De troonrede: Nieuwe immigratiewetten om buitenlanders die niet zullen bijdragen aan het Verenigd Koninkrijk te ‘ontmoedigen’

Screenshot_9

Een nieuwe immigratiewet om “mensen die een bijdrage zullen leveren aan te trekken”, maar “degenen die dat niet zullen doen af te schrikken” is een van de wettelijke paradepaardjes uit de plannen van de regering voor het komend jaar.

The Queen’s Speech: volledige verslaggeving

Er zullen maatregelen worden genomen om de NHS [het ziekenfonds], de uitkeringen en de sociale woningen niet toegankelijk te maken voor tijdelijke immigranten.

Particuliere verhuurders zullen ook wettelijk verantwoordelijk zijn; ze moeten zich ervan verzekeren dat zij alleen woningen verhuren aan mensen die toestemming hebben om in Groot-Brittannië te verblijven. Bijna twee miljoen eigenaren van huizen die gekocht worden om te verhuren [‘buy to let’] zullen verantwoordelijk zijn voor het controleren van de immigratiestatus van potentiële huurders, met boetes die kunnen oplopen tot duizenden ponden voor degenen die de wet overtreden. Werkgevers zullen ook te maken krijgen  met ‘meer substantiële’ boetes voor het aannemen van illegale immigranten.

De wetgeving is ook bedoeld om ervoor te zorgen dat “vreemdelingen die ernstige misdrijven begaan uit het land zullen worden gezet, behoudens in uitzonderlijke omstandigheden”.

Hieruit volgden het vorige jaar nieuwe richtlijnen voor rechters van de minister van Binnenlandse Zaken – en die kunnen leiden tot nieuwe spanningen tussen ministers en rechtbanken voor mensenrechten.

De ministers stellen dat de maatregelen het gemakkelijker zullen maken om mensen uit het Verenigd Koninkrijk te verwijderen en moeilijker voor mensen die hier onder ‘valse of oneigenlijke voorwaarden’ willen blijven. Zo zal bijvoorbeeld alleen aan degenen die belangrijke zaken betwisten, die te maken hebben met algemeen aanvaarde rechtsbeginselen, worden toegestaan, als ze nog in het land verblijven, om ​​in beroep te gaan tegen hun uitzetting.

Toch zijn slechts de globale, algemene [hoofd]doelstellingen van het nieuwe wetsvoorstel voor immigratie gepubliceerd en de ministers hebben gezegd dat de mensen zullen moeten wachten op de gedetailleerde maatregelen.

De nieuwe maatregelen zullen de vrees aanwakkeren dat de gewone mensen en de werkgevers  nu verantwoordelijk worden gehouden voor het toezicht op het immigratiesysteem – na herhaalde mislukkingen van het Britse agentschap voor het beheer van de grenzen.

Het paradepaardje van de wetgeving is tot stand gebracht, omdat de coalitie veel moeite heeft om de groeiende electorale dreiging die uitgaat van de Britse ‘Independence Party’ [UKIP] aan te pakken, die kiezers voor zich heeft gewonnen met haar harde standpunten voor wat betreft haar immigratiebeleid.

Ministers moeten er met nadruk op aandringen dat de nieuwe wettelijke eisen voor verhuurders bedoeld zijn voor degenen die kamers verhuren in onroerend goed [dat dus bewoond wordt door meerdere mensen die geen familieband hebben]. Toch zal de maatregel universeel zijn en het zal dan ook de verantwoordelijkheid van alle verhuurders zijn om kopieën van paspoorten en de juiste visa te eisen.

Het is onduidelijk hoe van gewone mensen mag worden verwacht dat zij de authenticiteit van de verstrekte informatie vast kunnen stellen. De hoogte van de geldboetes is ook nog niet vastgesteld, maar die zal oplopen tot ‘duizenden euro’s’. Werkgevers worden momenteel geconfronteerd met boetes tot £ 5000 voor het werven van illegale immigranten.

De plannen zullen naar men verwacht in de komende maanden het onderwerp van een formeel overleg worden.

Ondanks het feit dat de netto-immigratie al met een derde is verminderd, hebben de ministers onlangs de bestaande regels en wetten opnieuw [juridisch] bekeken om mogelijke verdere mazen in de wetgeving te kunnen bepalen.

Veel van de nieuwe maatregelen zijn bedoeld om de aantrekkelijkheid van Groot-Brittannië te verminderen voor miljoenen Bulgaren en Roemenen die de mogelijkheid krijgen om vanaf volgend jaar in de hele EU te wonen en werken wanneer de immigratiecontrole wordt opgeheven.

Critici hebben echter beweerd dat veel van de voorstellen  een beperkte invloed zullen hebben – en dat de enige manier om de Europese immigratie aan te pakken is om over de EU-immigratieverdragen te heronderhandelen of om de interne [Europese] markt te verlaten.

Bron:

http://tinyurl.com/bne9y5w

Auteur: Robert Winnett

Vertaald uit het Engels door:

Wachteres

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", Groot-Brittannië, Immigratie. Bookmark de permalink .

