VIDEO: Illegale West-Afrikaan doodt willekeurig mensen in Milaan

Een uit West-Afrika illegaal Italië binnengekomen man viel willekeurig voorbijgangers in de voetgangerszone van Milaan aan en doodde ze met een pikhouweel.

Een met een pikhouweel gewapende man heeft in Milaan meerdere voorbijgangers aangevallen en eentje van hen gedood. Vier andere mensen raakten bij de aanval zaterdagmorgen gewond, werd door de autoriteiten medegedeeld. Twee van hen zouden zich in kritieke toestand bevinden. De 21-jarige aanvaller, een illegaal in Italië verblijvende immigrant uit West-Afrika, werd volgens de politie korte tijd na de aanvallen in een woonwijk in het noorden van de stad opgepakt.

Ooggetuigen vertelden de tv-zender Sky TG24 dat de man door de straten gerend zou zijn en met een pikhouweel op voorbijgangers zou hebben ingeslagen. De meeste slachtoffers zouden aan hun hoofd geraakt zijn. Op straat lagen bloedvlekken. Bij het dodelijk gewonde slachtoffer gaat het volgens de politie om een 40-jarige man, die op weg was naar een café. Hij zou aan zijn hoofd en zijn buik gewond zijn.

NZZ

La Repubblica schrijft dat de dader afkomstig was uit Ghana (foto hieronder), dat hij vijf mensen aanviel, van wie er eentje is overleden:

Colpisce 5 persone a picconate:un morto, arrestato l’assassino doveva essere in Italia, ma nel suo Paese, il Ghana

Een van de personen die werd aangevallen is dood. Twee anderen zijn zwaar gewond:

Uno dei feriti, ricoverato in codice rosso, è morto. Gravissimi altri due.

Ook “La Repubblica” heeft een video bijgevoegd.

Screenshot_22Wat is het lievelingsantwoord van de multiculti-goedmenschen op zulke daders? Naar keuze: “Geen mens is illegaal” of “Deze mensen zijn een verrijking voor ons”. En wie weet? Misschien bevond zich onder zijn toevallige slachtoffers de een of ander multiculti-goedmensch die hem als verrijking beschouwde toen hij de pikhouweel in zijn handen zag?

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/05/12/illegaler-westafrikaner-totet-wahllos-menschen-in-mailand/#more-45073

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", Afrika, Immigratie, Italië. Bookmark de permalink .

22 reacties op VIDEO: Illegale West-Afrikaan doodt willekeurig mensen in Milaan

 1. Henny Clemens zegt:

  Ik hoop dat er in Italié wel een opstand komt tegen deze zieke manier van multi culti want hier kunnen we wachten op het kromzwaard.
  Zouden die goedmensen nu eens niet denken, goh het loopt nu toch wel een keer de spuigaten uit?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Henny Clemens 10.42u. Al breekt er een volksopstand uit, Henny, ik vrees dat de italiaanse regering momenteel niet erg hard loopt als het op dit vlak om maatregelen gaat.
   Vergeet niet dat wij een paar dagen geleden nog mochten vernemen wie op dit ogenblik de italiaanse minister voor integratie is: Cecile Kyenge met haar afrikaanse ‘roots’ die juist half Afrika wil binnenhalen door middel van dat geboortentrucje, als je het je herinnert.
   Wel erg toevallig, trouwens, dat deze delinquent ook een Afrikaan is.

   Like

 2. benny zegt:

  “Geen mens is illegaal” of “Deze mensen zijn een verrijking voor ons”,u bent er nog één vergeten”die zijn hier om voor ons pensioen te zorgen” 🙂
  waar is de italiaanse maffia als je ze nodig hebt,nu ze de kans hebben om hun macht te gebruiken voor iets positief?
  onze politici zouden dringend de werkelijke betekenis van het woord “illegaal” eens moeten opzoeken.

  Like

 3. Als die Afrikaan met een tolk in de rechtbank zit zullen de psychiaters de man wel ontoerekeningsvatbaar verklaren tijdens zijn daad. En dat ie zo gediscrimineerd werd in Italië wegens zijn huidskleur, geloof, moeilijke jeugd, crisis, kalmeringstabletten niet geslikt en nog veel meer van dat soort zaken. Allemaal onzin natuurlijk! Ondersteboven aan een strop hangen! Want anders verval je in herhaling!

