Leerling (16) slaat zwangere lerares ziekenhuis in

Screenshot_52

Een 16-jarige ontspoorde leerling van het VTI in Ieper heeft gistermiddag aan de schoolpoort zijn vijf maanden zwangere lerares een kopstoot en enkele rake klappen gegeven. Hij kon het niet verkroppen dat hij vorige week definitief van school werd gestuurd na eerdere bedreigingen tegenover de lerares.

Het incident gebeurde gistermiddag rond 15.30 uur, toen de zwangere lerares van het VTI in Ieper met haar klas eventjes buiten de schoolmuren was. De leerlingen moesten als opdracht in de omgeving van de schoolpoort het vuil van de straat rapen.

Toen de lerares even alleen was, werd ze plots verrast door de 16-jarige leerling. Hij stond haar op te wachten nadat hij vorige week door de directie definitief van school werd gestuurd. De jongen stapte naar de vijf maanden zwangere lerares toe en gaf haar prompt een kopstoot. De vrouw riep nog dat ze zwanger was en dat hij haar met rust moet laten. Maar de jongeman gaf haar integendeel nog enkele rake klappen. Hij probeerde ook nog tevergeefs haar gsm te stelen. Daarna vluchtte hij weg.

Alles goed met baby

De zwangere lerares werd gelukkig snel bijgestaan door omstanders. Met een ambulance werd ze naar het Ieperse ziekenhuis gebracht, waar ze meteen enkele tests onderging. ‘Gelukkig gaat het intussen beter met haar. Uit de eerste onderzoeken blijkt dat ze het goed maakt en dat er ook niets aan de hand is met de baby. Wat een geruststelling’, bevestigde de familie van de lerares gisteravond.

Of de jonge dader gisteravond al werd ingerekend door de politie, is nog onduidelijk. Wel staat vast dat hij geen onbekende is voor de politie. De lerares in kwestie diende slechts enkele weken geleden nog een klacht in tegen hem omdat hij haar had bedreigd.

Naar verluidt pikte de jongen – die van Marokkaanse afkomst is – het niet om te gehoorzamen aan een vrouwelijke leerkracht. Tijdens een dispuut zou hij zich toen bijzonder agressief hebben opgesteld.

Bij het VTI in Ieper was de directie gisteravond niet bereikbaar voor commentaar. Maar volgens een welingelichte bron werd de jongeman net wegens die bedreigingen aan de zwangere leerkracht vorige week van school gestuurd.

Bron:

http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=DMF20130506_00570265

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in België, Islam, Islamisering, Marokkanen. Bookmark de permalink .

77 reacties op Leerling (16) slaat zwangere lerares ziekenhuis in

 1. E.J. Bron zegt:

  Ach, een incident. Heeft uiteraard helemaal niets met de islam te maken…! 😦

  Like

  • Willie zegt:

   Nee he? Hier in mijn apeland mogen die gevaarlijke moslim-zombies ook hun zin doen, da’s duidelijk, en niet alleen om dit geval hoor
   Wat wordt t ? Och meneer, hij wist niet beter wegens zn opvoeding(???)
   of ; in zijn cultuur zijn vrouwen toch maar objecten met een gat in(waarmee we ons kwakkie kwijt kunnen raken)??? Wanneer worden die idioten hier eindelijk s wakker ?? Wanneer men hun vrouw, dochter aangerand heeft?? Of iemand een mes in zn bast kreeg?? Bij mij zou t simpel zijn : je verdient t niet om op deze bol rond te lopen, dus SODIUM PENTHOTAL in zn kl….. en gedaan ermee !!!!

   Like

   • Joannes den Hollander zegt:

    Willie 13.40. Citaat: in zijn cultuur zijn vrouwen toch maar objecten met een gat in(waarmee we ons kwakkie kwijt kunnen raken)???

    We ???? Een grapje denk ik. Al waren het de laatste vrouwen op aarde. Ik moet er niet aan denken, brrrr je zou er spontaan impotent van worden. Wat een onmenselijke straf als je er toe gedwongen zou worden. Ik schiet hem nog liever op de kachel zodat het met een sisser afloopt. Anders wordt de wereld weer opgescheept met zo’n ellendig stuk tweepotig ongedierte.

