“We zullen jullie allemaal vernietigen” (2)

Screenshot_23

Precies een week geleden publiceerde ik hier een lezersbrief, die begin mei in de gedrukte versie van de Rhein-Neckar-Zeitung verscheen. Nu verscheen er afgelopen vrijdag nog een lezersbrief, geschreven door Rudolf Rippler. Eigenlijk nauwelijks te geloven dat de Rhein-Neckar-Zeitung zomaar twee “politiek incorrecte” artikelen publiceert!?

De drie moslims over wie het gaat zijn geen radicale islamieten. Want iedere moslim is, zo staat het inleidend in soera 2 van de koran (“Dit is het boek, aan hem is geen twijfel mogelijk”), aan dit heilige boek gebonden, waarin op meer dan 100 verschillende plaatsen bevolen wordt tot de verdrijving en het doden van de ongelovigen: Wanneer de heilige maanden voorbij zijn, doodt dan de afgodendienaren waar je hen ook vindt en grijpt hen en belegert hen en loert op hen uit elke hinderlaag. Maar als zij berouw hebben en het gebed houden en de Zakaat betalen, laat hun weg dan vrij. Voorzeker, Allah is Vergevensgezind, Genadevol” (soera 9, vers 5). De duidelijkheid en ondubbelzinnigheid van al deze passages laat geen ruimte voor interpretatievrijheid. Nadat, waarover nu op de Islamconferentie onderhandeld wordt, de islam als religiegemeenschap en daarmee zijn inhouden weldra erkend zullen worden, zal toekomstig politieonderzoek zoals in dit geval helemaal niet meer mogelijk zijn.

Moslims maken geen onderscheid tussen islam en islamisme. Hierover Recep Tayyip Erdoğan, de Turkse minister-president: “Er bestaat geen islam en islamisme. Er bestaat maar één islam. Wie iets anders zegt, beledigt de islam.” Het begrip “islamisme” is een uitvinding van het Westen om zich m.b.t. de zogenaamde vreedzaamheid van de overige islam zelf voor de gek te houden. De werkelijkheid ziet er anders uit: de verdrijving, de verdringing en het doden van alle niet-moslims in de wereld is onveranderd sinds 1400 jaar het programma van de islam en wordt tot aan de dag in tientallen kleine en grote godsdienstoorlogen uitgevochten. Ook hierover Erdoğan: “De democratie is de trein waar we instappen tot we bij het doel zijn. De moskeeën zijn onze kazernes, de minaretten onze bajonetten, de koepels onze helmen en de gelovigen onze soldaten.” Het wordt tijd dat we de koran lezen, anders begrijpen we niet wat er in werkelijkheid gebeurt. Misschien willen we het echter ook niet begrijpen.

Rudolf Rippler, Wilhelmsfeld

_____________________________________________

Soera 2, vers 2: “Dit is het volmaakte Boek, daaraan is geen twijfel, een gids voor de godvrezenden.”

Soera 9, vers 29: “Bestrijdt diegenen onder de mensen van het Boek, die in Allah noch in de laatste Dag geloven, noch voor onwettig houden wat Allah en Zijn boodschapper voor onwettig hebben verklaard, noch de ware godsdienst belijden totdat zij de belasting met eigen hand betalen, terwijl zij onderdanig zijn.”

Soera 4, vers 56: “Gewis, degenen die Onze tekenen verwerpen zullen Wij weldra het Vuur doen binnengaan. Wij zullen hen telkens, wanneer hun huiden zijn verbrand, andere huiden er voor in de plaats geven; opdat zij de straf ten volle zullen ondergaan. Waarlijk, Allah is Almachtig, Alwijs.”

Screenshot_24Bron:

http://www.zukunftskinder.org/?p=40772

Auteur: Zirze

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Islam, Islamisering, islamofascisme, Jihad, Moslims. Bookmark de permalink .

9 reacties op “We zullen jullie allemaal vernietigen” (2)

 1. Anneke zegt:

  – We zullen jullie allemaal vernietigen -….”Oh ja…en wanneer zal dit geschieden” ???/!!! BLUFPRAAT, een kat in het nauw maakt vreemde sprongen en weet niet meer wat hij/zij zegt. Degene die zo’n bluf op ‘zijn zang’ heeft, is zelf de – / een grote ANGSTHAAS.

