De massale uittocht van christenen uit de moslimwereld

Screenshot_25

(Door: Raymond Ibrahim)

Momenteel vindt er een massale uittocht van christenen plaats. Miljoenen christenen worden van het ene uiteinde van de islamitische wereld naar het andere verplaatst. We herbeleven de ware geschiedenis van het tot stand komen van de islamitische wereld, waarvan een groot deel, voor de islamitische veroveringen, vrijwel geheel christelijk was. De ‘Amerikaanse Commissie voor Internationale Religieuze Vrijheid’ zei onlangs: “De vlucht van christenen uit de regio is ongekend en neemt jaarlijks toe”.  Alleen al gedurende ons leven “zou het wel eens kunnen gebeuren dat de christenen helemaal verdwenen zijn uit Irak, Afghanistan en Egypte”.

Aanhoudende berichten uit de islamitische wereld steunen deze conclusie zonder enige twijfel: Irak was de eerste graadmeter van het lot dat christenen wacht als islamitische krachten eenmaal zijn bevrijd uit de greep van degenen die hen dicteren.

In 2003 bestond de bevolking van Irak uit ten minste een miljoen christenen. Vandaag zijn er minder dan 400.000 overgebleven – het resultaat van een antichristelijke campagne die is begonnen met de Amerikaanse bezetting van Irak, toen talloze christelijke kerken werden gebombardeerd en talloze christenen gedood, onder meer door kruisiging en onthoofding.

Screenshot_23

De aanval op de kerk in Baghdad van 2010, waarbij bijna 60 christelijke gelovigen werden afgeslacht, is het topje van een ijsberg die al decennia bestaat.

Nu, terwijl de VS de jihad tegen de seculiere president Assad van Syrië steunt, zet hetzelfde patroon zich in Syrië voort: hele regio’s en steden waar christenen eeuwenlang hebben gewoond, al voordat de islam ontstond, zijn nu schoongeveegd, omdat de oppositie zich richt op christenen, met het doel hen te ontvoeren, te plunderen en om ze te onthoofden, volkomen in overeenstemming met oproepen vanuit de moskeeën, die de bevolking voorhouden dat het een ‘heilige plicht’ is om christenen te verdrijven.

Screenshot_16In oktober 2012 werd de laatste christen vermoord in de stad Homs – die, voordat de jihadisten er kwamen, een christelijke bevolking van ongeveer 80.000 zielen had. Een Syrisch tienermeisje zei: “We vertrokken, omdat zij probeerden ons te doden … omdat we christenen zijn …. Degenen die onze buren waren, hebben zich tegen ons gekeerd. Op het eind, toen we wegrenden, vluchtten we over balkons. We durfden niet eens voor ons huis de straat op te gaan”.

In Egypte zijn zo’n 100.000 christelijke Kopten vlak na de ‘Arabische Lente’ uit hun vaderland gevlucht.  Reuters heeft gemeld dat in september 2012 de kleine christelijke gemeenschap van Sinaï werd aangevallen en verdreven door moslims die met Al Qaida verbonden waren. Maar zelfs daarvoor had de Koptisch Orthodoxe Kerk herhaaldelijke incidenten van verdrijving van Kopten uit hun huizen, hetzij door geweld of vanwege bedreiging, te betreuren.

Screenshot_19

Verdrijvingen begonnen in Ameriya [62 christelijke gezinnen werden verdreven], daarna strekten die zich uit naar Dahshur [120 christelijke gezinnen werden verdreven] en momenteel hebben terreur en bedreigingen de harten en zielen van onze Koptische kinderen in de Sinaï bereikt”.

Irak, Syrië en Egypte zijn een deel van de Arabische wereld. Maar zelfs in ‘zwarte’ Afrikaanse en ‘blanke’ Europese naties met moslimmeerderheden zijn christenen op de vlucht.

In Mali zijn, na een islamitische staatsgreep in 2012, maar liefst 200.000 christenen gevlucht. Volgens rapporten moet “de kerk in Mali uitroeiing onder ogen zien“, vooral in het noorden “waar rebellen een onafhankelijke islamitische staat willen vestigen en christenen willen verjagen … er zijn huis- aan huiszoekingen geweest, naar christenen die misschien  ondergedoken waren, kerken en andere christelijke eigendommen zijn geplunderd of vernietigd, en de mensen zijn gemarteld om hen te dwingen te vertellen waar christelijke familieleden zich verborgen hielden”. Tenminste een geestelijke leider werd onthoofd.

