelijk) alleen maar in hun hoofd bestaat is met geen mogelijkheid meer aan hun verstand te peuteren. Het discriminerende vermogen is in haar sociale proces verloop niet enkel gericht op mensen met een andere huidkleur. Even zo speelt dit mechanisme een rol als twee van elkaar vreemd zijnde autochtonen zich ontmoeten. Het is een vorm van aftasten dat zich in duizenden generaties ontwikkeld heeft. Sociaal maatschappelijke processen waarin mensen elkaar ontmoeten en langzaam stap voor stap ontdekken wat voor soort vlees ze in de kuip hebben met elkaar. Dit ontmoeten op “”vrijwillige basis”” hebben de socialistische maatschappij sleutelaars ons ontnomen. Wat de gevolgen hiervan zijn vernemen we dagelijks uit de media ondanks dat men met “”nieuw spraak”” het algehele maatschappelijk culturele drama tracht te verbloemen. De spanningen die nu in de maatschappij aanwezig zijn en het fenomeen van gescheiden samenlevingen is niet de schuld van de autochtone Nederlander maar is te wijten aan de ziekelijke multiculturele waan waaraan onze elite lijdt.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  @GuusVelraeds 17.05. uur. Net als Theresa zeg ik respect voor deze goede reactie Guus.

  Like

 7. Hansfree zegt:

  Wat mij verder nog opvalt aan de foto, is dat de vrouwen allemaal een te grote broek aan hebben (no pun intended), waardoor hun voeten nauwelijks te zien zijn. De mannen daarentegen hebben hun broekspijpen een stuk opgerold, waardoor het lijkt of ze allemaal een te kleine broek aan hebben. Het lijken mij dezelfde broeken toe, en ik had het dan eerder andersom verwacht. Zou hier misschien nog een diepere, on-topic, betekenis in verscholen zitten?

  Like

 8. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  “Anti-racisme acties kenmerken zich door de heteroseksuele blanke man uit de vergelijking te verwijderen.”
  Uiteraard, het gaat er niet om het autosomale DNA van de blanken uit te roeien, maar het Y-chromosoom. De blanke man is namelijk een onderdrukker volgens de Cultuur-“Marxisten”. In feite heeft de blanke man iets totaal anders verkeerd gedaan, dat wil zeggen alleen zijn kinderen met blanke vrouwen als blank beschouwen. Dat gaan we recht zetten. Kinderen van Syrische vrouwen en Nederlandse mannen worden voortaan als Nederlanders gerekend. De Islam, en daarmee de politieke correctheid, vernietigt zichzelf in Syrië.

  Like

 9. wim van rooy zegt:

  In mijn boek ‘De malaise van de multiculturaliteit’ heb ik aangetoond dat racisme vooral voorkomt in landen die niet-westers zijn. Ons continent sterft van fatsoenlijkheid en beschuldigt zichzelf graag van iets dat nauwelijks voorkomt. Die doorgeslagen auto-kritiek is de dood in de pot. Ik wacht op wetgeving in de islamwereld i.v.m.christianofobie.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Wim van Rooy 2Mei.21.50u. Daar kunt U lang op wachten: Alleen wij westerlingen tonen ons zo gek -zie het artikel betreffende het islamofobie-wetsontwerp in België. (Ik kan echt alleen maar hopen dat die waanzin er niet door komt) Is uw boek momenteel in de handel? Ik zou het heel graag lezen.

   Like

 10. Aron zegt:

  Uit onderzoek blijkt dat bij blanken de empathie relatief weinig afneemt naar genetische verwantschap.Dus vrij weinig verschil tussen zien van blanke en zwarte slachtoffers bij waarneming brein ( daarom houden blanken vaak van relatief onverwante dieren als honden en walgen de meeste andere bevolkingsgroepen ervan?).Bij afro amerikanen was de max,. empathie gemiddeld hoger(zien van een zwart slachtoffer) maar was de empathie al flink gedaald bij het zien van een blank katrina slachtoffer.

  Doordat blanken relatief weinig geven om genetische verwantschap denken ze dat dat ook zo is bij arabieren etc. negroiden etc. en wanneer blanken zeggen ik ben kleurenblind etc. maak me niet uit of iemand wit zwart of paars is( wat voor blanken vaak bijna de waarheid is bij goede integratie) denken niet blanken vaak jaja wat zit je scheinheilig te doen en geloven het niet.

  Racisme komt deels door afnemende empathie en uit het genoemde verdedigingsmechanisme discriminatie.

  Wanneer europeanen merken dat andere bevolkingsgroepen ze niet mogen gaan het bij eigen gedrag zoeken.En wanneer ze naar het midden oost gaan denken ze dat ze daar even weinig geven om genetische verwantschap hebben en ook een universeel moraal hebben( terwijl het nog stammen zijn).Een gemiddelde Afghaan gelooft echt niet dat je een andere bevolkingsgroep in Gunduz zomaar gaat helpen en schiet een blanke politieopleider regelmatig dood.

  Like

 11. Aron zegt:

  Mensen die blanken overal de schuld van geven zijn vaak ook tegen de macht in Syrie. Ze zien beide als onderdrukkers.
  Steunen tegen onderdrukking is goed maar onderdrukten aan de macht helpen is een ander verhaal zonder bestudering van de desbetreffende onderdrukten.
  Er zijn namelijk geen aanwijzingen zijn dat de oppositie bijv. in syrie in moreel opzicht een sub groep is en eenmaal aan de macht zou gaan afwijken van alle anderen islamitische heersers.( de oppositie zijn eerder nog radicaler). Net zo min zijn er aanwijzingen dat wanneer MULTICULTI zo ver word doorgevoerd dat blanken overal zijn gereduceerd tot een soort van koerden zonder eigen land een en al vreedzaamheid gaat opleveren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s