Tofik Dibi, een echte moslim?

Screenshot_5

(Door: Roelf-Jan Wentholt)

Op de twitterij kwam ik Tofik Dibi tegen. Interessant! De laatste keer dat ik Dibi zag kreeg hij officieel een boek overhandigd. Dibi beloofde toen dat boek aandachtig te gaan lezen en de inhoud verder met geïnteresseerden te gaan bespreken. Zo moest door ‘dialoog’ een brug worden gebouwd, of zo. Het boek heette “Islamofobie” en na de overhandiging maakte Dibi zich uit de voeten en vernamen we nooit meer wat van hem.

Op twitter antwoordt Dibi mij niet meer, hij vindt zijn tegenstanders ‘ongedierte’. Dat zal hij uit de Koran hebben (8.55).

Omdat ik ontzettend hecht aan “het aangaan van de dialoog” schreef ik Dibi onderstaande email. Met een afschrift aan zijn mentor Marcouch. Je weet maar nooit, misschien wordt Marcouch nog eens pastoor met Dibi als zijn misdienaar. Voor Allah is zoiets een kleinigheid.

Hieronder de tekst van mijn mail:

Beste Tofik,

Ik vond op je twitter-account je mail-adres. Laat me nog even toelichten wat ik je kwalijk neem. Ik verwijt je dat je je afspraken met Frans Groenendijk niet bent nagekomen. Je bent gewoon zomaar verdwenen en je hebt niets meer van je laten horen. Ik herken daarin de moslim in jou.

Mijn eigen ervaring in het maken van afspraken met moslims is dat moslims niet te vertrouwen zijn. En ik denk dat dat komt omdat moslims mij niet zien als hun gelijke maar als een minderwaardig wezen.

De moslim waant zich Übermensch, wat heel komisch is omdat overal waar de islamitische Übermensch opduikt en machtig wordt diepe armoede, de smerigste wreedheid, onrecht, willekeur en onvoorstelbare achterlijkheid, regeren. Echt iets voor jou als strijder tegen sociaal onrecht! Ben je nog altijd zo bevlogen?

Laat me je deze uitspraken voorleggen:

“U zult zeker zien dat de mensen die de meest diepe vijanden zijn van de Nederlanders, de Marokkanen zijn” (5.28)

“Dus als je Noord Afrikanen tegenkomt, sla hun hoofd er af” (47.4)

“Vermoord de Marokkanen waar je ze maar vinden kan, verdrijf hen, vanwaar ze jou verdreven, want het vermoorden van Marokkanen is minder erg dan het tegenwerken van Nederlanders” (9.5)

“De allersmerigste wezens zijn de Marokkanen” (8.55)

Dat is allemaal Koran. En ja, daar zit een foutje in de vertaling, in plaats van het woord “ongelovige” gebruikte ik een ander woord. Maar je zult hier ongetwijfeld de ernst van in zien. Of niet?

Want, kijk, wie de Koran accepteert, zal ook bovenstaande uitspraken moeten accepteren. Daar is geen ontkomen aan.

Ik accepteer die uitspraken niet. Ik wijs dat absoluut af. Jij?

Vriendelijke groet,

Roelf-Jan Wentholt

Door:

Roelf-Jan Wentholt

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Moslims. Bookmark de permalink .

35 reacties op Tofik Dibi, een echte moslim?

 1. Martien Pennings zegt:

  Dibi gaat net zo min een werkelijk gesprek aan als Anciaux of n’importe welke linkse lul ook.
  Ze zijn leeg en ze weten het.

