Dat is islamisering manneke Anciaux

Screenshot_28

Het is erg dat velen niet weten wat islamisering is. Het linkse negationisme is de grote tragedie van het islamprobleem. In Europa worden mensen, die op zich niet van slechte wil zijn, door de politiek correcte media niet alleen allerlei zaken wijsgemaakt , maar vooral cruciale informatie onthouden.

Zo klinkt telkens de vraag op welke voorbeelden dit toch betrekking moet hebben. Wel, hieronder een kleine greep uit de actualiteit van de laatste jaren en heden in Europa en elders die door de gesubsidieerde partijdige  pers gebracht worden als fait-divers. Het doel van islamisering is om in eerste instantie de niet-islamitische landen te destabiliseren. De hier geciteerde voorbeelden kunnen in het oneindige aangevuld worden. Hier gaan we dan;

Islamieten hebben de uitgever van een roman over een profeet met de dood bedreigd. De Londense politie voorkwam een aanslag met een bombrief. Uitgever Martin Rynja kreeg bescherming van de politie nadat de islamieten benzine in zijn brievenbus hadden gegooid en die probeerden aan te steken. Zij wilden verhinderen dat het boek ‘Het juweel van Medina’ wordt uitgegeven.

De secretaris-generaal van de Noorse islamitische Raad is het niet eens met de christelijke jaartelling. Deze zou mensen met een andere godsdienst voor het hoofd kunnen stoten.

De termen “voor Christus” en “na Christus” worden in Noorwegen dan ook uit de schoolboeken geschrapt. In ‘We in the world’ bedoeld voor de lagere school, staat in het vervolg “voor ons tijdperk” en “na het begin van ons tijdperk”.

Simon Davey, de trainer van de voetbalclub Barnsley, loopt het risico dat er een doodsfatwa over hem wordt uitgesproken. Hij had de Franse stervoetballer Mounir El Haimour niet opgesteld, omdat hij vindt dat de speler door te vasten niet 100% fit kan zijn. Boze fans waarschuwden de trainer dat het gevaarlijk is om culturele imperialisten te beledigen.

De Londense gevangenis Belmarsh heeft speciaal voor de islamieten warmhoudboxen aangeschaft waar zij hun eten in kunnen bewaren tot na zonsondergang. Eén van de gevangenen is de beruchte Abu Hamza, die zeven jaar kreeg voor het oproepen tot rassenhaat. De directie van de gevangenis vindt dat misdadigers niet in hun islamitische overtuiging moeten worden beperkt. Al eerder bood Belmarsh de gevangen excuses aan voor varkensvlees dat zij opgediend kregen.

De Scottish Islamic Foundation (SCIF) ontving dit jaar £400,000 (bijna 500.000 euro) van de regering van de Schotse Nationalistische Partij (SNP). Humza Yousaf van de SCIF verzet zich tevens tegen iedere kritische analyse van het islam. Verder kwam onlangs het SNP-parlementlid Jahangir Hanif in opspraak vanwege een foto waarop hij schietend te zien is in een Pakistaans militair kamp. Het geweer in kwestie wordt vooral gebruikt door de militaire tak van de islam.

Volgens het Franstalige tijdschrift Le Vif/L’Express heeft het islam op veel Brusselse scholen grote invloed. Daar kan men vaak alleen vlees eten van onverdoofd geslachte dieren en mogen meisjes zwemmen en gymnastiek overslaan. Op een aantal scholen is een islamitische ruimte ingericht en kunnen leerlingen slecht leren als zij niet mogen eten. De leerkrachten hebben er grote moeite mee en moeten hun lesprogramma aanpassen om de imperialistische leerlingen niet op de tenen te trappen.

Naast een tiental informele ‘rechtbanken’ die er al in Engeland zijn, heeft de Universiteit van Nuneaton nu een officiële islamitische rechtbank die volgens de wet Alternatieve Dispute Resolution (ADR) gerechtigd is uitspraken te doen. Faisal Aqtab Siddiqi, het hoofd van het imperialistisch college, zegt dat de invoering van de rechtbank een verrijking is voor het Britse rechtssysteem.

De ouders van Ruben Niggebrugge (18) uit Leiden waren verbijsterd na de vrijlating van de 16-jarige messentrekker A.Z. nadat die hun zoon bijna dood had gestoken. De rechter-commissaris liet hem vrij, want de jongen moet naar school vanwege de leerplicht. Verder mag er niet over gepraat worden, anders worden kinderen bang om met hem in de klas te zitten.