Screenshot_21

Moskee in het Bosnische Sarajevo

Zelfs uit het Europese Bosnië vertrekken christenen massaal, “nadat discriminatie en islamisering zijn toegenomen”. Slechts 440.000 katholieken blijven in het Balkanland, de helft van het vooroorlogse aantal.

De aangehaalde problemen zijn typerend: “Terwijl er in de Bosnische hoofdstad Sarajevo tientallen moskeeën werden gebouwd, werden er geen bouwvergunningen afgegeven voor christelijke kerken”. “Er rest ons niet veel tijd, omdat er een onrustbarende stijging van radicalisme is”, zei een autoriteit, die er nog aan toevoegde dat de bevolking van Bosnië-Herzegovina “eeuwenlang is vervolgd” nadat Europese machten “gefaald hadden hen te ondersteunen in hun strijd tegen het Ottomaanse Rijk”.

En dus herhaalt de geschiedenis zich.

We kunnen steeds doorgaan:

•   Nadat in Ethiopië een christen werd beschuldigd van het ontheiligen van een koran, werden duizenden christenen gedwongen hun huizen te ontvluchten, toen “moslimextremisten ongeveer 50 kerken en tientallen huizen van christenen in brand staken”.
•   In Ivoorkust – waar christenen letterlijk zijn gekruisigd – hebben islamitische rebellen “honderden christenen afgeslacht en tienduizenden ontheemd”.
•   In Libië hebben islamitische rebellen verschillende christelijke religieuze orden, die zich sinds 192 in dienst hebben gesteld van de zieken en behoeftigen in het land, gedwongen te vluchten.

Screenshot_27

Voor iedereen die zich op de hoogte heeft gesteld van de benarde situatie van de christenen onder islamitische vervolging, komt niets van dit alles als een verrassing. Zoals ik in mijn nieuwe boek ‘Crucified Again: Exposing Islam’s New War on Christians’ documenteer, worden in de hele islamitische wereld – in landen die niet eenzelfde ras, taal, cultuur of economie delen, in naties die slechts de islam gemeenschappelijk hebben – christenen vervolgd tot uitsterving erop volgt. Dat is het ware gezicht van de extremistische islamitische heropleving.

________________________________________

Raymond Ibrahim is auteur van het nieuwe boek “Nogmaals Gekruisigd: ‘Crucified Again: Exposing Islam’s New War on Christians (RegneryPublishing 2013). Een Midden-Oosten en islam specialist, hij is een ‘ShillmanFellow’ aan het David Horowitz Freedom Center en een ‘associate fellow’ aan het Midden-Oosten Forum.

Screenshot_26

Bron:

http://www.foxnews.com/opinion/2013/05/07/mass-exodus-christians-from-muslim-world/

Auteur: Raymond Ibrahim

Vertaald uit het Engels door:

Wachteres

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, christenhaat, Christenvervolging, Islam, Islamisering, islamofascisme, Jihad, Terrorisme. Bookmark de permalink .

34 reacties op De massale uittocht van christenen uit de moslimwereld

 1. Tom Hendrix zegt:

  En wanneer BETALEN we het MOEZELMANGESPUIS op dezelfde manier terug? Neen, wij doen alles op een beschaafde humanitaire manier, maar dat vindt het MOSLIMGAJES een teken van zwakte. Het meest ben ik kwaad op de RODEN/SOCIALISTEN die steeds weer de 5e colonne spelen van dit TUIG.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  O ja, waar blijven nu de Kamervragen van het CDA en de ChristenUnie?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Tom Hendrix 21.35u. Dacht je nou echt dat DIE zich in deze tijd nog solidair zouden tonen met hun eigen mensen, Tom? Ze willen toch veel te graag goedmensen met de goedmensen zijn! Die slijmjurken hebben hun keuze al lang gemaakt. Overigens zonder die te benoemen, natuurlijk; zó hypocriet zijn ze wel!

   Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Een ander geloof?
  Worden Christenen vervolgd door aanhangers van een ander geloof?
  Nee, en nogmaals NEE.
  Ik ben atheist. Ik beschouw de moslims als fanatieke, ontspoorde woestijnbarbaren, die het sprookje opgedist door Mo voor waar aannemen.
  Ontmasker ze. Confronteer ze met het feit dat de islam een hoax is.
  Geef ze geen kans op hun ‘project’ uit te voeren.
  Verdrijf ze uit Europa voor het te laat is.
  Breek alle moskeeën af. Sluit islamitische scholen.
  Verbied burka’s en hoofddoekjes. Weg met die vlaggen van de islam.
  Haast u want ze vermenigvuldigen zich als konijnen.

  Like

  • Hans zegt:

   Ik prefereer eigenlijk “kakkerlakken”, ze vermenigvuldigen zich als kakkerlakken.
   Schrijf altijd zelf ook `konijnen` maar de organisatiestructuur, de taaiheid, het feit dat je er nooit meer vanaf komt als je ze éénmaal binnen hebt, plus het feit dat ze ook elkaar te lijf gaan bij gebrek aan andere soorten, wijst toch echt 100% naar kakkerlakken.

   Like

  • louis-portugal zegt:

   We moeten het kindergeld nog wat verhogen dan gaat het nog sneller.
   Misschien zelfs bij elk volgend kind nog 50 €uro erbij doen.

   Like

 4. Let op mijn woorden: Binnenkort geen kerk meer te zien! Alle kruisjes verbannen, geen Kerst, Pasen, Sint of andere christelijke feestdagen, geen varkens, geen honden, alles halal, en dus…
  geen ENKEL NORMAAL mens meer op deze aarde!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @realpredictor 22.18u. Nee, geen enkel normaal mens meer. Maar vervolgens komen ze dan zichzelf tegen, want: Het fundament, hè, het fundament en de elementen…..Zie: mijn comment op VIDEO: Waarom verandert alles wat de Islam aanraakt in een puinzooi?

   Like

  • DonnaDolce zegt:

   realpredictor…..over my dead body. Je zou uit rebelsheid al een kruis gaan dragen. Hier in mijn straat wonen zat moslims, hmmmmm een goed idee, ik haal mijn rozenkrans maar eens naar beneden, tijd om te gaan dragen 😉

   Like

 5. Q, ja ik vergeet al die kruizen op de grafstenen! En dit dankzij de uitnodigende open Grenzen! R.I.P. Europe!

  Like

 6. Urbanus zegt:

  Aha… de grote volksverhuizing.

  Like

 7. Henk.V zegt:

  De kritische reacties zijn terecht.
  Iedere partij die voor interventie in de islamitische landen heeft gestemd om daar -LAAT ME NIET LACHEN! -de ”democratie te bevorderen” hebben emmers vol bloed van de slachtoffers van die ”bevrijding” aan de handen, want men weet heel goed dat het islamitische fundamentalisme erg graag gebruikt maakt van de geboden vrijheid om binnen de kortste een sharia staat uit de hoed toveren.
  Wat mij razend maakt is de gespeelde verbazing dat zoiets daar gebeurt..En nog wilder word ik wanneer ik denk dat een zeer mallotig mens nu ook in Somalië iets fijns wil opzetten. Ja, die man bedoel ik op Buitenlandse Zaken..Hij WIL niets leren en zien.

  Terecht zegt Gerrit dat dat de grenzen dicht moeten en de de instroom van ”vredestichters” gestopt.
  M.A.L Sion wil meer dan een miljard moslims er van overtuigen dat ze een fictie navolgen en op die manier deze mensen de- programmeren.Maar daar is geen beginnen aan.
  Wat wij allereerst zien moeten bereiken is dat de schadelijkste politieke stroming die er is, het politiek correcte, linkse denken als een vorm van waandenken wordt gezien, dat medewerkt aan de verbreiding van de islamitische invloed.

  Links staat voor verraad, van de christenen, de joden en verder eigenlijk ALLE verdere niet-islamitische religies, alle atheïsten (vergis jullie niet…). Allemaal staan deze inspiratie vormen voor het denken op het lijstje dat de door Allah welgevallige geweldplegers, willen en moeten afwerken ,want het is nu eenmaal dringend nodig dat iedereen begrijpt hoe de hoogste vorm van vrede tot ons allen komt .

  De weg naar het heil is simpel en scherp .De islam vraagt: onderwerping aan de koran en verder moet je je bek dicht houden.