  Like

  • Jean zegt:

   Martien,
   Ze, die soepjurken en kopvodden zijn niet alleen leeg maar ze zijn ook nog hol vandaar dat veel lawaai als ze de klepper opentrekken.
   Daarbij zijn ze ook nog eens achterlijk want ze lopen een pedofiel achterna alsof die viespeuk iets voorstelt, voor ons staat die gelijk met drek.
   Men zou voor véél minder al een islamofobie oplopen, hopelijk loopt hier tegen 2016 geen enkele gewelddadige waanzinnige idioot nog rond.
   Wat een prachtig vooruitzicht, niet? ☺☺☺

   Een vaststelling: zowel in Nederland als in België als in Duitsland, Frankrijk, Italië e.a. landen zit dat vergif al op publieke functies en dat is levensgevaarlijk vandaar dat wij in Vlaanderen ELKE partij zullen boycotten die een allochtoon op de lijsten heeft staan. Wij kennen geen Belg van marocafkomst, wij kennen wel een Marokkaan die in België rondloopt en die aan de OCMW uier hangt, de reden waarom wij die koe ook gaan slachten. ☺☺☺.

   Like

 2. Geert zegt:

  Roelf-Jan

  Als je dit al Nederlander zegt dat wordt je gewoon opgepakt en vervolgt, maar als het in een fantasie boekje wordt opgeschreven is er niks aan de hand. Maar heel goed verwoord Roelf-Jan.

  Like

 3. jowitteroos zegt:

  Hahaha, ik heb smakelijk gelachen Roelf Jan, geweldig verwoord.

  Like

 4. Henny Clemens zegt:

  Wauw, Roelf-Jan Wentholt, daar zal dibbi, Als hij het al leest, niet blij mee zijn.
  Een moslim heeft meterslange tenen en een eergevoel die verder reikt dan van hier naar marokko.
  Maar je raakt precies daar waar het pijn doet.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Henny Clemens 14.20u. Nou Henny, Dibi heeft zich tot nu toe altijd geprofileerd als een GE-INTEGREERDE moslim. Zo één die meeloopt in de moderne maatschappij en toetreedt tot Groenlinks, weet je wel.
   Aan hem nu de eer om dat waar te maken ener mocht hij dit lezen, geen spier om te vertrekken en zeker nóóit te uiten dat hij zou willen zinnen op wraak.
   Mocht hij toch slechts onderdeel zijn van “het project”, dan hoeft hij dat slechts vol te houden tot ‘de grote moslimslag’geslagen is. (Het noodlot verhoede dat het ooit zo ver komt).

   Like

 5. Jan zegt:

  Dibi lijdt aan kafirofobie, zoals alle moslims.

  Like

 6. @Roelf-Jan; mooie email! Ik heb ook een koran. Ik heb alleen de eerste tien, twintig bladzijden gelezen. Toen begon het mij te vervelen. Want het gaat in de hele koran steeds over Wij (Allah, Zijn engelen, moslims of gezegenden) en Zij (de Duivel, christenen, Joden, ongelovigen, anders-gelovigen of vervloekten)?!

  Like

  • En dan durven moslims en linkse Nederlanders te beweren dat wij de moslims in hokjes stoppen, demoniseren. Alle moslims over één kam scheren. Zelf doen ze niet anders!

   Like

  • lucky9 zegt:

   Jack Terrible. Natuurlijk gaat het gauw vervelen als je dit misdadig boek leest als eender welk ander. Je moet er enkele dingen over weten alvorens je aan de lectuur begint. De 59 bladzijden van het betrokken hoofdstuk vijf in “Why I am not a muslim” van Ibn Warraq kan bij voorbeeld daarbij een grote hulp zijn .
   Met deze achtergrondinformatie kan je gaan annoteren met fluo onder de niet geabrogeerde verzen. En dat komt neer op een gele zee van “Dood en onderwerp” in de gebiedende wijs.
   Eens je dit vastgesteld hebt en je leest alleen de hoofdstukken uit Medina vallen de schellen beslist van je ogen.

   Like

 7. Joop Klepzeiker zegt:

  Beste mensen die door groen slinks vooruit geschoven mocro wc rol van een toferik is zo leeghoofdig en arrogant dat hij nog steeds niet in de gaten heeft dat hij handig gebruikt is .