In Pakistan is een zeventienjarig meisje in opdracht van haar ouders vermoord. Eerder werd ze al verplicht op haar negende te trouwen met een 45-jarige man. De 17-jarige Saira Nusrat Bibi was naar de rechtbank gestapt om haar huwelijk nietig te laten verklaren. Bij het verlaten van de rechtbank werd zij doodgeschoten, volgens de politie door mannen ingehuurd via haar ouders.

Een dakloze Brusselaar kwam te vroeg op de afspraak bij de dokter en omdat hij toch moest wachten besloot hij een biertje te drinken. Daarvoor heeft hij een afranseling van twee islamieten bijna niet overleefd. De man dronk in het openbaar bier waarop hij door de jonge imperialisten werd geslagen met een spijkerstaaf.

De islamitische theoloog Abderrahman Al-Maghraoui heeft gezegd dat huwelijken met meisjes van 9 jaar gelegitimeerd zijn. Hij baseert zijn stelling op overleveringen over het doen en laten van een profeet. Deze was met ene Aisha getrouwd toen die 7 jaar was en hij heeft het huwelijk geconsumeerd op haar negende. Deze profeet is het rolmodel voor alle cultureel imperialisten.

De Amerikaanse terreurwaakhond The Jamestown Foundation, waarschuwt voor een internetforum waarop het vergiftigen van de watervoorzieningen in Denemarken tot in detail wordt besproken. De website is een belangrijke ontmoetingsplaats voor aanhangers van de islam.

Wie enige tijd terug een jaarabonnement nam op het feministische tijdschrift Opzij, kreeg als welkomstgeschenk een luxe cassette met een cultureel imperialistisch handboek. Het boegbeeld van de vrouwenemancipatie gaat de Nederlandse vrouw erop attenderen hoe zij door de islam onderdrukt gaat worden.

Paul McCartney was van plan om een concert te geven in Tel Aviv ter ere van het 60-jarige bestaan van de staat Israël. De haatprediker Omar Bakri vond daarom dat Paul McCartney een vijand is van alle cultureel imperialisten. Mocht het concert toch doorgaan dan zouden er zo nodig commando’s klaar staan om de zanger te vermoorden. Paul Mc Cartney liet het concert toch gewoon doorgaan, omdat hij veel vrienden heeft die Israël wel steunen.

Harry van Bommel (SP-NL) wil invoering van een islamitische hypotheek en van bidruimtes op het werk, zo zegt hij op de website van Al-Yaqeen. Werkgevers moeten een aparte ruimte beschikbaar stellen voor cultuurimperialisten, die zich niet in een verdomhoekje moeten laten drukken, aldus Van Bommel.

Mickey Mouse moet dood. Muhammad Munajid in Saoedi-Arabië vindt dat cartoonafbeeldingen van muizen moeten worden vernietigd en ook dat alle muizen zelf gedood moeten worden. Volgens de imperialistische wet is de muis een walgelijk en bedorven dier en alles wat het dier aanraakt wordt onrein.

Om tegemoet te komen aan de islam waren de Wc’s op de Olympische Spelen van 2012 in het Olympische Park te Londen zodanig gebouwd dat men niet met het gezicht naar het Midden-Oosten hoeft te zitten, uit respect voor de richting van cultureel imperialisten. In de gevangenissen zijn ook werken aan de gang voor dit schijtceremonie.

In Frankrijk is een heftige discussie losgebrand over de controversiële bestseller La France, Orange mécanique  van journalist Laurent Obertone (28). In het boek stelt Obertone het barbariseringsproces in Frankrijk aan de kaak: elk etmaal vinden 13.000 diefstallen, 2000 geweldplegingen en 200 verkrachtingen plaats. Eerst werd Obertone er door collega’s van beschuldigd de feiten vervalst of tenminste gemanipuleerd te hebben. Inmiddels blijken zijn cijfers correct te zijn. Obertone heeft  diverse bedreigingen gekregen. Ook wordt hij van racisme beschuldigd.

