Antisemieten van links tot rechts hebben nóg iets gemeen: laffe censuur

Screenshot_21

(Door: Martien Pennings)

Ik heb geen tijd me erin te verdiepen, maar behalve aan de intelligente zelfpresentatie (“Meedogenloos.nl”) heb ik aan één artikeltje wel genoeg om te concluderen dat het saitje dom en antisemitisch is. En door het censureren van één comment begrijp ik direct dat de antisemitische domkoppen achter de site ook nog laf zijn. Toen na een uur of zes-en-tachtig wachten mijn comment nog steeds “in afwachting van moderatie” was, heb ik de meedogenloze sufferds de volgend mail gestuurd:

“Wat zijn jullie antisemieten, van de linkse multikullers tot de neonazistische kaalkopjes, toch allemaal met hetzelfde laffe sop overgoten: censuur!”

Kijk, bij E. J. Bron wordt ook wel eens een trollende zeikerd voorgoed eruit gesodemieterd, maar dan gaat het om argumentsloze kwasten, terwijl ik persoonlijk bij de linkse sites – van dewereldmorgen. be tot de Volkskrant.nl – herhaaldelijk de ervaring heb dat het vooral de argumentgeladen comments zijn die gecensureerd worden. En als het ook nog goed geschreven is, dan ben je al helemaal kansloos.

Ik stuitte dus bij “Meedogenloos.nl” op een artikel onder de titel “Als Joke Kaviaar strafbaar is waarom E.J. Bron dan niet?” Onze Bert strafbaar? Het plaatje bij het stukkie was meteen alleszeggend:

Screenshot_22

Ik citeer het hele artikel:

“Zoals u wellicht weet is Joke Kaviaar veroordeeld vanwege haar uitlatingen op het internet. Hoewel de IND inderdaad mensen tot zelfmoord drijft zoals met Dolmatov duidelijk genoeg mag zijn, mag je dat de verantwoordelijke bewindspersonen niet in ophitsende woorden euvel duiden.

Een politicus die miljoenen moslims wil deporteren daarentegen mag dat dan weer gerust zeggen. En dat resulteert niet alleen in shout outs van een terrorist als Breivik, het levert ook vies veel geld op en het inspireert knettergekke haatbloggers. Zo biedt E.J. Bron sinds bijna twee weken een uit het Duits vertaald artikel aan dat oproept tot het zo milieuvriendelijk vermoorden van zes miljoen moslims. Kom er maar in Ronny Naftaniel! Je bent immers druk bezig de bekendste gingerturk van Vernederland te vervolgen wegens antisemietwin, dan kan één van de bekendste domrechtse bloggers vervolgen er ook wel bij.”

En ik stuurde dus het volgende comment in dat alsmaar in de moderatie van de meedogenloos dapperen bleef hangen:

“Ik ken jou niet, Petra-zonder-achternaam, maar intelligent kan je niet wezen.
Ho. Wacht. Ja. Nee. Kijk.
Als je kwaadaardig bent is het mogelijk dat je tóch intelligent bent.
Dan ben je bezig om iets wat je donders goed snapt zogenaamd niet te snappen.
Die actie van die Turkse mevrouw die in het artikel bij E. J. Bron wordt beschreven is dermate smerig dat het eigenlijk niet meer kritiseerbaar is en dan moet je een toevlucht nemen tot andere technieken.
De techniek die de Duitse auteur “Fünfzig Pfennig” gebruikt heet in mijn ouderwetse Latijnse jargon “reductio ad absurdum”: een redenering doortrekken tot in het absurde.
“Fünfzig Pfennig” wil zeggen: als dit kan, wat die Turkse mevrouw daar flikt, dan kan wat ik nu ga voorstellen óók.
Ja, en dan stelt “Fünfzig Pfennig” voor om te komen “tot tot het zo milieuvriendelijk vermoorden van zes miljoen moslims”.
Maar jij, Petra, en ik, als intelligente mensen, weten dat “Fünfzig Pfennig” dat niet meent, maar geen andere mogelijkheid meer zag om die ultieme smeerlapperij van die Turkse hoofddoek aan de kaak te stellen.
Dat maakt jou kwaadaardig, Petra.
Of ben je toch misschien gewoon niet intelligent?
Mooi pretentieloos pseudo trouwens, “Fünfzig Pfennig”: ik draag mijn twee centen ook bij in het debat.
Leuke vent, die “Fünfzig Pfennig”.
Nee, dat is géén massamoord-fan.
Dat is er eentje die massamoordenaars aan de kaak stelt.”