  Like

  • Hans zegt:

   Gisteren nog mijn broer gesproken, die zich het laplazarus schrijft tegen de islam.
   Tegen hem gezegd dat ik dacht dat de intellectuelen zoals hij de opstand wel zullen inleiden of voorkoken met hun geschrijf, maar dat de echte opstand vanuit het gewone volk zal komen.
   Zo’n gebeurtenis als dit, kan in een land wat al genoeg geleden heeft van de ‘verrijking’ van de islam al het begin van een kettingreactie zijn.
   In de geschiedenis zijn de moslims eerst tot in Italië gekomen, daarna teruggeslagen.
   De tweede golf kwam tot in Frankrijk, daarna teruggeslagen.
   Nu staan ze aan de poorten van Buckingham Palace en Elizabeth begint wakker te worden. Ik verwacht dat we dit keer rugwind uit Engeland zullen krijgen.
   Dat hebben we ook nodig want het zal overal eerder beginnen als in Nederland, wat dat betreft…

   Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Tja, beste mensen, dat zijn nu de zegeningen van het gedrocht EUSSR, en het multiculturele denken, bovenop het marxistisch cultuurrelativisme. Het gaat gewoon hartstikke fout aflopen.

  Like

 5. Trucker zegt:

  Bah, de simpelste oplossingen zijn als vanouds de beste dus…voor dit ongewenst sujet (en ik blijf beleefd met de benaming sujet) de standaard bestraffing zoals toegepast in primitieve beschavingen: oog om oog tand om tand, dus deze asiel toerist (wil wedden dat het een islamiet is) ook enige tikken uitdelen met de pikhouweel.
  Zo kan hij de gastvrijheid ervaren en voor hij het tijdelijke met de eeuwigheid ruilt als laaste gedachte hebben : tsiens ik voelde me al wat thuis.

  Like

 6. Helena zegt:

  Interessant artikel weer op Elsevier van Afshin Ellian (al van 10 mei j.l.)met weinig commentaren.
  Dus kom er maar in zou ik zeggen!
  Helaas heb ik een ban.
  http://www.elsevier.nl/Nederland/blogs/2013/5/Waarom-Mohammed-Bouyeri-geen-radicale-mislukking-is-1251886W/?pagenr=2#comments
  Ons aller vriend 🙂 Ian Buruma krijgt lekker een veeg uit de pan.

  Like

  • catherine zegt:

   Helena, ik kreeg ook een ban bij Elsevier vanwege kritische geluiden jegens Bea, de Majesteit. Arendo Joustra is een Oranjeklant en duldt geen tegenspraak. Daarom abonnement maar subiet opgezegd. Gelukkig kan ik Ellian blijven lezen maar jammer genoeg niet meer ondersteunen. JAmmer, want hij is een licht in de duisternis.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Helena 13.18. uur. Ook ik hen een ban gekregen, zowel bij Elsevier als bij De Dagelijkse Standaard. Dus laten we elkaar bemoedigen, en weten dat dit blog van onze onvolprezen web master Bert, ons de mogelijkheid geeft om onze gedachten en gevoelens te uiten.

   Like

   • @Helena, catherine en Tom Hendrix; ik heb al jaren een ban bij Elsevier. Volgens mij was ik te kritisch over die pedo en zijn duivelse God… Ik heb ze al een paar keer gevraagd om te mogen reageren maar zonder resultaat. Helaas… pindakaas. Ik ben eigenlijk blij toe want zo leer je je ware vrienden kennen! Ik stuur ze regelmatig een scherp artikel toe met foto. Verleden week een artikel over de elfde Herdenking van Pim Fortuyn met toepasselijke foto. Daar hoor ik natuurlijk niks van. Of zoiets in die trant van; Hartstikke bedankt Jack Terrible voor je artikel!!! ps; E.J. Bron heeft het artikel met foto gelukkig geplaatst!

