Islamterreur in Nigeria: 55 doden

Screenshot_12

Bij aanvallen door radicale islamieten in het noordoosten van Nigeria zijn volgens informatie van het leger 55 mensen om het leven gekomen. Een legerwoordvoerder zei dat zwaar bewapende strijders meerdere kazernes, politiebureaus en gevangenissen in de stad Bama in het noordoosten van het land aanvielen.

Onder de slachtoffers zouden zich twee soldaten, meerdere gevangenbewaarders, politieagenten en burgers bevinden. De aanvallers zouden een gevangenis zijn binnengedrongen en meer dan 100 gevangenen hebben bevrijd, zei de woordvoerder van het leger. Ze zouden alle gevangenbewaarders hebben vermoord. Slechts enkele gevangenbewaarders zou het gelukt zijn zich te verstoppen. Volgens de woordvoerder werden bij de gevechten tien aanvallers gedood en twee gevangen genomen. (Opm. vertaler: lees vooral de laatste politiek correcte, islamofiele zin in het artikel)

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/05/islam-terror-nigeria-55-tote/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Islamisering, Moslims, Nigeria, Terrorisme. Bookmark de permalink .

13 reacties op Islamterreur in Nigeria: 55 doden

 1. maria zegt:

  Maar volgens onze eerwaarde minister Frans “ik kijk niet verder dan mijn neus lang is” Timmermans is het nog altijd: “waar twee kijven, hebben twee schuld” dus die christenen zullen het er wel naar gemaakt hebben….. We kunnen vast nog wel ergens een paar islamitische slachtoffers (kuch) van christenen voor de PO-camera’s krijgen om het beeld een beetje te nuanceren….

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Inderdaad, die laatste politiek-correcte zin……Het betreft een aanval door moslims en dan moet éven worden benadrukt,dat er door toedoen van het leger óók aan moslim-zijde veel slachtoffers gevallen zijn, anders deugt het niet. Nou ik zou eerder zeggen: Moet je horen, wie is er begonnen? Risico van dat soort initiatieven, nietwaar?

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Jawel hoor IESLAAM IES VREEDE ( sarcasme modus uit).

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  On Topic: Ik lees net op http://www.elsevier.nl het artikel: “Illegaliteitskwestie is bespreekbaar voor de VVD”. Zo gaat een liberale partij naar de gallemiezen, omdat de ” rubberen RUTTE”, persé minister-president wil spelen. Zo is de vvd verworden tot een VERENIGING VAN DRAAIKONTEN.
  En maar likken naar de Partij van de Allahtonen, principes en vvd laat mij niet lachen. Willens en wetens vernielen RUTTE en SAMSOM Nederland! Maar wel steeds meer importvolk toelaten die wij aan het vreten moeten houden. Laat het kabinet heel gauw optiefen! IDIOTEN!

  Like

 5. Helena zegt:

  Ook op Elsevier
  http://www.elsevier.nl/Buitenland/nieuws/2013/5/Verenigd-Koninkrijk-kondigt-strengere-immigratieregels-aan-1251242W/
  Ze is dan misschien wel oud maar nog lang niet seniel.

  Iemand enig idee?
  Ik ben vorige week geblokkeerd op Elsevier omdat ik een beetje los ging op een neuzelartikel
  over Willem Alexander. Blijft dat zo of zit daar een termijn aan??

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Helena, 21.33 Helaas heb ik het zelf nog niet bij de hand gehad, dus kan ik je geen concreet antwoord geven, maar begint Elsevier nu ook al zó? Kleinzielig! Al zijn ze zelf koningsgezind, ze kunnen toch hopelijk nog wel verdragen, dat er nog andersdenkenden bestaan, die zich af en toe óók wel eens willen laten horen! Wat was het voor een neuzelartikel en wat heb je geschreven? Oké, beetje onbescheiden vraag. Laat er alleen maar iets over los als je zelf wilt, goed? (Maar interesseren doet het me wel).

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Helena 21.33. uur, op 8/5. Troost U Helena, ik heb zowel bij Elsevier als bij De Dagelijkse Standaard een ban gekregen.