Wat ik al zei: een argumentgeladen comment dat ook nog goed geschreven is, wordt door de antisemieten van links tot rechts gecensureerd.

UPDATE: Het mededogenloze blog was natuurlijk nooit van plan mijn reactie te publiceren, maar nu ik hun censuur openbaar heb gemaakt, staat-ie er ineens onder. Lees ook op dezelfde plek de reactie van Dolorosa (“vrouw vol smarten”) die Berts website en mij prachtig karakterologiseert.

__________________________

Door:

Martien Pennings

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Censuur, Jodenhaat, lafheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Antisemieten van links tot rechts hebben nóg iets gemeen: laffe censuur

 1. Tom Hendrix zegt:

  Helemaal waar wat je schrijft Martien! O ja, hoe zat en zit het met RIESSEN, de LINKSE KWAL en hoofdcommissaris van POLITIE uit ROOD AMSTERDAM, die meer dan 1 miljoen PVV stemmers wenste te deporteren, hoe zit het met zijn voor de rechtbank komen?
  O ja, hoe zit het met de linkse kwal die Pim Fortuyn uitmaakte voor “minderwaardig Mens”. Kijkt men daar dan ook kritisch naar?
  Hieruit blijkt maar weer, dat in ons land ALLEEN de LINKSE MENING ertoe telt, en als men daar een andere mening tegenover stelt, dan is men volgens het rode schuim; een nazi, xenofoob en bruinhemd.
  O ja, ik zou tegen de LINKSEN willen zeggen wat Churchill zei: ” De fascisten van de toekomst, zullen zich anti fascisten noemen.
  Hr. Pennings en Hr. Bron GAAT U vooral door, dit goede werk, het aan de kaak stellen van de islam en links verdient alle steun!

  Like

 2. Helena zegt:

  Ik lees hierin een oproep aan ons allen om op vermelde “meedogenloos site” van ons te laten horen.

  Like

 3. Louis H. Ruijtenbeek zegt:

  Artikel gelezen, geen woord Spaans bij.
  Graag weer een afbeelding van de talliet met een mooie davidster. Zoals de vlag hoort te zijn.
  Ik begrijp best dat die ter illustratie van het artikel is, maar het doet wel pijn.

  Like

 4. baksteen zegt:

  Probeer maar eens een comment te plaatsen bij een krant nav bv Syrie met het woord islam en christen er in, veel succes.

  Like

 5. JooJootje zegt:

  Martien deze mensen zijn als gelovige en probeer een gelovige maar eens van zijn dwaalleer af te brengen.

  Like

 6. Roelf-Jan Wentholt zegt:

  Dat ze maar allemaal treetje voor treetje, “Petra” voorop, steeds verder mogen stijgen op het schavot dat ze zelf hielpen timmeren en dat bij de laatste trede hen een licht op mogen gaan over wat ze hebben aangericht.
  De illustratie waarin de vlag van Israel verknoopt wordt met een hakenkruis is een schande. Naar mijn idee vervolgingswaardig. Haatzaaien door leugens te verspreiden is de specialiteit van ideologisch bevlogen mensen.

