Islamitische immigranten in Zweden: “We voeren oorlog tegen Zweden!”

Screenshot_31

Overal hetzelfde beeld: in Frankrijk, Amerika, Engeland, Spanje, Nederland, Denemarken, Australië – of gewoon in Zweden. De islam bevindt zich in een globale oorlog met de wereld van de “ongelovigen” (Dar al-Harb). Alleen de politieke (meestal linkse en pro-islamitische) elites van de westerse landen willen dit niet erkennen. Of vinden deze oorlog zelfs goed. Daarom geldt: wie de islam wil overwinnen, moet eerst van de linksen winnen.

In een sociologisch onderzoek met de titel “Vi krigar mot svenskarna” (“Wij voeren oorlog tegen de Zweden”) werd aan jonge immigranten in de onrustige stad Malmö gevraagd waarom ze delicten plegen.

In Malmö, de op twee na grootste stad van Zweden, die op het punt staat binnen een of twee decennia de eerste grote Scandinavische stad met een islamitische meerderheid te worden, worden negen maal zoveel aangegeven roofovervallen gepleegd per hoofd van de bevolking als in Kopenhagen.

Moslims voeren naar eigen zeggen oorlog tegen Zweden

De golf roofovervallen die de stad heeft meegemaakt, maakt deel uit van een “oorlog tegen Zweden”. Dit is de verklaring die jonge rovers met een immigratieachtergrond in interviews met Petra Åkesson hebben over het feit waarom ze alleen autochtone Zweden beroven.

“Ik las een artikel over jonge rovers in Stockholm en Malmö en wilde weten waarom ze andere jongeren beroven. Daarbij gaat het normaal gesproken niet om veel geld”, zegt ze. Ze ondervroeg jongens tussen de 15 en 17 jaar, zowel individueel als in groepen. Bijna 90% van alle roofovervallen waarvan aangifte wordt gedaan bij de politie werd door bendes gepleegd, niet door individuen. “als we in de stad zijn om te roven, voeren we een oorlog, een oorlog tegen de Zweden.”

Screenshot_37

Dit argument werd meerdere keren herhaald. “Macht betekent voor mij dat Zweden me moeten aankijken, op de grond moeten gaan liggen en mijn voeten kussen.” De jongens zeggen lachend: “Het geeft een prikkelend gevoel als je rooft. Je voelt je bevredigd en gelukkig, het is een gevoel succes te hebben, het voelt gewoon heel goed.” “Het is zo gemakkelijk om Zweden te beroven, zo gemakkelijk.” “We roven op iedere dag die we willen.” De immigrantenjeugd beschouwt de Zweden als dom en laf. “De Zweden doen helemaal niets. Ze geven ons gewoon het spul. Ze zijn zo slap.” De jonge rovers plannen hun delicten niet: “Nee, we zien gewoon een paar Zweden die er rijk uitzien of mooie mobieltjes hebben en dan beroven we ze.”

Enthousiast “Allahu Akbar!”-geschreeuw van islamitische scholieren bij het bekijken van een video´s die de onthoofding van “ongelovigen” in Irak laten zien

Een leraar op een hogeschool in Malmö ontdekte dat ongeveer tien Arabische studenten lachten en “Allahu Akbar!” riepen terwijl ze naar een DVD keken waarop “ongelovige” gegijzelden in Irak werden onthoofd. De directeur nam de zaak niet hoog op.

