Europese moslims vechten de wereldwijde Jihad

Screenshot_69

Vlag van het Al-Nusra-Front

Ze vechten in Syrië, in Irak en in Pakistan. Op dit moment bevinden zich meer dan 100 Nederlandse moslims in Syrië. De Nederlanders vormen op dit moment het grootste contingent Europese Jihadstrijders en de meesten van hen zijn lid van het Al-Nusra-Front, dat in Syrië een islamitische staat wil oprichten.

Uit een onlangs bij Gatestone verschenen artikel zijn de volgende cijfers afkomstig: op dit moment vechten er 1000 Europeanen tegen het regime van Assad in Syrië. Honderd van hen zouden Britse moslims zijn. Het is net zoals in de oorlog in Joegoslavië, toen 6000 moslims naar Bosnië vertrokken om tegen de Serviërs te vechten.

In Irak waren het Europese moslims die zichzelf als zelfmoorddaders tegen Amerikaanse soldaten opbliezen.

In Waziristan, dat door de Taliban wordt gecontroleerd, bestond een “Duits dorp”, klein en schoon, met scholen en ziekenhuizen, dat Duitsers uitnodigde tot een “roemvolle dood”.

In de Franse Pyreneeën bevindt zich het dorp Artigat. Het is volledig geïsoleerd van de rest van de wereld en hier wonen gezinnen, die leven zoals de mohammedanen in Saoedi-Arabië.

Ieder jaar vertrekken er 30.000 Pakistani tussen de 18 en 35 jaar met een Brits paspoort naar Pakistan. Velen komen niet meer terug.

In Afghanistan vechten in een kleine burgeroorlog Britse soldaten tegen Britse moslims, die zich hebben aangesloten bij de Taliban.

De nummer twee in Irak, Mohammed Moumou, inmiddels door de Amerikanen gedood, noemde men “de Skani”, dat betekent “de Zweed”. Hij was eigenaar van een im- en exportfirma en was getrouwd met een Zweedse die tot de islam was bekeerd en het islamitische centrum van Brandbergen leidde.

Als het regime van Assad valt, zullen deze Europese moslims zich aansluiten bij de Palestijnse Arabieren in de strijd tegen het joodse volk.

Op dit moment zamelen ze geld in onder de Palestijnse radicale islamieten, verbreiden antisemitisme via de televisie en sluiten zich aan bij de flottielje. Binnenkort zullen ze zich waarschijnlijk aansluiten bij Hamas, de PFLP of de Salafisten.

Deze moslims zijn het product van een Europees racistisch multiculturalisme, van een decadent secularisme en een oude haat tegen het joodse volk.

Het zou geen verrassing zijn wanneer deze nieuwe Europeanen van islamitische oorsprong op zekere dag zouden proberen de nakomelingen van de Holocaust uit het land Israël te verdrijven.

Screenshot_70

De vlag van de Jihad

Bron:

http://europenews.dk/de/node/67560

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Afghanistan, antisemitisme, Hamas, Irak, Islam, islamofascisme, Israël, Israël-vijandigheid, Jihad, Jodenhaat, Midden-Oosten, Moslimbroederschap, Moslims, Multiculti, Pakistan, Salafisten, Syrië, Taliban. Bookmark de permalink .

6 reacties op Europese moslims vechten de wereldwijde Jihad

 1. maria zegt:

  Daarom is Syrië favoriet als jihad-bestemming, lekker dichtbij Jeruzalem. Dat roepen de salafisten ook steeds: Eerst het Kalifaat, dan op naar de “bevrijding” van “al Quds”. Dat is toch niet echt nieuws al zul je daar de NL pers niet over horen. Nee die denken nog in termen van “democratie”… Nou welterusten dan maar! Gelukkig zijn ze bij de IDF niet op hun achterhoofd gevallen!

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Kots, kots en kotsmisselijk word ik van dat grafvolk van de HAATBAARDENSEKTE ISLAM. En het zijn gvd. geen Nederlanders, britten of duitsers, het zijn verraders van de landen die deze primaten met horden hebben ingehaald. Een steeds grotere hekel en weerzin krijg ik tegen de SOCIALISTEN de RODEN die de 5e colonne vormen van deze NAZI IDEOLOGIE!

  Like

 3. Anneke zegt:

  Europese moslims vechten de wereldwijde Jihad…Voor hun ‘gedroomde’ KALIFAAT. “Nou succes en blijf maar fijn in het Nabije Oosten…Ontzegging van hun ‘Europese identiteit’ zou een GOEDE maatregel zijn”. Ze hebben toch immers al twee identiteiten; hmmm; voel me nu wel heel erg ‘achtergesteld’. Heb er ‘maar’ één.

  Like

 4. luckybee zegt:

  Nooit zo lang als de Marxisten in onze parlement , regering, en steden zitten

  Like

 5. louis-portugal zegt:

  Niet meer te bevatten.

  Like

 6. Jan zegt:

  Vorig jaar al kennis mee gemaakt op de Dam. Bijzonder: het domme volk houdt de vlag verkeerd, moet 180 graden draaien:

  Ook bijzonder (niet dus) Hamas-vriend van de EAJG, Jaap Hamburger, stond op het podium terwijl deze meiden opriepen tot moord op Joden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s