Bouazza: “Islam is een dode foetus”

Screenshot_6

Dat de Arabische Lente een gure winter is gebleken voor secularisme, democratie en de veiligheid van burgers in het algemeen en vrouwen in het bijzonder wisten we al. Dat de Moslimbroederschap zou zegevieren, en niet alleen de afdeling Cairo maar ook de tentakels ervan die reiken tot diep in de stadswijken in West-Europa is gevoeglijk bekend. Dat de ware bevrijding van de Arabische wereld start met het afwerpen van het juk van de Islam begrijpt een kind. Tenminste. Dat snapt iedereen die niet bevangen was door naïeve policor-jubelstemming met Arabierische cheerleaderneigingen. Dat wist iedereen die niet tegen de klippen op de revolutie romantiseert vanuit een comfortabele positie langs de zijlijn. Dat begrijpt iedereen die zich baseert op feiten in plaats van telefoongesprekken met haar vriendinnies. Kortom: dat wist iedereen behalve Arabistenkipjes Petra Stienen en Monique Samuel. Die worden in de voormalige grachtengordel-nuancefolder HP/De Tijd dan ook genadeloos gefileerd door Hafid Bouazza, die in zijn brisante betoog even wat waarheden aanstipt als:

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Arabische Lente", "goedmenschen", "Nuttige idioten", Islam, Islamisering, islamofascisme, Moslimbroederschap, Moslims. Bookmark de permalink .

6 reacties op Bouazza: “Islam is een dode foetus”

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Op pagina 35 van deze pdf…. http:/tinyurl.com/7zl4y95
  … staat nog een juweeltje van H.Bouazza uit 2007.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Zo en wat zeggen onze linkse-gekkies en moezelmanknuffelaars hiervan, zoals Petra Stienen, de halve zool Bertus Hendriks, de malloten en huichelaars Pauw en Witteman. Want nu komt het commentaar, van iemand die het ECHT kan weten. Zo RODEN wat gaan jullie hierop zeggen?

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  http://tinyurl.com/7zl4y95
  Feitelijk is Mustafa Kemal Atatürk voor wat betreft die dode foetus H.Bouazza de baas.
  Hij beschouwde de islam als een absurde theologie van bedoeïnen, een rottend kadaver dat onze lijven vergiftigt.
  Zie verder pagina 1 van die pdf.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Kijk, zo herken ik HP/de Tijd tenminste weer een beetje. Ik vond de inhoud wat bloedelozer geworden sinds ze zich van week- tot maandblad hadden getransformeerd, maar misschien moesten ze hun draai nog vinden….? Hij valt, denk ik, overmorgen bij mij in de bus -ben er al ca. 30 jaar op geabonneerd. Dat artikel van Bouazza ga ik dan meteen eens lezen.

  Like

 5. Citaat: “Deze knuffelaars zijn de goedmensen. De zogenaamde intellectuelen. Zij die maar al te graag een beroep doen op hun academische achtergrond, om normale mensen uit te leggen hoe allochtonen denken en doen. Zo van: “nee, jullie zien het verkeerd, die Turkse jongeren zijn niet antisemitisch, ze zijn onwetend. Dit komt door hun migratiegeschiedenis, cultuur enzovoorts.” Deze knuffelaars maken er een levenstaak van om aan te tonen dat problemen in de multiculturele samenleving komen door een gebrek aan kennis en begrip. De fout ligt niet bij de allochtonen, maar bij ons, wij weten te weinig over allochtonen. Wij snappen hun cultuur niet. Onze analyse van de multiculturele samenleving is fout, wij hebben een vals bewustzijn.
  Deze knuffelaars vinden zichzelf slim, want zij lezen Spinoza, Nietzsche en Kant. Als je het niet met hun eens bent, ben je per definitie dom, heb je geen moraal en geen diepgang!”

  Like

 6. luckybee zegt:

  Dit zegt de koraan over legale leugens dat kan heel ver gaan hoor.
  Soera 5 vers :” 89. Allah zal u niet ter verantwoording roepen voor uw ijdele eden, maar Hij zal u ter verantwoording roepen voor de eden welke gij in ernst aflegt. De boetedoening er voor is: tien armen te spijzigen met het gemiddelde voedsel waarmede gij uw huisgezinnen voedt, of hen te kleden, of het vrijmaken van een slaaf. Maar wie dat niet kan doen zal drie dagen vasten. Dit is de boete voor uw eden, wanneer gij zweert. Maar houdt uw eden. Zo legt Allah u Zijn tekenen uit, opdat gij dankbaar moogt zijn.

  Quote:
  Soera 2 vers:” 225. Allah zal u niet ter verantwoording roepen voor uw ijdele eden, maar Hij zal u ter verantwoording roepen voor hetgeen uw hart heeft verdiend. Allah is Vergevensgezind, Verdraagzaam.

  Quote:
  Soera 16 vers :” 106. Wie Allah verwerpt, na te hebben geloofd – behalve hij die wordt gedwongen terwijl zijn hart in het geloof vrede blijft vinden – en zijn hart voor het ongeloof opent, op hem rust Allah’s toorn; en er zal een grote straf voor hem zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s