Studie: 40% van de “Palestijnen” beschouwt zelfmoordaanslagen als gerechtvaardigd

Screenshot_1

Vier van de tien moslims in de Palestijnse autonome gebieden zijn van mening dat zelfmoordaanslagen op burgers ter verdediging van de islam gerechtvaardigd zouden zijn. Dit schrikbarende resultaat leverde een studie van het Amerikaanse “Pew Research Center” in Washington D.C. op, die onlangs werd gepubliceerd. Voor het representatieve onderzoek werden bijna 1000 volwassen Palestijnen ondervraagd.

Het onderzoek werd wereldwijd in 39 landen uitgevoerd. Nergens vonden zelfmoorddaders zoveel acceptatie als bij de Palestijnen. Voor het onderzoek werden bijna 38.000 moslims in 80 verschillende talen ondervraagd.

Uit het onderzoek bleek verder dat 89% van de Palestijnen de islamitische sharia als officiële wet willen hebben. 87% was van mening dat een vrouw haar man altijd zou moeten gehoorzamen. Slechts 16% van de ondervraagde Palestijnen gaf aan dat ze kennis hadden van het christelijke geloof en de religieuze praktijken van de christenen. 81% verklaarde dat de westerse amusementscultuur een overtreding zou zijn van de morele voorstellingen in hun land.

Bron:

http://www.israelheute.com/Nachrichten/Artikel/tabid/179/nid/25642/Default.aspx?ref=newsletter-20130502

Auteur: Tommy Mueller

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestina", Islam, Moslims, Terrorisme. Bookmark de permalink .

13 reacties op Studie: 40% van de “Palestijnen” beschouwt zelfmoordaanslagen als gerechtvaardigd

 1. Jan zegt:

  Daarom zeg ik dan ook steeds weer de wijk waar een raket vandaan komt volledig is as te leggen.

  Like

 2. maria zegt:

  Terwijl Israëlische gezinnen echt NIET zitten te juichen voor hun tv als Gaza wordt gebombardeerd, en elke IDF-soldaat zich moet verantwoorden als er ook maar enige twijfel bestaat over de noodzaak van het schieten op “palestijnse” burgers. Maar Israël is dan ook een rechts-staat, terwijl de Westbank wordt bewoond door mensen die ELKE JOOD dus ook joden die NIET in Israël wonen heel erg dood wensen. Want dat moet van Allah…. Ik kan me de frustratie van Westbank/Gaza bewoners nog enigszins voorstellen (al zijn ze meer slachtoffer van hun EIGEN “regering” maar dat beseffen ze zelf niet) Maar de eerste de beste beeldschone, schattige gehoofddoekte AH-verkoopster (die overdag Personeelsmanagement studeert) is het met hen eens en DAT is eng!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Maria 2 Mei 23.48u. Eng, maar niet bepaald verrassend, Maria. Jij geeft er ook in andere comments blijk van, zulke hoofddoek-meisjes vertederend te vinden. Zó vertederend, dat je ze liever niets in de weg legt. Dat is hartstikke lief van je, begrijp me niet verkeerd, maar het zou misschien toch geen kwaad kunnen om je te realiseren dat die hoofddoek ergens voor stààt, hoe lief de draagsters ook mogen ogen. Gedwongen of niet, islamitisch-modieus of niet, het is en blijft een vlag, een kenteken aan welke kant ze staan.En dat is niet de onze of die van Israel. Het spijt me, het te moeten bekennen, maar ikzelf zal in de supermarkt echt niet zo gauw gaan afrekenen bij een caissiere met een hoofddoek. Ik zal ze niet beledigen, of uitschelden, maar dàt doe ik niet gauw. Bij ons heeft AH er een blauwe maandag één of twee gehad, maar er zijn kennelijk klachten over gekomen, want ze waren gauw genoeg weer weg.Als je dit leest, zul je het allemaal misschien wat overdreven vinden, maar echt, lieve Maria, het is een symbool van de Islam en de gematigde Islam bestaat niet. Al vullen sommigen één en ander op eigen wijze in, de kern blijft hetzelfde en die is:ONDERWERPING. En WERELDHEERSCHAPPIJ. Niet meer en niet minder. Het devies is en blijft derhalve: Blijf alert en vertrouw géén hoofddoek, hoe kleurig, fleurig en schattig het er ook uit mag zien.

   Like

   • maria zegt:

    Ja lieve Theresa dat besef ik heel goed hoor! Inderdaad, “gematigde” islam bestaat niet en die meisjes die voor een hoofddoek kiezen hangen daarmee een radicale vlag uit. Overigens zijn bij mijn supermarkten (A’dam west) ALLEEN maar hoofddoek-meisjes werkzaam dus die keuze heb ik niet. Dus als ik zeg dat ze beeldschoon zijn vergis ik me niet in hun intenties, want ik ben wel lief maar niet naïef…. ; )

    Like

  • koddebeier zegt:

   AH…Ik ga niet bij zo’n vodkopkassa staan !!

   Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  @Maria 23.48. uur, op 3/5. Zo is dat, en niet anders.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Dus een atoombom op Gaza is dan ook rechtvaardig !!

  Like

 5. BertG. zegt:

  De tegenwoordige “NL’se jeugd” over bin laden. Een held is het naar het schijnt.
  Zie het filmpje en huiver. Gaat helemaal goed komen hier.
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/05/hij_haat_joden_wij_haten_joden.html

  Like

 6. Jade zegt:

  Alle moslims zijn geschift maar dat wist iedereen
  op dit forum al.
  Nu moet de rest van nederland nog ingelicht worden.
  En dat is niet geheel zonder risico.
  Denk bijvoorbeeld aan ontslag vanwege rascisme.

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  @Jade
  Wat heeft de waarheid over die veroveringsideologie met racisme te maken?

  Like

 8. Jean zegt:

  Door dergelijke houding aan te nemen t.o.v. die barbarij bewijzen ze de achterlijkheid ervan.
  Die idioten dromen steeds van 70 maagden!!! Ha ha ha ha ha ha. Waar gaan ze die halen? In Marocco? Daar verkwanselen ze zelfs kinderen van 7 a 8 jaar aan perverse eikels.
  Wat een waanzin en zeggen dat die ook nog gefinancierd wordt met ONS belastinggeld!!!
  Kan het nog waanzinniger én misdadiger? I don’t think so.

  Like

 9. Jan zegt:

  Kopstuk van de PA Jibril Rajoub: “Als wij een atoomwapen hadden zouden wij deze nog deze ochtend gebruiken om de Joden te vermoorden”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s