De waarheid: als politieagenten moeten liegen

Screenshot_9

(Door: Udo Ulfkotte)

Vroeger werden de wetten in het Duitstalige gebied onafhankelijk van het aanzien des persoon gehandhaafd. Intussen staat de politieke correctheid boven de wetten. Een voorbeeld: op kantoren en in openbare instellingen mag niet gerookt worden. Per slot van rekening moeten mensen voor de gezondheidsgevaren van passief roken worden behoed. Ook gevangenissen zijn, net zoals districtsziekenhuizen of stations, openbare instellingen. En de daar werkende gevangenbewaarders hebben net zoveel recht op bescherming tegen de rook als de ambtenaren op een provinciehuis. Maar vanzelfsprekend mag er in Duitse gevangenissen gerookt worden. Want wanneer men het roken daar zou verbieden, zou dit onmiddellijk landelijke gevangenisopstanden tot gevolg hebben. En daarom bestaat het rookverbod in bepaalde instellingen in Duitsland alleen maar op papier.

KOPP-Online (hieronder het volledige artikel + foto van Udo Ulfkotte):

Veel burgers hebben er geen idee van hoe we de realiteit, afhankelijk van de eisen van de politieke correctheid, intussen rechtbuigen. Een ander voorbeeld: alleen al in de gevangenis van Wuppertal werken 15 (!) tolken, die als enige taak hebben om tussen de vooral geïmmigreerde delinquenten uit de meest verschillende delen van de wereld ruzies te beslechten. In één gevangenis geven we aan 15 mensen werk, die de hele dag de-escalerend tussen elkaar vijandig gezinde immigranten ingrijpen. Het zou veel beter zijn om de immigranten in hun landen van herkomst gevangen te zetten. Landen zoals België en Nederland doen dat al jaren zo. Maar steeds grotere delen van ons leven worden in het Duitstalige gebied alleen nog maar bepaald door de onredelijke eis om anderen koste wat het kost niet te discrimineren of voor het hoofd te stoten.

Als eerste krijgt de politie daar nu mee te maken. Zij moet bij bepaalde misdaden wegkijken, aangiftes afwimpelen en de statistieken zo vervalsen zoals de politieke correctheid dit vereist. Elk jaar vermeldt de criminele statistiek van de politie grotere successen bij het oplossen van delicten. Zogenaamd loopt het aantal delicten constant terug. Het Duitstalige gebied zou steeds veiliger worden. De burgers hoeven steeds minder bang te zijn om het slachtoffer van een delict te worden. Zover het officiële beeld. Heel anders de realiteit: volgens informatie van de Duitse politievakbond komen er bijvoorbeeld 71 maal zoveel gevallen van het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel voor dan in de statistiek staat. En bij het “gewone” toebrengen van lichamelijk letsel wordt slechts één van de negentig gevallen in de statistiek opgenomen. Wat klinkt als een aprilmop, is treurige realiteit. De statistieken worden vervalst. Ze weerspiegelen nergens de realiteit. De criminoloog Karlhans Liebl van de politieacademie Sachsen heeft dat in een actueel onderzoek op indrukwekkende wijze bewezen voor de deelstaat Sachsen.

Screenshot_10Enkele andere voorbeelden hoe de statistieken van de politie liegen: één op de twee jongeren in de leeftijd van 12 tot 25 jaar kreeg al drugs aangeboden. In de deelstaat Nordrhein-Westfalen, een bolwerk van drugsdealers, duikt het begrip “drugshandel” in de laatst gepubliceerde criminaliteitsstatistiek zelfs echter helemaal niet meer op. Want de opdracht van de politiek op dit gebied luidt: geen onderzoek meer naar doen. En waar geen onderzoek meer wordt gedaan, zijn dan uiteraard ook geen resultaten meer. Dat is zo politiek correct. Per slot van rekening hebben de meeste drugsdealers een migratieachtergrond. En mensen met een migratieachtergrond dienen immers niet “gediscrimineerd” te worden. Erich Rettinghaus van de Duitse politievakbond benadrukt dat de politie eraan gehouden is het aantal delicten dat aan de statistiek geleld wordt, drastisch te beperken. En Wilfried Albishausen van de Bond van Duitse politieambtenaren zegt dat de bevolking zou moeten weten dat zij met de criminaliteitsstatistiek van de politie “gemanipuleerd” wordt.

In Oostenrijk is het niet anders. Een politieagent uit Salzburg beweert dat de criminaliteitsstatistiek in Oostenrijk verfraaid wordt. Daarover berichtte de zender Ö1 in het middagjournaal. De politieman zegt dat in veel gevallen meerdere delicten als eentje worden geteld en dat zodoende de criminaliteit gebagatelliseerd wordt.