  Alle maatschappij vormen die al te menselijk van karakter zijn moeten op de schop om tot een betere wereld te komen, alle vrouwen die niet deugen door te onafhankelijk te willen zijn , of lesbisch..Wij kennen dit rijtje dat volgt meer dan genoeg en uit dit verhaal van Raimond Ibrahim leren wij hoe een goede islamitische zuivering verloopt.

  En ik wil het nogmaals gezegd hebben, voor de zoveelste keer:
  Haten alle moslims niet moslims? Nee! Plegen ze alle maal geweld tegen ongelovigen?Nee!
  Keuren ze allemaal dit soort zaken goed? Nee!

  Maar enkele dingen zie ik ze alvast NIET doen:
  -dat ze volledig opgaan in onze maatschappij, zodat je geen verschil tussen moslims en niet moslims meer ziet.
  -En heb ik ze nog nooit massaal zien opkomen voor niet-islamitische burgers die het slachtoffer zijn geworden van roofovervallen , van geweldpleging, verkrachting, bedreiging , intimidatie van de zijde van ”medelanders” …
  -Komt er een ”dood goede moslim jongere” om het leven dan vullen de straten zich met een lange rij ”treurenden”, dan wel..
  -En ook dit is veelzeggend: zie ik ooit moslims luid opkomen voor vervolgde christenen in islamitische landen.? Betekent zwijgen in dit geval toestemmen?

  De moslims zwijgen elk geval nagenoeg altijd.En dat bezorgt mij een onprettige gedachte; zou het kunnen zijn, dat hun geest zo kan worden beïnvloed van uit een bepaald gebouw dat wij op zeker moment een omslag in hun denken en handelen kunnen meemaken?
  Raymond zegt dat dit kan gebeuren..De islam in de westerse maatschappij is een instabiel gegeven, onvoorspelbaar.

  Dus blijf ik bij mijn conclusie: wij moeten de politieke partijen aanpakken die de islam alle ruimte willen geven.
  Links moet vernietigd worden. Links staat voor mij voor zelfhaat, haat voor ons nationale besef, en daaruit voortvloeiend: bereid tot collaboratie met de islam uit alle macht.
  Links is ultiem verraad van alles wat wij liefhebben.
  Wij moeten ons land verlossen van de geestesziekte die links heet.

  Links omvat helaas ook het overgrote deel van de christelijke partijen die niet eens genoeg ruggengraat meer bezitten om in alle openheid en zonder terughoudendheid de vinger leggen op de ”religie” die hun geloofsgenoten naar het leven staat.

  Onze taak blijft onveranderd: feiten aandragen voor wie nog wil denken.

  Like

 8. Avidia zegt:

  BertG. zegt: 8 mei 2013 om 22:21

  Ik las dit elders, en ik dacht hetzelfde, je weet wel wat.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  @Henk V 23.51. uur, op 8/5. Hierop zeg ik voluit AMEN Henk! Het is precies zoals je hebt geschreven!

  Like

 10. louis-portugal zegt:

  Het ergste vind ik hier de PKN en nog een hoop van die protestanten die de islam verdedigen.
  Uiteraard zijn er ook een paar linkse idiote katholieken die daaraan meedoen.
  Maar ja die moslims in Irak, Afganistan, noord-afrika en al die andere moslimlanden zijn andere moslims dan in Nederland.
  Wacht maar eens totdat ze met genoeg zijn.
  Lees bij Antivenin; Islam een veroveringsideologie.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Louis-Portugal 09.29. uur. Ik ben zelf protestant Louis, maar ik schaam mij diep voor de PKN, en ook voor zgn. christenen, die heulen met de islam, en de new age movement.
   Ik distancieer mij hierbij uitdrukkelijk van deze idiotie!

   Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  @BertG, 8-5, 22:21
  Het is NIET mijn informatie, ik ben slechts boodschapper. Wat had ik er volgens jou dan bij moeten verzinnen? Artikel cq info onvolledig? Mail de redactie van Knack.
  Bij voorbaat dank.