    Like

   • Willie zegt:

    Johannes, me we bedoelde ik natuurlijk ZIJN stambroeders, zeker niet wij hihihi , er zijn hier ondanks emancipatie(bwaahh) toch nog leuke vrouwen,jong en oudere, genoeg te vinden ,niet?? Op de kachel zie je tenminste nog wat springen, hahahahah

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   E.J. Bron, 13.22u. Uiteraard weet ik best hoe U dat bedoelt, Webmaster: Alles heeft het met de Islam te maken! EN met hun verdomde macho-cultuur! Vóór ik aan de betreffende zin toe was gekomen wist ik al, hoe het zat: Die jonge klootzak is niet gewend om vrouwen te gehoorzamen, dààr zit het ‘m in! Van Huis uit krijgt hij dat natuurlijk ook totaal niet mee; je moet er niet aan denken, hoe hij tegen zijn moeder is! Hij is zestien? Van mij mocht hij minstens twee jaar tuchthuis krijgen mèt TBS! (Of iets dergelijks) En een INTENSIEVE inburgeringscursus, hóe hij tegenover vrouwen dient te staan. God, wat hààt ik die knullen met hun rifapen-mentaliteit!

   Like

   • Willie zegt:

    Theresa, jij bent te braaf met je idee van straf , helpt geen zier meid , alleen KEIHARDE zero-tolerance kan misschien iets helpen aan dit gespuis

    Like

   • Flutsehut zegt:

    – een onwaarschijnlijk hierop volgende celstraf laten uitzitten
    – de-neutraliseren
    – voor de kust van Marokko uit de boot schoppen
    – de prachtjongere laten zwemmen naar de kust
    – Marokkaanse autoriteiten inlichten en niet meer aan denken

    Like

 2. Martien Pennings zegt:

  How many roads must a man walk down, before he grabs his Kalazjnikov.
  (Heel erg vrij naar Bob Dylan.)
  Als ik nou de man was van die lerares, had-ie al niet meer geleefd.
  Zo ware helpe mij God almachtig.

  Like

  • Martien Pennings zegt:

   “Een 16-jarige ontspoorde leerling”: en wanneer krijgen de multikul-klutskoppen een keer door dat zo’n ploertje niet ontspoord is, maar precies in het spoor loopt van de cultuur waarin hij is opgevoed? En dat het niet uitgesloten is dat – met een achtergrond van 70 generaties nazislam en inteelt- hij waarschijnlijk genetisch defect is, en dat er hordes meer van zijn soort zijn?

   Like

   • Willie zegt:

    Dus die SODIUM PENTHOTAL is niet zo slecht bezien van me ,niet ?? Heheheh
    Onkruid en ongedierte wordt toch ook uitgeroeid dacht ik ?

    Like

  • Hans Jacobs zegt:

   Dat is nou het verschil tussen jou en mij.
   Ik zou er langer van genieten!
   Vrij naar Hannibal Lecter.

   Like

  • Willie zegt:

   Agreed Martien, is een Colt ook goed ??

   Like

 3. daiyu-ninja zegt:

  En zo gaat het maar door.
  Dat tuig weet maar niet van ophouden.

  Like

  • Flutsehut zegt:

   In Nederland heeft men kennelijk onvoldoende motivatie om er mee te stoppen.

   Pas als de islam verboden wordt, op grond van het nazistische gedachtengoed van de islam – dit keer tegen alle niet-moslims, zullen islamieten hun biezen pakken, bijkans zal er geen woningnood meer bestaan, kan de ruimte die moskeeën innemen gebruikt worden voor andere aangelegenheden, lopen gevangenissen werkelijk leeg en worden de straten leefbaar, allemaal mede mogelijk gemaakt door onze Exit uit de EU en de Euro.

   De PVV is echt de enige optie als je wilt dat Nederland weer Nederland wordt.

   Like

 4. Helena zegt:

  Nee net als hier hebben ze ook daar geen Marokkanen probleem.
  Echt niet hoor, heus.
  Ik kan alleen maar steeds maar weer hopen dat er steeds meer ogen open zullen gaan.

