Als de Salafist aanbelt…

Screenshot_29

Bedelen en venten VERBODEN! …en we willen ons ook niet bekeren!

Ze bellen aan de deur om nieuwe aanhangers voor hun ideologie te winnen. Ze deinzen er niet voor terug kleine kinderen aan te spreken en ze in hun ban te brengen. Het gaat hier niet over Jehova´s Getuigen of vertegenwoordigers in stofzuigers, maar over Salafisten, de aanhangers van de “religie van de vrede” die sinds kort meer bezig zijn in Bochum met hun missiewerk.

Der Westen”:

Hoofdinspecteur Susanne Buche deelde aan de districtspolitie Süd mee dat er sprake is van een geïntensiveerde activiteit van Salafisten in Bochum. Tot nu toe zou er geen sprake zijn van delicten. De Salafisten spreken ook kinderen aan. Daarom roept de politie ouders ertoe op om hun kinderen gevoeliger te maken voor dit thema.

De politie observeert geïntensiveerde activiteiten van Salafisten in de Bochumer Hustadt. Dit berichtte hoofdinspecteur Susanne Buch aan de districtspolitie Süd in het universiteitscentrum. “Tot nu toe werden er geen delicten gepleegd”, stelde ze vast. “Desondanks is de politie er veel aan gelegen om op de hoogte te zijn van het opduiken van Salafisten in de Hustadt.”

De hoofdinspecteur roept ouders ertoe op om hun kinderen gevoeliger te maken voor dit thema. “Ze zouden geen cadeautjes of snoepjes moeten aannemen”, zei Susanne Buch. “Er werden ons gevallen gemeld, waarin Salafisten gewoon hebben aangebeld om nieuwe aanhangers te winnen.”

Even een vraagje aan mevrouw de hoofdinspecteur Buche: “Hoe maak je kinderen ´politiek correct´ gevoelig voor dit thema zonder als nazi of rechtspopulist bestempeld te worden?”

Bron:

http://www.zukunftskinder.org/?p=40779#more-40779

Auteur: Zirze

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Islamisering, Salafisten. Bookmark de permalink .

30 reacties op Als de Salafist aanbelt…

 1. Anneke zegt:

  Mijn voordeur blijft gesloten!!!/!!! “Pfff; woon vlak-bij een salafistische fanatiekeling….”. Wáár de directe omgeving wonder boven wonder (nog) géén last van heeft!!!/!!!

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Laat dit in het groot afdrukken en hang ’t achter je raam. Ook geschikt als bumpersticker.
  http://tinyurl.com/cbluo54
  Grote PickUp-truc in bezit? Vrachtwagen? Zoek een goeie airbrush-artiest op en….
  http://tinyurl.com/bot66pq

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  …. hoe maak je kinderen “politiek correct” gevoelig voor….
  Zo doen die islamoFASCISTEN het in Noorwegen.
  http://www.hln.be/hln/nl/944/Celebrities/article/detail/1619563/2013/04/22/Bieber-fans-bekeren-zich-tot-islam-voor-gratis-concerttickets.dhtml

  Like

 4. Islam can't break my mind. zegt:

  Op mijn sportschool had vorig jaar zich twee moslima’s ingeschreven en omdat ik zo goed ben geïntegreerd in Olanda spreek ik ook een paar woordjes Arabisch. Zodoende kwam ik in gesprek met hen. Het duurde nog geen twee zinnen voordat zij mij in hun moskee hadden uitgenodigd en hadden voorgesteld me te bekeren. Ik heb hen maar niet gemeld dat ik slechts mijn vijand wilde begrijpen.

  Like

 5. Als ik zo’n afbeelding op mijn huisdeur of schuurdeur plak dan wordt het er af getrokken door linkse Nederlanders die mij komen vertellen dat als ik geluk heb moslims de afbeelding nog niet gezien hebben. En dat ik discrimineer. Als ik vertel over de gewelddadige islam dan zeggen ze dat dat een heel klein percentage is van alle (vredelievende) moslims… Zo lust ik er nog wel eentje!

  Like

 6. Zo’n half jaar geleden werd ik opgebeld door een Engels sprekende man. Ik zei hem dat ik Nederlander was en alleen Nederlands verstond. Maar hij bleef doorgaan in het Engels. Toen heb ik de hoorn erop gelegd! Symbolisch dan!

