Miri, Remmo, Abou Chaker, Osmani en andere Oriëntaals-islamitische clans in Duitsland

Screenshot_38

Dankzij de mediale aandacht is bij de burgers misschien de Miri-clan de meest bekende van alle islamitische clans die naar Duitsland zijn geïmmigreerd en hier een maffia-achtig leven leiden. Ze verbreiden angst en schrik in hun woongebieden, beheersen daar de scene van de georganiseerde criminaliteit en hebben invloed tot in de rangen van de politie, justitie, gemeentelijke autoriteiten en de media. Dankzij zulke contacten, waarvan het bekendste voorbeeld de maffia-rapper Bushido is, beheersen ze de media en zorgen ze ervoor dat er niet te vaak en niet te duidelijk over hun daden in de media wordt bericht.

We wilden in dit artikel met jullie hulp de bekendste clans verzamelen:

1. De Miri-clan:

De Miri-clan of ook wel Miri-familie is de Duitse naam voor een mhallami-Libanese clan uit Bremen: andere zwaartepunten van de clan zijn Essen en Berlijn. De clan bezit eigenschappen van georganiseerde criminaliteit. Zijn leden doen aan afpersing van beschermingsgeld, drugs- en wapenhandel of zijn actief in de prostitutie.

(…)

In de jaren-80 kwamen er ongeveer 15.000 burgeroorlogvluchtelingen, met een gedeeltelijk onbekend staatsburgerschap, vanuit Libanon. De families vestigden zich hoofdzakelijk in de steden Berlijn, Bremen en Essen. Volgens inschattingen van deskundigen hebben de herkomst, de sociale situatie en het geldende buitenlanderrecht bijgedragen aan hun criminalisering.

Volgens het blad “Stern” bestaat de Miri-clan al 30 jaar in Duitsland. Van de naar schatting 2500 leden zouden er al ongeveer 1100 met justitie in aanraking zijn gekomen.

Uiterlijk sinds 2004 hield ook de Commissie Georganiseerde Criminaliteit van de federale recherche (BKA) zich met de clans bezig, waartoe de grote familie Miri behoort.

(…)

Volgens officiële informatie van het Bremer lid van de Raad van State Matthias Stauch zou de politie informatie hebben over ongeveer 1400 familieleden inclusief hun milieu in Bremen, van wie 440 gelden als verdacht van een misdrijf. Exacte cijfers zou men niet kunnen geven, omdat familierelaties onduidelijk zouden zijn respectievelijk gebonden zouden zijn aan de wet op de bescherming van de privacy.

Wikipedia

2. De Remmo-clan:

 

3. De Abou Chaker Clan (ABC-clan):

De Abou-Chaker-clan (ook wel Abou Chaker familie) is de Duitse naam voor een Palestijns-Libanese clan uit Berlijn. De clan bezit eigenschappen van georganiseerde criminaliteit. Zijn leden doen aan afpersing van beschermingsgeld, drugs- en wapenhandel of zijn actief in de prostitutie. De familie is vooral in de jaren-80 onder de dekmantel van vluchtelingen illegaal vanuit Libanon Duitsland binnengekomen.

(…)

In april werd via het blad “Stern” bekend dat de rapper Bushido een volmacht heeft gegeven betreffende zijn volledige vermogen aan het clanlid Arafat Abou-Chaker.

Wikipedia

4. De Osmani-clan:

De binnenlandse veiligheidsdienst en Beierse officieren van justitie jagen op een Albanezen-clan die goede politieke contacten bezit en het in Hamburg tot macht en enorme rijkdom kon brengen.

De oudste van de vier broers kwam eerst: in 1979 vertrok de Albanees Quazim Osmani vanuit zijn geboortedorp Djakovica in Kosovo naar Hamburg. Hij was bitter arm. Officieel kwam hij als reservechauffeur in loondienst bij het verzamelen van oude kleding. Maar al spoedig scheurde Osmani, zoals politieagenten geïrriteerd vaststelden, in een Ferrari door de stad. Quazim zou bij het gokken , aldus de legende, de plaatselijke pooiers veel geld afhandig hebben gemaakt. Sindsdien heeft hij in de wijk de bijnaam “Felix” – de gelukkige.

