Straatmaffia

Screenshot_55

Ter aanvulling op het verhaal van Daniel S. uit Bremen beschrijf ik  hier een aantal gebeurtenissen die ik voor een groot deel uit de eerste hand heb opgetekend van Nederlandse jongemannen, die het slachtoffer  werden van vergelijkbare allochtone straatterreur, hoewel er gelukkig geen doden vielen.

In mijn woonplaats opereert al jaren een bende jonge Turken onder aanvoering van ene Ozan. Zelf begon hij toen hij een jaar of 14 was, veel van zijn handlangers zijn nog geen 18. De hoofdmoot van hun “werkzaamheden” vindt plaats in de drugshandel.

Ze voeren een waar schrikbewind uit, ruzie met een van hen betekent overvallen worden door de hele groep, compleet met in elkaar slaan met een pistoolkolf, peuken uitgedrukt krijgen op je lijf en een brandbom in de tuin of de woonkamer van je ouders. Slachtoffers zijn meestal  autochtone jongemannen die in zijn buurt wonen en die hebben soms geen andere keuze dan de stad te ontvluchten.

Dat was bijv. het geval bij X., nadat Ozan c.s. ook gedreigd hadden zijn zwangere vriendin zo te mishandelen dat de baby zou sterven.  X is, nadat er een brandbom in de tuin van zijn ouderlijk huis was gegooid, met zijn vriendin en zijn moeder  gevlucht naar een stad ver weg. Een andere jongeman had aangifte gedaan tegen Ozan wegens mishandeling, daarna brak er brand uit in het huis van zijn moeder.

Als je de brutaliteit hebt je te verzetten tegen Ozan of een van diens vrienden of familieleden, dan loop je zelfs de kans om neergestoken te worden, zoals de destijds 17- jarige  zoon van een van mijn kennissen overkwam. Ozan poogde hem met een mes in zijn keel te snijden, maar door zijn schouder er voor te draaien bleef de schade beperkt tot een aantal diepe halen aan de zijkant van zijn schouder.

Hij durfde geen aangifte te doen uit vrees dat hem hetzelfde zou overkomen als de anderen bij wie brand gesticht was. Ik was bij hem in het ziekenhuis direct na de steekpartij en ik heb er nog spijt van dat ik niet harder aangedrongen heb over die aangifte tegen Ozan. Ik begreep echter dat hij bang was vanwege zijn moeder; een alleenstaande vrouw in een benedenwoning is een makkelijke prooi en ik deelde zijn mening dat de politie toch niet veel zou doen, dat was in die eerdere zaken al gebleken.

Gewone jongeren zijn doodsbang voor die bende en vooral voor Ozan, die heel berucht is. Mijn dochter heeft me ook op het hart gedrukt me er niet mee te bemoeien. Zij kent Ozan al een jaar of zes toen ze in de eerste klas van de Havo zat en Ozan vlak bij haar school aan het dealen was en open en bloot met een groot mes zwaaide.

Ozan loopt nu rond met een bodygard, die vaak Ozans pistool, mes en boksbeugels bij zich draagt. Twee jaar geleden werd Ozan zo door de politie betrapt toen hij de zoon van die kennis met de punt  van zijn mes op klaarlichte dag een steegje in gedwongen had, er was een getuige van dat incident.

Net als bij Al Capone durft echter niemand tegen Ozan te getuigen en het meisje dat bovenstaande “ontvoering” gezien had, trok haar verklaring later weer in, nadat Ozan haar midden op straat met het bekende handgebaar naar de keel en met woorden had bedreigd.

Ik heb haar met de hand geschreven verklaring van hoe zij zelf  door Ozan bedreigd was aan de  officier van Justitie  doen toekomen, en die wist niets beter te verzinnen dan een persoonlijk  gesprek tussen dat meisje en Ozan te organiseren, waarna ze alles weer introk. Nadat de enige getuige dus haar verklaring had ingetrokken, kwam Ozan er, ondanks zijn strafblad en eerdere gewelddaden, af met de paar dagen die  hij al in voorarrest had uitgezeten. Tot mijn verbazing liet de officier van justitie het “uitschakelen” van de getuige helemaal buiten beschouwing.

Ik heb een aantal van bovengenoemde zaken compleet met getuigen aan de hoofdofficier van justitie  gemeld en kreeg van hem te horen dat de zaak niet opportuun was om te onderzoeken en/of te vervolgen. Helaas was ik geen belanghebbende en kon dus geen artikel 12 procedure opstarten.

Die zoon en zijn oudere broer hebben het er niet bij laten zitten toen Ozan doorging met dreigen, maar dat is heel slecht voor ze afgelopen.

