Premier Rutte prijst nazisme op Bevrijdingsdag (+ update)

Screenshot_24

(Door: Martien Pennings)

In het NON-journaal van vrijdag 4 mei 2013 gaf premier Mark Rutte duiding aan de bevrijding van de nazi’s in 1945. Hij deed dat door stiekeme propaganda te maken voor het oerste nazisme dat de wereld ooit gekend heeft: de islam.

Luister maar vanaf 3:06:

“En dat betekent voor mij dat je niet alleen zelf kunt beslissen wat je wilt en zelf allemaal keuzes in je leven kunt maken, maar dat je ook rekening houdt met andere mensen, met hún opvattingen, met hún vrijheid van meningsuiting, MET WELK GELOOF ZIJ AANHANGEN, MET DE OPVATTINGEN DIE ZIJ HEBBEN.”

Ik neem aan dat iedereen duidelijk is dat in boven geciteerde zinsneden álle geloven en overtuigingen bedoeld worden, maar . . . . . vooral toch weer dat ene prachtgeloof, u weet wel dat geloof van de vrede dat alle andersdenkenden elke vrijheid wil ontnemen en dat daadwerkelijk  in Nederland ook al doet met de vrouwen die erin gevangen zitten.

Rutte propageerde dat geloof waarvan Michaël Stürzenberger onlangs nog zei:

“Terwijl de discriminatie, de vervolging en het vermoorden van christenen in islamitische landen ieder jaar doorgaat, eisen ze bij ons islamcentra, moskeeën, islamitisch onderwijs en speciale regels voor moslims op alle levensterreinen. Mocht er aan een van deze dingen niet tegemoet worden gekomen, klagen ze onmiddellijk en luidkeels over “islamofobie”, de strijdkreet van ayatollah Khomeini. Onze politici doen zonder tegenspraak mee aan dit derderangs theater, omdat ze al gecapituleerd hebben voor de financiële macht van de Arabische wereld en het latente geweldpotentieel van islamitische fanatiekelingen. Het is alleen nog maar erbarmelijk . . .”

Overigens: het oerste nazisme dat de wereld ooit gekend heeft: de islam? Ja, we blijven proberen het erin te hameren: hier de meest uitgebreide uitleg en hier een kortere en hier de nog kortere en dan ook nog ten enenmale en ten anderenmale de uitleg van Emmet Scott.

UPDATEDit jeugdjournaal-filmpje van 14 november 2010 – (Dank je wel reageerder “Jan”) –  is alles zeggend over de prioriteit die het multikulklutsende establishment geeft aan het ontzien van de nazislam. Uit de antwoorden van Rutte blijkt namelijk dat Geert Wilders geen deel kan uitmaken van het kabinet puur en alleen omdat  Wilders de nazi-ideologie die islam heet, bestrijdt en afwijst. Dit brengt in herinnering de landverraders-&-collaborateurs-motie die Halsema, Pechtold, Cohen en Roemer op 27 oktober 2010 indienden toen het kabinet Rutte-met-gedoogsteun-van-Wilders nauwelijks was aangetreden. Die motie werd bijna kamerbreed aangenomen (uitzonderingen PVV en SGP) en daarin werd de regering verzocht “IN WOORD EN DAAD UIT TE DRAGEN DAT HET TEGENGAAN VAN ISLAMISERING GEEN DOELSTELLING VAN BELEID IS”. Laten we het nóóit vergeten!

________________________________________

Voor degenen die de domme cookies-terreur van de Publieke Omroep moet omzeilen, hier de hele link: http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1340676

Door:

Martien Pennings

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Appeasement, Islam, lafheid, landverraad, Naïviteit, Nederland, Overheid. Bookmark de permalink .

33 reacties op Premier Rutte prijst nazisme op Bevrijdingsdag (+ update)

 1. Goed dat je dit opmerkte Martien. Dat ik hem hoorde dacht ik precies hetzelfde

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Het is een dhimmie, een huigelachtige achterbakse lafaard.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  @Rutte, de allerslechtste minister-president die ons land ooit heeft gehad. Hij beloog zijn eigen achterban, denk aan de hypotheekrenteaftrek en dat er GEEN GELD meer naar Griekenland zou gaan! Het is gewoon een leugenaar, met een ruggengraat van rubber, een windbuil die met alle winden meewaait. Voor mij mag deze hypocriet met zijn roversbende nu nog optiefen!

  Like

 4. Tiemen Veenstra zegt:

  Hij heeft waarschijnlijk dezelfde tekstschrijver als die van het koningslied, dat zogenaamd is samengesteld uit ‘spontane’ bijdragen van het Nederlandse volk. U weet wel, de W van Welkom, ‘in welke god je ook gelooft’. Maar je kunt kletsen wat je wilt, Rutte, de islam hoort niet bij Nederland, netzomin als het nazisme!