  Geen enkele aandacht waard, ondank dat ik bovenstaande van Roelf-Jan Wentholt waardeer.

  Gewoon weg laten zakken in de modderpoel waar hij ook uit voortgekomen is.

  Even lachen !

  http://islamcomicbook.com/comics/Nederlands/index.htm

  Like

 8. luckybee zegt:

  Dibi’s opdracht is gelukt, hij heeft Yolanda Sap uit de sadel gewipt

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Luckybee 15.02u. Kijk, daar plaats je nu eens een rake opmerking, Luckybee.
   Want zo is het wel. Hij wou dat de hele tijd al, maar langs legale weg lukte dat toch niet zomaar (Nee, dat zou helemaal fraai geweest zijn; ze zat er nèt) en vervolgens heeft hij intern zo’n rotzooi getrapt dat ze bij de verkiezingen afgingen als een gieter en zij wel vertrekken móest. Doel geslaagd, al resulteerde deze sabotage-van-binnen-uit natuurlijk wel hierin, dat hij nu op de puinhopen kon gaan zitten. Maar dat dat de consequentie zou zijn heeft hij misschien wel voorzien èn aanvaard, in zijn nijd.
   Daar zie ik hem best voor aan, want ik heb het altijd al een vies, achterbaks kereltje gevonden. Een echte ràt. Het druipt van zijn gezicht af. Wat dat betreft heeft de Heer Dibi nooit een poker face weten te ontwikkelen. Maar goed, benieuwd wat hij met de puinhopen gaat doen.

   Like

   • BertG. zegt:

    Zijn ze toch gek op die moslims, een beetje rotzooi trappen en op de puinhopen zitten.
    Je ziet het overal. Waar ze ook zijn. Hoort ook allemaal bij het doel.
    Onrust en chaos creëren. En inderdaad het gluiperige druipt er van af.

    Like

 9. Willie zegt:

  Yikes !! Wat een mottige smoel zeg ?? Zou je direkt gaan vertrouwen, niet dus

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Prima gedaan Hr. wentholt. Zo pak je de moslims terug, met hun eigen uitspraken. Volgens mij is deze Tofik nu net als Halsema aan het genieten van een riante wachtgeldregeling. Daar zijn ze natuurlijk niet vies van hé Tofik. Uitvreten is voor moslims een opdracht van MO uit het HAATBOEK KORAN!

  Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  Ik vond die Dibi altijd al een watje.

  Like

 12. Roelf-Jan Wentholt zegt:

  Tofik Dibi vroeg mij dringend de reactie die hij aan mee mailde ook hier te plaatsen. Ik doe dat natuurlijk met plezier. Meteen daarna zal ik mijn reactie op zijn reactie plaatsen. Roelf-Jan

  Beste Roelf-Jan,

  Hierbij een snelle reactie. Allereerst weet ik niet op welke ‘afspraken’ met Frans Groenendijk je doelt. De volgende keer als je dit soort verwijten uitdeelt, raad ik je aan specifiek te zijn. Anders maak je iemand verdacht zonder enige onderbouwing.

  Ik heb tijden geleden meneer Groenendijk uitgenodigd voor een open gesprek in de Tweede Kamer. Dat heb ik als een prettige ontmoeting ervaren. Daarna heb ik mij, samen met anderen, ingezet om een ruimte te vinden voor zijn boekpresentatie. Dat is gelukt. Ik heb toen ook zijn boek in ontvangst genomen en gediscussieerd met de zaal. Meer dan dit kon ik, temidden van extreme drukte, niet doen. En het lijkt me dat dit meer dan voldoende is geweest van deze ‘Uebermensch’ ;-).

  Dan je volgende punt. Daar kan ik heel kort over zijn: ik verantwoord mij enkel en alleen voor mijn eigen daden en opvattingen. En dat doe ik uitsluitend als ik beleefd bejegend word. I learned the hard way. Na jaren wel verantwoording afgelegd te hebben voor elke moslim op aarde die iets verkeerds deed, heb ik gezien dat dit een bodemloze put is en niets bijdraagt aan een eerlijkere en vrijere samenleving.

