Pas op voor sharia met suikerglazuur

Screenshot_30

De praktijk om de sharia van een laagje suikerglazuur te voorzien, schijnt een in de mode gekomen verschijnsel van de 21e eeuw te zijn. Er schijnt geen gebrek te zijn aan moslims en niet-moslims die allebei beweren dat de sharia niet dit of dat zou zijn en dat diegenen die iets anders beweren op een bepaalde manier “racistisch” of “islamofoob” zouden zijn.

Zulke mensen moeten vertrouwen op de lichtgelovigheid en luiheid van de algemene publieke opinie, want de ware aard van de sharia kan snel en gemakkelijk bevestigd worden door het klassieke handboek van de sharia ter hand te nemen – de “Reliance of the Traveller”.

Een artikel op het blog Policymic.com met de titel “Het shariarecht is niet zoals men denkt” maakt dit punt heel aanschouwelijk duidelijk. Dit artikel beweert dat het shariarecht alleen op moslims betrekking zou hebben en dat barbaarse straffen niet echt deel van haar uitmaken.

In het artikel wordt schaamteloos beweerd:

“Er wordt niet mee bedoeld om mensen te bekeren, zodat zij een cultuur zoals die van de moslims leven: het shariarecht richt zich alleen maar tot moslims.”

De “Reliance of the Traveller” stelt echter vast:

“… niet-islamitische onderdanen zijn verplicht zich aan te passen aan de islamitische regels, die bijdragen aan veiligheid en gelijkmaking, aan reputatie en aan welstand. Bovendien moeten zij aan hun kant van de straat blijven, ze mogen niet hoger bouwen of net zo hoog als de islamitische gebouwen… het is hen verboden in het openbaar wijn of varkensvlees te laten zien, klokken te luiden of kruisen te laten zien, de Thora of het evangelie hardop voor te dragen of hun begrafenissen of feestdagen in het openbaar te begaan. Het is ook verboden nieuwe kerken te bouwen.” (“Reliance of the Traveller”, pagina 608).

“Wanneer niet-islamitische onderdanen van de islamitische staat zich weigeren aan te passen aan de regels van de islam of weigeren de Jizya te betalen, dan overtreden ze daarmee hun verdrag met de staat.” (“Reliance of the Traveller”, pagina 609).  

Zoveel voor wat betreft de shariawet die niet zou gelden voor niet-moslims. Niet-moslims moeten hun gebouwen lager bouwen dan die van moslims, ze mogen geen nieuwe kerken bouwen, ze moeten beschermingsgeld betalen om door de staat geduld te worden, enz. Wat betreft barbaarse straffen beweert het artikel dat zulke straffen geen deel zouden uitmaken van de sharia:

“Het is geen primitief systeem, een oog-om-oog justitie: moslims ondersteunen geen zware lichamelijke straffen (zoals het afhakken van een hand om een dief te bestraffen), zoals nauwkeurige interpretaties van de sharia aantonen.”

De “Reliance of the Traveller” spreekt ook deze bewering tegen en wat betreft de straf voor diefstal zegt hij het volgende:

“De rechterhand van een persoon moet geamputeerd worden, of hij nu een islamitische of niet-islamitische onderdaan van de islamitische staat is, of iemand die de islam verlaten heeft…” (“Reliance of the Traveller”, pagina 613).

Screenshot_31Wat betreft de straf die men voor het schandelijke delict van het drinken van alcohol kan verwachten, wordt het volgende vastgesteld:

“De straf voor het drinken van alcohol is veertig slagen met de handen, sandalen, of einddelen van de kleding. Men kan de straf ook met een zweep uitvoeren, maar als de dader sterft, dient er een schadevergoeding betaald te worden (door diegene die de zweep hanteert) vanwege zijn dood…” (“Reliance of the Traveller”, pagina 617).

Zoveel voor wat betreft het laagje suikerglazuur op de sharia. Deze wordt heel duidelijk ook op niet-moslims toegepast en bevat barbaarse straffen. De sharia respecteer heel duidelijk niet de mensenrechten, wat sharia apologeten ook zo geweldig mogen verklaren.

Bron:

http://europenews.dk/de/node/67344

Bron oorspronkelijk artikel:

http://www.libertiesalliance.org/2013/05/04/beware-of-sugar-coated-sharia/

Auteur: Aeneas

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Sharia, Taqiyya. Bookmark de permalink .