  Like

 5. F Bonebakker zegt:

  Maar wel weer een kut marokaan

  Like

 6. Hans zegt:

  Allemaal omdat ze kleine pikkies hebben en geen vrouw kunnen bevredigen.
  Kijk, ze hebben wel het kroeshaar van de negers die vroeger over het rifgebergte zijn getrokken en dat scheren ze af want ze vinden negers minderwaardig. Ze zouden echter wel het gereedschap van de negerts willen hebben, maar door een wrede speling van de natuur zijn alle marrokaantjes klein geschapen.
  En dus compenseren ze die frustratie met vrouwenhaat en vooral veel eer.
  (Maar daar wordt ie niet groter van…)

  Like

 7. jowitteroos zegt:

  En weer die klote islam…………….maar niets aan de hand hoor, gewoon een incidentje……de zoveelste. Voor die zogenaamde intelligente die weigeren een rode draad te zien in dit soort incidentjes………dat het jullie morgen moge overkomen……………randdebielen

  Blij dat het goed gaat met de vrouw en baby…..

  Like

 8. Wachteres zegt:

  Nog een paar jaar en deze figuur heeft een vrouw en als ze niet doet wat hij zegt, wordt ze op afgetuigd, zwanger of niet.

  Als er desondanks kinderen blijven leven dan worden ze door zo’n primitivo ‘opgevoed’ en gaat de geschiedenis zich in veelvoud herhalen.

  Wanneer worden de links/liberale multiculti’s eens wakker?

  Like

 9. Jean zegt:

  Dat smerig vergif zit al overal met alle gevolgen voor onze Vlaamse resp. Nederlandse samenleving.
  Niemand, buiten de linkse rode en groene ratten, moet er iets van hebben of wil er mee omgaan, iets wat ook zeer moeilijk is met primitieve onderontwikkelde gewelddadige barbaren.
  De linkse rotzooi wil via allerlei slinkse wegen ons die waanzin op te dringen wat uiteraard tot een explosie zal leiden waarbij die linkse rotzooi de meeste klappen zal moeten opvangen.
  Wil willen gee islam in onze samenleving, wij tolereren geen islam in onze samenleving en wij zullen NOOIT die achterlijke waanzin aanvaarden of er rekening mee houden.
  Als de politieke bende tekort schiet in de beveiliging van het eigen volk dan zullen wijzelf dat moeten gaan doen want wij “eisen’ een leefbare veilige welvarende Vlaamse resp. Nederlandse samenleving ZONDER die achterlijke gewelddadige waanzin.

  Like

  • Henny Clemens zegt:

   Jean@,
   Zo zal het inderdaad moeten gaan gebeuren, en het mag van mij vandaag.
   Is het in Belgié al zo dat je geen comentaar meer mag hebben op de islam?
   Daar waren geluiden dat islam bashen waarschijnlijk verboden wordt? En dan?
   Als het de rooie gekken bij jullie lukt ben ik bang dat Nederland zal volgen!
   Zal dat de druppel zijn die onze gelukkige multiculti samenleveing zal doen springen?
   aach wat jammer zeg.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Henny Clemens 17.52u. Het is inderdaad heel zorgwekkend, Henny, maar zo ver is het toch nog niet.
    Op de eerste plaats moet die onzinnige resolutie -dat is niet hetzelfde als een wetsontwerp- er nog dóórkomen. En er zijn genoeg deskundigen die het waanzin noemen -wat het gewoon ook ís. En ten tweede is Nederland nog weer nèt iets anders: Ik ben al gestuit op de analyse van Ewout Klei, historicus op Joop.nl, die stelt dat Nederland weliswaar ook haar politici heeft die uit hetzelfde hout gesneden zijn als deze pracht-exemplaren, maar dat een dergelijk wetsvoorstel voor de Nederlanders toch een brug te ver is: Zo diep zit de vrijheid van meningsuiting hier er ingebakken. En weet je, ondanks dat we natuurlijk de vinger aan de pols moeten houden, ben ik tóch geneigd dat niet al te ongeloofwaardig te vinden.