17 reacties op De troonrede: Nieuwe immigratiewetten om buitenlanders die niet zullen bijdragen aan het Verenigd Koninkrijk te ‘ontmoedigen’

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Queen Elisabeth II forgot something: never open your front door for strangers!!!!
  http://www.barenakedislam.com/2013/05/09/what-are-the-odds-that-the-man-who-threw-acid-in-this-womans-face-is-not-a-muslim/
  Ik hoop trouwens dat ze die klootzak in handen krijgen, ik hoop dat ze ‘m zo hard trappen dattie z’n verdere leven(álstie blijft leven) kruipende doorbrengt.

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Eens even kijken of jullie sterke zenuwen hebben. Vast wel, denk ik. De meesten hebben al een olifantshuid ontwikkeld, omdat op internet nou eenmaal meer te zien is dan bv. via dat linkse FLUT-journaal, om maar eens een willekeurige dwarsstraat te noemen. Degenen die geen sterke zenuwen hebben moeten op YT maar een filmpje van de teletubbies of Sesamstraat gaan bekijken…
  http://www.barenakedislam.com/2013/05/09/egypt-barbaric-halal-slaughter-viewer-discretion-advised/

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Elke beschaafd land dat deze toestanden toelaat heeft volledig gecapituleerd voor de weerzinwekkende islamitische waanzin. Dat land verdiend niet beter en mag wat mij betreft volledig ondergedompeld worden in de al 1400 jaar rottende islamitische drek zodat bij tijd en wijle ook multiculturalisten kans lopen op dit soort behandelingen.

   Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  En dan gaan wel ook nog even naar Duitsland, een prachtig land met vriendelijke mensen met een groot gevoel voor humor, tenminste, zo heb ik ’t ervaren, vooral in de voormalige DDR.
  Maar dat DIT…(we gaan jullie vernietigen, jullie gaan allemaal naar de hel als je de wetten van allah niet accepteert.)
  Es gibt keinen allah, verdammte islam Arschlöcher, es hat nie einen allah gegeben..!!!)
  http://www.barenakedislam.com/2013/05/09/germany-muslim-thugs-threaten-german-woman-on-train/

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Het is dat dit islamitisch tuig zich nog niet sterk genoeg voelt maar tegen de tijd dat hun aantallen tegen de 20 miljoen lopen in Duitsland en in Nederland tegen de 3 miljoen zal deze vrouw met een zichtbaar kruisje niet meer ongeschonden uit de trein geraken. Nadat ze geschonden is door deze anti humane inteelt monsters zal ze nergens meer terecht kunnen voor rechtvaardigheid en zal ze van officiële instanties als antwoord krijgen dat ze het zelf schuld is door zich niet tijdig aan te passen aan de dan overal gangbare islamitische werkelijkheid. let op mijn woorden de islam zal ons nog allemaal vol in het gezicht gaan slaan.

   Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Nog zo’n tijdbom* : Rusland..!!!
  http://www.barenakedislam.com/2013/05/08/russia-islamofascism-not-just-a-problem-of-the-caucasus-region-anymore/
  *aanvulling van 11:37, deze schokkende Duitse docu waarin een politieagent wordt neergestoken.
  http://tinyurl.com/acjseec

  Like

 5. albert zegt:

  ik ben toch blij met ieder opstakel, en met de huisjesmelkers heb ik geen medelijden, ik moest 20jaar geleden al een kopie hebben van ieder die bij mij werkten.

  Like

 6. benny zegt:

  GB ontwaakt uit hun multiculti-trance,nu de rest van europa nog.

  Like

 7. albert zegt:

  gelukkig met een kanjer als nigel farage. (sorry obstakel)

  Like

 8. Wachteres zegt:

  Het is absurd dat ‘gewone mensen’ nu verantwoordelijk worden gesteld voor de instroom van buitenlanders.

  In de tijd van Labour werd de grenscontrole ‘versoepeld’ met het gevolg dat allerlei gespuis maar binnen kon komen.

  Daar plukt het land nu de zure vruchten van en de huidige regering wil de verantwoordelijkheid leggen bij o.m. de particuliere verhuurders van huizen i.p.v. waar die hoort te liggen, bij de grenscontrole.

  Natuurlijk gaat dit weer niet werken en na jaren, als men er achter komt, moeten er andere maatregelen worden genomen.

  Voor Engeland is het te hopen dat ze dan al uit de EU zijn. Voor ons ook, trouwens.

  Like

 9. Joop Klepzeiker zegt:

  Niets meer en minder dan een zuurstok voor de burgers, je mag het ook verbale stront noemen.

  Kort gezegd : politiek

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Ben het met de reacties van @ joop klepzeiker en @ wachteres eens, deze maatregelen komen als mosterd na de maaltijd, en zijn weer bijzonder laf opgesteld. Jawel net als bij ons in nederland, zadelt men Jan en Mien DOORSNEE op, met de gevolgen van de massale immigratie van de GEITENEUKERS en ISLAM aanhangers. En zo gaat dat maar door met de LAFAARDS van de politiek coorecte orden!

  Like

  • koddebeier zegt:

   Zo is het Tom, de dames en heren politici zouden zelf met hun gezin verplicht in die wijken moeten wonen !! Dan had die import maar hel kort geduurd !

   Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  oei coorecte moet zijn correcte.

  Like

 12. Anneke zegt:

  En…wat gaat van al deze nieuwe plannen van terecht komen…Queen Elisabeth???/!!! “Denk niet heel veel….Burgers moeten ‘koest worden gehouden’…vandaar de ‘mooie’ troonrede…”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s