  Dus mocht je je frustraties en obsessies over de Islam willen botvieren op onschuldige moslims dan verwijs ik je graag door naar iemand anders. Er is vast nog wel een moslim te vinden die trapt in deze onzin, maar hier woont hij niet meer.

  Goed weekend,

  Tofik

  Like

  • Roelf-Jan Wentholt zegt:

   Ik citeer de brief van Dibi alinea voor alinea en zet er mijn eigen commentaar telkens onder.

   DIBI: Hierbij een snelle reactie. Allereerst weet ik niet op welke ‘afspraken’ met Frans Groenendijk je doelt. De volgende keer als je dit soort verwijten uitdeelt, raad ik je aan specifiek te zijn. Anders maak je iemand verdacht zonder enige onderbouwing.

   IK: Dit is de bekende moslim-stijl: Altijd alles totaal ontkennen. Al worden ze met de gestolen waar in hun handen aangetroffen: Altijd zullen ze glashard ontkennen. De afspraak was dat jij, Dibi, na lezing van het boek met de auteur verder zou praten tot het volkomen duidelijk zou zijn waar de op feiten gebaseerde meningsverschillen nu lagen. Het hele verhaal begon nota bene met een uitnodiging van jou, Dibi die nu wel eens een PVV-stemmer wilde spreken. Want dan zou hij deze domme mens uitleggen dat Islam vrede is en dergelijke meer. Maar toen jij jezelf gesteld zag tegen een overmacht aan feiten, maakte jij je uit de voeten en hield je jezelf onbereikbaar.

   DIBI: Ik heb tijden geleden meneer Groenendijk uitgenodigd voor een open gesprek in de Tweede Kamer. Dat heb ik als een prettige ontmoeting ervaren. Daarna heb ik mij, samen met anderen, ingezet om een ruimte te vinden voor zijn boekpresentatie. Dat is gelukt. Ik heb toen ook zijn boek in ontvangst genomen en gediscussieerd met de zaal. Meer dan dit kon ik, temidden van extreme drukte, niet doen. En het lijkt me dat dit meer dan voldoende is geweest van deze ‘Uebermensch’ ;-).

   IK: Deze Uebermensch voelde zich te goed om zijn afspraken na te komen en doet nu een beroep op het aller-, aller-, áller goedkoopste smoesje van “te druk”.

   DIBI: Dan je volgende punt. Daar kan ik heel kort over zijn: ik verantwoord mij enkel en alleen voor mijn eigen daden en opvattingen. En dat doe ik uitsluitend als ik beleefd bejegend word. I learned the hard way.

   IK: Je kiest er voor om moslim te zijn. Gezien de agressieve lading die die keuze met zich draagt (zie die paar Koran-aanhalingen in mijn stuk hierboven) mag je verwachten dat je daarop aangesproken wordt. Je wordt dus precies aangesproken op je eigen opvattingen en daden, namelijk de keuze die je hebt gemaakt jezelf trots moslim te noemen. Dan ontkom je er niet aan je te verantwoorden. Precies zoals je het zegt!

   DIBI: Na jaren wel verantwoording afgelegd te hebben voor elke moslim op aarde die iets verkeerds deed, heb ik gezien dat dit een bodemloze put is en niets bijdraagt aan een eerlijkere en vrijere samenleving.

   IK:Inderdaad, de logische consequentie van jouw keuze moslim te zijn, is dat anderen je zullen aanspreken op het gedrag van je clubgenoten. Daar kun je niet aan ontkomen. Als je jezelf tot een nazistische ideologie bekent, krijg je daarop natuurlijk commentaar.