    Like

   • Jean zegt:

    Henny,
    Wat die achterlijken van de politiek ook mogen denken of wensen, wij zullen er ons geen bal van aantrekken, het enige wat die leeglopers goed kunnen en dagelijks toepassen is ‘lullen en zakken vullen’ maar ook aan dat liedje komt een einde zelfs sneller dan hun enkele simpele hersencellen kunnen vatten.
    We weten dat de kleinste lichtjes onderdak zoeken in de politiek, daarom dat de burger zo van dat zootje ongeregeld moet walgen, het nepotisme viert er hoogtij, nogal wiedes, wat is er nu zaliger dan je leven lang kunnen parasiteren op de gemeenschap? gemakkelijk en rendabel.
    Ze likken nog liever een moslimreet dan op te komen voor de veiligheid én leefbaarheid van eigen volk. We hebben daar een prachtig woord voor: LAFAARDS.
    Het wordt hoogtijd dat wij ze het zwijgen opleggen door gewoon “de democratie” toe te gaan passen w.w.z. wij burgers bepalen via stemmen wat er moet gebeuren en de enkele politiekers die we nog zullen overhouden voeren uit wat wij ze opdragen, dat blanco kaartje nemen we ze af want dat gelul in die praatbarakken irriteert mateloos.
    Politiekers is een overbodig zootje ongeregeld waar geen fractie respect voor bestaat, een zootje waar we onze rug laten aan zien en dan heb ik het nog niet over die totaal waardeloze club leefloners die geen enkele toegevoegde waarde vertegenwoordigen, gewoon ballast.
    Er is nog veel werk aan de winkel in de lage landen willen we een welvarend veilig en leefbaar land overdragen aan onze kinderen en kleinkinderen.

    Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  Als die lerares familie van me was geweest, had die verdomde mocro nu een gebroken nek.

  Like

 11. Er staan zat van die berichten in de landelijke kranten, maar dan staat er niet bij “van Marokkaanse afkomst”. Wij raden het al. Zo’n Marokkaanse ventje neemt een soort eerwraak op de lerares. Omdat zijn eer is aangetast omdat ie van school is gestuurd. Moslims zijn toch zulke ‘eervolle’ mensen?! Ik ben ook definitief van school afgestuurd toen ik 15 was. Ik was blij toe, voor mij een uitkomst. Kon ik (zwart) werken, veel geld verdienen en mijn geld opmaken (genieten van mijn leven)! Ik zat tegen mijn zin op school. Ik leerde met tegenzin. Had zeer slechte cijfers en had toch van school gemoeten. Ik ben vaak mishandeld door schoolleraren. En dat in Spakenburg, een christelijk dorp?!

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Waarom verbaast het mij niet, dat het weer het LICHTGETINTE gespuis is? Nu, ben het met vorenstaande reacties eens, een enkele opmerking nog. Als men kijkt naar OPSPORING VERZOCHT dan zie je, dat de meest gezochten, marokkaans riftuig zijn. Verder al dat geweld is onderdeel van de nazi ideologie islam!

  Like

  • Jean zegt:

   JUIST, deel dezelfde mening.
   Opsporing verzocht zal niet lang meer in de ether komen, steeds hetzelfde uitschot wat gezocht wordt, dat is niet ‘populair’ voor de linkse winkel.

   Like

 13. Hans zegt:

  Ik ken in elk geval steeds meer Nederlanders die de extra mile zullen gaan wanneer het in hun naaste kring zou gebeuren.
  Het is gewoon wachten op een krantenbericht van eigenrichting, waarschijnlijk met stevige details.
  En dan is de NL overheid echt mede-schuldig.
  Als je het geweldsmonopolie hebt, en je laat willens en wetens dit soort rifapen op de maatschappij los en je grijpt vervolgens na talloze incidenten niet in. Dan zullen burgers het zelf moeten doen. Dat gaat ervan komen.
  Maar gelukkig zijn intussen die kleuters bekeurd, van die bloemen. Dan zijn ze er wel he? De stadswachten.
  Zo ongeloofijk typisch Nederlands.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Hans 16.22. uur. Inderdaad kleine kinderen bekeuren, vraagt weinig dapperheid. Net als het gegeven, dat onze POLITIE, werken voor de BELASTINGDIENST, door steels met een lasergun automobilisten te naaien die 5 km. te hard rijden. Maar MAROKTUIG aanpakken, dat is niet echt hun ding!

