New York: het World Trade Center staat er weer! (+ video)

Screenshot_3

De vrijheid is niet kapot te krijgen. Dat laat vandaag de stad New York de wereld weten. Het op 11 september 2001 door terroristische Mohammedanen vernietigde World Trade Center staat er weer. Het bestaat nu uit één toren in plaats van twee. Met 541 meter heeft het zijn volledige hoogte bereikt en is daarmee het hoogste gebouw op het westelijk halfrond.

De wederopbouw heeft 7 jaar geduurd. Het gebouw is precies 541,32 meter hoog. Dat zijn 1776 voet, het jaar van de onafhankelijkheidsverklaring. We feliciteren de stad New York en haar burgers met dit nieuwe bouwwerk en de VS en de vrije westerse wereld ermee dat zij zich er niet onder laten krijgen. Door niemand!

Video:

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/05/new-york-world-trade-center-steht-wieder/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Vrijheid, VS. Bookmark de permalink .

25 reacties op New York: het World Trade Center staat er weer! (+ video)

 1. Joop zegt:

  En nu maar hopen dat de president het niet weer in elkaar laat storten om ergens een oorlog te kunnen beginnen

  Like

 2. Hans zegt:

  Dat is een mooi en goed bericht, en het doet in elk geval enig recht aan de slachtoffers.
  Ik hoop dat de moslims ooit beseffen dat ze als tool gebruikt zijn bij deze job. En bij talloze andere werkzaamheden, Volcontinue. De idioten denken dat ze bezig zijn met hun geloof in de grote pedo.
  Maar intussen worden ze zonder het te weten aangestuurd door degenen die ze het meest haten.
  Stommer volk is er niet te vinden, daarom haalt de pvda ze ook volop binnen.

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Benieuwd welke idioten nu weer vlieglessen hebben aangevraagd en hun
  borsthaar hebben afgeschoren…

  Like

 4. BertG. zegt:

  Ik vraag me serieus af wie er nou eigenlijk gewonnen heeft daar als je er een moskeet naast hebt staan. Zo worden ze toch recht in hun smoel uitgelachen.
  Want dat tuig ziet dit toch echt wel als een overwinning. Immers hebben ze toch een stukje grond hiermee veroverd. En het is nog aangeboden ook. Als verbroedering.

  Like

 5. louis-portugal zegt:

  Ik hoop en denk dat ze flink ziek zullen over het feit dat er nu een hogere toren staat dan van tevoren.
  Die moslims kunnen alleen maar kapotmaken.
  Zelfs hun eigen mensen en vooral vrouwen maken ze kapot.

  Like

 6. peterselie1 zegt:

  Fantastisch, eigenlijk hadden de Yankees twee van deze torens neer moeten zetten, enkel en alleen om een statement tegen deze haatbaarden maken.

  Like

 7. Willie zegt:

  Jongens, weten jullie nu nog altijd niet dat het de US government was die dit op hun kerfstok hadden ??? NO PLANES !! voor de ..tigste keer ! eerder wel NUCLEAR demolition
  Het stikte daar van de radioactiviteit ! verruim uw horizon hier nb. VETERANS TODAY , lijkt me wel dat die t weten, niet? http://www.veteranstoday.com/2013/05/01/mystery-solved-the-wtc-was-nuked-on-911/

  Like

 8. Pieter Helenius zegt:

  Toch wel jammer dat de complotidioten ook hier hun stekkie weten te vinden. Gelijk een reden om af te haken.

  Like

 9. Pieter Helenius zegt:

  Joop, Hans, Willie
  Jammer dat je je site daarvoor alat gebruiken. Maakt je overige goede werk daardoor ongeloofwaardig. Dus maar afnokken, Doei

  Like

 10. Pieter Helenius zegt:

  Tsja, met dit soort paranoide beperkten hoeven de Gutmenschen zich inderdaad geen zorgen te maken. Kunnen je de diverse artikelen met islamkritiek nog zo gefundeerd zijn, maar het wordt lachwekkend als je de queeste laat gijzelen door complottisten en andere 1 dimensionalen (jodenhaters, gebeurd ook nog wel eens). Jammer Bron, zo glij je af. Maar goed, veel plezier dan maar.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Man, wat bazel je nou!? Voorbeelden, namen, rugnummers!!!

   Ik glijd af?? Waar naartoe?

   Like

   • Pieter Helenius zegt:

    1) had ik al gegeven. Zie eerder. 2) ik probeerde jouw huisregel 4 te eerbiedigen, maar dat mag dus niet van jou. LOL 3) – naar de krochten van het internet waar het gepresenteerde gewoon niet serieus te nemen is.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Als je zo over mijn site denkt, dat datgene dat hier geplaatst wordt niet serieus te nemen is, stel ik inderdaad voor dat je z.s.m. je biezen pakt.

    Like

  • BertG. zegt:

   Wat moet jij toch een fijn leven leiden als je alles al weet. Elke waarheid kent.
   Man sterf gewoon. LUL. Doe er niet te lang over om ons een plezier te doen.

   Like

 11. Avidia zegt:

  Volgens mij is Pieter Helenius – meneer Laarmans, welbekend van ART 7 die zit daar net zo te trollen, het bloed onder je nagels vandaan halen, maar wordt gewoon door ART 7 geaccepteerd, ik kreeg zelfs bijna een ban door hem lik op stuk te geven. Volgens mij bestaat ART 7 nog bij de gratie van die Laarmans, die breekt de tongen los, gezellig he?

  Like

 12. Anneke zegt:

  En voor hoelang zal deze tower zich staande weten te houden???/!!! In letterlijke – en in figuurlijke zin??? Door de mondiale financieel-/economische crisis zal het handeldrijven steeds moeilijker worden…Is al jàren schijn, de cijfers worden mooier naar buiten gebracht, dan ‘ze’ in werkelijkheid zijn. En….Amerika èn Europa zijn eveneens VERGIFTIGD door Al-Quida en al ‘z’n’ broeder-vertakkingen.
  Deze new trade-tower is een doornige distel….Een 666-product.

  Like

 13. Jan zegt:

  Bij het WTC wordt nu een ‘museum van de islam’ gebouwd en zo krijgen moslims dus toch hun overwinningsmonument op de kafirs en gaat de terreur van de tapijtvreters eindeloos door.

  Developer Scales Back Plans for Muslim Center Near Ground Zero
  The developer whose proposal to build a Muslim community center and mosque near the World Trade Center failed amid a national controversy three years ago said Tuesday that he now plans to construct a museum devoted to Islam in the same location.

  Sharif El-Gamal, the developer, said through a spokesman that instead of a $100 million, 15-story community center and prayer space, he now planned a smaller, three-story museum “dedicated to exploring the faith of Islam and its arts and culture.” The building would also include a sanctuary for prayer services and community programs.
  http://mobile.nytimes.com/2014/04/30/nyregion/developer-scales-back-plans-for-muslim-center-near-ground-zero.html?_r=1&referrer=

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s