In het rapport ‘Geweld tegen vrouwen binnen de islam’ (PVV, 8 maart 2013) worden de aantallen gevallen eerwraak in Nederland genoemd. In de jaren 2010, 2011 en 2012 vonden er gemiddeld 500 eer gerelateerde zaken per jaar plaats. In 2010 en 2012 waren er elf eer gerelateerde zaken met dodelijke afloop. In de jaren 2007, 2008 en 2009 vonden gemiddeld 490 eer gerelateerde zaken plaats, waarvan in 2009 13 met dodelijke afloop. Van de bedreigde vrouwen heeft tussen de 77% en 100% tenminste een ouder die uit een islamitisch land afkomstig is. De meest voorkomende groepen zijn Turken, Marokkanen en Afghanen.

De Centrum Moskee in Deventer mag voortaan elke dag tussen 12 en 14 uur maximaal 3 minuten een gebedsoproep laten horen. Tot nog toe gebeurde dat alleen op vrijdag, maar de moskeebezoekers wilden elke dag een gebedsoproep. De buurtbewoners zijn in alle staten.

Sinds de laatste gemeenteraadsverkiezingen zit de Lijst Islam (Parti Islam) in de Brusselse raad met twee raadsleden (in Anderlecht en Molenbeek). De website van Lijst Islam werkt samen met de website ‘Vrij Historisch Onderzoek’’ van Holocaustontkenner Siegfried Verbeke. De site van Lijst Islam biedt gratis het boek Invention du People Juif aan. Downloads kunnen plaatsvinden via ‘vrij Historisch Onderzoek’. Deze site wordt gehost vanuit de VS om uit handen van het gerecht te blijven. Eerder al werd duidelijk dat Lijst Islam banden heeft met het Iraanse regime http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/4871 Ook pleitte de partij voor hoofddoeken bij politie en ambtenaren http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/4795. De partij is tevens voor invoering van de sharia in België.

De Britse Anjem Choudary roept volgelingen in een klein zaaltje op hun werkloosheidsuitkering te gebruiken voor jihad: ‘Er zijn mensen die van 9 tot 5 werken en dat doen ze wel 40 jaar van hun leven, dat is moderne slavernij, en dat levert niets op, ze verliezen alles, hun pensioen, hun huis en kunnen zelfmoord plegen, wat is dat voor leven? Dat is het leven van een Kafir (ongelovige), beroemde moslimstrijders werkten maar een of twee dagen per jaar en hadden zo de tijd om jihad te voeren. Dan kun je zeggen: die werken niet. Maar het is normaal dat jullie geld van de kuffar nemen’. ‘Er mag geen duivel zijn, we moeten allemaal Allah gehoorzamen, alles van democratie, secularisme, het parlement, vrijheid, alle parlementsleden en de president, alle ideeën van de kuffar, zijn slecht. We moeten dat met ons hele hart verwerpen. We moeten daarvoor haat in ons hart hebben, Cameron en Obama, we haten ze, sta tegen hen op’. Choudary ontvangt jaarlijks verschillende uitkeringen ter waarde van 32.500 pond. Het gemiddelde inkomen van een werkende Brit is 26.500 pond.

Op een Weense basisschool in het 23e district krijgen leerkrachten het advies om in geschiedenislessen niet te vertellen over de aanvallen door Turkse legers op Wenen in 1529 en 1683. De school vreest voor conflicten met de gezinnen waaruit veel van de leerlingen afkomstig zijn. In het 23e district wonen veel immigrantengezinnen.

De uitspraak van CAIR (Council on American-Islamic Relations) co-oprichter in de VSA Omar Ahmad:
Islam isn’t in America to be equal to any other faith, but to become dominant. The Qur’an should be the highest authority in America.

Beperkingen van onze vrijheid van meningsuiting op het gebied van foto’s, toneelgezelschappen, film, musea, cartoons, schrijvers, journalisten, cabaretiers, columnisten, pers, kunstenaars, publicisten, cartoonisten, lezingen op universiteiten, enz, enz, enz. En beveiligde en vermoorde personen niet te vergeten.

Deze beperkingen gaan de hele Europese bevolking  aan, allochtoon en autochtoon.

Het geweld en de bedreigingen zijn overal voelbaar. Als je een politieke vertegenwoordiger van het volk bent, Anciaux heet en niet ziet dat er iets behoorlijk  mis is met dat “geloof”, verdien je niet beter gestraft te worden als Kafir. Dat laatste zal hem er misschien toe aanzetten dit aspect op te zoeken in het haatboek van de moslims, de straffen worden er ook duidelijk in beschreven.

