Vorig jaar kwamen er meer dan een miljoen migranten naar Duitsland

Screenshot_41

De Duitse bondskanselier Merkel met haar nieuwe volk

Duitsland is een van de dichtstbevolkte landen ter wereld. Het zou eigenlijk een puur emigratieland moeten zijn wanneer je naar dit feit kijkt. En desondanks zorgen de economische lobby´s, de profiteurs van de immigratie, dat complete volksstammen naar Duitsland stormen. En daarvoor gebruiken de groten van de economie de zogenaamde vakbonden, werknemersverenigingen, socialisten e.a., die net doen alsof ze er zijn voor het volk, voor de proletariërs, de boeren, de arbeiders en andere onderklassen, die zij in werkelijkheid alleen maar willen verraden en afschaffen. Hieronder een methode hoe men het volk van de Duitsers afschaft:

De goede economische situatie lokt steeds meer immigranten uit armere landen naar Duitsland! Meer dan een miljoen mensen verplaatsten in 2012 hun domicilie naar de Bondsrepubliek Duitsland – zoveel waren dit voor het laatst in 1995.

Grappig, zodra het trefwoord “immigratie” valt, is de economische situatie “goed”. Anders lezen we dag in dag uit van een lang aanhoudende crisis in Duitsland.

De crisis in Zuid-Europa en de uitbreiding van de EU naar het oosten hebben Duitsland de grootste immigratie sinds 1995 opgeleverd. Vorig jaar kwamen hier ongeveer 1,08 miljoen mensen naartoe, zoveel als het laatst 17 jaar geleden in 1995. In vergelijking met het jaar daarvoor bedroeg de plus nog eens 13%, zoals het Duitse bureau voor de statistiek in Wiesbaden dinsdag meedeelde.

Volgens de voorlopige resultaten waren 996.000 immigranten buitenlanders ( + 15%). Het aantal verlate Duitse emigranten uit Oost-Europa en Duitsers die uit het buitenland terugkeerden, bleef met ongeveer 115.000 nagenoeg constant.

(…)

Drie vierde deel van de buitenlanders dat naar Duitsland kwam, ging naar vijf deelstaten: het gros ging naar Beieren (192.000), gevolgd door Nordrhein-Westfalen (186.000), Baden-Württemberg (171.000), Hessen (90.000) en Niedersachsen (89.000).

BILD – ook in dienst van de voorstanders van migratie, de grote economie. Overigens, bij de vakbond Ver.di hebben de Turken het al voor het zeggen. Duitse linkse vakbondswerknemers mogen alleen nog maar naar de pijpen van de Turkse muziek dansen. Daarom moppert geen van de zogenaamde linksen als het om de immigratie gaat, omdat ze allemaal al lang ondermijnd zijn.

Screenshot_42

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/05/08/voriges-jahr-kamen-uber-eine-million-migranten-nach-deutschland/#more-44917

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Verrijking", Duitsland, Immigratie, Naïviteit. Bookmark de permalink .

8 reacties op Vorig jaar kwamen er meer dan een miljoen migranten naar Duitsland

 1. Jan zegt:

  Wat kijkt Merkel afgunstig naar die gezwachtelde: “Zo een wil ik ook”, lijkt zij mij te denken.

  Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   aargghhhh Jan! Ben gelijk weer terug in de kostschooltijd, zij is daar nèt Zr Romualda een grùwel van een non! Maar even zo goed worden wij allen wel gepiepeld like hell hè! Als de islammers in beeld zijn (en waar zijn ze dat niet?) is de economie goed, ok etc etc… maar WIJ de belastingbetalers moeten ONS spaargeld, onze pensioenen, onze huizen afgeven zodat die gore islammers in grote getale binnen kunnen komen en ons, en masse ‘straks’ zullen proberen uit te moorden!

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Jan 17.21u. Daar lijkt het inderdaad op, maar dàt zal het toch wel net niet zijn. Ik herken in haar blik eerder de ‘Gutmensch’ die het zo zalig vindt om hier de ‘Gutmensch’ te kunnen spelen. Prinsheerlijk tussen al die herkenbare moslima’s als de grote weldoenster….Dit is gewoon een pracht-voorbeeld van een ‘hedonistische narcist.’-Met eer aan Martien. En zo hebben we er in Nederland immers ook legio!

   Like

 2. Anneke zegt:

  De bom zal binnenkort barsten….De spanningen zullen oplopen….”Pfff; wat een depressieve vooruitzichten..”. De Europese politieke gekken….WAT ZIJN ZE HARDLEERS. De Noordelijke EU-landen lopen onderhand over….De legalen worden straks nog omgedoopt tot illegalen…Het is nog immer…DE WERELD OP Z’N KOP.

  Like

 3. bigljohn zegt:

  Als ik de MSM berichten moet geloven, bestaan die miljoen immigranten voor het gros uit Oost Europeanen en Polen. Ook zou de Duitse economie t.o.v. de andere lidstaten buitensporig bloeien. Ach ja, er is in al die tijden niets veranderd. De moffen zeiden het al in de tweede wereldoorlog, en nu nog steeds; Bij ons in de heimat is alles veel beter. En ze sparen kosten nog moeite om dit iedereen te laten geloven. Het is echter een kwestie van tijd dat dit Duitse kaartenhuis in elkaar dondert en nooit meer opstaat.

  Like

 4. peter selie zegt:

  Weer één miljoen haatpredikers die ons de wet gaan voorschrijven en die wij dan gedwee uitvoeren. Die democratische EU wil het immers zo en dus doen wij het zo.
  Eerst staan ze te springen om naar hier te komen en zijn ze er dan eenmaal dan moeten we al onze gebruiken, ons geloof, onze cultuur overboord werpen want de islam heeft altijd voorrang.
  We zijn alleen nog goed genoeg om hen, uit onze portemonnaie, een riant leven te laten leiden. En maar schelden en maar dreigen en er optimmeren.
  Hoe ver hebben we het laten komen?

  Like

 5. Jade zegt:

  Ze zijn niet goed snik, die Duitsers…

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jade 21.19. uur. Neen, Jade dit doen ze met het volle verstand, te weten de DUITSE POLITICI, net als bij ons, en het zijn dezelfde partijen die ONS verraden en ook de duitse burgers verraden te weten: LIBERALEN,SOCIALISTEN en CHRISTEN-DEMOCRATEN.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s