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Ik schop ze gloeiende nakende van mijn deur af! Ik hoef geen moslim nazies aan mijn huisdeur!

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Tom, je moet niet meer voor onbekenden opendoen..!!!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @G.Deckzeijl 22.06. uur, op 12/5. Thanks Gerrit. Meestal loer ik al door het spionnetje van de deur, en als het verdacht is maak ik dan helemaal de deur niet open!

   Like

 9. Theresa Geissler zegt:

  Nou, erg karakteristiek, dit: Vroeger moest je alleen de Jehovah’s getuigen van je deur afhouden, tegenwoordig de salafisten. Vroeger waarschuwde je de kinderen voor kinderlokkers, tegenwoordig moet je ze ook waarschuwen voor salafisten (hoewel, wat is eigenlijk het verschil tussen een kinderverkrachter en een salafist?) En den Haag maar met droge ogen volhouden, dat er totààl geen sprake is van islamisering. Néé hoor…..
  Je zou de neiging krijgen om met dit bericht hoogstpersoonlijk naar het binnenhof te gaan en het Rubberen Rutte desnoods door z’n strot te duwen -gesteld dat je zo ver zou komen.Maar dan heb je nog kans dat hij het schaapachtig bekijkt en vervolgens constateert:”Oh, maar dat is helemaal in Bóchum…”. ..

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Bochum is dichterbij dan je denkt Theresa. tijdens de bijeenkomst van Hizb ut-Tahrir in Amsterdam werden de Salafisten uit Bochum, Keulen, Bonn enz. (Ruhrgebied dus) met bussen vol nar de bijeenkomst gebracht….

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @E.J. Bron 22.22u. Natuurlijk Webmaster, Jammer dat het geintje niet overkomt.
    Ik suggereer namelijk dat RUTTE dat heel schaapachtig zou zeggen, begrijpt U?

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Sorry. Te snel gelezen. Over het hoofd gezien! 😉 😀

    E.J.

    Like

   • Ik ben eens een keer wezen demonstreren tijdens hun bijeenkomst in Amsterdam met Professor Frik van AmsterdamPost en de Joods-Christelijke pastor Ben Kok en nog een aantal mensen. Eén van die mensen had een teddybeer op een stok geprikt met daarop met zwarte viltstift geschreven ; “Mohammed”. Wij hadden ook spandoeken bij ons en ik had een schilderij bij me…

    Like

 10. Jade zegt:

  Vandaag liep ik nog tegen zo`n baviaan op…
  Ik zat een kortingsbon te lezen en lette even niet op.
  Ze gaan godverdomme geen strobreed aan de kant
  en gedragen zich alsof ze nu al de baas zijn.
  Met die inteeltkinderen is het trouwens geen haar beter,
  die gaan ook niet aan de kant, net alsof dat aangeleerd is.
  Hun andere hobby is op de grond spugen als je langs loopt.
  Ik heb het inmiddels gehad met die klootzakken.
  Ze mogen goedschiks opdonderen, en anders kwaadschiks.
  Ik hoop dat Rutte of koning Willem binnenkort het licht ziet en mij
  een enorme gun in de handen drukt…

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Jade 22.18u.Grotendeels mee eens ,Jade, Alleen vraag ik me wel af wat je verwacht van ‘Koning Willem.’
   Die zit lekker ultracomfortabel in Wassenaar, reist op z’n tijd met z’n Max de groten der aarde af, houdt tussendoor vakantie in Mach…..pardon, Griekenland of Argentinië en trekt zich van de hele kolerezooi hiet echt geen moer aan, geloof me.
   Hij is zich er niet eens van bewust dat er een islamprobleem bestààt, geloof me. En volgens zijn oer-intelligente (ahem) vrouwtje bestaat de nederlander toch al niet, dus…..
   Nee, in die hoek hoeven we het zeker niet te zoeken.

   Like

   • louis-portugal zegt:

    Theresa ze heeft zich geëxcusseerd voor die opmerking die haar, door de door de voormalige koningin opgedrongen linkse indoctrineerders zoals andre v.Es Cohen enz.,zijn ingefluisterd.
    Ik ben ervan overtuigd dat ze het inmiddels duidelijk ziet.