   DIBI: Dus mocht je je frustraties en obsessies over de Islam willen botvieren op onschuldige moslims dan verwijs ik je graag door naar iemand anders. Er is vast nog wel een moslim te vinden die trapt in deze onzin, maar hier woont hij niet meer.

   IK: Ik raak er steeds meer van overtuigd dat de “onschuldige moslim” niet bestaat. Want voor mij staat vast dat een ieder die zichzelf moslim noemt en die op de hoogte is van de islamitische teksten, een misdadiger in de dop is. Dat kan niet anders want de teksten zijn misdadig. Kijk nog maar even naar die paar aanhalingen. Ja, Tofik, het is even wennen maar er verschijnen steeds meer mensen die NIET meer alles pikken omdat het van de politiek correcte meute moet. Je gaat dat vaker meemaken. En je zal zien het is een verademing. Van mij zal je nooit horen dat we verdraagzaam moeten staan tegenover de Islam. Want de Islam zelf is absoluut onverdraagzaam. Evenzo kan de Islam geen beroep doen op de godsdienstvrijheid, want de Islam aanvaardt de godsdienstvrijheid niet.

   DIBI:Goed weekend.
   IK: Jaja: de groeten.

   Like

 13. Petrossa zegt:

  Wat je toffe Tofik wel moet nageven is dat hij ons verlost heeft van dat stelletje mierenneukers GL. Zonder hem zat Sap er nog steeds en hadfden ze nu meer leden/zetels. Elk nadeel heb zijn voordeel.

  Like

 14. Martien Pennings zegt:

  Over hoe dat gegaan is met Frans Groenendijk en Dibi weet ik niet het fijne, maar ik kan mij wel herinneren dat Groenendijk niet blij was met het vervolg dat Dibi aan de “dialoog” gaf. Die dialoog is blijkbaar ook zinloos, want Dibi zegt: “frustraties en obsessies over de Islam botvieren op onschuldige moslims”.

  Dan ben je dus al klaar.

  Want dat slaat natuurlijk óók op Frans Groenendijk, die net als een paar anderen, onder wie ik, zo’n beetje een levenstaak beginnen te krijgen aan de bestrijding van wat ik in elk geval heb leren herkennen als de oerste vorm van wat wij Nazisme noemen: de islam.

  Onschuldige moslims bestaan overigens alleen als ze een IQ onder de 30 hebben.
  Want als het hoger ligt moet je zo langzamerhand op grond van 1400 jaar geschiedenis en de overstelpende actualiteit in de gaten hebben gekregen dat het een demonische helleleer is. Dus als Dibi nou 40 scoort . . . . .

  Voorts: als Dibi geen Marokkaan geweest zou zijn en dus een vertegenwoordiger van de “gematigde islam” (kan niet bestaan) zou hij nooit in de Tweede Kamer zijn gekomen en nu niet dat riante wachtgeld aan het opstrijken zijn.

  Dus dat “ik verantwoord mij enkel en alleen voor mijn eigen daden en opvattingen” is alleen al op die grond laffe flauwe kul: hij dient zich te verantwoorden voor alles wat met Marokkanen en islam te maken heeft, daar wordt het zeikerdje zwaar voor betaald.

  Naast fors geld eist mijnheer ook nog dat hij “beleefd bejegend” wordt. Maar dat gáát niet meer, manneke, als je behoort tot een links conglomeraat dat al decennia het bloed bij alle fatsoenlijke mensen onder de nagels vandaan haalt en nérgens naar luistert.

  En vooral niet luistert naar die ene grote boodschap: de islam is de oerste vorm van Nazisme uit de wereldgeschiedenis en zal de Joods-Christelijk-Verlichte cultuur vernietigen die gedurende 2000 jaar met oceanen van bloed en tranen gekocht is.

  Dus, arrogant kolerekwastje, met je “frustraties-en-obsessies-over-de-Islam-botvieren-op- onschuldige-moslims”, tief eens op met je gezeik!