In Zweedse immigratiegebieden staan honderden scholen per jaar in brand

Alleen al in het jaar 2002 werden er in Zweden minstens 139 scholen in brand gestoken. Björn Vinberg van de brandweer in Kroksbäck in het stedelijke gebied van Malmö zegt dat het vernederend en schandelijk is om steeds opnieuw in dezelfde immigrantengebieden te moeten blussen, terwijl schoolkinderen hen staan uit te lachen en direct daarna een nieuwe brand stichten. Zijn collega´s waren niet minder dan twintig maal op dezelfde plek, allemaal volledig onnodig. In het voorjaar van 2006 werd besloten dat een gedeelte van een school in Malmö wegens “ontbrekende veiligheid, vandalisme en slechte leerresultaten” gesloten wordt. De school was meerdere malen het slachtoffer van vandalisme en in januari werd een gedeelte door een brandaanslag beschadigd. “Het is de eerste keer dat er in Zweden een school gesloten moet worden, omdat het er daar ruig aan toeging”, zei Jan Börklund, die het besluit als een toegeven aan disciplineproblemen zag.

Screenshot_36

De intellectueelpolitieke klasse van Zweden staat achter de islamisering van het land en is de vijand van de eigen bevolking geworden

Terwijl dit gebeurde, leek prioriteit nummer 1 voor de politieke klasse in Zweden de demonisering van het naburige Denemarken wegens “xenofobie” en een “grof” debat om islamitische immigratie te zijn. Tijdens de Jihad-onlusten in Frankrijk in 2005 bekritiseerde minister-president Göran Persson de manier waarop de Franse regering met de onlusten in het land omging. “Het voelt aan als een zeer harde en op confrontatie georiënteerde manier van optreden.” Persson wees ook het idee van meer plaatselijke politie als “eerste stap” in Zweden af.

“Ik geloof niet dat dat de manier is die we in Zweden zouden kiezen. Ermee beginnen signalen over een versterking van de politie uit te zenden, betekent te breken met de politieke koers die we hebben besloten te volgen”,

Zei hij. Intussen wordt er, terwijl hun autoriteiten hun op twee na grootste stad in grote mate aan de sluipende anarchie hebben overgelaten, onder de nog in Malmö gebleven autochtone Zweden openlijk over de vorming van bewakingsgroepen gesproken, bewapend met honkbalknuppels en de zorg om de veiligheid van hun kinderen. Op hetzelfde moment gaat de islamitische immigratie in het land niet alleen door, maar neemt toe. De bevolking van Zweden groeide in 2006 sneller dan op welk moment dan ook in de twaalf jaar daarvoor. “Statistics Sweden” berekende dat de immigratie in vergelijking met het eerste kwartaal van het jaar daarvoor met bijna 85% toenam. Het merendeel van deze mensen kwam uit islamitische landen zoals Irak, Somalië en Bosnië-Herzegovina.

Screenshot_38

Bron:

http://michael-mannheimer.info/2013/05/13/muslimische-immigranten-in-schweden-wir-fuhren-krieg-gegen-schweden/#more-20989

Auteur: Michael Mannheimer

Bron oorspronkelijk artikel:

http://gatesofvienna.blogspot.co.at/2006/05/new-york-times-and-sweden-dark-side-of.html

Auteur: Fjordman

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", Appeasement, Criminaliteit, Dhimmitude, Elite, Islam, Islamisering, islamofascisme, Justitie, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, politici, Zweden. Bookmark de permalink .

32 reacties op Islamitische immigranten in Zweden: “We voeren oorlog tegen Zweden!”

 1. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Oud artikel. Blijft goed. Wat Zweden nodig heeft zijn goede euthanasiewetten.

  Like

 2. Geert zegt:

  Zweden krijgt wat het verdient.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Geert 20.34. uur. Zo is dat. Het RODE GESPUIS trekt al bijna 70 jaar aan de touwtjes in Zweden. De LINKSEN zijn de grootste en goorste VERRADERS die het geeft, ze verkopen hun eigen burgers, hun eigen cultuur hun eigen zeden, om de GEITENEUKERS ter wille te zijn. Met de dag groeit mijn hekel tegen de socialisten, en andere linksen!

   Like

   • Jan zegt:

    De enige oplossing is je organiseren in een groep en de politici dat aandoen wat zij het volk laten aandoen: beroven, inelkaar slaan, de ruiten ingooien van hun villa, inbraak, grootschalige vernielingen in de villa’s van hen, auto’s van linksen in brand steken, ontvoeren (Zweden is groot genoeg om iemand maanden, zo niet jaren onvindbaar te maken) enz. legio mogelijkheden
    Oog om oog, tand om tand, maar dan fiks harder.