    Like

 11. BertG. zegt:

  Reken maar dat voor vele bewoners behoorlijk intimiderend kan overkomen en op die manier zich weleens kunnen laten omlullen. Er zijn nou eenmaal mensen die niet zo mondig zijn.
  Net zoals jehova’s zullen ze getraind zijn om mensen omver te kletsen met vriendelijke onzin verhalen.

  Like

 12. lucky9 zegt:

  Jade, long taaim no C
  Gelijke ervaringen sindsdien…
  Het lijkt wel een beginselverklaring, of moet ik zeggen een resolutie?

  Like

 13. toetssteen zegt:

  @ Islam can’t break my mind. zegt

  Overdrijven is ook en vak hoor!

  @Geissler
  U houdt wel van veralgemeniseren.

  @onderwerp
  Wat een zever. Gewoon deur dichtdoen na het zeggen dat u geen interesse hebt.

  Like

 14. G.Deckzeijl zegt:

  Dat laatste kun je vergeten, Jade!

  Like

 15. Theresa Geissler zegt:

  @Toetssteen 3.36u. Ja, veralgemeniseren……Ik heb de neiging om de dingen soms wat aan te dikken, dat is waar , maar in de kern meen ik altijd wel wat ik zeg. – half schertsend dus met een ernstige ondertoon, ondertoon, zoiets. Het hangt er ook vanaf welk antwoord U hier bedoelt. Dat over Willem? Als iemand met concrete bewijzen kan komen dat dat stel géén super-de-luxe leventje leidt op kosten van de belastingbetaler in de bijstand mag hij het zeggen. En dat ze totaal geen kaas gegeten hebben van de dagelijkse problematiek geloof ik óók stellig. En zich dan nog de koninklijke status laten aanleunen! Ik vind het überhaupt een schandaal om je tot koning te laten inhuldigen in een tijd als deze: We zijn toevallig allemaal….misschien niet gelijk, maar wel gelijkwààrdig. (Al geef ik toe dat veel (nep)oranjeklanten zichzelf -en daarmee anderen- omlaag halen met hun gekwijl. Dàt is juist de ellende.)

  Like

 16. luckybee zegt:

  Dat hebben de Jehova getuigen ook al geprobeert , maar zo asl wij kunnen zien, Jehovagetuigen blijven een piep kleine secte. Wie in God geloof die blijf Jezus Christus trouw.Ook met de salavisten gaat het de zelfde weg.

  Like

 17. koddebeier zegt:

  Ze bellen aan de deur ., Mooi dat is op mijn eigen erf, dan kan ik mooi de hond er op af sturen.

  Like

 18. Scarlatti Bombatti zegt:

  ‘jullie’ wéten toch wel dat die zgn. ‘uitnodiging’ in wezen geen ‘uitnodiging’ is maar een ‘gebod’… Als jij die ‘uitnodiging’ afslaat, ‘beledig je de islam’ en je weet wat er gebeurt als je de islam ‘beledigt’… JIJ verklaart dan volgens hèn de oorlog aan de islam en DUS ‘mogen’ ze jou vermoorden, dus ga sowieso NOOIT in gesprek met die randdebielen, tenzij het is om ze strychnine te kunnen laten OPdrinken waar je bij staat!

  Like

 19. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Nieuwe techniek. Zouden ze een voorkeur hebben voor maagdelijke bekeerlingen(vrouwelijk)?

  Like

 20. Tiny zegt:

  Als ze hier aan de deur zouden komen, zie ik dat door mijn grote keukenraam. De deur staat daar haaks op. prima zicht. Dan gaat mijn herdershond als een wilde tekeer, tanden bloot en haren overeind. Ik maak her kiepraam waar nog een hor voorzit een kiertje open en vraag: watte? Zij kletsen maar een eind raak of zijn al op de vlucht voor mijn schattige hondje. Indien niet: Zal ik zeggen: ieke niks verstee niks, ausland, nee, niks verstee niks. Raam dicht, winkewinke. 🙂
  En wie niet wil luisteren krijgt wat in z’n bast of op z’n kop.

  Like

 21. Avidia zegt:

  Ik doe voor niemand open die geen afspraak met mij gemaakt heb, dus de deurbel gaat, mooi laten bellen, ik weet van niets, niemand uitgenodigd, dus geen reden om de deur open te doen, echt voor niemand.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s