Foto´s van rondom de aardbol met veel islam

Screenshot_2

(Door: Michael Stürzenberger)

De “Berliner Zeitung” heeft aan het eind van de week “Rondom de aardbol: foto´s van de dag” gepubliceerd – in totaal 450. Ik heb ze allemaal bekeken, omdat er behalve fantastische momentopnames uit de natuur, de dierenwereld en actuele gebeurtenissen ook heel veel onthullende islammotieven tussen zitten. In de confrontatie met de vrije en democratische wereld is de geestelijke gevangenis van deze 1400 jaar oude ideologie op zeer indringende wijze te zien. Ontstaan op het Arabisch schiereiland, tegenwoordig waarschijnlijk het meest intolerante, achtergeblevene, religieus dictatoriale en vrouwenvijandige land ter wereld: het islamterreur ondersteunende Saoedi-Arabië.

Vanaf het jaar 632 werd deze ideologie van daaruit met keihard militair geweld naar andere delen van de wereld geëxporteerd, zodat tegenwoordig 1,2 tot 1,7 miljard mensen (de schattingen variëren) eronder moeten lijden. De meesten zonder dat zij zich hiervan bewust zijn, want zij kregen van kinds af aan deze starre geloofsregels met de paplepel ingegoten. Tegen vrouwen bijvoorbeeld wordt gezegd dat Allah de versluiering zou willen, daarmee zouden ze “reiner” en “eerbaarder” dan de “ongelovige sletten” zijn en als ze zich hierin niet schikken, zouden ze eeuwig branden in de hel. Daarom zijn moslima´s heel vaak trots op hun versluiering, om het even in welke vorm. Hier vrouwen in het islamitische Maleisië:

Screenshot_3

Daartegenover als typerend contrast een meisje in de enige democratie in het Midden-Oosten: Israël:

Screenshot_6

Israël heeft zich als teken van tegemoetkoming in 2005 uit de Gazastrook teruggetrokken en kreeg als antwoord van de Hamas-Palestijnen, die in hun politieke programma Mohammed-conform het doden van Joden hebben vastgelegd, tienduizenden raketten. Het onderwijs in Gaza vindt voor jongens en meisjes gescheiden plaats. De lerares is voor de meisjes alleen aan haar stem te herkennen:

Screenshot_8

In Egypte is inmiddels de pure islam aan de macht, wat de christelijke Kopten niet alleen pijnlijk aan den lijve ondervinden. Moslims belasteren en vervolgen hen, pakken hen systematisch hun bestaansbasis af, vallen hun kerken aan, verwonden en vermoorden hen:

Screenshot_9

Meer dan 70% van de Egyptenaren heeft de Moslimbroeders en gelijksoortige fundamenteel- islamitisch georiënteerde partijen gekozen. De modern ingestelde mensen daar, onder wie vooral de christelijke Kopten, die ongeveer 10% van de bevolking uitmaken, zien zichzelf nu ten onder gaan in de draaikolk van een dictatoriale islamitische Godstaat. Maar ze verzetten zich:

Screenshot_10

Syrië bevindt zich op de goede weg om de volgende islamitische horrorstaat te worden. Daar bombardeert zich op dit moment Al Qaida met de massale financiële ondersteuning van Qatar aan de macht.

Screenshot_11

Als Assad ten val gebracht is, kon er wel eens een massale exodus van christenen beginnen, die liever vluchten dan zich te laten onderwerpen of te laten doden. Zo ziet een land eruit als er een islamitisch gemotiveerde burgeroorlog uitbreekt:

Screenshot_12

Het vroeger christelijke Libanon, dat ooit het “Zwitserland van het Midden-Oosten” werd genoemd, kan een droevig liedje meezingen toen het naastenliefde liet zien door de Palestijnse vluchtelingen op te nemen. Daarmee haalden ze de terreur hun land binnen. Maar nauwelijks iemand leert van de geschiedenis, al helemaal niet de onverantwoordelijke politici van de westerse wereld, die Assad nu ten val willen brengen. Onder hen ook bondskanselier Merkel, die de terreur ondersteunende onrechtstaat Qatar uiterst moderne Leopard-2 tanks levert en hiermee indirect de terroristen in Syrië ondersteunt. Al die politieke spookhuisrijders bezondigen zich aan de christenen en modern ingestelde mensen in Syrië, die bescherming vonden onder Assad en nu moeten vluchten. Tot nu toe 1,5 miljoen. Het ergst is het lot van de kinderen, die misschien nog niet door de islam besmet zijn en die een gelukkige toekomst in een vrije samenleving wordt ontzegd.

