Steuntrekkers in Londen grotendeels uit islamitische landen

uk-londons-welfare-recipients-highest-amongst-immigrants-from-muslim-countries

Deze grafiek toont de werkeloosheidsgraad onder volwassen op werkbare leeftijd die in Londen wonen aan de hand van het geslacht en het land van herkomst. De grafiek is geordend naar de werkloosheidsgraad onder vrouwen.

Mannen en vrouwen uit Somalië bezitten het hoogste werkloosheidscijfer onder alle groepen, 87% van de Somalische vrouwen heeft geen betaald werk, 7% meer dan vrouwen uit Bangladesh, die de tweede grootste groep werkelozen vormen. 62% van de Somalische mannen hebben geen betaald werk, in vergelijking met bijna 33% van de mannen uit andere landen die werkloos zijn.

De hoge werkloosheid onder de Somaliërs kan een van de redenen voor het hogere werkloosheidscijfer onder zwarte Afrikanen zijn, zoals de werkloosheid naar volksgroepen aantoont. Afgezien van de Somaliërs ligt het werkloosheidscijfer onder zwarte Afrikanen ongeveer op het gemiddelde, waarbij Kenianen minder werkloos zijn dan gemiddeld.

Bron:

http://europenews.dk/de/node/67277

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groot-Brittannië, Immigratie, Islam. Bookmark de permalink .

8 reacties op Steuntrekkers in Londen grotendeels uit islamitische landen

 1. koddebeier zegt:

  Het enigste wat ze doen is een land kaalvreten, het is net een kolonie sprinkhanen !!
  Wat doe als boer, als er een kolonie op jouw akker neerstrijkt ???????………………Ja, juist.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Ik denk trouwens dat de ellende in Nederland precies het zelfde is, maar onze fijne huigelachtige politici het onder de ‘pet’ houden !!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Koddebeier 9.39u. Natuurlijk, en wat denk je trouwens van de streng-islamitische vrouwen die van hun man het huis niet uit mogen maar (denken dat ze) dat ook niet wíllen en hun tanden en nagels inzetten als hulpverleners ze ook maar naar een inburgeringscursus willen krijgen….?
   Ik vermoed dat ze in hun onderdrukte positie van de nood maar een deugd gemaakt hebben en het stiekem wel gemakkelijk vinden dat alles -door de man- voor ze geregeld wórdt. Het ís wel opsluiten, maar zelf benoemen ze het dan maar als: ‘dat er voor ze gezorgd wordt.’ Het is maar hoe je het zien wilt.

   Like

   • koddebeier zegt:

    Theresa, ze zijn in de loop der jaren in de moskee zo gehersenspoeld dat ze denken dat het zo hoort, daar komt nog bij dat de mannen hun vrouw(en) flink mogen afrossen als ze iets doet wat hun niet bevalt.
    Ik heb meegemaakt dat de man de deur opslot deed terwijl z’n vrouw en dochters thuis waren (en die hadden geen sleutel)

    Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Natuurlijk, waarom zouden de HAATBAARDEN ook werken, deze ACHTERLIJKEN uit NOORD-AFRIKA komen om onze sociale zekerheid ” op te vreten”. Dat mag en moet van hun HAATBOEK KORAN, want wij zijn als christenen en andersdenkenden slechts; honden, varkens en apen.
  Deze pest de islam dient volledig verboden te worden in heel Europa.

  Like

 4. luckybee zegt:

  Denken julie werkelijk dat het bij ons niet het geval is?Ook bij ons zijn de steuntrekkers Allahhu akbar gillers.

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Tîtel is correct.! Lees maar wat Siem Eikelenboom destijds openbaar maakte en ook in dit land bon ton is binnen de kringen van islamitische jurkendragers.(maar Asscher, Teeven en Weekers doen daar GEEN DONDER aan, omdat ze het zeven kleuren tegelijk in hun broek doen voor dat islamitische uitvretersTUIG.
  http://tinyurl.com/3wdvven
  Pak ook de quote aan het eind even mee. Als ze dat TOEN ten uitvoer hadden gelegd, had op deze plek welliicht iets anders gestaan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s