    Like

 3. Henny Clemens zegt:

  Wat we kunnen zeggen van Malmö is al gaande in Rotterdam, ik woonde er en maakte het dagelijks mee.
  Er zijn al iets meer dan de helft moslims, en de grote wijk Fijenoord is voor 80% moslim en word geregeerd door een deelraad die voor 99% bestaat uit turken.
  Ze bevooroordeeld de moslims op huisvesting en allerlei vergunningen voor winkels en theehuizen, op de grote markt zijn het 90% moslims die een kraam kunnen bemachtigen een Nederlander heeft geen schijn van kans. Een van de grootste moskkeén van Nederland is in die wijk.
  Gewone en vooral oudere mensen gaan niet meer met de tram of bus en de marken zijn verboden gebied, je mag er nog komen maar de sfeer is er niet meer en als je al niet bestolen word, wordt je wel bedreigd of bespot of bespuugd, niet zo’n leuk dagje markt dus.
  We zijn in dit land al veel verder dan velen denken.
  Jammer het was fijn je vrij te kunnen bewegen en te gaan waar je wilde.
  Zonder nadenken over welke kleding je aan moet, letten op je dochters, wat kan en wat niet, er wordt niet opelijk over gesproken , je weet het van elkaar en dat is genoeg.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Henny Clemens 21.13. uur, op 13/5. En laten we niet vergeten wie er aan de regering waren, pakweg de laatste 40 jaar, toen deze onaangepasten allemaal naar Nederland en Europa kwamen, namelijk VVD,CDA,D66 en PVDA! En zolang er nog zombies zijn, die op deze partijen stemmen, verandert er geen sodemieter!

   Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  O ja, de nazi-ideologie islam heeft in 1400 jaar tijd 278 miljoen slachtoffers gemaakt. We dienen de islam in Europa te verbieden, wegens haatzaaien en discriminatie. Tevens omdat de islam rechtstreeks ingaat tegen de RECHTSSTAAT!

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Zweden krijgt inderdaad wat het verdient. Al jarenlang verwaarlozen ze hun eigen identiteit in het kader van een idealistisch ‘goedmensenbeleid’ en ziedaar. Geen wonder ook, als je je liever blind staart op belachelijkheden als ‘genderneutraal’ toiletgebruik. (daar zullen de moslims zich trouwens óók wel rot om lachen, stel ik me voor) In dit artikel lees je dan op de koop toe, dat de zweedse overheid nog aan dit beleid wenst vast te houden ook! Ja, dat moeten ze vooral doen! Gaat er nou echt geen bel bij die mensen rinkelen, als ze horen of lezen hoe dat moslim-tuig over ze praat? Hebben ze dan echt geen greintje nationale trots meer? Onvoorstelbaar dat dít de nazaten zijn van de Vikingen, die zo’n duizend jaar terug nog de zeven zeeën beheersten! Ik ben waarachtig blij voor hun voorvaderen, dat ze dit niet meer hebben hoeven meemaken; dat zou de grootste desillusie aller tijden geweest zijn. Ik blijf erbij, dat hier volgens mij de crèche-jeugd van de huidige generatie mede schuld aan draagt: Ze weten zelf niet eens wie ze zijn, hoe zouden ze dat dan kunnen laten zien aan die moslim-macho’s? Enfin, hoe dan ook, het is een ramp en dat volk lijkt me reddeloos verloren als het zo doorgaat. Het enige wat we kunnen doen, is er lering uit trekken en zelf definitief pas op de plaats maken voor het te laat is. Met andere woorden: Eindelijk eens keihard op alles NEE gaan zeggen!