De linkse georkestreerde tolerantie en ontkenning leiden tot afbouw van onze verworven vrijheden, vrijheid van meningsuiting en ondermijning van onze democratie en rechtsstaat.

Bron:

http://www.golfbrekers.be/dat-is-islamisme-manneke-anciaux/

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islamisering. Bookmark de permalink .

13 reacties op Dat is islamisering manneke Anciaux

 1. Pieter Nokkio zegt:

  triest relaas, helaas maar al te waar.
  Waanzin ten top, islam verovert de wereld moeiteloos
  Om moedeloos van te worden.

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Ik heb niet zoveel woorden nodig om islamisering duidelijk te maken.
  http://www.amsterdampost.nl/ach-annette-van-soest/

  Like

 3. Anneke zegt:

  Helaas; realiteit en waarheid kunnen keihard aankomen…Maar de feiten verstoppen achter een ‘fluwelen gordijn’, is een rechtstreekse run naar afgrond…Blijf HOPEN dat bij de Europese bevolking meer en meer de ogen en oren open gaan. Dat men niet meer ziende blind en horende doof is. Dat men ‘gewapend’ is, tegen al dat politieke BEDROG.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Dit zijn stuk voor stuk de harde FEITEN. Maar de RODEN/SOCIALISTEN, van de partij van de arabieren, het cda, en de vvd en d66, blijven het PROBLEEM ontkennen in Nederland. Typisch dat al de partijen van socialisten, sociaal-democraten, christen-democraten, liberalen en links liberalen, de nazi ideologie GEEN STROBREED in de weg leggen, in heel EUROPA niet. Verraders, dat zijn het!

  Like

  • daiyu-ninja zegt:

   Arabier: Beste meneer Samson en Rutte en wilt u 2 miljoen verdienen?
   De twee imbecielen: Nou…………….dat willen wij wel. Maar wat moeten wij daarvoor doen?
   Arabie: U krijgt 2 miljoen van mij als u ervoor zorgt dat de sharia en islam geaccepteerd worden in uw land.
   Samson: Maar dan moeten wij ons volk verraden!
   Rutte: Maar Diederikje toch. Je laat die 2 miljoen toch niet aan je neus voorbijgaan voor een dom klootjesvolk!
   Samson: Je hebt helemaal gelijk Rutteputje. Er valt met dat domme klootjesvolk niks te beginnen. Ze zijn helemaal ontspoort. De moslims zullen die tokkies goede manieren en zeden bijbrengen.
   Meneer de arabier, wij nemen die 2 miljoen graag aan en wij verzekeren u, dat uw onderdanen alles krijgen wat ze nodig hebben. En als het Nederlandse boeren klootjesvolk daar bezwaar tegen heeft, dan leren wij ze wel een lesje in, bek houden.

   Het kan niet anders dan dat de westerse leiders zijn omgekocht.
   Geen enkel gezonddenkend mens zal doen wat onze leiders nu doen……………..hele vollkstammen binnen halen die onze wetten naast zich neerleggen en alles waar wij voor staan verachten en haten.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @daiyu-ninja 10.50. uur. O, maar daar zie ik RUBBEREN RUTTE en SAMZWAM toe in staat hoor daiyu. Ze verkopen zelfs hun eigen moeder of vrouw, als ze daar geld mee kunnen verdienen. Ik hoop het nog mee te maken dat deze vuile verraders berecht zullen worden! En met hem het hele vuile verraderszooitje in Brussel, von Rampuy, Schulz,Verhofstad en Barosso. De hoogste boom uitzoeken, en ze daar aan ophangen.

    Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Ja, het IS om moedeloos van te worden.
  Zeker als je je realiseert dat de verantwoordelijke personen in deze westerse contreien op de één of andere manier gehypnotiseerd zijn en niets, maar dan ook niets ondernemen. Sterker, dat enkele verantwoordelijke politici bij onze zuiderburen integendeel de kant van de onverlaten kiezen en thans een poging ondernemen om alle kritiek hierop -en daarmee de vrijheid van meningsuiting- onmogelijk te maken.
  Kent iemand onder U nog het oude lied van Julues de Korte “In de omgekeerde wereld…..”Laatste zin:”…..is het altijd even leuk.”
  Nou, dit ís de omgekeerde wereld, maar zo leuk blijkt hij niet te zijn.
  Zie ook mijn reactie op Willy Laes.be onderwerp “Senator Anciaux reageert.
  http://willylaes.be/senator-anciaux-reageert/

