Bloedige onlusten in Bangladesh: moslims protesteren tegen de druk van de overbevolking

Screenshot_39

In Bangladesh vinden op dit moment bloedige onlusten plaats, waarbij minstens 15 moslimmensen zijn gedood, kan men vandaag in alle nieuwsberichten lezen:

Bij massaprotesten voor hardere blasfemiewetten en strengere geslachtenscheiding in Bangladesh zijn volgens informatie van de politie en doktoren minstens 22 mensen om het leven gekomen.

Delen van de hoofdstad van Bangladesh, Dhaka, werden door botsingen tussen aanhangers van de radicale islamitische beweging Hefajat-e-Islam en de politie in een slagveld veranderd. Dit zei een politieagent maandag tegenover het persbureau AFP. De radicaalislamitische beweging Hefajat-e-Islam eist hardere blasfemiewetten en een strengere geslachtenscheiding. (…)

13-punten-plan

Voor de grootste moskee van het land vonden enorme straatgevechten met de politie plaats. Daarbij raakten honderden mensen gewond. Functionarissen van Hefajat dreigden de regering in toespraken met een omwentelingspoging indien haar eisen niet worden ingewilligd.

De radicaalislamitische beweging eist de invoering van een 13-punten-plan: daartoe behoren de invoering van de doodstraf voor godslastering, de herinvoering van de verwijzing naar Allah in de grondwet en een strikte geslachtenscheiding. Bovendien eist Hefajat-e-Islam verplichtend godsdienstonderwijs en de beperking van de activiteiten van christelijke missionarissen.

NZZ – die helaas ook niet tot op de bodem van het probleem gaat

Eigenlijk wilden wij het 2-3 weken geleden al over de onlusten in Bangladesh hebben want die zijn al minstens zo oud. We wilden er toen al over schrijven, toen “Der Spiegel” en de andere Europese media opstookten tegen de “Ultranazi-boeddhisten” in Myanmar en Thailand. Want de onlusten in Bangladesh waren destijds al opgevlamd, en wel in verband met het instorten van een huis dat van een rijke moslims was, waar zijn geloofsbroeders voor hem onder onmenselijke omstandigheden moesten werken. Velen kwamen om bij het instorten van het huis, ook kinderen. De media konden het instorten van het huis niet in de schoenen schuiven van de boze nazi-boeddhisten, zoals in Myanmar (hier en hier). Ook de moslims ter plaatse zagen geen kans om de een of andere ongelovigen de schuld te geven van dit drama, dus moesten ze er genoegen mee nemen hun eigen islamitische heersers de schuld ervan te geven. En de enige oplossing die er bij zulke gevallen in hun opkomt is; de imam halen en nog meer islam eisen. Daarbij is juist de islam de oorzaak van het probleem in Bangladesh. En niet alleen in Bangladesh, maar ook in de brandhaarden van de naburige landen met de boeddhisten.

Screenshot_37

De onlusten in Bangladesh gistten al jarenlang. De catastrofale overstroming in het begin van de jaren-90 zou destijds half zo erg geweest zijn wanneer Bangladesh niet hopeloos overbevolkt zou zijn geweest. Uiteraard geldt de plaag van de overbevolking ook voor de andere landen in dat gebied, het zou onrechtvaardig zijn om te beweren dat er alleen onder de islamitische volkeren overbevolking woekert. De overbevolking drijft de mensen intussen ook zonder natuurcatastrofes tot migratie en de migratie leidt tot bloedige botsingen, zoals we steeds opnieuw bewezen hebben met citaten uit de grote internationale media zoals de New York Times, de BBC, Der Spiegel enz. Een feit is echter dat de migratie altijd vanuit islamitische leefgebieden naar de levensgebieden van anderen gaat: moslims immigreren bij de boeddhisten, niet andersom. Het zijn vaak ook moslims uit India (bijvoorbeeld naar Sri Lanka of naar andere Indische deelstaten). Of moslims vanuit Maleisië naar Thailand. Maar de moslims uit Bangladesh emigreren massaal naar de buurlanden (bijvoorbeeld naar India, hier en hier). Ze zijn gedoemd tot emigreren. Ze weten dat. De regering, de politici en de sociologen van Bangladesh weten dat heel goed.