Die Nederlandse jongemannen moeten het dus niet alleen opnemen tegen die allochtone maffia, maar ook tegen de politie en justitie. Die beschouwt hen als minderwaardige tokkies, net als in Duitsland. Ozan c.s. gaan inmiddels gewoon door met hun activiteiten. Onlangs is een neefje van hem aangehouden voor straatroof.

Door:

AdriePVV

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", Appeasement, Criminaliteit, Dhimmitude, Immigratie, islamofascisme, Justitie, lafheid, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Nederland, Turken. Bookmark de permalink .

30 reacties op Straatmaffia

 1. Dit is dus een exacte beschrijving van de verloedering van Nederland! Onder de meer dan 2 miljoen niet-westerse allochtonen stijgt de werkeloosheid met sprongen! Niet alleen kost dit ons miljoenen, maar de “dank” hiervoor is dus een angstwekkende stijging van criminaliteit! Zowel onze regering, justitie als politie weigeren hier wat aan te doen! Integendeel de verloedering wordt niet alleen gedogen, maar door hun constante vrijbrief hiervoor wordt deze zelfs bevorderd!

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Luister, je hoort dit soort verhalen vaker. En als ik schrijf wat ik nu tenslotte tóch ga schrijven kan ik legio tegenreacties verwachten van: Ja, maar….etc. En toch houdt niemand mij op dit moment tegen: IK BEN HET SPUUGZAT OM ALTIJD MAAR WEER TE HOREN DAT IEDEREEN ALLES ALTIJD WEER INTREKT!
  Als justitie doorheeft dat dat telkens weer gebeurt, moeten ze maar zinnen op een andere aanpak: Een beetje rechtsvervalsing of zo, zodat zo’n klootzak sneller opgepakt en langer vastgehouden kan worden.Niet netjes, nee, maar wat díe types flikken is nog veel meer ten hemel schreiend! Behandel ze maar gerust wat oneerlijker, word maar corrupt, als het dan moet. Maar laat de slachtoffers voelen dat je achter hèn staat en NIET achter dat stuk vuil! Het is te krankzinnig voor woorden dat iedereen alles maar intrekt omdat ze niet het gevoel hebben dat politie en justitie iets voor ze doen. En dat die klootzakken rustig hun gang kunnen gaan! DAT MOET VERANDEREN!
  Dus….dan in zulke gevallen maar minder netjes. Wie slecht doet, slecht ontmoet. Sorry, maar zo is het.

  Like

  • Hans zegt:

   Theresa, de overheid die het geweldsmonopolie bezit, is gruwelijk in gebreke.
   Ze dient haar burgers veiligheid te garanderen. Daar betaal je onder andere belasting voor. Is nog iets van vroeger, de horigen betaalden aan de kasteelheer, onder andere in ruil voor bescherming. Doet de overheid dat niet, dan hebben burgers op een gegeven moment geen andere keuze dan het zelf op te lossen.
   Ik zou mijn familie natuurlijk in veiligheid brengen. Om daarna terug te keren.
   En dan garandeer ik je dat ze zoveel angst, terechte angst, en pijn, veel pijn gaan voelen als ik die organisatie top-down afwerk.
   Het is gewoon wachten tot het bovenstaande gebeurt, en tegelijk hopen dat het nooit zal gebeuren. Organiseren is in deze tijd heel moeilijk geworden, de politie en aivd lezen dit, ze hebben toegang tot mijn IP, ze weten wie ik ben. Ik kan geen oproep plaatsen die uitnodigt tot geweld, of een plan van aanpak formeren.
   Kan dus alleen herhalen dat degene die aan mijn loved ones komt, echt met oog om oog en tand om tand zal worden bestreden. Hard en wreed. Ik zal waar mogelijk ook geen aangifte doen. En kan gerust zeggen dat de mensen die ik zo spreek echt hetzelfde zullen doen.
   Dit soort sadistische en nietsontziende criminelen spelen dus Russische Roulette op grote schaal.
   Is gewoon een kwestie van tijd. En hoe veiliger en machtiger ze zich voelen, hoe dichterbij hun Karma al voor de deur staat. Bad Karma.