  En nog eens wat: ik vermoed dat Dibi helemaal geen moslim meer is, dat-ie met zijn IQ van boven de 40 én als homoseksueel heeft ingezien dat het een demonische leer is, maar dat-ie gewoon bang is (net als Aboutaleb) om toe te geven dat hij “afvallige” is. Want daarop staat de doodstraf in het Mohammedanisme, nietwaar? En dan kan je je toch beter voordoen als “onschuldige moslim” op riant wachtgeld.

  Is Dibi trouwens al uit de kast gekomen als homoseksueel? Of durft-ie dat óók niet vanwege al die mede-onschuldige moslims?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Martien Pennings 18.52u. Uitstekend betoog maar vooral die laatste zin is kóstelijk!

   Like

   • felix zegt:

    Ik hoop dan maar dat Dibi aan zijn coming out gaat werken: Hup op de Turkse boot tijdens de Love Parade in onze (mooie) hoofdstad.

    Like

 15. guusvelraeds zegt:

  “frustraties en obsessies over de islam botvieren op onschuldige moslims”.

  Je moet welhaast een huichelaar zijn als je dit kunt opschrijven.

  95% van de Duitsers die van 1932 tot 1945 lid waren van de nationaal socialistische partij “”WAREN ALLEMAAL ONSCHULDIG””. Wie dat geloofd is niet goed bij zijn hoofd. Zelf ben ik op dit moment 63 jaar en heb in mijn jeugd en jongvolwassen jaren lange tijd gewoond in het Nederlands Duitse grensgebied. In de jaren 50 en 60 van de vorige eeuw met regelmaat rasechte en ook toen nog ideologie trouwe nationaal socialisten ontmoet. Als je een leven lang aanhanger bent van een ideologie hetzij door geboorte hetzij door bekering en je wordt praktisch dagelijks geconfronteerd met leed dat deze ideologie veroorzaakt zonder een moment waarop verzet komt of op zijn minst twijfel of bedenking dan BEN JE MEDESCHULDIG. HOOR JE DAT TOFIK DIBI, DAN BEN JE MEDESCHULDIG!!!!

  Medeschuldig aan de islamitische geweldspiraal die maar niet schijnt te stoppen. Ik geloof niet in gematigde moslims en al helemaal niet in onschuldige moslims. Gematigde moslims zijn een verzinsel. Natuurlijk zijn er moslims die de islam links laten liggen of de islam met een korreltje zout nemen. Maar moet ik hen daarom gematigd noemen? Gematigde moslims zijn gematigd als ze de straat opgaan met spandoeken waarop staat “”STOP HET ISLAMITISCH GEWELD””. Moslims die in openlijk in verzet komen en hun geloof “”als ze het een geloof willen noemen”” ontdoen van geweld en streven naar co-existentie met anders gelovigen. Een gematigde islam is een islam waarin moslima’s zonder gevaar of maatschappelijke uitsluiting kunnen huwen met een christelijke of joodse jongen. Maar wat ik zie is uitsluiting en vervolging van anders gelovigen overal in gebieden waar de islam dominant is. Segregatie ook daar waar de islam niet dominant is. Omgekeerd zie je de zogenaamde gematigde moslim wel in de stijgbeugels springen als er weer een aanslag of andere vorm van moslim geweld heeft plaats gevonden. Juichend zie je dan mondiaal grote aantallen moslims op straat verschijnen en op internet forums hun vreugde uitten over het doden van de kafir. De islam verhinderd haar leden tot het vormen van een eigen mening en een vrije ontwikkeling van een persoonlijk geweten waarin zonder angst voor uitsluiting of erger een keuze gemaakt kan worden tussen goed en kwaad. Dat is waarom de islam “”het grootste kwaad is”” dat ooit op deze aarde heeft rondgedoold. De rede waarom islam kritiek gecriminaliseerd wordt is omdat de islam op alle fronten de toets van de kritiek niet kan doorstaan. Overal waar islam is ontstaat risico op extremisme en geweld omdat de islam in haar hart zelf extremistisch en gewelddadig is.