   Like

 6. Helena zegt:

  Tja Theresa het was een artikel van de hand van Arendo Joustra volgens mij was het deze
  http://www.elsevier.nl/Nederland/nieuws/2013/4/Koning-Willem-Alexander-legt-de-eed-af-tijdens-Inhuldiging-1244267W/
  maar helemaal zeker ben ik er niet meer van. Dat was ook juist het probleem ik werd doodziek van het ene jubelverhaal na het andere over WA en mijn exacte woorden weet ik ook niet meer
  alleen maar dat ik heb gezegd dat ik echt doodmoe werd van al dat geneuzel en of er misschien
  ook nog belangrijkere zaken waren waar aandacht aan besteed kon worden vervolgens heb ik opgesomd wat ik daar onder versta. Verder iets in de geest van dat die man koning is geworden van een niet meer soeverein land dus waar hebben we het eigenlijk over, koning van wat? Een land waarin bovendien alles wat met hard werken is opgebouwd zo maar in de uitverkoop wordt gedaan. Dat iedereen hier binnen mag en vervolgens op mijn kosten hier de boel naar de gallemiezen kan helpen. En dat ik daar in dit politiek correcte zo langzaam aan door god vergeten land nog niets over zeggen mag ook zonder voor racist of erger uitgemaakt te worden.
  Iets van die strekking, weet nog wel dat ik op het moment van schrijven heel boos was.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Helena 22.51u. Begrepen. Heel erg bedankt voor je openhartigheid!
   Elsevier is traditioneel een rechts-liberaal blad en jarenlang was dat heel bruikbaar, maar de tijden zijn veranderd en het zou beter geweest zijn als ze erkend hadden dat de verhoudingen gecompliceerder geworden zijn en de opinies hieraan dienen te worden aangepast.: Jaren geleden wàs er geen Islam-probleem. Jaren geleden kón iedereen zich content voelen met de monarchie. Nu ligt dat even anders. HP/de Tijd heeft de tijdgeest altijd wel aangevoeld: Als bepaalde elementen problematisch werden erkenden ze dat ook. Maar ik vrees, dat Elsevier op dit moment aan het verstarren is. Ze willen duidelijk bepaalde waarden niet ter discussie stellen. Vandaar waarschijnlijk jouw blokkering. Dom van ze, want in de toekomst kan dit ze gaan opbreken.
   Het is laat, maar ik zal direct nog eens naar dat artikel van jou kijken. Schitterend vind ik zoiets!

   Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  @Helena 22.51 Ik heb het al gelezen en ik begrijp je walging vol-ko-men. “Minuten lang daverend applaus voor Beatrix”. Gadverdamme, gééf me een teiltje!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Helena 22.51u. Vanmorgen heb ik de cooments op dat dweilstuk nog eens bekeken en ik moet mijn vermoeden van gisteravond toch een beetje bijstellen in die zin, dat het merendeel wel Oranjesprookje-kritisch was. Zij het op een rustige manier, als die van mensen die zelf niet gekweld worden door economische zorgen en het zich kunnen permitteren om deze kostbare poppenkast neutraal te bekijken zonder gek te worden van frustratie en/of afgunst. (En ik wil even benadrukken dat ik ‘afgunst’ hier níet bedoel als iets negatiefs, maar als een normale, begrijpelijke emotie bij het zien van zoveel pracht en praal en persoonsverheerlijking.) Het klopt ook wel dat Elsevier altijd een blad geweest is voor de wat beter gesitueerden wier grootste zorg bestond uit het voordelig afsluiten van een hypotheek op hun tweede woning. Ik denk toch dat ze dat proberen te behouden. Wel viel op dat het aantal comments tamelijk gering was: Zeven stuks in totaal. NIet onmogelijk, dat er wel fellere binnengekomen zijn, maar dat die geblokkeerd zijn, net als de jouwe. Zodat het imago van rust en beschaafd republikanisme gewaarborgd kon blijven. Niettemin, het artikel op zichzelf was zéker niet republikeins, zelfs niet beschaafd-republikeins; Wat een onversneden oranje-hype, walgelijk!. .

   Like

 8. Helena zegt:

  @Theresa Oh 7 reacties maar op dat artikel, daar heb ik gisteren niet meer naar gekeken
  maar dan was het niet het bewuste artikel want daar stonden toen al veel meer reacties onder.
  Niet dat het verder veel uitmaakt want zo als ik al zei het was echt het ene na het andere stuk
  waar de lofzang op de monarchie werd gezongen. Dat ene artikel was gewoon de spreekwoordelijke druppel.
  Begrijp uit het comment van Tom dat zo’n ban blijvend is dat vind ik dan wel weer jammer.
  Wel heb je gelijk dat de meeste commentaren die er gegeven worden gelukkig toch
  erg dicht in de buurt komen van wat wij hier ook constateren, zeker op het gebied van de
  EU en de multiculti soep. Dat is wel weer een troost.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s