  Like

 6. lucky9 zegt:

  @ Anneke
  Bedrog is het inderdaad. Politiek bedrog is echter gedegenereerd tot verraad. Dat tracht Pennings duidelijk te maken.
  Bijkomend probleem is echter dat er nauwelijks iemand verraad nog herkent. We zijn zo vele decennia gespaard gebleven van verraad, dat verraders ons het even wat op de mouw kunnen spelden.
  Met de import van de islam en islamieten is hier echter een wijziging aan gekomen. (En dat maakt de vervalsers zoals Anciaux juist razend tot het nazistische toe!)
  De meeste autochtone jongeren zijn nog blind (dank zij -!- ons collectivistisch neerwaarts nivellerend en indoctrinerend onderwijssysteem) maar gelukkig bestaat er voorlopig nog een generatie die klaar ziet in het kluwen van propaganda, censuur, bedreiging en nooit aflatende vervalsing en racistische discriminatie van het blanke ras.
  Als de goede raad en de analyse van de ouderen nu in de wind geslagen wordt zal de waarheid slechts overleven als artefact onder een zandcultuur.

  Like

 7. delamontagne zegt:

  Dat vind ik dan wel heel goed en moedig van Paul McCartney, laat zich dus niet intimideren. Wat die Harry van Bommel betreft, zal ook wel niets van islamisering merken net zoals hr opstelten.
  Zolang het de gemiddelde NL-er ( EU-er ) een rot-zorg zal zijn wat de toename van invloed van islam op ,t leven van de NL-er heeft, verandert er toch niets. Jammer dat er geen “verongelijkte”opmerking van voormalig M.P-er femke hallalsema bij werd genoemd. Ik wilde verder nog vermelden wat die mevr. van Hoei Boei enkele jaren geleden hierover schreef in: Artikel;”Ach, wat maakt het uit? februari 2008 //
  http://hoeiboei.blogspot.fr/2009/04/ach-wat-maakt-het-uit.htm
  IK WEET NIET OF ,T VAN MIJNHEER BRON MAG, een stukje eruit……………………
  “Ik kan nog steeds eten en drinken wat ik wil. Dat er in de schappen van A.H. steeds meer ruimte komt voor halalprodukten is alleen maar logisch en wat maakt mij dat nou uit? Als die mensen dat willen… ik hoef het toch niet te eten? Nou ja, ik weet ook wel dat er in de kantine van mijn werk sinds kort alleen nog maar halalkroketten worden geserveerd en op de universiteit van mijn zoon, maar ik proef het verschil toch niet en van varkensvlees word je maar dik, dus wat maakt het uit? Halal is toch niet slecht? /////////////////
  Zolang wij beiden hiervan daan niet naar Toulouse hoeven, merken wij waar we wonen NIETS van islamisering, gelukkig maar, ik zou me dood ergeren.

  Like

 8. Daniel Deblaere zegt:

  Date: Sun, 12 May 2013 18:20:45 +0000 To: danieldeblaere@hotmail.com

  Like

 9. luckybee zegt:

  Mischien moeten wij helemaal niets doen. Dank zij Karel Martel, die de Khalief aller moslims gedood heeft, hebben de Arabieren hun macht aan de Centraal Asiatische nomaden (Eerst de Mongolen later overgegaan aan de Turkmenen), moeten afgeven.Met de Wahabistische opstand gelukt het de Arabieren een deel van de macht terug te veroveren.Maar zo te zien is dit niet het einde,De strijd om de macht gaat onverdroten door ,en wordt zonder genade door gevoerd.Arabieren tegen Turkmenen.Wahabisten tegen Aleviten, Sufi’s, Derwischen,Ahmadyah, Sunnie’s tegen Shiieten.Ik ben benieuwd of er nog wat voor ons overblijf.

  Like

 10. Rudi zegt:

  Vers van de pers: voorstelling tegen homofobie ‘I am what I am’ in Brussel afgelast na bedreigingen en vandalisme. Let vooral op de uitleg van de artistiek directrice.

  http://www.standaard.be/cnt/DMF20130516_00585414

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s