“We zullen jullie allemaal vernietigen”

Screenshot_59

Vorige week donderdag verscheen er in de gedrukte editie van de Rhein-Neckar-Zeitung een lezersbrief. De brief werd geschreven door Christel Golze en gaat over een incident zoals deze zich dagelijks op straat en in het openbaar vervoer afspelen.

Screenshot_58

Onlangs reed ik op een vrijdagavond met tram 23 van de Bismarckplatz richting Leimen om naar huis te gaan. Ik woon in Emmertsgrund. Drie jonge mannen van tussen de 20 en 30 stapten samen met mij in en gingen tegenover mij zitten. Ze droegen baarden en hadden gehaakte mutsjes op het hoofd, zoals moslims die tijdens het bezoek aan de moskee dragen.

De reis verliep tot voor Rohrbach-Süd zoals gewoonlijk. Ik las een boek en de drie jonge mannen praatten met elkaar in vloeiend en accentloos Duits, waaruit valt te concluderen dat ze in Duitsland op school zijn geweest. Maar kort voor Rohrbach-Süd, ik maakte aanstalten om uit te stappen, hoorde ik eentje van hen tegen mij zeggen: “We zullen jullie allemaal vernietigen.” En “We zullen jullie allemaal uitroeien.” Toen ik verbaasd opkeek en opstond om uit te stappen, zei de derde van hen tegen me: “Jullie zullen allemaal in de hel komen als jullie de wet van Allah niet aannemen.”

Ze staarden alle drie naar het kruisje dat ik aan een ketting om mijn hals droeg en glimlachten zelfvoldaan. Zonder commentaar stapte ik uit en de drie reden verder in richting Leimen. Vraag: waar zal dit toe leiden?

Dit vragen wij ons ook iedere dag af!

Bron:

http://www.zukunftskinder.org/?p=40700#more-40700

Auteur: Zirze

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Islam, Islamisering, islamofascisme, Jihad. Bookmark de permalink .

25 reacties op “We zullen jullie allemaal vernietigen”

 1. Ad de Koning zegt:

  De regeringen hadden hier allang paal en perk aan moeten stellen. Alleen jammer dat er geen mensen waren die haar ondersteunden en commentaar gaven. Of was het stil in de tram wat natuurlijk kan. Als zoiets mij in de bus zou overkomen zou ik in ieder geval commentaar geven, maar voor een vrouw alleen is dat wellicht toch wat moeilijker.

  Like

  • Theodoor zegt:

   Regeringen kunnen hier nu geen paal en perk meer stellen, die tijd is inmiddels verstreken. Als de autochtonen hier nog iets aan willen doen zal dat met veel tegenwerking en bloed gaan, zoals je in veel Mohammedaanse randgebieden in de wereld ziet. Of Nederlanders dat nog op kunnen brengen valt te betwijfelen.
   Wat wel zou kunnen is de uitkeringen tot een minimum terug te brengen, dan verdwijnen er al veel en wordt het aansturen van de overigen wat gemakkelijker.

   Like

   • Jade zegt:

    Als men de uitkeringen gaat minderen, zal het
    aantal straatroven waarschijnlijk explosief stijgen…
    En die zijn er nu al veel te veel.

    Like

 2. Ad de Koning zegt:

  Hier nog even een aanvulling, is er werkelijk nog iemand die durft te stellen dat we met een godsdienst van vrede te maken hebben??

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Ad de Koning 16.04. uur. De islam is geen godsdienst, maar een nazi ideologie! Kijkt U maar onder de knop bedriegelijke ideologie.

   Like

  • Ekster zegt:

   Het is voor ons absoluut onvoorstelbaar, maar inderdaad zijn er nog velen die deze onzin verspreiden. Waarop dit gebaseerd is, ik weet het niet. Ik heb ook wel eens getracht een dergelijke naieve persoon te overtuigen, maar helaas bleek dat tevergeefs. Als je vraagt waar het uit blijkt dat moslims van vrede houden krijg je domme antwoorden, zoals; het zijn heel gewone, aardige mensen, niks mis mee. Zo naief, die gedachte.. individuele moslims kunnen best aardig zijn (of alleen maar aardig doen..), maar kijk eens om je heen, volg het nieuws, lees eens een website zoals deze en je vind misselijkmakende voorbeelden genoeg van de bloeddorst van de islam. Moslims willen pas vrede als ieder mens een moslim is.

   Like

   • luckybee zegt:

    Moslims willen pas vrede als ieder mens een moslim is.

    Ook dat is geen garantie dat er vrede komt; denk aan de Sunieten en Sjiieten, ze vermoorden elkaar zinds het begin van het bestaat van de Islam.