  Like

 5. Jan zegt:

  Vorig jaar april, Mark Rutte:
  Premier Rutte wist vanmiddag even niet wat de Hollandsche Schouwburg is. Dat gebouw in Amsterdam gebruikten de Duitsers in de Tweede Wereldoorlog als verzamelplaats voor Joden die op transport werden gesteld.

  Journalist Julius Vischjager, die traditioneel de laatste vraagt stelt op de persconferentie van de premier, vroeg Rutte of hij wist wat de Hollandsche Schouwburg is. Daarop stelde Rutte de wedervraag: “In Haarlem?”
  Vischjager zei daarop: “U hebt toch geschiedenis gestudeerd?” Rutte antwoordde: “Jazeker, maar ik twijfel even.”
  Na afloop van de persconferentie zei Rutte desgevraagd dat hij door de verwarrende vraagstelling van Vischjager op het verkeerde been was gezet.
  http://nos.nl/artikel/364474-premier-rutte-even-in-verlegenheid.html

  Hoelang heeft hij ook al weer over zijn studie gedaan? Ik dacht 10 jaar. Meer flierefluiten, zuipen en studentikoos ahw’en dan aandacht besteden aan het verleden.

  Echt een socialist. Een ander de schuld geven van eigen domheid

  Like

  • Martien Pennings zegt:

   Ik kwam Julius laatst tegen in mijn buurt.
   Best wel een beetje erg oud geworden.
   Hij wilde de weg weten.
   Ja, want die is-ie inderdaad een beetje kwijt.
   Hij doucht nog weinig, lijkt me.
   “Weet je wie ik ben?”, vroeg hij.
   Ik kon niet meteen op zijn naam komen.
   “Julius Vischjager”, zei hij toen.
   En vervolgens zei ik meteen: “Van de Daily Invisible!”
   Hij stráálde!

   Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Rutte is Michael Stürzenberger niet, dat om te beginnen. Rutte is een vieze, smerige slijmerige lafbek -ik geloof zelfs, dat hij wat dat betreft zijn voorganger Balkenende met stukken slaat: Die kon destijds althans nog zichtbaar kwaad worden om het bedrog van Friso en zijn gangsterliefje. Rutte wordt over niets kwaad, hij likt alleen maar. -Hielen, wel te verstaan. En altijd de verkeerde: Die van de Bilderbergbende, die van de goedmensen en last but not least die van de moordzuchtige imams en verder alles wat moslim is.Alleen zijn eigen volksgenoten laat hij voortdurend verrekken; die zijn goed om hem via de stembus in het Torentje te hijsen, maar daarna….gauw bij het oud vuil ermee, hè Rutte? Donder op Man! Ga net als Bea rentenieren, dan kun je misschien kamerdienaar bij haar worden! (ze zal wel constant zo iemand nodig hebben want ik betwijfel of ze ooit iets zelf doet.) In ieder geval, voor iets anders deug je toch niet, godvergeten dhimmi!

  Like

 7. Deze knuffelaars maken er een levenstaak van om aan te tonen dat problemen in de multiculturele samenleving komen door een gebrek aan kennis en begrip. De fout ligt niet bij de allochtonen, maar bij ONS, wij weten te weinig over allochtonen. Wij snappen hun cultuur niet. Onze analyse van de multiculturele samenleving is fout, wij hebben een vals bewustzijn.

  Like

 8. Jan zegt:

  In feite zei Rutte dit al in 2010
  Mark Rutte over islam en Wilders
  http://jeugdjournaal.nl/item/198216-mark-rutte-over-islam-en-wilders.html

  Like

 9. van hoorn zegt:

  Rutte zet geen enkel geloof op de troon. Als premier van de meltpot die Nederland is kan hij dit niet doen, ook al is hij van huisuit hervormd.Rutte predikt begrip en verdraagzaamheid tussen Nederlanders en buitenlanders van alle gezindten. Hierin verschilt hij niet van Beatrix en Wim Lex.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Met betrekking tot die laatste zin: Een reden te meer om hem te dumpen zodra we kunnen!

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @van Hoorn 17.46. uur. Rutte is een hypocriet van Hoorn. Hij liegt en bedriegt net als Pinokkio. By the way, U komt mij bekend voor, is het Chantal, laarmans of Fulco…I smell a troll.

   Like

  • max zegt:

   Maar toch waag ik het om bij jou opmerking dat Rutte “begrip en verdraagzaamheid tussen Nederlanders en buitenlanders van alle gezindten” de volgende kanttekening te plaatsen:

   Ik las net een link van G. Deckzijl waarboven Oriana Fallaci geciteerd werd: “Wat heeft het voor zin degene te respecteren die ons niet respecteert? Wat voor zin heeft het hun cultuur of veronderstelde cultuur te verdedigen als zij de onze verachten?”

