“Hij haat Joden. Wij haten Joden”

Screenshot_8

Fijn staaltje tolerantie en solidariteit weer in het Poonieuws van gisteravond. Daredevil Danny met gevaar voor eigen leven aan het voxpoppen op de Dam i.v.m. de 2e verjaardag van de sterfdag van Osama Bin Laden. En dan krijg je dus vanzelf een knakkertje met een Amerikaans (lol) petje die domme dingen roept.

“Voor ons is-ie goeie man.” Voor ons? Prachtig inkijkje weer in de denkwereld van de jeugd die de toekomst heeft. Mogen a.u.b. de geschiedenislessen terug in het onderwijs? Historisch besef van een pinda, die jeugd van tegenwoordig. Allemaal.

Bron:

GeenStijl

Auteur: Pritt Stift

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Historie, Jodenhaat, Nederland. Bookmark de permalink .

22 reacties op “Hij haat Joden. Wij haten Joden”

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Waarschuwing voor alle jonge vrouwen van strikt Nederlandse komaf: trap niet in de mooie praatjes en leugens* van islamitische tapijtvreters..!!!! Nu kun je lezen waarom. Ga niet denken: zo is hij niet, want dan zit je FOUT…!!!
  http://www.barenakedislam.com/2013/05/03/my-boyfriend-the-boston-muslim-terrorist-bomber/
  Dergelijk uitschot wacht z’n kans altijd heel zorgvuldig af. Denk na, denk VOORUIT..!!!
  *>> heet ook wel TAYSIR: http://tinyurl.com/3hu6x9u

  Like

 2. DonnaDolce zegt:

  Tja, het schijnt lekker stoer te zijn om TE pas en TE onpas maar wat te roepen. Volgens mij beseffen ze niet eens WAAR het om ggaat. Dom volk…..

  Like

 3. BertG. zegt:

  Je schijnt er ook helemaal bij te horen als je praat als een marocaan die hier 6 maanden woont.
  Als eens opgelet in winkels en op straat hoe de jeugd communiceert met mekaar.
  Er zijn bijna geen kinderen die het niet doen. Praten als een allochtoon.
  Jongetjes, meisjes maakt niet uit. Ergens verschrikkelijk triest en zielig dat ze oefenen om een spraak gebrek te krijgen.
  Was trouwens in de 80er en 90er jaren even eens zo. Maar dan in reggae/rasta taal. Maar dat is over gegaan gelukkig.

  En met deze kinderen komt het nooit meer goed.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @BertG. 12.19u. Ik zou niet weten waarom uitgerekend DIT niet over zou gaan, eigenlijk. Net zo goed een modeverschijnsel als toen het Rasta-gebeuren. Wel wat bedenkelijker natuurlijk: Niets waar de nagedachtenis aan Bin Laden aan kleeft, is goed. Het kan ook ernstiger gevolgen hebben. Maar als iets onvergankelijks kan ik het toch niet zien.

   Like

   • maria zegt:

    Nee lieve Theresa dit gaat NIET over! Vergeet niet dat de islam pas is opgeleefd NA het ontstaan van de staat Israël. Een staat die in enkele tientallen jaren meer heeft bereikt dan welke eeuwenoude islamitische “beschaving” dan ook. Ja WAS het maar een tijdelijk mode-verschijnsel maar zoals je me in een andere comment al waarschuwde: Islam gaat voor onderwerping en wereldheerschappij en natuurlijk dikke vette Jodenhaat. En dat geldt MET NAME voor de meelopers: criminele losertjes die hun “identiteit” vinden in de islam, omdat ze daar als man niks voor hoeven te doen en zelfs als dader nog slachtoffer kunnen spelen. Ik heb zelfs YT filmpjes/comments van moslims gezien die openlijk speculeerden dat het rijke Europa op een dag allemaal van hen zou zijn. Nee lieve Theresa dit is een onomkeerbaar proces. Je zou bijna gaan verlangen naar blowende, relaxte Rasta’s…..