   Like

 3. Lucky9 zegt:

  Intrekking is, zelfs onder bedreiging een misdrijf tegenover de waarheid. Sla met de vuist op tafel!
  Daar kan geen enkele crimineel tegen op!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Lucky9 00.17u. Je hebt zéker gelijk. Om je de waarheid te zeggen ben ik ook spinnig op die lui die zich zo laten intimideren, dat ze elke aangifte weer intrekken. (Alleen, als je dat zegt maak je weer kans op een lawine van tegenargumenten van ja, maar….mes in je keel….makkelijk praten enzovoort. Het was laat, daar had ik geen zin meer in.) Beide kanten hebben schuld: Justitie en politie zijn met die klootzakken té correct en de omgeving, die zich daardoor niet gesteund voelt, laat maar over zich heen lopen. Dat is OOK totaal verkeerd, helemaal waar! De hele gemeenschap maakt zich schuldig aan een te slappe houding tegenover dat soort tuig, van beide kanten. DAT zou echt moeten veranderen.
   By the way, ik kan je dit verzekeren: Als het MIJ zou overkomen, deed ik beslist wel aangifte. En iedereen, die ‘goedbedoeld’zou proberen, mij ervan af te brengen zou, denk ik, kunnen rekenen op een woede-uitbarsting, dat is het opstandige in mij. Wat dat tuig doet is onderwerpen en ik laat me door niemand onderwerpen (Daarom heb ik ook zo’n afkeer van de Islam) Geloof me, IK zou het er op laten aankomen en zeker niets intrekken!

   Like

   • Hans zegt:

    Als je in het systeem gelooft is dat een keuze, aangifte doen, waar je dan inderdaad ook voor moet staan.
    De realiteit is echter dat de crimineel via zijn advocaat inzage krijgt in je NAW gegevens en nog veel meer, terwijl hij met een initiaal als achternaam, juist anoniem wordt gehouden.
    We hebben hier in NL een dader-rechtsspraak, geen slachtoffer-rechtsspraak. Tel daarbij de extreem lage strafmaat op en hij staat binnen de kortste keren voor je deur. Politie en justitie zijn dan natuurlijk nergens te bekennen.
    En de mensen die heldhaftig op dit soort forums schrijven zijn er dan ook niet.
    Echt, beter is het de rollen om te draaien en zelf dader te worden. Werkt ook zeer verfrissend op de crimineel in kwestie kan ik u met zekerheid voorspellen.

    Like

 4. louis-portugal zegt:

  Een kleine dirty harry Theresa???
  Ik zou er ook wel voor zijn.

  Like

 5. Hans zegt:

  En dus niemand kan dat regelen, iedereen is zomaar machteloos?
  ozan komt vanzelf een keer iemand tegen zoals ik en dan wordt ie ozon.
  In welke plaats speelt deze hardcore soap zich af?

  Like

 6. rommel zegt:

  Sorry hoor, maar ik had die Ozan gewoon doodgeschoten en in zijn bek gescheten. Zelfs nu ik een serieus vrouwtje, kindje, huisje, boompje, en hondjes heb, ben ik na het lezen en een beetje nadenken over dit artikel tot de ontdekking gekomen dat ik nog steeds een primitieve wraakzuchtige vergelder ben die zijn drift niet kan bedwingen om voor zijn eigen ego op een vreselijke manier terug te slaan, ongeacht de consequenties.

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  Dit gebeurt in ons land? En de politie kijkt weg.??
  Waarom betalen we eigenlijk nog belasting?

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Kijk en zo rolt het nu in nederland, het dhimmy land bij uitstek. En het zijn partijen als d66,pvda,cda en vvd, die deze verrijking hebben toegelaten. Deze politieke nitwits hebben constant geregeerd, in wisselende samenstelling. En tegen dat moslim geweld, blijven we kansloos, zolang de linksen, en de andere genoemde wegkijkpartijen aan het roer blijven staan in nederland. En dan durft men te beweren dat dit volk een verrijking is van ons land.

  Like

  • daiyu-ninja zegt:

   Tom Hendrix zegt:
   10 mei 2013 om 08:27
   ……………………………En tegen dat moslim geweld, blijven we kansloos, zolang de linksen, en de andere genoemde wegkijkpartijen aan het roer blijven staan in nederland. En dan durft men te beweren dat dit volk een verrijking is van ons land…………………………………..

   Onze lij (ei) ders hebben ons vogelvrij verklaard.
   En ze kunnen wel 100x beweren dat ze,’ moslims’ een verrijking zijn voor ons land, maar dat is niets meer dan een kwaadaardig leugen. Want ze zijn GEEN verrijking voor ons land, maar een VERARMING.

   Like

 9. Hendrix:
  De laatste zin is prisies hoe het is.
  Islam is de Grootste onderdrukker na nazi duitsland.
  Dat denken zij dan goed mis als het dat geval zou zijn.
  En waarom moeten wij het erg vinden, als nederland geboren moslims
  willen gaan vechten tegen ons laat ze maar gaan naar het oosten krijgen
  ze van eigen deeg gemaakte lood geprisenteerd.

  Het is een regelrechte vernedering allom Politiek is het grootste kwaad dat er maar bestaat.