  Troostende woorden van Gerard Reve: Was het maar oorlog (want dan konden we ze te lijf)

  Like

 7. maria zegt:

  Mijnheer Pennings U bent een held! Joden-hatende comments blijven overal staan maar o wee als je daar tegenin gaat.(“dit comment heeft teveel negatieve stemmen gehad” en weg ben je) Van dit soort berichten word ik altijd chagrijnig, maar ik ben liever chagrijnig dan blind!

  Like

 8. lucky9 zegt:

  Wie zegt dat kwaadaardige mensen intelligent moeten zijn? De meeste van hen zijn alleen maar sluw en zo dom dat ze geen besef hebben omtrent hun eigen beperkingen maar hun eigen valse sluwheid wel als intelligentie aanzien.
  Dat soort van domme onderontwikkelde collectivisten kon de laatste 50 jaar het zelfs relatief gemakkelijk schoppen tot universiteitsprofessor, topambtenaar, euro-apparatsjik of beroepspoliticus. Dat veroorzaakte mee het drama van de islamofilie, de economische en financiële rampspoed van vandaag. De lat moest laag liggen voor het linkse gespuis dat gespecialiseerd is in het systematisch ontkennen van de realiteit om ideologische redenen. Nu kennen en zien we de resultaten. Geen gevolg zonder oorzaak. Het tuig dat zich op linkse blogs wil laten gelden is zo dom dat het zich zelfs zou laten misbruiken om propaganda te maken ter rechtvaardiging van kannibalisme indien dat zou gedocumenteerd voorkomen onder moslims.

  Like

 9. Q zegt:

  http://www.drachtenwiljemeemaken.nl/morbide/

  Socialistiese Partij. Drachten Dichtbij redacteur. Ook bekend van de nep PVV website voor de verkiezingen 2010.

  Like

 10. Theresa Geissler zegt:

  Martien deed het prachtig op die site maar Roelf-Jan ook! Laat me je zeggen, Roelf-Jan, dat de vraag waarmee jij afsloot precies diegene was die bij mij opkwam, terwijl ik de reactie van die (Mater) Dolorosa zat te lezen: Of ze wel eens van argumenten had gehoord.
  Dat soort kretologen kan immers tegen kanjers van jullie kaliber niet op!

  Like

 11. Q zegt:

  ’s Toch een vrij gekende naam in de blogosfeer Martien.
  https://ejbron.wordpress.com/2012/11/20/pro-israel-actie-in-drachten-was-een-geweldige-bemoediging/#comment-50407
  Ook Piet Klont kende haar wel. Volgens mij heeft ze zelfs een tijdje in de gemeenteraad gezeten daar totdat ze werd gewipt wegens rijden onder invloed o.i.d. We kunnen niet allemaal een Guusje Nadorst zijn natuurlijk. Meeste bekendheid verwierf ze met die nep PVV website.

  Like

 12. Steven zegt:

  Leuk hoe je een oproep tot genocide probeert goed te praten.

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  Ik heb wat reacties gelezen, die uiterst hatelijk en leugenachtig zijn over zowel dit blog, als over Martien Pennings. Wij, die opkomen voor eigen volk en vaderland worden daar afgezeken als psychopaten, en deze reageerders aldaar doen ofdat ze zelf onschuldige schapen zijn. Nogmaals zou ik tegen deze links -en gutmenschen willen zeggen: Waar zijn jullie voor de vervolgde christenen in de moslimlanden? Waarom vinden jullie het zo prachtig en mooi, dat de Hfd. Commissaris RIESSEN bij de VARA, mocht zeggen dat WILDERS gemold en zijn kiezers gedeporteerd moesten worden? Waar waren jullie toen moslim terroristen de Twin Towers invlogen, en de Marokkanen alhier daar dezelfde avond feest over vierden? Waar waren jullie toen Pim Fortuyn werd vermoord? Waar waren jullie toen Theo van Gogh werd vermoord? Ik zal het jullie zeggen linksen en gutmenschen NERGENS! Jullie WAREN TOEN OORVERDOVEND STIL!