14 reacties op Pas op voor sharia met suikerglazuur

 1. “De rechterhand van een persoon moet geamputeerd worden, of hij nu een islamitische of niet-islamitische onderdaan van de islamitische staat is, of iemand die de islam verlaten heeft…” (“Reliance of the Traveller”, pagina 613).

  Ik dacht dat iemand die de Islam heeft verlaten sowieso dood moet?

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Kamikaazkop / Hobbykip 32.35. uur, op 8/5. Als je de Islam verlaat, MOET je inderdaad dood van dit moslimtuig. Ik heb ze leren kennen, door het boek te lezen: ” Weg uit de Islam- Getuigenissen van Afvalligen (moslims)”, van Ibn Warraq, uitgegeven bij Meulenhoff pers. De moslims zijn NIET TE VERTROUWEN!

   Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Ja, ja, een suikerlaagje over het soort taart zoals Pim Fortuyn destijds van linkse activisten (óók goedmensen trouwens) in zijn gezicht kreeg, zeker.
  Die hoef je niet eens te proeven. Als je er dicht genoeg bij komt, verraadt de vage geur al, wat voor vlees je in de kuip hebt. Wegwezen!

  Like

 3. Ach, er zullen altijd wel onwetende, goedgelovige dombo’s in sprookjes blijven geloven! Zelfs als ze met hun neus op de feiten worden gedrukt! Het is dat de groep realisten zich gelukkig steeds meer uitbreidt met (eindelijk) ontwakende twijfelaars. Eerlijk gezegd, degenen die ervoor kiezen om te blijven geloven dat de islam geen gevaar maar een verrijking is, verdienen niet beter dan hardhandig uit hun droom geholpen te worden!

  Like

 4. wat is suiker glazuur eigenlijk !!!!
  Pas op voor sharia met suikerglazuur

  Like

 5. louis-portugal zegt:

  Als ik zie hoe die islamofielen die situatie tussen Israël en Palestina zo gedraaid krijgen dat Israël dat grote boef en agressor is tegenover die arme palestijntjes en honderden miljoenen moslims dan gaat hun de sharia met suikerlaagje ook lukken.
  Ik vind overigens dat ze al behoorlijk onderweg zijn en dat er genoeg nederlandse verraders aan meedoen.

  Like

 6. Jan zegt:

  Sharia met suikerglazuur:

  Het uiterlijk weerspiegelt het innerlijk.

  Like

  • BertG. zegt:

   Godskelere Jan, wat een verzameling lelijke wijven.
   Het uiterlijk weerspiegelt het innerlijk. Dat kan je inderdaad wel zeggen.
   De held van de NL’se tv barbie (vraag me niet waarom mensen hier na kijken) zou jaloers zijn op al die plastic koppen. Wat een namaak smoelwerken.

   Like

 7. Pieter Nokkio zegt:

  @louis-portugal: je hebt (weer) helemaal gelijk. Van de week tijdens radioprogramma van Joost Eerdmans klaagde ook een politiek-correcte Gutmensch over de moordlustige joden die onschuldige vrouwenben kinderen in Syrië vermoordden (mag ook met een d, klopt volgens de nitwit ook). De wereld op z’n kop: joden handhaven de vrede door moslim-wapentuig onschadelijk te maken. Maar ach, we weten dat het gros van de mensheid ziende blind en horende doof is. Einde der tijden…

  Like

 8. jowitteroos zegt:

  Die zogenaamde gematigde moslims hier in Nederland denken precies zo. Dat mocht ik jaren geleden aanhoren van iemand die vanaf haar 3de jaar al in Nederland woont en 13 kinderen heeft en op handen gedragen wordt en als voorbeeld dient van een – goed geïntegreerde moslima- door gemeente, opbouwwerk en wijkbureau. Straffen zouden te licht zijn zei ze, jullie moeten handen gaan afhakken. Haar man zit bij de Moskee in die verrotte wijk alwaar de Marokkaanse vlag hangt bij dodenherdenking………………………

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  Dat van die 13 nieuwe allahschreeuwers sluit exact aan op de inhoud van alinea 9 van deze pagina: http://tinyurl.com/a9thg2w

  Like

 10. Benedict Broere zegt:

  Hoe meer ik te weten kom over de islam, des te meer geraak ik tot de overtuiging dat we het zo veel als mogelijk uit onze moderne open samenleving moeten weren. Het is mens-vijandig, leven-vijandig, creativiteit-vijandig, vrijheid-vijandig. Het is een killer-meme.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s