In Berlijn heeft het vervalsen van de statistieken niets geholpen. Daar vinden iedere maand meer dan 1000 woninginbraken plaats. Alle delicten namen toe. Bij moord en doodslag waren er in 2012 16% meer gevallen, bij ruwheiddelicten 2%, bij verkrachtingen 6% en bij het openlijk toebrengen van lichamelijk letsel 7%. Bij zakkenrollerij noemt de verfraaide statistiek een toename van 19%, bij woninginbraken 7% en bij inbraken in huizen zelfs 32%. De nachtmerrie wordt werkelijkheid. De Duitse politievakbond was geschokt door de officiële statistiek. “De cijfers voor 2012 lezen als een waar geworden nachtmerrie”, zei Michael Purper, de landelijke voorzitter van de vakbond.

En wat deed de verantwoordelijke minister, de Berlijnse senator voor binnenlandse zaken Frank Henkel (CDU)? Hij had aangekondigd om in Berlijn voor orde te willen zorgen. Omdat de meeste snelst toenemende delicten door immigranten gepleegd worden, deed hij dat wat in zulke gevallen politiek correct is: hij weigerde ieder commentaar en zweeg.

Bron:

http://www.zukunftskinder.org/?p=40749#more-40749

Auteur: Ambre66

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Dhimmitude, Duitsland, Immigratie, Justitie, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Overheid, political correctness, politici. Bookmark de permalink .

7 reacties op De waarheid: als politieagenten moeten liegen

  • Theresa Geissler zegt:

   @G.Deckzeijl 16.16u. heb het gelezen, Mijnheer Deckzeijl. Je krijgt trouwens wel de indruk dat het om zo’n verdomde dienstklopper ging die op deze o zo glorieuze dag zijn steentje wou bijdragen.
   Overigens moet dat in de toekomst eens afgelopen zijn! Zeker eenlingen mógen niet zomaar worden opgepakt, alleen omdat ze er blijk van geven, niet loyaal te willen zijn aan die nep-oranjes. Het ís 2013 en niemand hoeft zich als een onderdaan op te stellen als hij/zij dat niet wil!

   Like

 1. Tom Hendrix zegt:

  Linksen liegen al als ze “goede morgen”, zeggen. Net als de aanhangers van de islam, zijn de linksen en politiek correcte politici in staat te veinzen, weg te kijken, te liegen, te bedriegen, en te graaien waar ze maar kunnen.

  Like

 2. Helena zegt:

  @ Tom Ik hoorde zo’n zelfde uitspraak al eens over onze Antilliaanse medeburgers
  “Een Antilliaan liegt nog als t ie fluit” vond ik destijds wel grappig maar die van jouw is ook leuk.

  Like

  • luckybee zegt:

   Natuurlijk liegen alle Antillianen ons voor; ze praten papiamento dat op Portugees klink , en wij weten toch donders goed dat ze deze taal niet uit Afrika mee hadden genomen maar van hun slaven houder/en handelaren hebben geleerd namelijk de Sevardische Joden . Ladino waar uit de Papiamento uitvloeid is de taal van de Sevardiems.Het lijk op Portugees en Spaans.Maar beslist geen Holands.

   Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  @Theresa Geissler, 11-5, 17:04
  DANK!! Hier is de rest van dat verhaal.
  http://www.amsterdampost.nl/antimonarchie-demonstrant-arrestatie-georkestreerde-actie/
  Het zijn gesubsidieerde LAFBEKKEN die zich voornamelijk bezighouden met de makkelijke klusjes. Zoals gewoon in de auto blijven zitten als ze worden geconfronteerd met een nachtelijk opstootje(in m’n straat om 03:10), niet uitstappen om te vragen waarom de weg geheel wordt geblokkeerd en ophouden met lawaai maken omdat iedereen op bed ligt. En denk maar niet dat dat de enige keer is in de afgelopen 33 jaar.
  ZUM KOTZEN, dit land en z’n totaal geschifte bestuur en andere zgn “machthebbers”.

  Like

 4. Jan zegt:

  Het probleem wat inbraken betreft is opgelost. Boris Pistorius, minister van binnenlandse zaken van Nedersaksen met een typische socialistische oplossing: verplicht inbouwen van inbraakbeveiliging in de huizen. Over de inbraakterreur had hij verder niets te melden.
  http://www.pi-news.net/2013/05/innenminister-pistorius-spd-hausbesitzer-sollen-einbruchsicherungen-einbauen-mussen/#more-325332

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s