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  Ik verwijs hierboven uiteraard naar ” Meedogenloos.nl

  Like

 15. Q zegt:

  En zo is het Tom.

  Ook nu weer. We hadden al de geschiedenis met Mark Rutte die het prima vond dat Khadaffy een bajonet in zijn reet kreeg en dit zelfs aktief ondersteunde. Ook nu nog staat Marx Rutte te schaterlachen bij de toestand in Syrië. Lekker dreigen samen met de groten der aarde : als Assad gifgas inzet dan …

  Nu komt naar buiten dat de ‘vreedzame demonstranten’ in Syrië zelf gifgas in hebben gezet in de hoop het westen in het conflict te betrekken hoor je ze niet.
  Die Carla del Ponte had ik niet zo hoog zitten na haar rol in het Yoegoslavië proces. Die kan toch ook a-la Wilders gaan leven na haar rapportage want politiek incorrect.

  Markiemark gaan we hier niet over horen de komende dagen in elk geval want toegeven dat je wereldbeeld verkeerd is is not done voor de MP natuurlijk.

  De gore en smerige leugenachtigheid van onze MinisterPresident werkt echt een burgeroorlog in de hand. Precies zoals gewenst volgens de Bilderberg kliek waar onze Koning (yeah, right) deel van uitmaakt. Willempie zal het ook prima vinden als hier te lande Syrische of Libische toestanden uitbreken, dat geeft hem (hen) het excuus om hier de noodtoestand uit te roepen die net zo tijdelijk zal blijken te zijn als het kwartje van Kok.

  Markie mien jong
  Jezus zei : Wie zonder zonde is werpe de eerste steen.
  Het zou me bijzonder veel plezier doen om niet alleen jou maar al jouwen het lot van Khadaffy te laten delen. Bid maar voor een eerlijk proces en een genadevolle executie want als een slapjanus als jij het heeft over hulp aan de ‘vreedzame demonstranten’ in Libië of Syrië dan wens ik je hetzelfde lot als Khadaffy toe. Met een beetje mazzel mag je Saddam Hoessein achterna.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Q 19.34. uur. Zo is het Q. Ik zal nooit vergeten, hoe de linksen en policor politiek rechtsen, de SERVEN de schuld in de schoenen schoven m.b.t. het Joegoslavië conflict, en maar even eraan voorbij gingen, dat het MOSLIMBEEST ORIC 100 Servische dorpen uitmoordde. En de hele linkse pers en media hier in Nederland heeft zich daar geen seconde over bekreunt! Typisch dat het ook nog plaats vond onder het rood/paarse kabinet van de leugenaar KOK! En met medeweten van de Vereniging Van Dieven en Demonen 66= VVD en D66.

   Like

 16. Roel zegt:

  Ik heb er nog dit comment aan toegevoegd:
  Roelf-Jan Wentholt says:
  Your comment is awaiting moderation.
  mei 6, 2013 at 19:06
  Petra: ik heb dat fragnent met Wilders beluisterd en hij zegt NIET dat miljoenen moslims moeten worden gedeporteerd. Waaron liegen jullie toch altijd?
  En weet je wat, waarom gaan jij en Dolorosa en Laarmans niet lekker je vrijheid van meningsuiting uitoefenen in de landen van de Islam? Zodat jullie daar opgehangen kunnen worden. Of zonder enig proces voorgoed in een hell hole gevangenis verdwijnen. Want dat is wat jullie verdedigen: de allergoorste mensenrechtenschenders. Ik zal geen traan om jullie laten. Alleen even hoofdschuddend naar de hemel kijken en voor mij uit zeggen: Ze kregen wat ze verdienden, ze zochten het op. Weten jullie niet hoe het de linkse vrienden van Khomeiny is vergaan in Iran?

  Like

 17. Helena zegt:

  Hulde aan jullie allen, Martien voorop maar ook de anderen niets dan hulde.

  Like

 18. Avidia zegt:

  Hulde ook van mij, opdonderen al die roodruggen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s