  Like

 6. Jade zegt:

  @ Theresa, dat zeggen andere landen straks ook over ons.
  Maar kan de gewone burger er iets aan doen dat ze een mes
  in de rug krijgen van de politieke kopstukken?
  Kijk maar eens naar de Pinokkio-neus van Rutte.
  Zodra ze eenmaal zitten krijg je ze niet meer weg.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @ Jade, je zegt zelf: “Dat zeggen andere landen STRAKS ook over ons.
   Dat impliceert dus dat je toegeeft, dat het hier nog niet zo ver is. Terecht, want zoals de zweden over zich heen laten lopen, tart elke vergelijking, vooralsnog OOK met ons.
   En ik weiger nu eenmaal te aanvaarden dat het een verloren zaak is: Dóórgaan, moeten we! Als je begint van “…..dat gebeurt straks ook met ons, (punt) kun je het inderdaad wel schudden.
   Verzin voor mijn part je eigen triviale reden om door te gaan, kan niet schelen, wat.
   Zoals deze, bijvoorbeeld: Die argentijnse wannabe-queen in Wassenaar bewijzen, dat de Nederlanders wel degelijk een identiteit hebben! Laat het haar maar eens zien!

   Like

  • Hans zegt:

   De opstand zal van het voetvolk komen, met Engelse wind in de rug. Ik ken wat Engelsen, wat daar gaande is…
   De intellectuelen zullen het misschien voorkoken. Maar de gewone man zal het werk doen. Kijk de geschiedenis er maar op na.
   Achter de Eufraat en de Tigris horen ze thuis, en daar zullen ze ook eindigen.

   Like

 7. Tiny zegt:

  Goed artikel, blijft altijd zeer aktueel. Snap ook helemaal niet waarom vrienden met hun familie en jonge kinderen 2 weken naar Zweden zijn geemigreed en het in vergelijking met Nederland een paradijs op aarde vinden.
  De islam hebben we sinds honderden jaren niet weten uit te roeien, met de socialisten is het evenzo. Ze zijn als onkruid, komen altijd weer te voorschijn.

  Like

 8. Joop Klepzeiker zegt:

  Joop Klepzeiker zegt:
  11 mei 2013 om 14:26

  Wat doen strenggelovige islamitische ouders in het ongelovige verderfelijke westen anders dan een vooruitgeschoven infiltratie groep te zijn om een soort van koude jihad te voeren om ons te veroveren van binnenuit uiteraard met behulp van een groot aantal volkomen verdwaasde slinkse idioten die dit soort ellendelingen dan ook nog eens gematigd durven te noemen.

  Like

 9. luckybee zegt:

  Daar wonen voor al zulke lieden als Ella Vogelaar en Cohens geloof ik.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   2luckybee 2.57u. als je met ‘daar’ Zweden bedoelt, luckybee, en met ‘Ella Vogelaar en Cohens’ een bepaald soort mensen, moet ik constateren dat je gelijk hebt.

   Like

 10. Jean zegt:

  Een stelletje baardapen uit GB en B in soepjurken dreigen ermee België aan te pakken als ze niet stoppen met de vervolging van en het in een kwaad daglicht stellen van die achterlijke sharianeukers, ha ha ha, komaan eikels, begin met het spel zodat wij jullie ALLEMAAL een flink pak rammel kunnen geven en jullie tot over de grenzen trappen want wij kotsen van dat achterlijk gewelddadig barbaars gedoe op ONS grondgebied.
  Wij walgen van jullie praktijken zoals kinderen verminken, vrouwen stenigen, vrouwen behandelen als slaven, voor ons is het dan ook onbegrijpelijk dat vrouwen achter jullie achterlijke waanzin blijft aanhollen wetende dat zij de grootste slachtoffers zijn.
  Ik zou zeggen aan die vrouwen: Smijt die zwarte tent in de struiken, trek een bikini aan en ga genieten op het strand en jaag die hitsige baardapen in soepjurken richting rifgebergte, kies voor uw vrijheid.
  Wij in B zullen ervoor zorgen dat ELKE partij waar een of meer achterlijken idioten opstaan politiek afgemaakt worden zodat die achterlijke gewelddadige barbaarse rotzooi hier uitgeroeid wordt tot en met de laatste kiem.
  De massa met islamofobie wordt dag op dag groter, hopelijk halen die waanzinnige barbaren 2016 niet in Europa.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jean 11.11. uur. Ik wens U veel succes toe Jean. Wat Nederland betreft zal er massaal gestemd dienen te worden op de PVV en de SGP, daar dit de enige partijen zijn TEGEN ISLAMISERING! Ik hoop dat dit verraderskabinet VVD en PvdA heel snel optieft!

