VIDEO: Damascus – eerste beelden na Israëlische luchtaanval

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t Ya´akov Siepman)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op VIDEO: Damascus – eerste beelden na Israëlische luchtaanval

 1. Hans zegt:

  Zo horen door moslims bewoonde gebieden eruit te zien, allemaal.
  Lekker veel vernietiging, veel losse stenen, handy voor het stenigen, geen infrastructuur, en veel ellende. Daar worden ze gelukkig van. Daar voelen ze zich in thuis.

  Like

 2. Marc Bouwman zegt:

  Wat mij direct opvalt aan deze video is het ontbreken van slachtoffers. Misschien is het nog te vroeg om hier op vooruit te lopen, maar als de enige duidelijke slachtoffers inderdaad die vijf dode vogeltjes zijn die in beeld werden gebracht, dan word ik bevestigd in mijn beeld van de IDF als het enige leger ter wereld dat zoveel als mogelijk burgerslachtoffers probeert te voorkomen.

  Maken de Israëli’s uberhaupt burgerslachtoffers? Ja, natuurlijk wel. Is dat het doel? Nee. Als de IDF fouten maakt, erkennen ze dat dan? Als er gedegen onderzoek gedaan is, ja!

  Hebben de Israëlisch ongelijk dit bombardement uit te voeren? Natuurlijk niet: het zijn Iraanse wapens bedoeld voor Hezbollah. In de wetteloosheid van het huidige Syrië is te verwachten dat deze raketten, hemelsbreed niet ver van Hezbollah-land, binnen de kortste keren daar zouden zijn aangekomen, met Israël als doel.

  Ergo: dit bombardement, zo te zien zonder burgerslachtoffers, is een daad van zelfverdediging en aldus ten alle tijden te rechtvaardigen.

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Neem van mij aan: als we niet heel goed oppassen, kan de situatie in Syrië een derde wereldoorlog tot gevolg hebben. Heel goed zoals de IAF zaken heeft aangepakt, aan hun doorzettingsvermogen en alertheid kunnen de autoriteiten hier een puntje zuigen.
  Het enige wat ze hier kunnen is vreedzame republikeinen arresteren op basis van “persoons-
  verwisseling”.
  Andere mogelijkheid is: dat de Syrische machthebbers de boel zelf platgegooid hebben om vervolgens de IAF de schuld in de schoenen te schuiven. Dit omdat dat in de aard van alle allahschreeuwers besloten ligt!

  Like

 4. maria zegt:

  Ze hebben waarschijnlijk een wapen-opslagplaats gebombardeerd. Of die nu van de FAA of de FSA was doet niet terzake. Deze raketten worden in elk geval niet op Israël afgeschoten! En de IDF kennende zullen ze het wel zo netjes mogelijk hebben gehouden. Al zullen er ongetwijfeld veel dramatische foto’s van “slachtoffers” opduiken waarvan de herkomst onduidelijk is. Wel een behoorlijke vuurbal! http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/05/gigantische_explosie_damascus.html#comments

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s