Lees verder in “Der Spiegel” van 2006.

In hun verkeerde begrip van tolerantie zouden de rechtbanken het probleem met hun voortdurende toegevendheid nog verergerd hebben, wordt er gezegd.

“Etnisch afgesloten subculturen”, stond er uiteindelijk toch nog in het bericht waar meerdere malen de scherpe kantjes vanaf waren gehaald, zouden zich “onder het aanzienlijk misbruik maken van de aanwezige zwakke plekken van het Duitse buitenlander- en asielrecht al stevig gevestigd hebben.”

Het uit elkaar slaan van zulke criminele structuren zou “nog slechts op deelgebieden” mogelijk zijn. En dat ook alleen nog maar bij de samenwerking van “alle zich met het onderwerp bezig houdende instanties, justitiële ondersteuning en de uitbreiding van crimineeltechnische onderzoeksmaatregelen.” Dus: eigenlijk nooit.

“Der Spiegel” 2010

Dat is uiteraard slechts het topje van de ijsberg! Ze heersen in onze straten, ze duiken overal in troepen op, hebben invloed tot in de ministeries, lachen om onze politie. Dat zijn de sterke speerpunten van de profeet Mohammed en van de Turkse Ottomaan in Duitsland.

We willen erop wijzen dat zo´n moslimclan uit mannen en vrouwen bestaat. Men is ertoe geneigd om je bij de Oriëntaalse criminelen zulke jonge mannen voor te stellen, want de misdrijven duiden allemaal in hun richting: drugshandel, prostitutie, geweldsdelicten. Maar de vrouwen maken deel uit van de clan, van de criminaliteit. Vaak verlopen smerige zaakjes in hun naam, vaak echter zijn ze zelf actief, bewust crimineel. Vaak zijn het dezelfde vrouwen die integratiefuncties bezetten en op corrupte wijze zo het geld van de Duitse belastingbetalers naar hun eigen rekeningen leiden.

Dit artikel hebben we met behulp van onze commentatoren samengesteld. Mochten jullie nog meer aanwijzingen hebben of nog andere van zulke grote families kennen, kunnen jullie deze hier, onder dit artikel, toevoegen. In Baden-Württemberg, Rheinland-Pfalz en in het zuiden van Hessen moet ook zo´n clan heersen, want de media en de hoofdcommissaris van politie spreken ook hier van “een staat in de staat” en de maatregelen tegen hen worden alleen nog op landelijk politieniveau uitgevoerd.

Screenshot_39

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/05/08/miri-remmo-abou-chaker-osmani-und-andere-araber-clans-in-deutschland/

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", Criminaliteit, Duitsland, Islam, migrantengeweld, Moslims. Bookmark de permalink .

8 reacties op Miri, Remmo, Abou Chaker, Osmani en andere Oriëntaals-islamitische clans in Duitsland

 1. Philippine zegt:

  Beangstigend.
  Het zwijgen van de media is misdadig.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Tja, dood-ordinaire Maffia, zo te lezen, zij het dan niet op katholieke maar op islamitische leest geschoeid. -Beide zijn naar mijn mening dezelfde soort onwezenlijke combinatie en dat ze voor elkaar onderdoen wat betreft ploerterigheid geloof ik eigenlijk niet. Al maak je mij niet wijs, dat vrouwen met name binnen die islamitische clans een aan mannen gelijkwaardige rol hebben. Actief, ja, dat kan wel, maar op welke manier? Ontvangen de zoons eerst de orders van de vaders en daarna de moeders van de zoons? Dat lijkt me niet zeer onwaarschijnlijk. Overigens is dat het soort positie waar Pseudologica Fantastica- kampioene Maria Mosterd al van droomde: Je eerst helemaal onderwerpen aan een man (pooier) en dan via hem iets “leidinggevends” worden. Zou een leuk islamitisch gangstervrouwtje geweest zijn!