   Like

   • Jade zegt:

    Beste Tom, ook bij een PVV-meerderheid zullen
    al die smerige coalitiepartijen stokken tussen de spaken
    van de PVV gooien. Het beste zou zijn alleenheerschappij…
    Mijn zegen hebben ze, slechter als nu kan het toch niet gaan.

    Like

   • koddebeier zegt:

    @Tom. Laten vooral niet vergeten ‘onze’ eigen bevolking de grootste verraders zijn, door op deze partijen te stemmen !

    Like

 11. baksteen zegt:

  Het zijn inderdaad dezelfde Vikingen van 1000 jaar en langer geleden die uit Europa de slaven roofden en die verkochten aan de muzelmannen, nu verkopen zichzelf en zullen moeten vluchten of als dhimmy-slaaf verder leven. Eigenlijk zijn ze dat nu al, wie brengt immers het geld op voor de moslims in Zweden.
  Dat verhaal uit Feyenoord is beangstigend, het klinkt veel erger dan Amsterdam-West ofwel Amsterdam-Gaza.

  Like

 12. Thomasson zegt:

  Een prima artikel van E.J Bron. Eindelijk komt iemand tot de juiste conclusie. Het process van Islamisering, is geheel afhankelijk van de houding van de (meestal linkse) schijn elite die het land regeert. De politiek-correcte elite is pro Islamitisch en vijandig tegenover de autochtone bevolking. In dat opzicht is deze elite, voor het land, gevaarlijker dan de collaborateurs uit de Tweede Wereldoorlog. De NSB en de mensen van Quisling hielpen de Nazi’s de macht over het land te handhaven. Maar de Wehrmacht was degene die het land had bezet. Het nieuwe verraad geeft gestalte aan het process van Islamitische besetting: a) ideologische steun, b) de vijand importeren en c) actieve hulp bieden aan de vijand om de macht geleidelijk over te nemen. Dus, wie het process van Islamiseren will stopzetten, moet eerst de macht van de linkse intellectuele elite breken. Ook een lintworm blijft groeien zoland de kop nog in tact is.
  De immigrantenjeugd beschouwt de Zweden als dom en laf. “De Zweden doen helemaal niets. Ze geven ons gewoon het spul. Ze zijn zo slap. De constatering van het immigrantenjeugd is correct. Mensen die niet voor hun rechten opkomen en niet hun land verdedigen zijn slap en laf. Zweden heft meer dan 200 jaar geen oorlog op haar grondgebied gekend. Kennelijk heeft het Zweedse volk de instinct voor zelfverdediging verloren.