   Dus wij moeten begrip en verdraagzaamheid hebben, terwijl een groot gedeelte van de “buitenlanders van alle gezindten” niet willen weten wat begrip en verdraagzaamheid is?
   En intolerant staan tegen over alles wat anders is? GVD! Dat is woord wat bijna nooit uit mijn strot komt, moeten we ons laten onderwerpen? Want dat is de uitkomst van de prietpraat van Rutte!

   Blijf maar mooi politiek correct, van Hoorn, en gij zult opgevreten door hen die ons niet respecteren, en geen begrip en verdraagzaamheid kennen!

   Like

   • max zegt:

    En nog iets van Hoorn, ik besef donders goed dat Nederland meltpot is, en dat we met elkaar het moeten doen. Maar niet !NIET! en nog eens niet ten koste van onze democratie en onze vrijheid, waar we gisteren en eergisteren allemaal weer bij hebben stilgestaan! Zijn die offers toen voor niets geweest? Ik wil mijn vrijheid niet verkwanselen om die stomme prietpraat van Rutte!

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Max 18.37. uur. Prima dat U Oriana Falacci hier ter berde brengt. Zij wist heel goed wat voor nazi ideologie de islam is. Helaas is ze te vroeg overleden.

    Like

  • Martien Pennings zegt:

   Ik schat die Van Hoorn in als iemand die een kleinburgerlijk lulletje rozewater spéélt.
   Daartoe schrijft hij waarschijnlijk opzettelijk “meltpot” in plaats van “melting pot”.
   Hij doet geen enkele moeite om werkelijk iets coherents te schrijven dat ook maar de geringste kwaliteit heeft.
   Want ja, als er dus iets duidelijk is dan toch wel dat er wat betreft de islam géén sprake is van een “melting pot”, maar van een parallelle samenleving . . . . en wat voor een!
   Van Hoorn gooit elke keer een los handje kippenvoer in onze ren en dan kijkt hij wat de uitwerking is.
   Maar het is ook mogelijk dat-ie net zo dom is als-ie zich voordoet.
   Wat mij betreft mag je hem een mega-perma-ban geven, webmaster.
   Er komt – either way – tóch niks zinnigs uit.
   Mij irriteert-ie alleen maar.

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    Er zijn er meer die er zo over denken Martien. Ik had hem eigenlijk al een keer een ban gegeven, maar hij mocht in de herkansing.
    Kijk: hier een comment van Tom: “@van Hoorn 17.46. uur. Rutte is een hypocriet van Hoorn. Hij liegt en bedriegt net als Pinokkio. By the way, U komt mij bekend voor, is het Chantal, laarmans of Fulco…I smell a troll.”

    Ik denk inderdaad dat hij zijn kansen wat betreft zijn comments heeft verspeeld. Vanaf nu komt hij niet meer door! 😉

    Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Hallo Bert, ik heb de levensloop van Dhr. van Hoorn gelezen, spreekt eigenlijk voor zichzelf. De nodige jaren VARA en de nodige jaren STAATSJOURNAAL a la Noord – Korea. Zegt wel wat. Bedankt Bert.

  Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  Ik ben niet van plan rekening te houden met hetgeen Rutte gisteren riep over “hun vrijheid van meningsuiting”, met welk geloof(kuch, kuch, kuch) zij aanhangen.
  Nou Mark, ik hoop dat je dit leest, want van mij mogen “ze” zich eraan OPHANGEN, vandaag nog, dan zijn we van een hoop gelazer af. Want ik heb geen enkele behoefte aan de zgn “vrijheid” die
  “zij” propageren, sterker nog: wat wij onder vrijheid verstaan wordt door “hun” naar de hell verwezen, ze prijzen A.Hitler zelfs voor het over de kling jagen van zes miljoen joden.
  En met dat gore soort zouden we ook rekening moeten houden? Jij bent compleet van de pot gerukt, wéét je dat wel? Denk je echt dat alle rechtgeaarde Nederlanders jouw geneuzel over de islam en z’n totaal van vrouwenHAAT overlopende volgelingen voor zoete koek slikken?
  Donder nou gauw een eind op!
  Nee Mark, dat type “vrijheid” zal me aan m’n reet roesten. Jij bent namelijk totaal ongeschikt als minister-president van dit land, ik beschouw jou, naast Samsom en z’n pro-islam-bende*, als één van de ergste na-oorlogse nieuwe NSB-ers die dit land ooit heeft voortgebracht. Ik schaam me kapot dat ik in een land woon met jou als minister-president. Ik hoop dat je rampenkabinet ruim voor de houdbaarheidsdatum in mekaar dondert, want dit land verdient beter, VEEL BETER.
  *>> http://tinyurl.com/6fl3tpo

  Like

 12. Laarsman klaagt op Artikel 7 ook over de fascistische site van E.J. Bron… en de laatste tijd klaagt ie over de islamkritische schilderijen van ondergetekende die ook vaak op de site van Artikel 7 staan, gelukkig wel!

