“Er bestaan alleen maar mensen, geen volkeren”

Screenshot_72

“Er bestaan alleen maar mensen, geen volkeren”, luidt een slogan die de jeugdimmigratiediensten samen met een reclamebureau ontwikkeld hebben. Op de website van het reclamebureau kun je de desbetreffende poster bewonderen. Daar staat: “Integratie is bont.” Iedere dag voltrekt zich daarmee datgene wat Sarrazin in zijn “Deutschland schafft sich ab” omschreven heeft.

De verantwoordelijken van de jeugdimmigratiediensten zijn een hele serie liefdadigheidsorganisaties. De jeugdimmigratiedienst in Gronau, die een van de beide jeugdimmigratiediensten in het district Borken is, valt onder de verantwoordelijkheid van de Evangelische Jeugdhulp. De sociale dienst voor arbeiders (AWO) is verantwoordelijk voor de andere dienst, die gevestigd is in Bocholt. De landelijk actieve jeugdimmigratiediensten worden bevorderd door het Duitse ministerie van Gezinszaken. De minister heeft bij haar beëdiging de ambtseed gezworen:

“Ik zweer dat ik mijn kracht zal wijden aan het welzijn van het Duitse volk, in zijn voordeel zal werken, schade van hem zal afwenden, de grondwet en de wetten van het land zal handhaven en verdedigen, mijn plichten naar eer en geweten zal vervullen en gerechtigheid voor iedereen zal laten gelden. Zo waarlijk helpe mij God.”

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/05/es-gibt-nur-menschen-keine-volker/

Auteur: Marsianer

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Appeasement, Dhimmitude, Duitsland, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Overheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op “Er bestaan alleen maar mensen, geen volkeren”

 1. koddebeier zegt:

  Enzo help je land en bevolking naar de verdommenis !!

  Like

 2. koddebeier zegt:

  De gutmensch is het meest schadelijke beest wat er op de wereld rond loopt !!

  Like

 3. Wachteres zegt:

  “Ik zweer aan de volkeren van het Koninkrijk dat Ik het Statuut voor het Koninkrijk en de Grondwet steeds zal onderhouden en handhaven.

  Ik zweer dat Ik de onafhankelijkheid en het grondgebied van het Koninkrijk met al Mijn vermogen zal verdedigen en bewaren; dat Ik de vrijheid en de rechten van alle Nederlanders en alle ingezetenen zal beschermen, en tot instandhouding en bevordering van de welvaart alle middelen zal aanwenden welke de wetten Mij ter beschikking stellen, zoals een goed en getrouw Koning schuldig is te doen.

  Zo waarlijk helpe Mij God almachtig.”

  De eed die Willem Alexander aflegde:

  1] het grondgebied verdedigen en bewaren.

  2] de vrijheid en de rechten van alle Nederlanders beschermen

  3] alle middelen aanwenden om de welvaart in stand te houden en te bevorderen.

  We wachten af en kunnen hem daaraan houden:

  “Zo waarlijk helpe hem God Almachtig”.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Wachteres 19.17u. Woorden, woorden! Je kunt mensen van alles laten zweren en koningen helemààl! Neemt U één woord van die eed serieus? Er bstaan geen volkeren, alleen maar mensen, nu horen we het zelf. Daar kan zéker WA niets aan veranderen. En volgens de Argentijnse….(vul zelf maar in) bestaan wij toch al niet, dus…
   Die hele monarchie is een farce!

   Like

  • Helena zegt:

   Het venijn zit hem in “en alle ingezetenen”.
   Zowel de vrijheid en rechten van alle NEDERLANDERS en die van alle ingezetenen
   beschermen is GODSONMOGELIJK! Of nou ja voor WA dan God zelf zou dat wel kunnen.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   Dit zijn loze woorden van Willem de Bolle. We zijn vorig jaar al bezet door de EUSSR, dankzij Pinokkio Rutte, en bolle Jan Kaas de Jager, toen ze het ESM verdrag hebben ondertekend. En 136 kamerleden stemden daarvoor, behalve de PVV!

   Like

  • maria zegt:

   Ja ik zag het Willem Alexander zeggen en bij “Zo waarlijk helpe mij God Almachtig” schoot hij even vol. Het was ook de enige referentie aan God in de hele ceremonie. Zou dit lieve blonde jochie wel enig besef hebben waar hij verantwoordelijk voor is of is hij al helemaal gebrainwashed door de multiculti-gedachte: “Weg met ons, ruim baan voor de islam”?

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Maria 00.38. uur. Ach Maria, dat zal ze geen moer interesseren. Ze zijn de grootste uitkeringsgenieters van Nederland, hebben hun contacten in de bilderbergmaffia en de oliemaatschappijen. Ze bekreunen zich echt niet om Jan en Mien modaal, die iedere maand de touwtjes aan elkaar dienen te knopen.

    Like

  • BertG. zegt:

   Dat is hetzelfde waar elke marocaan ze zin mee begint als ie ze bek opentrekt.
   Ik sweer je man. Je weet tog.
   Net zo betekeningsloos.

   Like

 4. louis-portugal zegt:

  Idd. Wachteres, wat een gotspe.

  Like

 5. luckybee zegt:

  Mensen maar geen volkeren? Waar om heeft God ons dan verschillend geschapen?

  Like

 6. Wachteres zegt:

  @ luckybee e.a.

  De linksen redeneren, vermoed ik, als volgt:

  “We zijn als ‘mensen’ ontstaan. Toen zijn wij in ‘groepen’ gaan leven, die ‘volken’ werden..

  Dat functioneerde niet goed, er kwam haat en nijd en uiteindelijk brachten die oorlogen en heel veel ellende.

  Als we nu maar als ‘alle Menschen werden Brüder’ bij en naast elkaar gaan leven, dan komt het wel goed met ons. Dan ligt de VREDE binnen handbereik.

  Vandaar de instroom van de islam, want dat soort mensen hadden we hier nog niet en het vermengd meteen leuk.

  Jammer voor hen, EN VOOR ONS, dat ze niet door hebben dat niet iedereen dezelfde idealen heeft: de islam bv. wil alleen maar overheersen en de niet-islam met of zonder geweld, koste wat het kost, wegwerken.

  Als ze [de liberaal/linksen] nog in het bezit waren van hun nuchter en dus gezond verstand, dan zouden ze met hun eigen ogen kunnen zien dat hetzelfde al op een gruwelijke manier in het Midden-Oosten aan de gang is.

  Trouwens in het Westen is de islam ook al op een zodanig duidelijke wijze aan het annexeren, dat iedereen die zijn ogen open heeft dat wel moet kunnen zien.

  Helaas, een alles wat hen in de weg komt vernietigende dictatuur, die eigen is aan de islam, bezit links ook.

  Zou dat een van de redenen zijn dat links de islam zodanig in bescherming neemt, dat ze vergeten, of niet willen weten, dat anderen daar het slachtoffer van worden?

  Of zijn de linksen, net als de islam, van plan om hun denkbeelden, over de ruggen en ten koste van vele anderen, door te drukken?

  Helaas, we zien in ons land, in de andere landen van Europa en in het bijzonder in de EUSSR dat dit al decennia aan de gang is.

  Voor we de fundamentalistische islam een halt kunnen toeroepen, zullen we eerst links moeten elimineren.

  Like

 7. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Dus bestaat er geen Palestijns volk. Desondanks hebben veel mensen in Nederland Marokkaans Privilege. Zij worden door links beschermd. Dit privilege moet worden afgebroken!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s