Screenshot_13

Deze jongen zou er ooit aan mee kunnen werken om van Syrië een modern, vooruitstrevend, vrij en op het Westen georiënteerd land te maken – maar dan mag hij niet worden opgevoed met de islamitische ideologie.

Screenshot_14

In het zuiden van Thailand woedt ook de islam. Daar willen moslims – net als overal waar ze zich via de geboorte-Jihad getalsmatig uitbreiden – een eigen islamitische staat. Het lukt de islam zelfs om met vreedzame boeddhisten te zorgen voor terreur, geweld en burgeroorlog:

Screenshot_15

Islamitische terreur, zowel geestelijk als lichamelijk, is ook al in het centrum van Europa aangekomen. Treffend gesymboliseerd met deze moslim, die aldus reageert op een protest tegen vrouwvijandigheid:

Screenshot_16

In Rusland mag men geen regeringskritiek in een kerk organiseren en wordt men daarvoor tot meerdere jaren gevangenisstraf veroordeeld. Een voorbode van datgene wat wellicht islamcritici in Europa te wachten staat?

Screenshot_17

Susanne Zeller-Hirzel, beste vriendin van Sophie Scholl en oprichtster van de nieuwe “Weiße Rose”, voorspelde het in 2009 als volgt:

“Critici van de nationaalsocialistische ideologie werden destijds onmiddellijk opgesloten. Nog hebben we dit punt niet bereikt. Maar wanneer we niets ondernemen, zal het weer zover komen. Dan sluiten ze de islamcritici op.”

Op Malta, voor 98% katholiek, hebben de christenen in 1565 de expansieve, agressieve islam de Ottomaansee islamitische hordes teruggeslagen. Het licht op deze foto zou de katholieke en evangelische islamcollaborateurs in Duitsland moeten verlichten:

Screenshot_18

De Israeli Defence Force is een symbool van het sterke bolwerk tegen de islam, een consequente verdediger van vrijheid en democratie. Ik sta volledig aan de zijde van het Israëlische volk.

Screenshot_19

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/05/bilder-rund-um-den-globus-mit-viel-islam/#more-322468

Auteur: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Appeasement, Dhimmitude, Islam, islamofascisme, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, Westen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Foto´s van rondom de aardbol met veel islam

 1. Theresa Geissler zegt:

  Ik ken Michael Stürzenberger alleen van video-opnamen maar ik kwalificeer hem als een integere zachtaardige man met een zeer heldere blik en een ontroerend enthousiasme voor datgene wat ons allemaal aangaat: De strijd voor de vrijheid. Ook de door hem gepubliceerde artikelen getuigen daarvan. Als er mensen zijn die de Duitsers in de toekomst over de streep kunnen trekken om te stemmen op “Die Freiheit” behoort hij daartoe, dat weet ik zeker. Een bevlogen man en begaafd bovendien, dat is mijn stellige indruk.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Sluit mij aan bij de reactie van @ Theresa. Een enkele opmerking mijnerzijds, waarom hoor ik geen WOORD van PROTEST van onze “Christelijke Kerken? , en Christelijke partijen”, in Nederland en Europa. O…wacht, de LINKSEN hebben ook daar hun verwoestend werk al gedaan!
  Triest, intriest je verraden te weten door eigen volk, en de massa is als een zombie geworden, ze slikken als van de vuurrode pers en msm.

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Eén van de middelen om de toenemende invloed van de islam te stoppen is imams het “werken” onmogelijk te maken. Opstelten en Asscher: er is werk aan de winkel! Zet dergelijke haatzaaiers annex opruiers vandaag nog over de grens. Niets doen gaat je onherroepelijk Kamerzetels kosten!
  http://www.elsevier.nl/Buitenland/blogs/2013/5/Radicale-imams-zwepen-de-massa-op-tot-zinloze-oorlog-1247918W/

  Like

 4. luckybee zegt:

  Op Indonesie en Maleisie na befinden alle moslim landen in een woestijn. Hoe lang blijf Indonesie en Maleisie nog vruchtbaar?Aan de snelheid hoe ze hun oerwaldern ontbossen, niet erg lange meer voor dat ook zij tot een savanne worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s