   Like

 14. Wachteres zegt:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2317525/Woman-Jordan-stabbed-20-times-face-chest-brother-wanted-cleanse-family-honour.html

  Broer heeft zus 20x gestoken, omdat ze alleen het huis verliet. Haar keel was opengesneden.

  2 weken eerder was een zwangere vrouw verbrand gevonden, vanwege ‘eerwraak’.
  Haar keel en haar buik waren opengesneden.

  In het Arabisch koninkrijk vinden jaarlijks 15 t0t 20 ‘eerwraak moorden’ plaats.

  Dat wil zeggen, voor zover men weet..

  Like

  • Het zal veel meer gebeuren. Maar dat willen ze niet weten. Een enkele keer geven ze het toe maar natuurlijk hebben ze hun zwijgplicht, evenals de linkse media en ziekenhuis personeel…

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Wachteres 16.23. uur. Maar volgens onze min.pres. ” rubberen Rutte”, is de IESLAM toch echt een godsdienst. Zij is echter het werk van satan, en is gewoon net als de NSDAP een NAZI IDEOLOGIE. Wachteres, velen willen het gewoon niet WETEN!

   Like

  • Martien Pennings zegt:

   Geloof maar gerust dat PER WEEK is, wachteres: het is het topje van een ijsberg.

   Like

 15. Henny Clemens zegt:

  Ik las, terwijl hij zijn heldendaad verrichte er omstanders waren die de lerares te hulp schoten hij weg vluchte, ja hij probeerde de mobiel ook nog te stelen zodat hij versterking kon oproepen, de “held” want met een hele groep durven ze wel.
  Maar hier krijg je geen hulp van omstanders, (eigen ervaring) ze weten niet hoe snel ze weg moeten komen.
  En dát zou nu eens moeten veranderen, het zou een stap zijn in de goede richting.

  Like

 16. G.Deckzeijl zegt:

  Terrible: je kletst weer ’s uit je nek. Het ging die verdomde mocro niet om eerwraak*, dat is heel iets anders. Vrouwen dienen zich binnen de moslimwereld onderdanig aan de man te gedragen, moeten de ogen neerslaan en mogen niet als vrouw herkenbaar zijn. Dat is in een notedop de minderwaardige behandeling van vrouwen binnen de islam.
  *gratis les>> http://www.amsterdampost.nl/ach-annette-van-soest/

  Like

  • @Gerrit; Jij bedoelt “eermoord”. Maar ik heb het niet over eermoord maar over “een soort eerwraak”. Goed lezen, Gerritje! Ik heb toch niets misschreven naar mijn mening. Als ik schrijf dat Allah de Duivel zelf is en dat leest een moslim en hij snijdt dan mijn keel door is dat natuurlijk ook een soort eerwraak. Omdat ik Allah en dus ook die moslim beledigt heb. In hun eer aangetast heb. Dan is die wraak van hen beiden. Begrijp je het een beetje, Gerritje? Eerst goed lezen voor je Jack Terrible beschuldigd!

   Like

 17. Martien Pennings zegt:

  Hier het originele Franse bericht
  http://www.sudinfo.be/719257/article/regions/liege/actualite/2013-05-07/liege-un-policier-se-fait-tabasser-par-trois-jeunes-a-droixhe
  en hier de google-vertaling, die ik niet heb gefatsoeneerd, maar zo is het ook wel duidelijk:

  Luik: een politieman wordt geslagen door drie jongeren

  Maandag, kort na 17u, een politieman, die niet had dienst op het moment, werd letterlijk in elkaar geslagen door drie jongeren Straat Gay Village. De drie jongeren blokkeerden de weg met hun auto na het snijden prioriteit aan de politie die vervolgens maakte een gebaar van afkeuring. De politie, de civiele en niet in gebruik is, zei ze dat hij een lid van de veiligheidstroepen was. Dit was nog meer opgewonden jongeren die hebben gestreden tegen hem.
  De drie jongeren, in de leeftijd twintig jaar en communiceren in het Arabisch volgens het getuigenis van verschillende getuigen gaven meerdere trappen en stoten de officier aan de grond.
  De laatste had zijn heil … dat een andere officier, niet étiat niet meer in gebruik en passerende helemaal toevallig. De laatste, commissaris, was op een motorfiets. Het zien van een rij auto’s, hij opstaan en zag een menigte die de strijd keek. Commissaris motorfiets woord. Hij reed op de drie jongeren om hen bang te maken. Beiden terug naar hun auto kregen. De derde bleef de politieman liggend op de grond raakte.
  De commissaris greep toen naar de weg. De drie personen konden ontsnappen maar hun nummerplaat werd genoteerd. Het is pas wanneer de Commissaris erkend dat de man op de grond, bloed op zijn gezicht was een van zijn collega’s.
  Met het kenteken, heeft de politie een verdachte gearresteerd. Een Adil, 19 jaar oud. Verwezen naar het Hof van Luik, gaf hij de feiten, maar niet de identiteit van zijn twee medeplichtigen niet openbaar maken. Zijn zaak werd berecht.
  Meer informatie in onze publicaties op woensdag.

  Like

 18. Joannes den Hollander zegt:

  Willie 19.02 Ik begreep zeker dat je zijn geloofsbroeders bedoelde. Ik schreef het derhalve ook als grap. Er lopen hier in Nederland zeker mooie en aardige vrouwen rond. Waarom kom ik als vrijgezel echter altijd van die linkse mutsen tegen? Ze proberen altijd zoals ons over te komen, maar na een kort gesprek merk je toch dat ze veelal de ziekte van links hebben. Mocht je een jonge vijftiger met soortgelijke ideeen zoals wij hier over het algemeen ventileren, dan houd ik mij van harte aanbevolen. Het schijnt dat dit soort dames erg schaars is. Althans in het Zuiden des lands. Veel verder zoek ik het dan ook niet.

  Like

  • Willie zegt:

   Joannes, tja, die linkse mutsen he? Dat zijn die ”ge-emancipeerde” dames(??) die ik bovenaan vermeld met bwaah erachter,hehe . Hier in Belgie(ja,ben een Belg) noemen we die t Dolle-Tanten-Cabaret,echter : niemand kan er echt mee lachen
   Tip : zoek hen eens in het Country-Western milieu , lopen er daar nog wel met een 2 loop rond zag ik :dames naar mn hart

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Willie 21.25. uur, op 7/5. ’t Dolle-Tanten – Cabaret, whoehahahaha. Geweldig Willie, ik lach me te barsten.

    Like

 19. Benesha zegt:

  Dit gaat niet blijven getolereerd worden door de modale burger. Vooral niet omdat de domme politici zoals Anciaux met hun islamofobie wetsvoorstel een brug te ver zijn gegaan. Gisteren debat op tv, vandaag enorm veel verontwaardigde reacties op mainstream sites. Dit wetsvoorstel gaat over precies één jaar de Vlaams nationalistische rechtse partijen de grote overwinning bezorgen. Hopelijk valt hun anti islam masker dan niet af en doen ze er werkelijk iets aan. Alhoewel. Toen een NVA burgemeester de hoofddoek verbood in de gemeenteraad van Boom werd deze direct teruggefloten door de partijtop. Ik vrees, eens NVA aan de macht gestemd, dat deze ook hun kar 180 graden gaan keren. Wat rest er ons dan nog dan het recht in eigen hand te nemen en de revolutie te starten. Jammer maar helaas.

  Like

 20. G.Deckzeijl zegt:

  Terrible, je zoekt ’t maar uit. Jij verdraait de boel, barst voor mijn part. Er zitten al heel lang een paar steken bij je los. Ga maar onkruid wieden. Dat houdt je van de straat.
  Bye

  Like

 21. E.J. Bron zegt:

  @G. Deckzeijl en @Jack Terrible

  KAPPEN NU!! Hebben jullie niets beters te doen dan elkaar af te zeiken? Vechten tegen de islam, de islamisering en de communistische EU bijvoorbeeld!?