  Like

 3. Jean zegt:

  Al die clans ‘versneld’ uitroeien en verwijderen van het Europees grondgebied.
  Meer moet dat ‘voorlopig’ niet zijn

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Er is maar een oplossing. Licence to kill gericht naar allen die direct betrokken zijn bij zware criminaliteit waarbij doden te betreuren zijn. Het andere deel direct linea recta terug naar hun thuislanden. Laten we eerlijk zijn met normale juridische middelen is dit niet meer oplosbaar. Daarvoor zijn we al te ver weggezakt in het islamitisch maffia moeras. Ik hoor de kwaliteitsmedia elkaar overschreeuwend al roepen je moet ze niet allemaal over een kan scheren. Nou wat mij betreft kan dat best. De helft van alle misdaden in Berlijn (Neu Koln) worden gepleegd door mensen met een Arabische achtergrond terwijl ze maar 3% deel uitmaken van het totaal aandeel in de bevolking. Zegt genoeg zou ik zeggen. Als alle echte kosten van de islamitische invasie openbaar gemaakt zouden worden zou per direct in Europa een revolutie uitbreken die onherroepelijk vergelijkbaar zou zijn met quatorze juillet 1789. Onze “”gutmenschliche”” links groene elite doet het in de broek voor de echte cijfer en terug kunnen ze niet meer op de eenmaal ingeslagen route want dat zou hun politieke doodvonnis betekenen. Dit betekent dat ze door zullen gaan totdat Europa door haar hoeven zakt. Niemand wil het voor realiteit houden maar in veel Europese steden heersen inmiddels oorlogstoestanden. Grote aantallen in de islamitische milieu’s zijn direct of indirect betrokken bij criminele activiteiten zo niet op zijn minst betrokken bij het onrechtmatig plunderen van de sociale kassen. De schade die het multiculturalisme en de asiel industrie de West Europese bevolking de afgelopen 30 jaar heeft berokkend is in geld uitgedrukt inmiddels te vergelijken met de totale schade toegebracht in WOII. Tel daar de schade bij die de EU ons daarboven gebracht heeft en we weten hoeveel beter we het hadden gehad bij geen EU waan, geen multiculti waan en geen klimaatwaan. De financiële, demografische en maatschappelijke rampspoed die als een deken over Europa ligt werd ons samen met een “”over kill”” aan propaganda aangedaan en dat zonder ons echt te vragen laat staan te kiezen.

  Like

 5. benny zegt:

  ” Laten we eerlijk zijn met normale juridische middelen is dit niet meer oplosbaar”,klopt,maar er bestaat nog altijd een regel die boven alles staat,”nood breekt wet”.
  extreme problemen vereisen nu éénmaal een extreme aanpak anders maakt men geen schijn van kans.het is belange nog niet te laat maar het word toch tijd dat we onze regerende laffaards vervangen door echte moedige leiders.ik meen gehoord te hebben dat de heer wilders de rechtse krachten in europa gaat proberen bundelen wat hoopvol is voor de toekomst want het gezond verstand is enkel nog aan de rechterzijde te vinden.aan de linkerzijde ziet men enkel nog extreem fanatisme voor multiculturaliteit die elke logica en moraal voorbij geschoten is.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Wat een geweldige verrijking-kots- zijn deze geweldige moezelmannen toch! En dat alles met de welwillende medewerking van socialisten, gutmensch christen-democraten en liberalen. Eigenlijk zijn de politici het meest schuldig aan deze situatie!

  Like

 7. luckybee zegt:

  Dat zulke formatie heel erg slecht uit te roeien is dat zie je aan de Mafia van de Italianen; ook die wordt door de Hoogadels van Italie gesteund en gestigt de bekenndste van ze zijn natuurkijk de Medici in Florence.,Ook de Orsini, zijn hier aan deelgenoten,De Sforza,de Borgia’s enz. enz. en bestaat al zinds dat de RKK in Italie heerst.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s