  Like

 13. Jean zegt:

  Hoe langer wij dat EU gedrocht overeind houden, die klaplopers en volksverraders aan de vreet houden hoe erger het zal worden voor Europa.
  Vanaf het ontstaan van dat bemoeialgedrocht is het beginnen mis te lopen, daarom beste burgers, laten we ons focussen op dat gedrocht door het uit te schakelen voor er nog meer schade én ellende veroorzaakt is.
  In die bende loopt een trut rond die van mening is dat profitariaatstoerisme aangemoedigd moet worden, dus draai uw kl*ten maar af de klaplopers komen feesten op uw zweet.
  De oorzaak van al die ellende vind zijn voedingsbodem via de linkse beerputten, bekijk dat links zootje aandachtig en het wordt overduidelijk dat wij genaaid worden, profitariaat én parasitisme is hun handelsmerk.
  Sommige centrumpartijtjes lopen mee kwestie van te kunnen parasiteren. Ze hebben er allemaal geen enkele moeite mee hun eigen kinderen te verraden of hun toekomst te verzieken met die barbaarse toestroom van achterlijke geweldplegers zolang zij er persoonlijk voordeel uithalen.
  In de jaren 45 hadden ze voor dergelijk laf tuig een zeer goede en efficiënte oplossing, was ik enkele seconden opgelost, nadien de vuiligheid op een hoop en de vlam erin, opgeruimd staat netjes.
  Mijn islamofobie én EUfobie steekt weer de kop op, snel mijn medicatie nemen…

  Like

 14. 2Crazy2bTrue zegt:

  De blindheid van links is de wil van allah en voor islamieten een duidelijk bewijs van hun gelijk. Zodra zij de macht hebben rekenen ze allereerst met dat links af, (een concurerende ideologie). Dan is het “bekeer of sterf”. Rechts krijgt een andere behandeling, want dat blijft nu eenmaal nodig om nog wat van de economie draaiende te houden en natuurlijk als bron voor jizzya.

  Like

 15. 2Crazy2bTrue zegt:

  Overigens hoop ik er nog eens getuige van te zijn hoe links door de islam wordt weggemassacreerd.

  Like

 16. friki zegt:

  Uitspraak van Rutte: “we gaan de islamisering niet tegenwerken”. Meer hoef je niet meer te weten!!

  Like

  • Joop Klepzeiker zegt:

   Gaarne een link naar deze uitspraak , want die wil ik dus opslaan.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Joop Klepzeiker 16.53. uur. Joop deze uitspraak heeft te maken met de MOTIE HALSEMA, ingediend bij de regeringsverklaring van het kabinet Rutte 1, CDA en VVD met gedoogsteun van de PVV. ALLEEN de PVV en de SGP WAREN en ZIJN tegen de ISLAMISERING van NEDERLAND. Een link heb ik niet zo gauw bij de hand, maar misschien kan een van de andere reageerders je daarmee helpen.

    Like

 17. Joop Klepzeiker zegt:

  Dat is mij bekend maar ik kan mij die uitspraak zo niet herinneren.

  Like

  • Banderes zegt:

   @Joop: Ik herinnerde mij dat oa Martien stevig fulmineerde over dat verraad van Halsema. Dus met even googlen vond ik vlot :

   MOTIE VAN HET LID HALSEMA C.S.
   Voorgesteld 27 oktober 2010
   De Kamer,
   gehoord de beraadslaging,
   overwegende, dat iedereen in ons land gelijkwaardig wordt behandeld;
   overwegende, dat diegenen die van elders naar Nederland zijn gekomen, alsmede hun kinderen en kindskinderen, een positieve bijdrage kunnen leveren aan onze samenleving, mits zij zich daarvoor inzetten en daartoe ook ruimhartig de kans krijgen;
   overwegende, dat maatregelen, en in het bijzonder die maatregelen die asiel, immigratie, gezinsmigratie, inburgering en diversiteitbeleid betreffen, gericht zijn op het uitbannen van misbruik en misstanden en niet mogen leiden tot ongelijkwaardige behandeling van mensen;
   verzoekt de regering in woord en daad uit te dragen dat het tegengaan van islamisering geen doelstelling van beleid is,
   en gaat over tot de orde van de dag.
   Halsema
   Cohen
   Pechtold
   Roemer

   Like

 18. Pingback: Opnieuw multicultifeest in Hamburg-Altona | E.J. Bron

 19. Pingback: Islam geschiedenis – Hoe afgod Sin via Al-Ilah Allah werd | islamgeschiedenis

 20. Pingback: islamgeschiedenis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s