Maar het wordt voor hen steeds moeilijker om ergens naartoe te emigreren. Diegenen die genoeg geld bij elkaar kunnen sprokkelen, lukt het misschien om naar Groot-Brittannië of Australië te gaan. Maar de meesten proberen de buurlanden India en Myanmar te oeverspoelen. En daar zijn ze al lang niet welkom meer, zoals de bloedige botsingen steeds opnieuw bewijzen. Thuis in Bangladesh wordt de druk op de ketel echter steeds groter, steeds ondraaglijker.

En de mensen roepen in hun wanhoop alleen maar om nog meer islam, die echter slechts één oplossing kent: nog meer overbevolking genereren. Het is hetzelfde probleem als in Egypte. En net zo hulpeloos probeert ook daar de islamitische bevolking dezelfde oplossingen als in Bangladesh:

1. Nog meer islam -> nog meer overbevolking

2. Nog meer genocide op minderheden (christenen in Egypte, boeddhistische minderheden in Bangladesh)

3. Emigratie

Waartoe dat zal leiden, daarover kunnen de lezers zichzelf wel een beeld vormen.

Screenshot_38

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/05/06/blutige-unruhen-in-bangladesh-die-muslime-rebellieren-gegen-den-druck-der-ubervolkerung/#more-44877

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Bangladesh, Islam, Moslims. Bookmark de permalink .

13 reacties op Bloedige onlusten in Bangladesh: moslims protesteren tegen de druk van de overbevolking

 1. Altea - Hills zegt:

  Maar als daar nu problemen zijn met de immigratie van Moslims,dan is mijn vraag,hoelang duurt het nog voordat in Nederland de pleuris met hen uitbreekt.
  Want het is zoals Arabist Prof Jansen zegt,moslims nemen steeds een klein beetje,en met kleine stapjes,zoals halal eten in de gevangenis,grote moskeeën bouwen,en dan meerdere keren hun katten geluid over over ons uitstorten,nu al in Deventer,meer tenten in het straat beeld waar iets onder moet zitten (een vrouw ?),en dan de kopvodden,die zie je ook abnormaal veel tegenwoordig in de straten.
  Maar zoals links Nederland in het verleden liepen te bléren dat een multiculturele maatschappij een verrijking zou zijn voor Nederland,dan moet ik nu de vraag aan hen stellen waar ik die verrijking zou kunnen vinden.
  Ja,ik weet het,in de gevangenis,daar zijn de moslims over vertegenwoordigt.
  Maar wat kost ons Nederlanders dat,meer zieken zorg door het trouwen met nicht en neef,maar ook door te weinig vitamine D in de winter,want waar de Nederlander aan 15 minuten zon genoeg heeft,moeten zij 1,5 uur zon per dag hebben.
  Dan de onevenredig uitkeringen voor hen van de Soc dienst,en in de WAO,en bij de jongeren die in de Wajong zitten,en niks presteren,ja,criminaliteit.
  Maar als de overheid slim is,en zo’n Wajong geval voor criminaliteit word veroordeeld,dan moet zijn uitkering worden gestopt,als je kan inbreken of wat dan ook,dan kun je ook werken.

  Like

  • koddebeier zegt:

   Ja, dat klopt allemaal en zo is ons sociale systeem leeggevreten en uitgebuit, moeten uitkeringen voor onze ouderen en invalide gekort worden enz enz.
   Links Nederland geholpen door CDA,VVD,D66,enz. hebben ons land aan de rand van de afgrond gebracht , nu is het wachten tot we over de rand vallen !!

   Like

 2. zij protestern niet daarvoor ze willen
  zieljes winnen voor hun Jihadisten

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  De islam is als water en olie. Overal waar het gaat komt het na verloop van tijd bovendrijven en verstikt alles wat eronder zit. Wordt tijd dat de vrije wereld haar respect voor het respectloze gaat verliezen. De Bijbelse spreuk: De “”zacht moedigen”” zullen de aarde beërven gaat in de confrontatie met de islam helaas niet op en zal uiteindelijk onze val blijken te zijn.

  http://www.antonbosch.org/Articles/Dutch%202008/Zalig%20de%20Zachtmoedigen.html

  Like

 4. Martien Pennings zegt:

  In laatste instantie is de islam “sex-driven”: het heeft altijd zijn geboorte-overschotten via oorlog proberen “op te lossen”: jonge mannen sneuvelen en de rest krijgt de buitgemaakte slavinnen plus het veroverde land en de bevolking die in leven is gelaten om daarop te parasiteren.