  Like

 2. Hans zegt:

  Laat ik zo zeggen, ik kén mensen waarbij de moslim die dat daartegen zegt, daarna niet meer boven de 400Hz komt, qua spraak. Dat is dus inclusief de “chhrchhr” overspannen middenrif kotsgeluiden die standaard onderdeel uitmaken van het pedoaccent.
  Deze regering, en ook de Duitse, zet mensen tegen elkaar op door geen paal en perk te stellen en de eigen waarden, normen en cultuur zonder slag of stoot in te ruilen voor een gedegenereerde inteelt vervanger.
  Hopeloos.
  Bij de komende burgeroorlog, de vraag is niet of, maar wanneer, zijn de lage, laffe, linkse landverraders daaraan schuldig omdat ze de burgers tevergeefs hebben laten wachten op maatregelen die ze nimmer zullen nemen.

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  De links groene kongsi van “”islam niets in de weg staanders”” weten inmiddels dat ze zich vergist hebben. Maar hoop niet ooit de uitspraak uit hun monden te horen waarmee ze spijt betonen van de door hun ingeslagen weg. Liever zullen ze straks als de islam uit alle poriën van de maatschappij druipt ten ondergaan in schuld dan dat ze nu spitsroede moeten lopen in schaamte en hoon. Politiek kunnen ze geen stap meer terug, dit zou hun doodvonnis zijn en het einde van de vruchtbaarheid van alle opgezette bomen waaraan de hun welgevallige subsidies groeien. Subsidies waarmee ze hun macht gekocht hebben hun bovenmoraal hebben kunnen uitdragen en hun riante maatschappelijke posities hebben verworven.

  Like

 4. Jean zegt:

  Hoeveel idioten moeten er nog lawaai maken voor er echt ingegrepen wordt in het westen tégen die achterlijke gewelddadige waanzin?
  Hoeveel kinderen moeten er nog verminkt worden?
  Hoeveel vrouwen moeten er nog gestenigd worden?
  Hoeveel lafaards moeten nog eerst via bomauto’s duizenden mensen vermoorden?
  Hoeveel van die waanzinnigen moeten nog eerst geïmporteerd worden naar onze landen zodat de situatie helemaal onleefbaar is geworden?
  Hoeveel verraders van het soort Boer-zwa & Anjovis moeten onze wereld nog kunnen verzieken en verpesten voor ze weggejaagd worden?

  Like

  • Henny Clemens zegt:

   En Jean@ ze hoeven jou trieste lijst maar te lezen om te weten waar ze aan hebben meegewerkt.
   En al de islam goedpraters zijn mede schuldig aan al deze daden tegen de menselijkheid.
   ZIJ zullen nooit kunnen zeggen, wij hebben het niet geweten!!
   ZIJ hebben méégewerkt om het allemaal mogelijk te maken, de moorden tegen het eigen volk en staat.
   Eens zullen Zij daar de prijs voor betalen, want nu vinden ze het pluche stoeltje met het daaraan verbonden salaris belangrijker dan alles op jou lijst.

   Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Het artikel is volkomen naar de waarheid. Interessant om tevens te lezen: “Weg uit de Islam- Getuigenissen van Afvalligen (ex moslims)”, geschreven door de ex moslim Ibn Warraq en uitgegeven bij Meulenhoff pers.
  Tevens verwijs ik ook naar onze onvolprezen Oriana Falacci die met haar boek: ” De kracht van de Rede”, tevens laat zien wat voor nazi ideologie de islam in werkelijkheid is.
  Verder eens met de andere reageerders.

  Like

 6. Louis H. Ruijtenbeek zegt:

  Ja, en die politiek correcte maar dromen dat ze straks “on speaking terms” zijn met de veroveraar.
  Dat zal ze nog opbreken.

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  Klik de link onder de foto aan en lees m’n comment van 5-5, 16:13.
  En die islamofascist R.T.Erdogan kletst uit z’n nek: de islam kan niet beledigd worden.
  http://tinyurl.com/3v3kah7

  Like

 8. louis-portugal zegt:

  Begonnen ze er maar eens wat duidelijker mee want nu zijn er nog veel te veel die het niet geloven willen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s