Islamles voor journalisten: persvrijheid in islamitische landen wordt bedreigd

2013

(Op afbeelding clicken voor groter beeld!) 

In de zwart gekleurde landen hebben de journalisten de grootste problemen; daarna volgen de rood gekleurde landen. Puur toevallig zijn alle islamitische landen zwart of rood gekleurd.

Onlangs werd opnieuw het internationale rapport over de persvrijheid in de verschillende landen gepubliceerd. Daarbij zijn alleen de islamofiele journalisten van West-Europa verrast door het feit dat, daar waar de islamisering oprukt, de persvrijheid het sterkst wordt bedreigd en hun collega´s voor het minste of geringste in de gevangenis terechtkomen:

De in Egypte regerende Moslimbroederschap met president Mohammed Morsi en het radicaalislamitische Al-Nusra-Front in Syrië behoren volgens een rapport van Reporter ohne Grenzen (ROG) tot de nieuwe “vijanden van de persvrijheid”.

Ook gewapende groeperingen in Pakistan en religieuze extremisten op de Malediven zouden nieuw in de wereldwijde lijst zijn opgenomen, deelde de organisatie in Berlijn ter gelegenheid van de Dag van de Persvrijheid afgelopen vrijdag mee. De secretaris-generaal van de VN Ban Ki-moon eiste meer bescherming voor journalisten.

Bedreigd, opgesloten, gefolterd, vermoord.

Die Welt

En wat doen de journalisten hier? In plaats van hun bedreigde collega´s erdoor te ondersteunen dat ze hier, waar mogelijk, de islam bestrijden, vallen ze de vervolgden nog in de rug aan en ondersteunen ze de islamisering. De Morsi-regering, net zoals alle andere radicaalislamitische bewegingen van de “Arabische Lente”, konden alleen met een stevige wind in de rug van de media in Europa de macht grijpen.

Erger nog: de journalisten bestrijden hier diegenen die islamkritiek hebben en ondersteunen zulke radicaalislamitische regeringen zoals in Qatar, bijvoorbeeld bij het project van het grote islamcentrum ZIEM in München.

Bij ons hebben de media al teveel vrijheid en geen enkele controlerende instantie waaraan ze verantwoording moeten afleggen, zodat zij al een meningsdictatuur uitoefenen in plaats van zakelijk en onafhankelijk verslag te doen.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/05/05/islamunterricht-fur-journalisten-pressefreiheit-in-den-islamischen-landern-bedroht/#more-44842

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Appeasement, Censuur, Dhimmitude, Elite, Europa, Islam, Islamisering, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Persvrijheid, Westen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Islamles voor journalisten: persvrijheid in islamitische landen wordt bedreigd

 1. Urbanus zegt:

  Journalisten… het zijn soms net mensen.

  Like

 2. Petrossa zegt:

  Waarom is Nederland niet rood? Als je een cartoon tekent zit je gelijk in de bak

  Like

 3. Pieter Nokkio zegt:

  Toevallig komen dit soort feiten nooit in de krant…

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Ach, de nederlandse pers en omroepen. Die zijn volledig door de RODEN/SOCIALISTEN geinfiltreerd. Ik verdom het nog langer door dat rode verraderstuig voor de gek te worden gehouden!

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Ook al geen nieuws meer: allahschreeuwers houden niet van de waarheid, dus daarom moeten de brengers van de waarheid dood. Zo zijn Theo van Gogh en Pim Fortuyn ook aan hun eind gekomen.

  Like

 6. luckybee zegt:

  Volgens mij hebben wij hier in Nederland ook geen persvrijheid. De hele media ligt zo te zien in de handen van de linkse en de elite partijen.Dat niet onze meningen vertegenwoordigen.Denk aan DWDD en Pauw en Witteman.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  @Luckybee 14.17. uur. Daar heeft U gelijk in. Onze gelijkgeschakelde rode socialistische nazi pers en de omroepen, doen alleen aan linkse agitprop! Hebben ze overgenomen van HITLER en STALIN.

  Like

 8. Pingback: Islamles voor journalisten | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s