  Webmaster

  Like

 22. lucky9 zegt:

  Benesha om 20:46
  Precies! Het is bang afwachten. Maar anderzijds is één ding ook zeker: stemmen voor de partijen die nu aan de macht zijn, is het toppunt van idiotie. Als de NVA zijn ‘kazak’ of kar draait zullen we echter voor de zoveelste keer belogen, opgelicht en bedrogen zijn. Als de NVA een intelligente reflex kàn opbrengen wordt Vlaanderen onafhankelijk van de parasieten en andere islamofiele roofdieren.
  Tot nader order blijven de enige schildwachten van Vlaanderen zij die in de MSM belasterd worden en er afgeschilderd worden als fascist, nazi, islamofoob en racist. Vergeet niet dat Vlaanderen Nederlands zuidergrenzen buffert. Wees bewust, denk!

  Like

 23. Jade zegt:

  Gevalletje micro-cosmos.
  1 SMS-je en er komen 30 a 40 stink-moslims opdraven,
  gewapend met IKEA-messen, en helemaal klaar om te prikken.
  En alleen hier al vechten twee Hollanders elkaar de tent uit.
  Het spijt men heren, maar op deze manier gaan we het wel verliezen…

  Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Het zou natuurlijk ook vanwege een gevoel van onmacht en frustratie kunnen komen dat men zo op elkaar reageert Jade. De overheid maakt het ons nu eenmaal niet gemakkelijk. Als de tijd er is dat de bezetter gedwongen word om naar zijn land van oorsprong terug te keren, verwacht ik niet anders dan dat iedereen hier eendrachtig aan meewerkt.

   Like

 24. G.Deckzeijl zegt:

  Ik heb mijn steentje ruimschoots bijgedragen, dacht ik.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Inderdaad……….. Ik bewonder Uw bijdragen op de verschillende blogs ook heel erg. Ook de links doorgegeven etc. En ben niet de enige denk ik.

   Like

  • BertG. zegt:

   Dat doen we allemaal. Of hebben we hier een punten systeem.
   Elk bijgedragen steentje is waardevol.
   Niet 1 meer of minder. En je haalt er uit wat je wilt bij iedereen die een steentje bijdraagt.

   Like

 25. luckybee zegt:

  Dit heeft Jezus Christus gezegd over getrouwde mensen.
  1 Korinthe7 Over het Huwelijk vers 1-40.
  32 En ik wil, dat gij zonder bekommernis zijt. De ongetrouwde bekommert zich met de dingen des Heeren, hoe hij den Heere zal behagen;

  33 Maar die getrouwd is, bekommert zich met de dingen der wereld, hoe hij de vrouw zal behagen.
  Je kan een vrouw alleen behagen als je berijdt bent haar toekomst en haar kroost te verdedigen.En ook dit is de wil des Heren.

  Like

 26. Tom Hendrix zegt:

  @Luckybee 06.28. uur. Goed gezegd Luckybee. Het is ook niet verboden in het christendom om je eigen gezin te beschermen. En met beschermen bedoel ik ook, de strijd tegen de nazi-ideologie ISLAM.

  Like

 27. jacob waterman zegt:

  Gaat lekker hier tijdje afzijdig gehouden maar u hebben niets geleerd.
  Dan heb ik toch liever de Beffies, worden duidelijk gemist graag terug heren beffies.

  Like

 28. jacob waterman zegt:

  Duidelijk de Beffies hadden hier niet misstaan zouden zij niet terug kunnen komen.

  Like

  • Martien Pennings zegt:

   Kop houden, Waterman, met die ueber-intellectuele commentaren!
   Dat soort aan esoterie grenzend gecompliceerd redeneren begrijpen de gewone mensen hier niet.