    Like

 7. Tiemen Veenstra zegt:

  Vreemd, in de MSM las ik alleen maar dat de dader een ‘man’ was. En ik maar denken dat het om een geflipte spaghettivreter ging…. 😉

  Like

 8. Jan zegt:

  Hij was in het verleden al eens gearresteerd wegens diefstal, roof, vernielingen en verzet tegen de regering.
  (Ook foto van zijn kop)
  Matteo Salvini van Liga Nord noemt hem een geestelijk gestoorde, maar ik mag aannemen dat dat een eufemisme is voor moslim/cultuurverrijker
  http://www.welt.de/vermischtes/article116094540/Mann-toetet-Fussgaenger-mit-Spitzhacke.html

  En dan te bedenken dat Italië net een zwarte minister voor ‘integratie’ heeft:
  Italië: minister opent voor Afrika de deur naar de EU
  https://ejbron.wordpress.com/2013/05/08/italie-minister-opent-voor-afrika-de-deur-naar-de-eu/

  Zelfde rotte mentaliteit als de PvdA-socialisten/shariasocialisten

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jan 14.51. uur. Zelfs de DEMOCRATEN in Amerika blijken SOCIALISTEN te zijn. De wereld staat op zijn kop Jan. Umwertung aller Werte, zei de filosoof al. LINKS en de ISLAM gaan van deze aarde verder een HEL maken, ze zijn er volop mee bezig!

   Like

 9. Jean zegt:

  We zijn nog niet aan de nieuwe patatjes en zeker niet in Italië met die zwarte troela op die post.
  Wat kan een land toch diep vallen om met zoiets in zee te gaan, daar is toch maar alleen ellende van te verwachten.
  Straks overspoeld dat Afrikaans volkje héél Europa iets wat eigenlijk feitelijk al deels gebeurd is met die Marocs, Turken, Irakezen, Iranezen enz. enz., het is zelfs al zover gezakt dat van ons Europeanen “geëist” wordt dat wij ons zouden/moeten aanpassen aan hun barbaarse waanzin iets wat uiteraard nooit zal gebeuren, dan nog liever oorlog met die barbarij.
  Nederland, Belgi=, GB, Duitsland, Frankrijk enz. enz. is al verziekt met dergelijke barbaren op bestuursfuncties iets wat ons nog zuur zal gaan opbreken.
  Hopelijk worden die linkse ratten overal vernietigd zodat ze niet meer ‘nog meer’ schade kunnen veroorzaken.
  In ons westen gelden enkel westerse normen en waarden, wij leven niet en zullen nooit leven in een multiculgetto, wij leven in een westerse samenleving waarin geëist wordt dat allochtonen zich aanpassen aan onze westerse beschaving en nooit andersom.
  Waar we in Europa momenteel mee geconfronteerd worden is met de gevolgen van dat walgelijk meest gehate gedrocht, dat EU gedrocht volgepropt met niets voorstellende uitgerangeerde volksverraders van de lafste soort, een bende waar niet het minste respect voor bestaat omdat het ordinair uitschot is.

  Like

 10. luckybee zegt:

  Al Shabab of Boko Haram voor mij zijn ze een pot nat, is dus al in Milan opgedoken?

  Like

 11. Anneke zegt:

  Hé, de (allochtone, niet westerse) huurmoordenaars gaan zich ontpoppen….”Ge-activeerd door onze politieke GEKKEN….”. De mondige autochtonen zijn een letterlijke sta in de weg, voor onze leiders.

  Like

  • Anneke zegt:

   Toevoeging: De legalen worden door menig politicus gezien als zijnde illegaal en de legio illegalen worden beschouwd als zijnde LEGAAL. Het nog altijd de wereld op z’n kop.

   Like

   • Het zal mij benieuwen wanneer ‘het geloof van de vrede’ bomaanslagen gaan uitvoeren in Europa (en met name in Holland). We hebben er al wel een paar gehad (Madrid en Londen) maar ik bedoel met de regelmaat van de klok zoals in Pakistan, Irak en Afghanistan. Omdat ze zo gediscrimineerd worden door bijvoorbeeld Geert Wilders!!!

    Like

   • Jan zegt:

    @Anneke zegt:
    12 mei 2013 om 17:17

    Er is zelfs een geheel land dat door linksen als illegaal wordt beschouwd

    Like

 12. Anneke zegt:

  @Jan ….Ja; helaas is het land Israel door de politiek gehersenspoelden nog steeds niet ge-accepteerd. Vijfenzestig jaar houdt dit land zich in het letterlijk hete Nabije Oosten staande….Een wonder!!! “Op naar de zeventig jaren van bestaan….”.

  Like

 13. Anneke zegt:

  @Jack Terrible: Er is een onzichtbare Hand, die blijkbaar menig haatdragende moslim weet tegen te houden. De tijd zal ’t leren…..Hopen dat zoiets verschrikkelijks hier in NL niet zal gebeuren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s