  Onze ex-ambassadeur in Saoedie-Arabië en Pakistan, Marcel Kurpershoek, echtgenoot van Betsy Udink (“Allah en Eva”) legt uit waarom een krisis in een islamitische gemeenschap altijd “opgelost” wordt met méér islam:

  “De onontkoombaarheid van de politieke islam wordt nog versterkt door twee ideeën, de overwinning en het martelaarschap. Je zou hier bijna spreken van klassieke dialectiek: hoe dan ook, de islam zal uiteindelijk zegevieren. En omdat het martelaarschap het hoogst haalbare is voor een gelovige, draagt elke nederlaag automatisch óók bij aan de overwinning. Zo wordt armoede rijkdom, achterlijkheid wetenschap, discriminatie rechtvaardigheid, wreedheid erbarmen, en uiteindelijk wordt waanzin verstand.”

  Dit citaat is uit zijn boekje “De Tragopan van Kohistan” en dan uit het opstel achterin dat, geloof ik , “Inpakken” heet. Ik kan het boekje even niet vinden om de pagina op te zoeken.

  Like

  • koddebeier zegt:

   Het eerste boek wat je noemt Allah en Eva heb ik inmiddel gelezen Martien, je walg ervan wat een land, je zou er zo de bom opgooien.
   Laten we niet vergeten dat bij een overheersing ons dat ook te wachten staat om terug geworpen te worden naar de donkere middeleeuwen.
   Het is een totaal waanzinnig geloof, met nog grotere waanzinnige ‘gelovigen’

   Like

 5. Chief Seattle zegt:

  De bijna uitgestorven Indianen en minderheden zoals hawaianen (10% van hawaii) en maori’s (15% van nieuwzeeland) weinig kinderen hadden. Ze deden het een keer bij volle maan of als ze winnaar waren geworden van een zware strijd, en waar zijn zij nu? Bij andere etniciteiten maakt het neit uit hoeveel kinderen je hebt bij meerdere vrouwen.

  Like

 6. luckybee zegt:

  Ik heb niets er tegen als de Moslims in Bangladesh elkaar uit roeien.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Helemaal eens met het artikel. En het PROBLEEM is telkens weer aan te wijzen, de nazi ideologie Islam. Ik zal nog een voorbeeld geven hoe vreetzaam de muzelmannen zijn. In 1970, overviel het pakistaanse islamitische leger Bangladesh, moordde 3 miljoen Bengalen uit, en verkrachtten 300.000 meisjes en vrouwen. Allemaal te lezen in de aanrader: ” WEG UIT DE ISLAM- GETUIGENISSEN VAN AFVALLIGEN (moslims)”. Geschreven door de ex moslim Ibn Warraq, en uitgegeven bij Meulenhoff pers. En is daar ooit door de linkse pers en media aandacht aan besteed?

  Like

 8. JooJootje zegt:

  Als het overschot jonge mannen de 30 % overstijgt dan kan het vormen van een veroveringsleger gaan beginnen en zal binnen korte tijd een niet islamitisch buurland worden overvallen zo is het altijd gedaan en zo zal het gaan daar is de overbevolking ook voor bedoeld het fokken van strijders om de wereld te veroveren.
  Als je geen grote overschotten fokt dan kan je de her populatie van de wereld natuurlijk vergeten de imam en de geleerden zijn niet gek wij zijn dat door niet te willen zien wat ze doen en hoe ze het doen.

  Like

 9. Jan zegt:

  Politie tegen sharia-aanhangers

  Autodjihadisten eisen sharia en fakkelen dus(?) auto’s af

  Politie leeft zich uit op autodjihadisten

  Like

 10. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Het bestrijden van overbevolking is alleen mogelijk als eerst euthanasie wordt gelegalizeerd. Anders krijg je vergrijzing. Gruwelijke verminkingen kunnen het verzet tegen euthanasie breken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s