  Like

  • BertG. zegt:

   Ik beweer toch niet jij dit nieuws gemaakt hebt. Alleen dat Knack niet alles vermeld heeft.
   Ze hebben een beetje aan censuur gedaan. Niet volledig dus.
   En ik ben de volgende boodschapper met wat aanvulling op jouw (niet zelf bedachte maar ingestuurde) link. En had je dit dan kunnen bedenken als aanvulling om er bij te zetten. Wees blij dat ik het aanvul.
   Jij bent niet de enigste die toegang heeft tot internet en nieuwsberichten.
   Af en toe lijkt het er wel op. Vooral geen opmerkingen maken want….. oei, oei………
   Misschien nog wat beter zoeken i.p.v. die belgen te copy-plakken………………………….

   Like

 12. G.Deckzeijl zegt:

  …. vooral geen opmerkingen maken…..
  Ik trek me nergens wat van aan.

  Like

 13. daiyu-ninja zegt:

  …. Degenen die onze buren waren, hebben zich tegen ons gekeerd…………………

  Hoe vaak hoor je niet van die linkse goedmenschen……ja, maar mijn turkse/marokkaanse buurman is heel aardig hoor of, wij kunnen heel goed opschieten met onze turkse/marokkaanse buren, etc.

  Totdat ze opgeroepen worden hun heilige te plicht doen, dan wordt die aardige moslimbuurman opeens je grootste vijand en snijdt hij je keel door.
  Die zogenaamde aardige moslimburen zijn nog linker dan die salafisten.
  Van die salafisten weet je waar ze op uit zijn. Maar van die aardige buurman, die zich modern voordoet, weet je dat niet. Je kun ze in ieder geval niet en nooit vertrouwen.

  Like

 14. Pingback: Miljoenen christenen ontvluchten de islamitische wereld | Likoed Nederland

 15. Pingback: Bert Anciaux pleegt cultuurverraad, dus hoogverraad in het kwadraat | E.J. Bron

 16. Anneke zegt:

  De wereldleiders willen de planeet joden-christenvrij hebben…Een christen, een Jood, zijn nog immer de aartsvijanden van de satanische ‘engeltjes’. In het westen zullen binnen afzienbare tijd publiekelijk actieve gelovigen de mond worden gesnoerd. In Amerika is dit proces (in het leger) inmiddels gaande; dus ‘ons’ continent zal spoedig volgen. De naam Jezus Christus mag, van onze OVERHEERSERS, niet meer genoemd worden!!!/!!! “De vrijheid wordt heftig ingeperkt; op alle vlakken”.
  De demonische neuroten worden met de dag angstiger…..Wie het laatst lacht, lacht het vrolijkst, het hardst. En dit beseffen de nerveuze demoontjes heel goed.

  Like

 17. Tom Hendrix zegt:

  @Anneke 16.29. uur. Het klopt helemaal Anneke. Het staat genoemd in Jesaja 25 t/m 28, en in de Openbaring van Johannes. We zitten in een tijd, dat de wereld compleet op zijn kop staat, de satan gaat briesende rond, om alles en iedereen te verdelgen. Maar beste Anneke, Christus OVERWINT en heeft al OVERWONNEN. We moeten ons niet laten ontmoedigen, maar op blijven komen voor onze Joodse medemensen en Israel. De Zegen komt uit Sion! En de tegenstanders, links en de islam en allen die ons wensen te vernietigen, zullen zelf OMKOMEN. HALLELUJAH looft de Here de G’D van Abraham, Isaac en Jacob.

  Like

 18. kees bakker zegt:

  Waar blijft de normale politicus die hier eerlijk over durft te discussiëren?Behalve die malloot van een Wilders, die overigens wel gelijk heeft, is er geen eerlijke politicus meer over.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Je beantwoordt je eigen vraag al! Normale politici bestaan niet! Allemaal eurofielen en islamofielen. Ze zijn allemaal te koop!!

   Webmaster

   Like

  • DonnaDolce zegt:

   Zo’n malloot is Wilders niet, hij is één van de weinigen met gezond verstand, dat kun je van de rest mafkezen niet zeggen.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Donna Dolce 18.07. uur. Geert Wilders is zeker geen malloot Donna. Hij mag in zijn uitspraken niet erg diplomatiek zijn, maar Wilders legt wel de vingers aan de pols. Zeker wat de islam en de eu betreft heeft hij en de PVV de rug recht gehouden.

    Like

 19. DE MOSLIM wereld DENKEN DAT ZIJ DE ENIGE BESCHAVING ZIJN OP DEZE WERELD BOL, EN GAAN GEWOON HUN GANG EN TREKKEN ZICH NERGENS WAT VAN AAN

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s