    Like

  • maria zegt:

   Ik heb in Amsterdam een paar ergenissen: hondenpoep, linkse zakkenvullers maar vooral het taalgebruik van jongeren. OF ze praten met een vermoeid/verveeld bekakt studenten-taaltje OF ze praten alsof ze gisteren uit een boom/vliegtuig zijn gevallen terwijl ze HIER geboren zijn. Om de twee woorden “kk, hoer of ik zwueer ik maak je dood” en dat soort ongein. En inderdaad, dat komt NIET meer goed!

   Like

 4. Hans Jacobs zegt:

  Het Nederlandse volk verdient wat het zal krijgen door het alleen te registreren en er niet tegen op te treden.

  Like

 5. van hoorn zegt:

  BertG

  Taal vloeit, taal leeft,taal verandert. Het Nederlands uit de Middeleeuwen is weer anders dan de taal van Vondel uit de 17e eeuw.De straattaal van tegenwoordig is een mengsel van Nederlands, Turks,Marokkaans,Antilliaans en Surinaams.Het is een multi-culturele taal, het is ook een soort geheimtaal, alleen te begrijpen door die gassies zelf.Wanneer ik in een bushokje sta en die gasten beginnen te kwekken dan probeer ik te begrijpen waarover ze het hebben. Best leuk om het te horen,de taal van de rapjeugd.Maar het wordt minder leuk als je het op een volwassen leeftijd nog spreekt.

  Like

  • koddebeier zegt:

   Beste van Hoorn, de volwassenen die zo spreken zijn er genoeg, vooral bij de gemeenten, meestal heten ze Stadswacht of iets dergelijks.

   Like

 6. Willie zegt:

  En dan zijn die idioten nog zo dom om niet te weten dat Laden al een kleine 10 jaar eerder dood was ,en zij dus gewoon verneukt zijn door de CIA etc : SUKKELS !!!
  btw: als je zo’n hekel hebt aan westerse dingen en waarden,waarom loopt die idioot dan met een us petje? waarom gebruiken ze allemaal een mobieltje ? LOW LIVES !!!!

  Like

 7. luckybee zegt:

  Als de hele educatie ze beleugd , hoe zo moeten ze dan weten wat de waarheid is?De linksen beliegen ze toch voortdurend?In de hele Nederlandse media .

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Hans Jacobs, je vergist je!

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Mooi zo, Wij haten moslims !!!!! Rot naar je zandbak !!

  Like

 10. Seculiere zegt:

  Heeft Erdogan hier iets mee te maken met deze belachelijke maatregel?

  http://www.turksnieuws.nl/2013/05/02/geen-felrode-lippenstift-voor-stewardessen-turkish-airlines/

  Like

 11. Seculiere zegt:

  Hopelijk ziet Erdogan deze Raki recklame niet.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Tja, dit zijn dan toch de geweldige verrijkingen, waar de Partij van de Arbeid ons mee heeft opgezadeld voor een groot gedeelte. Hoewel D66 en de VVD en het CDA, mede sinds 1975 dit waanzinnig beleid mee ondersteunt hebben. Hopeloos dat zoveel Nederlanders nog op dergelijke partijen stemmen, die ons hebben verraden en verkocht, voor hun eigen belangen.

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  O ja, dit nog, buiten de SGP en de PVV hebben we TERRORISTEN in de 2e slaapkamer zitten, zij, van de gevestigde partijen hebben ons vaderland compleet vernield!

  Like

 14. Jade zegt:

  Sneu voor de normale nederlandse kinderen in Rotterdam, Den Haag,
  Amsterdam, Utrecht enz.
  Ze hebben straks alleen nog keuze uit moslimvriendjes, want de meeste
  normale nederlandse kinderen zijn vertrokken/gevlucht samen met hun ouders.
  En waar je mee omgaat, word je door besmet…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s