  Like

  • BertG. zegt:

   Alleen de angst voor mekaar regeert. Meer niet. Daar is alles op gebaseerd.

   Like

  • Jean zegt:

   Ik ben nog steeds aan ’t zoeken naar een onschuldige moslim! Heel de nacht doorgezocht! Niente, niets, noppes gevonden.
   Nogal wiedes dat ik met islamofobie opgezadeld zit, men zou voor minder…
   Explosieke hier, moslims, explosieke daar, moslims, vermoorden van onschuldige mensen via bomautootjes, moslims, verminken van kinderen, moslims, stenigen en of geselen van vrouwen, moslims, zot van waanzin, moslims.
   Echt niet mijn dada. Ze zo snel mogelijk verwijderen, desnoods via geweld, van ons grondgebied richting zandbak en/of rifgebergte is de enige doeltreffende boodschap want wij willen op géén enkel vlak in contact komen met dergelijke gewelddadige waanzinnige barbaren…

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @GuusVelraeds 09.40. uur. Ook ik sluit mij bij uw reactie volkomen aan. Zowel de islam als het socialisme zijn de pest in onze wereld.

    Like

  • Henny Clemens zegt:

   Guusvelraeds@
   Goed en sterk stuk.

   Like

 16. Helena zegt:

  Zo dat heb je mooi gezegd guuvelraeds mijn welgemeende complimenten. Dat kan die
  Tofik in zijn zak steken. En inderdaad de islam houdt zichzelf in stand door het zaaien
  van terreur en geweld, die lui zijn doodsbang van elkaar. Al zouden ze iedere “ongelovige” die op deze wereld rondloopt uitroeien dan nog zou het geweld doorgaan en blijven ze elkaar de kop afhakken. Dat op zich vind ik dan wel weer een opsteker, te weten dat ze NOOIT in staat zullen zijn om in vrede en voorspoed te leven. “Religion of Peace”??? Not in a million years.
  Maar die lui zijn te stom om dat in te zien. Alles echt alles in dat gore kolere boek van ze is gebaseerd op HAAT HAAT en nog eens HAAT. Tja dat komt ervan als je kiest voor de macht van het kwaad/het duister en zelf niet meer nadenkt. Wat een fijne gast is die allah van hen toch.
  Vermoord iedereen en jezelf ook en dan kom je in het paradijs. Hoe ontzettend vredig.

  Like

 17. Van superieure kwaliteit Roelf-Jan, ook jouw weerlegging van zijn mail. Bedankt! Overigens: heb je het niet veel te druk voor dit soort geintjes?

  Like

 18. G.Deckzeijl zegt:

  T.Dibi en zijn woordkeus(kuch) zijn voor mij het zoveelste bewijs dat HET PROJECT 24/7 in bedrijf is.
  http://www.amsterdampost.nl/ach-annette-van-soest/
  Of:
  http://www.amsterdampost.nl/nacht-und-nebel-opnieuw-van-stal-gehaald/

  Like

 19. Anneke zegt:

  Wéér een Groen-Linkse mafketel die ‘met hangende pootjes’ is afgedropen!!! Dibi is zeer zeker niet de laatste….Religie- en politieke fanaten zijn überhaupt niet te vertrouwen…”Op hun kan men (de maatschappij) niet bouwen….” De ‘boel’ zakt dieper en dieper in de ellende weg…de fundamenten zijn veel te week…zullen we maar zeggen.

  Like

 20. reageerbuis zegt:

  Goed dat ik er vanmiddag nog even naar vroeg. Uitstekende reactie , daar kan Tofi het mee doen.

  Like

 21. Pingback: (aan WORDPRESS SUPPORT:) ……. NOG BEDANKT HOOR !!!!!!!!!! | voorzieners

 22. Pingback: Wilt u effe BIDDEN voor mijn meissie??? | voorzieners

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s