    Like

 3. Hans zegt:

  Nou, ik kan alleen voor mezelf spreken,
  Was het mij overkomen dan was het zeker voorpagina nieuws geworden. En zónder de vraag waar dit allemaal toe leidt.

  Like

 4. Marc Bouwman zegt:

  Tja, heel vervelend aan zoveel verachting te worden onderworpen in je eigen land. Toch maar zo veel als mogelijk je gemak houden: geen eigenrichting. Maar wel de wetten in je land zo ontwerpen dat je dit soort ongemakken tot het verleden kunt laten behoren.

  Wat dat betreft stemt het hoopvol dat ruim 60% van de Nederlanders illegale immigratie kennelijk wel strafbaar acht. Dat is nog 40% te weinig, maar het is een goed begin naar herstel van wat we altijd als normaal en definitief beschouwden: een immigrant is welkom als deze de hier te lande bestaande normen-en waarden onderschrijft (Integratiebrief Asscher). Een illegale immigrant is in eerste instantie strafbaar, nog los van het gegeven dat hij of zij eventueel wel onze normen- en waarden onderschrijft.

  De volgende stap zou wetgeving zijn dat elke immigrant die in woord en / of daad de hier te lande bestaande normen- en waarden bestrijdt, illegaal is: hij of zij maakt zichzelf actief tegenstander van onze samenleving en onze staat. Wij hebben dan het juridisch recht zulke individuen uit onze samenleving te verwijderen.

  De wet moet zo ingericht worden dat zowel de natie als de staat zich kunnen verweren tegen hen die de natie willen vernietigen, zoals de koran dit expliciet doet.

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Ook zonder vertaling lieten de belevenissen van Christel Golze uit Heidelberg bij mij niets te wensen over: glashelder! De wetten van allah aannemen, hoe krijgt die islamitische LUL dat verzonnen? In de plaats van Christel had ik dat uitschot toegebeten waar die allah van hun dan wel is, met die bezopen wetten van hem, om een en ander te verduidelijken. Maar dat uitschot weet dondersgoed dat allah niet bestaat, hij bestaat enkel in hun sufgerukte, van vrouwenhaat doordrenkte, van de wieg af geïndoctrineerde breinen. Een dergelijke houding is niets anders dan aan HET PROJECT ontleende intimidatie- en misleidingspraktijken. Nog beroerder: 99 van de 100 niet-moslims trappen er als blinde paarden in. En dat MOET veranderen!!
  De grote vraag is: wanneer komen alle niet-moslims in de EU massaal in verzet tegen deze mentaliteit? En dan ook nog dreigen met totale vernietiging. Ik vind het tijd worden om de rollen om te draaien en te zeggen: allah bestaat niet, dus dan zijn er ook geen wetten.
  http://tinyurl.com/yjuerol
  http://tinyurl.com/5za2bg

  Like

 6. De eieren uit het Islamitische broeinest beginnen langzaam maar zeker uit te komen!

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Schrale troost natuurlijk, maar wie goed nadenkt kan de conclusie trekken, dat het verbale geweld van deze fundamentalisten het gevolg was van pure onmacht.
  Ga maar na: Ze zitten in de tram tegenover een vrouw. Een West-Duitse vrouw. Waarschijnlijk niet onopvallend, maar wel gewoon westers gekleed. Geen rok-met-broek, geen lange mantel, geen hóófddoek vooral en dan dat kruisje om haar nek.
  Maar ze is niet één van hen. Ze hebben het recht niet om haar ter plekke te bevelen, zich te ‘bedekken,’ ze mogen haar niet dat kruisje afrukken…… Ze zitten de hele tramrit tegen haar aan te kijken, maar kunnen er niets aan doen: Dit is geen moslimland, waar ze nu vertoeven en deze Duitse vrouw hoeft zich door hen niets te laten bevelen. Dat weten ze. En dat ze er last mee kunnen krijgen als ze dat toch proberen, wten ze ook. In hun thuisland hadden ze in hun recht gestaan, tegenover iedere willekeurige vrouw.Maar hier niet, want hier heerst de Islam niet. Nog niet.
  Dus zitten ze zich de hele tijd op te vreten en als de vrouw tenslotte opstaat om uit te stappen, móet het er op de een of andere manier uit. Dus spuit één van hen een verwensing en de andere twee volgen omdat ze niets anders weten. Pure onmacht.Weet U hoe die Frau Golze in elk geval nog wèl had kunnen reageren, volgens mij? Ze één voor één een beetje spottend aankijken en rustig antwoorden: “Versuchen Sie ’s mal.” En daarna meteen uitstappen.
  Ja, ik weet het wel, makkelijker gezegd dan gedaan, op het moment zelf..

  Like

  • Hans zegt:

   Ik ben meer voor aanklacht, rechtszaak, uitspraak, tenuitvoerlegging straf bij voorraad.
   Het geheel binnen 10 seconden. Het waren er maar 3 en het is tenslotte inteelt.