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Het wordt tijd dat Laarmans een ongelukje krijgt, vind ik….

   Like

   • Laarsman schrijft dagelijks (Linkse) reacties op Artikel 7. Hij krijgt van allerlei kanten scherpe Rechtse kritiek te verduren. Hij staat daar werkelijk als eenling het op te nemen voor de islam (Allah). Toch weet ie van geen wijken… apart figuur! Ik had ook twee van die domme Linkse collega’s. En ik ken nog wel meer Linkse personen. Die zijn net zo dom als Laarsman!

    Like

 13. G.Deckzeijl zegt:

  Kok..??? In Auschwitz..???? D’r was nauwelijks iets te vreten. Ja, die bewakers zorgden wel goed voor zichzelf…
  http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/1627943/2013/05/06/93-Jarige-bewaker-van-Auschwitz-gearresteerd.dhtml

  Like

 14. Wachteres zegt:

  Zonder twijfel ons aller Laarmans …… zijn stijl is onmiskenbaar …… altijd dezelfde riedeltjes.

  Artikel 7 dumpt hem pas als iedereen daar verdwenen is vanwege zijn ‘ínzichten’ die men op den duur wel kan dromen.

  Like

 15. lucky9 zegt:

  Canvas vandaag 6/5/13 om 22:40 De inspanningen van Martien P. hebben resultaat geboekt!

  Etienne Vermeersch geeft Bert Anciaux een pak rammel op diens islamofiele kloten! Thats the way i like it! Zie http://nageltjes.be/wp/?p=4006

  Bij de weg, hoe “bankroeter” Belfius wordt, hoe meer reclame er voor uitgezonden wordt op de Belgische Staats-televisie! Hoe zou dat nu kunnen mogelijk zijn? Nog minder winst onder nul en toch meer zendtijd? … Laarsmans gelijke.

  Moet ik meer zeggen? Laarsmans stinkt. Laarsmans is een parasiet! Laarsmans is een nazi-gelijke. Een fascist, Quoi?

  Een islamofiel in vermomming.

  Like

 16. rommel zegt:

  Laarmans is geen islamofiel in vermomming of een dhimmi. Laarmans is een autochtone moslim of heeft aangetrouwde moslims in zijn familie. Dat niemand dat nog door heeft. Laat je niet bedotten door zijn eeuwige mantra dat die aan alle religies een broertje dood heeft. Dat is alleen maar camouflage. Ander vraag je hem maar naar de Stichting Moskee Alfath in Hoorn voor meer informatie omtrent zijn bevreemdende gedrag. Wegens security en bronbescherming laat ik me er niet verder over uit. Maar vraag hem maar is naar naar zijn betrekking tot die islamitische stichting in Hoorn voor wat meer opheldering.
  Zeg maar dat rommel je gestuurd heeft.

  Mijn ondergrondse verzetsbeweging heeft ondanks intensief research nog geen overtuigend bewijs kunnen leveren dat Laarmans en van Hoorn 1 en dezelfde persoon zijn. Maar we houden het in de gaten. Zodra we daar opheldering over hebben brengen we u uiteraard op de hoogte.

  Like

 17. Mark Rutte?De grootste lul die ooit min.president geweest is.Een lul?die heeft hij nieteens alleen maar een jeukbultje.En heb je die kop al eens gezien?net de kont van Salomo.

  Like

 18. De industriële vernietiging van Joden ging niet over geloof. Die kwalmende kippenek in dat torentje is zoals immer de draad van het verhaal weer eens kwijt. Weg met die levensgevaarlijke gek.

  Like

 19. Avidia zegt:

  Neem van mij aan dat die Laarmans of welke naam dan ook een kwaadaardige racist is, ik twijfel of hij aangenomen is door de europ die kwalijke reacties moet registreren, of gewoon een domme boer is, die interessant wil doen. Niets is interessant aan die Laarmans, het is gewoon een domme N.H. boer die nooit verder gekomen is als waarin hij is opgegroeid.

  Trouwens, ik heb ergens gelezen dat die Laarmans moet worden geaccepteerd door de nieuwe beheerders van Art 7, weet iemand hiervan iets af???? Hij is behoorlijk storend daar, de hele Art7 gaat ervan ten onder. Graag reacties.

  Like

 20. Pingback: Wanneer politici een vis uit het water gaan lullen… | AmsterdamPost – De keerzijde van het nieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s