  Like

 10. AdriePVV zegt:

  Het recht in eigen hand nemen is eigenlijk precies wat Ozan cs doen, dat is niet mijn keuze.

  Ik beloof u dat ik in een later stadium nog wat meer details zal geven, er is nog het een en ander “onder de rechter”. Ik denkt dat u wellicht nog bozer wordt als u de reactie van de rechterlijke macht leest.

  Op dit moment wil ik me eerst concentreren op het gedrag van politie en justitie, die laten Ozan gewoon vrijuit rondlopen en zijn gang gaan. Ozan begrijp ik nog wel, dat is gewoon een Al Capone in de dop, maar wat te denken van justitie en politie. Ik denk dat ik me maar eens ga wenden tot onze burgemeester, per saldo is die verantwoordelijk voor de openbare veiligheid.

  Like

 11. Benedict Broere zegt:

  Die straatterreur is onderdeel van hoe de islam werkt: geweld, intimidatie, meer geweld, meer intimidatie. En dan worden mensen bang en gaan verhuizen. Zodat op die manier hele buurten ontstaan waar alleen nog moslims wonen. Waar dan de sharia geldt. En waar de politie nauwelijks nog durft te komen. Of het is in grote groepen en zwaar bewapend. In Frankrijk zijn er al heel veel van dit soort wijken. Franse cultuur is daar nauwelijks nog te vinden. Men probeert met groepen gespecialiseerd in vechtsporten nog wat terrein terug te winnen. Maar de verwachting is dat binnen enkele jaren militaire inzet vereist is om deze wijken nog te kunnen beheersen. Het zou mij althans niets verbazen als vandaaruit de terreur begint naar de rest van Frankrijk. In de UK speelt hetzelfde probleem. Men heeft het al over de inzet van de IRA. Als de politiek niet wakker wordt, dan ontstaat er eigen richting en burgeroorlog. Allemaal slecht voor de economie. Kunnen we niet hebben.

  Like

 12. G.Deckzeijl zegt:

  @B.Broere, 12:25 Wat jij beschrijft is niets anders dan HET PROJECT.
  http://www.amsterdampost.nl/geen-integratie-maar-een-infiltratiemiddel/

  Like

 13. Benedict Broere zegt:

  Arabist Hans Jansen: >> The Koran wants non-Muslims to fear Islam. ‘Islamophobia’ is a duty according to Koran 8:60 and other relevant texts. The key Arabic word in 8:60 is turhibuuna, ‘you (pl.) fill with terror’, a word from the same root as modern Arabic irhaab, ‘terrorism’. <<
  http://www.arabistjansen.nl/Arabist/islamophobia.html
  http://www.barenakedislam.com/2013/05/09/germany-muslim-thugs-threaten-german-woman-on-train/

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  DE ISLAM IS DE PEST VAN DE WERELD! En de LINKSEN de HANDLANGERS van deze PEST!

  Like

 15. hans-e-pans zegt:

  Het ergste is dat je het je moet aanleunen, ondanks dat je in je recht staat.

  Dat heeft niets te maken met rechts.

  Like

 16. Henny Clemens zegt:

  Als je maar lang genoeg getreiterd word en de overheid het af laat weten,dan voel je je goed in de steek gelaten.
  Wij hebben in zo’n situatie geleefd meer dan een jaar, toen mijn man het heft in eigen hand nam heeft hij een maand vastgezeten.
  Dan wéét je, dat je een vreemdeling in eigen land bent geworden.
  En laat nooit iemand tegen mij zeggen dat we niet álles hebben gedaan om deze hele rotzooi te voorkomen.
  Het is de politie én de gemeente én de overheid die je vijand zijn.
  De oorzaak van dit alles die morroc was en is een lafaard.
  Ons vertrouwen in de overheid als geheel zal ik nooit meer kunnen vertrouwen en wij stemmen nu op de PVV, dit is dus wat de overheid bereikt met het “voorkeursbeleid” ten aanzien van marokkanen, de islam.
  Zo wordt Wilders vanzelf de grootste.

  Like

 17. Erik zegt:

  Grenzen dicht. Vandaag nog!

  Like

 18. Derk zegt:

  Misschien brengt het volgende de oplossing dichterbij. U weet vast nog wel van de straatterreur in verschillende plaatsen in Nedrigland. Wat werd er aan gedaan? Niet veel zult u zeggen. Een oplossing zou zijn om via via te laten doorschemeren dat de burgers een knokploeg gaan formeren. Alleen het gerucht doet al wonderen. Dan draagt de overheid het zwaard niet tevergeefs. Alleen moet de burger dan oppassen dat het zwaard niet uitsluitend tegen hem wordt gebruikt. Dus bericht niet via internet laten gaan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s