VIDEO (Engels ondertiteld): Schokkende Israëlische documentaire over modern antisemitisme

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme. Bookmark de permalink .

7 reacties op VIDEO (Engels ondertiteld): Schokkende Israëlische documentaire over modern antisemitisme

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Het bekende verhaal: haat tegen joden, christenen, homo’s, afvalligen, andersdenkenden,
  honden, ongestelde vrouwen(zie citaten van Khomeini..!!!),haat tegen alles wat niets met de islam te maken wil hebben, incl. schrijver dezes.
  Hier past slechts één reactie:
  http://tinyurl.com/cc45mmg
  Ze willen stuk voor stuk martelaar worden, dus dat maakt ’t wel heel erg makkelijk.
  En dreigen met een straf van allah krijg ik een lachstuip van, die bestaat nl. niet.
  Toedeledokie.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @G.Deckzeijl 11.50. uur. Helemaal met je eens Gerrit! Ik heb vanmorgen diverse artikelen gelezen op HOEIBOEI over de perverse ISLAM! Laat de HAATBAARDEN zich s.v.p. allemaal OPBLAZEN!

   Like

 2. Martien Pennings zegt:

  Het zal wel komen omdat Joden intelligenter zijn dan de gemiddelde mens, maar veel Joodse docu’s, heb ik gemerkt, zijn té snel gemonteerd en het commentaar wordt véél te snel gesproken.
  Deze ook weer.
  Die Israëlische tv-satire van Latma lijdt aan hetzelfde euvel.
  Nee, het komt niet omdat ik oud word: ik ben vlugger van begrip dan toen ik 20 was . . . . . gelukkig.

  Like

  • maria zegt:

   Ik had ook moeite om het te volgen want er wordt wel rap Engels gesproken en het geluid is soms beroerd. Maar duidelijk is wel dat er behalve islam nog talloze vormen van antisemitisme zijn en het steeds openlijker en onbeschaamder wordt. Maar goed dat er ook nog mensen zijn die zich verenigd voelen vóór Israël!

   Like

 3. Roni Thome zegt:

  @Martien Pennings
  Uw bewering dat de Joden intelligenter zijn dan de gemiddelde mens, is niet helemaal waar. De intelligente Joden zijn meestal afkomstig uit landen waar de algemene bevolking is (hoog)intelligent. Bijvoorbeeld de Duitse Joden leefden 2000 jaar tussen mensen met zeer hoge intelligentie. De hoge prestaties van de algemene bevolking had diepe invloed op de Joden van dat land. Zeker als zij zich moesten handhaven in een vijandige omgeving. De Joden uit Arabische landen leefden in primitieve, niet al te intelligente en ongeciviliseerde omgeving. Hun prestaties zijn overduidelijk veel lager dan die van de Duitse Joden of Europese Joden. Buitengewoon intelligent zijn de zgn. ‘Mischlingen’ (kinderen geboren uit gemengde huwelijken in Duitsland). Het percentage van hoogbegaafde kinderen onder hen, is veel hoger dan in welke bevolkingsgroep dan ook. Goed voorbeeld is de man genaamd Gotthold Glass (meer bekend in zijn Israëlische naam Uzi Gal) de ontwikkelaar van de Uzi begin jaren ’50. Dankzij zijn uitvinding is Israël van een totale ondergang gered in de oorlog van 1956. Hij is echter niet alleen. Talloze van deze mensen werken (of werkten) als bekend wetenschappers in diverse universiteiten en wetenschappelijke instituten in de wereld.

  Like

 4. Javi zegt:

  Elk geloof is achterhaald en dus achterlijk om blind aan te hangen, of t nu de koran de thora de bijbel, of zelfs de pali canon is, neem t met een korreltje zout. Geloof komt neer op voorgelogen worden om vervolgens deze leugen je leven te laten leiden. In grote steden heb je gangs die op exact dezelfde wijze de haat tegen elkaar in stand houden; door middel van indoctrinatie en leugens. dat is precies waar haatzaaiende gelovigen wat mij betreft gelijk aan staan; een stel gangleden….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s