   Like

 29. delamontagne zegt:

  Ik weet niet hoeveel mensen op dit blog uit ,t onderwijs komen of er mee te maken hebben gehad.Maar verschillende reacties:: als ,t mij zou overkomen of m,n vrouw dan.etc. Velen vergeten dat leraren(essen) heel vaak (meestal) de boven-hen-gestelden niet achter zich hebben bij allerlei “narigheden” met leerlingen. En dan vooral de nwe NL-ers. M,n vrouw heeft meegemaakt dat ze aangifte wilde doen bij politie, maar tegengewerkt werd door de leiding. Toch aangifte gedaan……….Inderdaad “marocjes” .
  Reactie van vrouwelijke agente::::äls ik U was mevr., zou ik ,t er maar bij laten, komen achter Uw adres, etc,etc…..” JE WORDT GEWOON GEINTIMIDEERD.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Delamontagne, 10.35u. En daar hebben we nu juist zo’n punt, waardoor alle verhoudingen scheef dreigen te lopen: ZO ZOU DE POLITIE HELEMAAL NIET MOGEN REAGEREN!
   Kijk, als een volwassen mens reden denkt te hebben om aangifte te doen, dan doet hij of zij dat. En de politie dient aandachtig naar die reden te luisteren. Ze kunnen oordelen, dat de zaak ernstig genoeg is óf dat het sop de kool niet waard is, kan allebei, maar dat behoren ze dan ook toe te lichten. In géén geval zouden ze mogen stellen: ‘Ik zou het er maar bij laten, want ze komen achter uw adres….etc. ‘ Dat is inderdaad intimidatie door de politie en dat is, dames en heren agenten, èrgens nog altijd STRAFBAAR. Ik geloof waarachtig, dat we in zulke gevallen die marocjes éven zouden moeten laten zitten en het politie-apparaat zouden moeten aanpakken op deze lakse houding. Laat híer desnoods maar eens Kamervragen over stellen!

   Like

   • delamontagne zegt:

    Voor ons beiden hier ligt die tijd gelukkig ver achter ons, was eind jaren ,90. Vragen ons af,:”hoe-zou-,t-nu-zijn”. Haar school veranderde geleidelijk van wit/ gemengd naar zwart ( zoals dat in NL wordt genoemd.) Aan ,t eind:: geen persoonlijke tel-nrs meer in “School-info-boekjes”, noch achternaam. ( ging op ,t laatst onze fam.naam gebruiken, om maar zoveel mogelijk anoniem te blijven qua woonsituatie. )
    Alleen heel erge idealisten gaan nog in onderwijs werken………………is haar mening!!!!!!!!!!!!!!!

    Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Ik kom niet uit het onderwijs delamontagne. Als gepensioneerd beroepsmilitair kan ik echter wel onderricht geven.

   Like

 30. Tom Hendrix zegt:

  @delamontagne 10.35. uur. Staat trouwens op http://www.geenstijl.nl een heel stuk over overvallen van de rifratten, te weten de klootmarokkanen, die weer volop oudjes hebben beroofd, en andere hebben gemolesteerd. Kots-grafvolk dat is het! EN HET IS WEL EEN MAROKKANENPROBLEEM EN ISLAM GERELATEERD GEWELD! KLUTSKOPPEN VAN LINKS!

  Like

 31. Tiny zegt:

  Over de Vlaamse rechtspartijen. De Wever is toch wel heel aardig een beste eurofiel, dus ik zou maar uitkijken met die vriend.

  Aangiftes bij de politie. Wat ik persoonlijk in Nederland ook zo verkeerd vind, dat in de aangifte die je doet, je naam en adres en telefoonnummer wordt vermeld. Als er vervolging wordt ingesteld, dan krijgt de verdachte ook je komplete gegevens onder ogen, dat moet schijnbaar volgens de wet. Heb het echter niet opgezocht. Maar in ieder geval, dat zouden ze eens heel snel moeten veranderen.

  Bereid en berijdt. Het eerste zal zeker wel gemeend zijn, maar als men getrouwd is heeft men voor het tweede een vergunnig gekregen, of niet soms? 🙂 🙂

  Like

  • BertG. zegt:

   Lang geleden wou ik graag iemand ze adres achterhalen. Wat me niet echt lukte.
   Ik heb diegene iets geflikt en plots had ik het adres van de politie gehad.
   Waar die ander ook niet echt blij mee was. Maar zo werkt het wel.
   Daar kan geen detective bureau tegen op. Zo krijg je het gratis wat je wilt weten.

   Like

 32. Pingback: Breda: 2 pubers (eskimo’s ?) mishandelen de gymlerares (18 jaar), gearresteerd en na een nachtje vrij gelaten | tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

 33. Jan zegt:

  Leraar brengt leerling manieren bij

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s