   Like

   • Willie zegt:

    Hans, ik ben eerder te vinden voor t vuurpeloton, geen onnodige kosten voor de belastingsbetaler. Heel simpel dus :ABSCHIESSEN !!!!

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Theresa Geissler 16.59. uur. Theresa, ik ben dat muzelmanvolk inmiddels kotszat. Ze mogen voor mij du moment, oprotten allemaal naar NOORD-AFRIKA, dat hele grafvolk!
   We leven hier in een vrije seculiere samenleving, en ik wens niet geconfronteerd te worden met de NAZI IDEOLOGIE ISLAM!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Tom Hendrix 19.39u. Volkomen mee eens, Tom, maar zolang de overheid niet of nauwelijks ingrijpt en eigenrichting wordt ontmoedigd, hoe krijgen we dat dan op korte termijn voor elkaar?
    Ik bespeurde in dit verhaal ècht iets van onmacht bij die schoften, anders had ik het niet aangehaald. Ik vermoed dat hun handen jeukten om die ‘christenhond'(teef) aan te pakken, maar dat íets hen althans nog weerhield. Het besef dat ze in onze gebieden (nog) niet hetzelfde kunnen maken als in islamitische landen moeten we in ieder geval op de een of andere manier bij ze cultiveren -in afwachting van iets beters. Ik beweer absoluut niet dat woorden geen zeer doen, maar teneinde ons moreel overwicht te behouden, moeten we hen er om te beginnen hoe dan ook ontmoedigen, handtastelijk te worden. Tot hier en niet verder.

    Like

 8. Natuurlijk, je kunt best een weerwoord hebben tegen die drie schoften, maar je hebt wel kans dat je daarna gestrekt ligt met drie grote messen in je lichaam… en dat is ook voor dat tuig de opdracht van Allah. Het wordt de hoogste tijd dat er geen radicale moslims worden aangeklaagd maar Allah, de God van die pedofiele moordlustige ‘profeet’!!!

  Like

 9. treintrien zegt:

  Wat mij opvalt is dat de laatste paar weken/maanden die jochies je vragen of je soms Joods bent.
  Zoals jullie wel weten werk ik in het ov… en dit gebeurt me steeds vaker. Ik zie er zeker een beetje Joods uit of zo.
  Ik vraag meestal wáárom ze dit willen weten. Op deze vraag krijg ik nooit een antwoord.
  Als ik dan vraag wat voor geloof zij hebben, dan is steevast het antwoord dat ze moslim zijn. Dan wil ik weer weten of dat geloof heel belangrijk voor ze is: dat is vaak zo. Of ze dan wel wetn dat in Nederland het geloof iets is voor achter de voordeur, waar op straat maar heel weinig aandacht voor hoort te zijn? “Jamaar mevrouw… dat is voor ons niet zo hoor!” Mijn nieuwsgierigheid wordt tegen die tijd al niet meer zo op prijs gesteld, dus meestal is het ‘gesprekje’ dan afgelopen.

  Waarom ik dit hier opschrijf weet ik zelf eigenlijk niet… maar op de een of andere manier komt dit de laatste tijd dus meer voor dan vroeger. Het leek me relevant in deze context.
  Ik wil maar zeggen dat ik blijf proberen om tot ze door te dringen (Blijkbaar ben ik juffelijker dan ik dacht ;), maar dat het niet erg lijkt te lukken. ).

  Like

  • @Treintrien; Het is heel simpel, als je zegt dat je een Jodin bent dat hebben ze een extra reden om je een pak op je lazer te geven… of om iets te vernielen van die taxi, tram, bus of trein.

   Like

 10. maria zegt:

  En de linksmenschen maar beweren dat moslims dat doen omdat ze zich “achtergesteld” voelen… Wat deze natuurlijk niet ontkennen omdat ze ons keihard uitlachen met onze “vreedzaam samenleven” mentaliteit die ons door de IKON-klutskoppen (dixit Martien Pennings) wordt opgedrongen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Maria 22.27. uur, op 5/5. Inderdaad de IKON klutskoppen, maar ook de NOS, de VARA, de KRO, de AVRO klutskoppen van vuurrode ORIGINE, evenals de links geworden partijen VVD,CDA,D66, en natuurlijk de al rode partijen PvdA en SP en GROEN SLINKS. En zolang de domme massa hierop blijft stemmen, verandert er gewoon helemaal niets!

   Like

 11. luckybee zegt:

  Maak dat de PVV de grootste partij wordt; de enige partij dat geen leden heeft, ze zijn helemaal van ons afhangig.

  Like

 12. Pingback: “We zullen jullie allemaal vernietigen” (2) | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s